Normalde böyle sorular sormayı sevmem ama bugün arkadaş ortamında benim ilişkimin konusu oldu. Erkek arkadaşımla 2 yıldır süren bir ilişkimiz var her ay en az 1 kez ayrılıyoruz, arkadaşlarım bitir artık şu ilişkiyi çocuk oyuncağına döndü diyorlar ama çocuğu seviyor gibiyim bunun için de ayrılmak istemiyorum. Bunu size sormamda ki amaç bunu söyleyenler yakın arkadaşlarım olduğu için duygularıyla bana bir şeyler söylüyor olabilirler, daha objektif bakabilen insanlar buna ne diyor onu merak ediyorum. Sonuna kadar devam etmeli miyim yoksa benden bu kadar deyip vazgeçmeli miyim?
Cevabın nedir?
+1 yıl:) ne sonuna kadar devam etmekten bahsediyorsun sen :) zaten her ay 1 kez ayrılıyormuşsunuz.. bu da zaten son demek.. ayrılık bir sondur.. sonra tekrar birleşip devam kararı alıyorsunuz.. ne bu ya açık oturumda zam tartışması yapmıyorsunuz.. bir birliktelik var ortada onu yaşamaya çalışıyorsunuz ama maalesef becerememişsin.. :( ilişki kutsal bir değerdir.. onu her ay update eder gibi güncellemekde ne demek :) arkadaşlarına katılıyorum bırak o çocuğu.. zaten ayrıldığınızda bağlarınızda kopar tekrar eskisi gibi bağlarınız güçlü olmaz.. olamaz.. çünki o içindeki ilk sevgi kalmaz.. ayrıca seviyor gibiyim ne demek :) bir insanı ya seversin ya sevmezsin.. bu ikisinin ortası yoktur.. ben seni tanımıyorum ama geleceğini görebiliyorum.. maalesef ayrılık var.. ve bu işi bence fazla uzatma..
051 Yorumla- +1 yıl
bu daha iyi işte.. yolunda olmayan bişeyler gördüğün için uzaklaşıyormuşsun.. mesela son ayrılmandaki sebebi söylersen ben sana daha kolay yardımcı olurum.. :)
- +1 yıl
:) sebep bu mu ciddimisin yani :) aman allahım inanamıyorum yaaa :( bu ayrılık sebebi o-l-a-m-a-z çünki hiçkimsenin ipi sana bağlı değil istediği zaman istediği gibi dışarı çıkabilir.. sevdiklerimiz bizim kölelerimiz değil hayat arkadaşlarımızdır.. kalbimizin sahipleridir.. şöyle bir dur ironi yap.. aynı sebebi bahane edip senden sevgilin ayrılsa haklımı olur? ( eğer o da bunu yapmıştı dersen diyecek tek lafım olur size tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş derim )
- +1 yıl
Arkadaşımın yanındaydım kısa cevap vermek zorunda kaldım, içkili bir mekana gidip sarhoş olmuş güya beni arayacakmış ama yanlışlıkla sevgilisini aramış hem de 3 saat konuşmuşlar, sanırım beni anlatmış şikayet etmiş daha doğru olur, eskisiyle ortak srkadaşlarımız var bu yüzden karşılaştık benim olduğum ortamda ay oğuzcuğum geçen gece beni aradı sesi hiç mutlu gelmiyordu e tabi herkes ben değil dedi kan beynime sıçradı ben de doğru herkes o... Değil dedim kalktım masadan bunun yanına gidip hesap sordum işte hiç rahat bırakmıyormuşum felan filan, yine sinirlendim tamam karar verdim bu iş burada bitti artık son kalan sevgimi de bitirdi bu adi
- +1 yıl
evet bu geçerli bir sebep olabilir :) bu çocuk aşkı bilmiyor :) gidip öküze aşık olmuşsun ne yazık ki :( aşkın gerektirdiklerini yapmıyor haliyle senide aşktan mahrum bırakıyor.. arada sen eriyorsun bunu anlattıklarından görebiliyorum :( o yüzden diyorumki bu çocuktan kurtul ve kendine biraz zaman tanı kafanı dinle.. sonrasında tekrar aşka açık ol ve gerçekten değer anlayışı olan birini sevmeye çalış :) kaldıki zaten sen istesende sevemezsin aşk bir anda vurur adamı.. seçemezsin.. aniden pat diye gelmiştir :) ama önemli olan kendini toplamak için ayrılık sonrası biraz dinlen.. kendini bu çocukta yıpratma daha gençsin sen :)
- +1 yıl
