Ayrılmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim?

merhabalar benim 2 yıllık bi ilişkim var yaşımız 20 aslında karşılıklı olarak birbirimizi çok fazla seviyoruz ayni zamanda en yakın arkadaşızda onunla vakit geçirmeyi çok seviyorum hiçbir zamanda bana karşı ilgisiz olduğunu görmedim ne kadar yoğun olsada vakit ayirir ama ilişkinin başından beri bi sorunumuz var ufak tefek şeylere bile kavga edebiliyoruz ve her kavga ayriliğa gidiyo bu kavga esnasındada küfürler hakaretler ediyo bunu duymak istemediğimi binlerce kez söylememe rağmen hep takrarlandı. daha sonra özür diliyo sinirle söylediğini söylüyo ama bunun sonu gelmiyo. en son kavgamizda '' benim karım saat 12 lere kadar dışarda duramaz '' dediği için büyük bi kavga yaşadık ayni şeyler tekrarlandı ve istemiyosan gidersin falan dedi yine küfür ve hakarette yedim. ama bir yandan da bunlar dışında ilişkimizde bi sorun olmadığı için herhangi bi yalanini yakalamadım ilgisi asla azalmadı sevdiğinide biliyorum benimle ciddi düşündüğünüde biliyorum o yüzden onunla devam etmelimiyim diye düşünüyorum. ya bir daha böyle seveni bulamassam. ama bir yanda da bu hakaretleri hayata bakiş acisi benim biraz korkutuyo kafamda çok karışıyo. biraz daha anlamaniz için bi olay anlaticam ( ilk defa doğum günümü kutlicaz ve ben heycanliydim dogum gunume iki gün kala çok saçma bi sebebten kavga edip ara vermek istediğini söyledi ben tabiki çok kötü oldum ve iki gün boyunca yataktan bile cikmadım doğum günüm geldi ve ne aradi ne mesaj atti. kuzenlerimin zoruyla kahve icmeye tatli yemeye gittik doğum günümü boyle geçirmemi istemediler. ben dısardeyken mesaj attı ve mutlu olmuştum ben tabi bu ara verelim meselesini bilerek yaptiğini düşündüm ama hiçte öyle değilmiş. daha sonra benimle buluşmak istediğini söyledi bende olur gelirim dedim biraz zaman sonra beni aradı ve dışarda olduğumu duyunca delirdi resmen. dirket hakaret etmeye başladı bütün'' konya s*ksin sana bir daha geri dönersem sen zaten meraklısındır böyle seylere '' falan demeye başladı ben tabiki ağlaya ağlaya eve döndüm )
Ayrılmalı mıyım yoksa devam mı etmeliyim?