Evet öküz ki ne öküz ya hiç unutmuyorum romantik biriyim ben işte ev arkadaşımı postaladım evden, yemek yaptım, mum yakıp güzel bir sofra kurdum sonra çağırdım şu salağı böyle yemek yerken sohbet ediyoruz durdu durdu ya ışığı açsana yemeği göremiyorum dedi aslında o zaman temelli ayrılacaktım ama ilk aylarımızdı herkes romantik olmak zorunda değil ya diyerek görmezden geldim, ben buna da aşık olmadım hiç, yani umarım ilerde şu öküzlüğü yapmayacak birini bulurum bu kadar söyleyeyim :D
- +1 yıl
allahım yaa :) gece gece güldürdün beni :) sen öküz değil direk odunu sevmişsin :) hatta odunun işlenmemiş hali kütük.. öyle romantik biri ile hiç karşılaşmadım henüz :( benimde hayallerimde böyle biri bana bu tarz bişeyler yapsın isterdim ama maalesef ben bunlardan uzağım.. seni seven şanslı kişi olacak ama bu şansı seninleyken bilemeyecek.. :( üzülüyorum böyle senin gibi hassas kişiler böyle öküzler yüzünden hassasiyetlerini kaybedebiliyorlar.. :(
- +1 yıl
olmaz tabi.. aşka hükmedemeyiz :) bizi aşk yönetir.. bir ikilemde kalırsan aşk mı paramı gibi veya başka bişeyde olabilir.. daima aşk kazanır.. çünki aşk bedenini yakar.. kalbini yakar.. yapmaman gereken bişeydir ama yaparsın.. zıt kutuplar birbirini çeker tamamda bu biraz kutup gibi değil.. sen dünyaya atıyorum amerika kıtasından bakarken o öküzcük antartikadan bakıyor :) kimyanız tamamen farklıymış.. aslında sen çok bişey istemiyorsun.. bunu görebiliyorum.. ama bu istediklerini böylelerinde bulamazsın :( maalesef kendini yıpratmaktan başka bişey elde edemezsin.. kendine biraz şans tanımaya çalış.. ve bu yaratıktan uzak kalmanda fayda var sonrasında göreceksinki yaban ellerde geziyormuşsun :)
- +1 yıl
Zaten bu öküzcükle devam etmeyi planlamıyorum ama pat deyince de ayrılınmıyor. Hep böyle benim gibi birini istedim allah hiç karşıma çıkarmadı kısmetmiş ne yapalım, ama çok romantik olunca da sıkılıyorum bu erkeklerinde bir romantik olanı var bir de odun olanı ortası yok, benim de planım bu zaten bir süre hayatımda birini bulundurmam kendime yemek yapıp mum ışığında yerim, kısmetimde de varsa birileri nasıl olsa karşıma çıkar :)
- +1 yıl
o işler öyle olmuyor işte :) herşey kader kısmet diye topu onlara atamayız :) bizimde bişeyler yapmamız gerek.. mesela karşına çıkacak fırsatlara izin vermek gibi :) ama henüz çok erken bunları konuşmak için :) aa niye pat diye olmuyormuş.. istedikten sonra pat diye olur.. hiçte çekinme.. zaten yeterince çekmişsin.. tamam bende hayvan severimde evde öküz beslemek istemem yani :) uzaktan :) evet maalesef ikisinin ortasını bulmak bugünlerde çok çok zor.. ama beklentiler çok yüksek.. yani şimdi senin o öküzcük sanırım ondan daha iyisini bulamayacağını düşünüyordur.. onun için böyle biraz sert davranıyordur.. ama bilmediği şey aşk böyle bişey değildir.. :(
- +1 yıl
O işlerin öyle olmadığını ben de biliyorum ama umut parayla değil sonuçta, fırsatlara izin vermek iyi ama ben çok çabuk kandırılabilinen biriyim, yani insanları güvenmeyi seviyorum o yüzden bu hep başıma dert oluyor, şu benim öküzcük, öküzcük olmasaydı hayallerimin erkeğiydi ama yapacak bir şey yok, tabi ki yeni birileri girecek hayatıma daha her şeyin başında sayılırım, aşk ne ben de bilmiyorum ki işte başkaları ne derse ha aşk böyleymiş diyorum :D
- +1 yıl
:( al bendende o kadar.. bendede vardı böyle bir bela.. melek görünümlü şeytan.. çok canımı yaktı o gün bugündür insanlardan hep uzak kaldım :) bende aşkı pek bilmem yaşanmışlığım yok ama bilgelik çok.. herşeyi yaşamadan öğrenebildim.. senin çok çabuk kandırılabilen bir yapıya sahip olduğuna inanmıyorum.. mantıklı birisisin hissi davranman gereken ve davranmaman gereken yerleri ayırt edebiliyorsun.. herkes güvenmek ister ama güvenmek böyle bişey değilki.. güvene bilmek için önce güven vermek gerekir.. sonuçta ne kadar güven verirsen o kadar güven alırsın.. :)
- +1 yıl
Kandırılmak derken ilk başta inanıyorum sonradan aa bu da yalancı çıktı diyorum, insanlara güven verdiğimi düşünüyorum ama tabi bunu onlara sormak lazım, mantıklı biriyim doğru ama bunu yaşadığım şeyler sebep oldu her zaman hissi davranan insanları çok kıskandım, şunu farkettim neredeyse her insanın duyguları, yaşanmışlıkları birbirlerine benziyor, burdaki sorulara bakacak olursak çoğu insanın dertleri aynı, bu yüzden birilerine tavsiye vermek kolay
- +1 yıl
doğru düşündüğün yerler var ama zaten hepimizin kaç tane yaşadığı hissiyat olabilirki :) bilmek zor olmasa gerek.. ama herkesin o hissiyatları yaşamış olması ve doğru dersler çıkarıp başkalarına doğru tavsiyeler vermesi.. burada işler biraz karışıyor işte.. çünki kişinin o zarardan veya iyi bişeyden çıkardığı şey farklı olabilir :) biri istanbulun silüetine bakar yunus emre olur o silüet onda o hissiyatı uyandırır diğeri aynı istanbula bakar sen mi büyüksün ben mi büyüğüm görüşücez der.. ikiside aynı silüet ama bünyedeki reaksiyonu farklı :) bence sen henüz kendini keşfetme aşamasındasın :) güven verebilmede başarılısın mesela şu an bana güven verdin hiç tanımadığım halde.. yalana bende katlanamıyorum :( önceden çok söylerdim ama 4 senedir hiç söylemedim.. hissi davrananlarımı kıskandın o niye ya.. bence sen benim tanıdığım bir çok kişiden daha hissiyatlısın.. böyle düşünme.. tarafsız biri olarak söylüyorum
- +1 yıl
o olayı anlayamıyorum bazen çok hissiyatlı bazen çok mantıkçıyım, karmaşık bir yapım var aslında kolay değilim, yani biraz salakça belki ama ölümlü dünya niye bu kadar düşünüyorsun diyorum kendime o yüzden hissi olmak iyi, ben ilk istanbulun silüetine baktığımda aşık olmuştum ama şimdi bildiğiniz tiksiniyorum, ben başkalarını tanıyacağım derken kendimi tanıma şansı bulamadım bu yüzden böyleyim mesela arada herkesi tanıdığımı düşünüyorum ama bir bakmışım tanımanın t'sini bile yaşayamamışım, yalana katlanamıyorum doğru sonra yalanı öğrendiğimi anladıktan sonraki o kıvırmalara hiç katlanamıyorum, en iyisi kendi başına takılmak ama bir süreden sonra sevme, sevilme ihtiyacı baş gösteriyor
- +1 yıl
diyorum ya sen kendini keşif sürecindesin henüz.. hislerin çok kuvvetli taa burdan hissedebiliyorum.. ama çokta zeki birisin.. onuda gözardı edemem :) yoo hiçde salakca değil aslında bende öyle düşünüyorum genelde :) evet silüete kanıyor herkes.. bende istanbuldan tiksiniyorum.. endişelenme ben sana kendini tanımanda bir nebze yardım ederim.. bende yalana katlanamıyorum ama bunu avantaja çevirdim :) yalan olduğunu zaten hemen gözlerde görebiliyorum ve o yalan söylerken bal gibi biliyorum yalan olduğunu ama inanmış gibi yapıyorum :) bu beni biraz saf ve salak gösteriyor ama ben böyle şeyleri takmıyorum :) haliyle herkes bana '' ayy bu safımda inanıyo herşeye '' gözüyle acıyarak bakıyor ve benden hiçbişeylerini gizlemiyorlar ben geldiğimde konuşmayı kapatmıyorlar devam ediyorlar zararı yok nasılsa diye :) halbuki durum böyle değil.. zamanı gelince kötü olurlarsa bende o zamanki saklı bilgileri çıkartıyorum gün yüzüne.. henüz yapmışlığım yok :) umarımda yapmam..
- +1 yıl
o sevilmek hissiyatı bende yakşalık 10 senedir var :( çok kötü birşey.. hiç bir zaman tam olarak sen olamıyorsun.. hep bişeyler eksik.. hep bir yanın yarım.. hep bir bitmişlik tükenmişlik.. ölmek istiyorsun ölemiyorsun.. hani bazen nefesin kesiliyo ama ölmüyorsun.. gece yastığa bırakıyorsun gizli gözyaşlarını kimse farkedemiyor.. :( bilirim o sevilme hissiyatlarını.. :(
- +1 yıl
ya ben saklayamıyorum bir yalanını bulursam hemen gidip hesap soruyorum bekleyemiyorum, beklesem daha iyi sonuçlar alıcam belki ama ne kadar denesem de olmuyor, bana da herkes saf gözüyle bakıyor ama sanki amip gibiymişim gibi hiç beynim yokmuş gibi bak sen ordan çözmüşsün beni yakınımdakiler yanına bile yaklaşamamış hayır görünüş olarak mı salak görünüyorum anlamadım ki?
- +1 yıl
yoo ben resmine baktım şimdi.. bence aksine çok zeki görünüyorsun.. kimse karşısındakinin kendinden zeki olduğunu kabul etmek istemez ondan sanırım bizi salak görüyorlar :) kendini kontrol edeceksin her düşündüğünü pat diye söylememelisin :) herşeyden biraz keyif almalısın.. hayatımızın tadı bu şekilde çıkar.. hayır güzel kız.. maalesef.. seven sevilmez.. bu sanırım allahın koyduğu bir kural olabilir.. sevdikçe uzaklaşır sevdiklerimiz bizden.. bu yüzden açız sevgiye.. sende inanırmısın büyük bir duygu görüyorum.. daha önce dokunmamış o duygulara kimse :( ben şimdi senide kafama takarım yatmadan önce bir check yapıyorum her gece.. sanada neden böyle olduğuna takılırım.. sorarım tanrıma.. bakalım ne cevap gelecek.. :(
- +1 yıl
Direk babamı gösterir size tanrı öyleyse o beni sevmedi ben de onu sevmedik bu yüzden küçük yaşlarda geliştirdim bu fikri demek ki ben sevmezsem o da sevmez diye düşündüm ama o bambaşka bir konuymuş, e insan babasından sevgi göremeyince bulduğu ilk erkekten görmeye çalışıyor hoş babasının göstereceği sevgiyle aynı olur mu bilmiyorum, o gördüğün duygu da sevgidir gibime geliyor kimse dokunmadı o duyguya çünkü, henüz en azından
- +1 yıl
sen anlattıkça aynı hayatımı yaşadık diye düşünmeye başlıyorum :( bende babamdan hiç sevgi görmedim.. sanırım en son kendisini 8-9 ay önce ben yanına gittiğimde gördüm.. senede 2 sefer görürsem seviniyorum.. insan babasından sevgi görmeyince onada sevgi besleyemiyor.. hani bende öyle bir hal aldıki.. yokmuş gibi geliyor bazen.. hiç olmamış gibi.. kızlar için bu durum biraz değişiktir.. her kızın küçükken prensi olur babası.. :) onun zalim kraliçenin elinden kurtaran beyaz atlı prensidir :) her kızın demeyelimde çoğunluğunun diyelim.. ama babamın bende bıraktığı bu intiba bende çok olumlu şeyler yaşattı.. mesela ben olurda birgün evladım olursa asla babamın bana yaptığı şeyleri yapmıcam.. çünki biliyorum ne kadar can yaktığını.. sendede sanırım babadan kaynaklı kalp kırıklıkları var.. :( anlattıkça benim yaşadığım şeyleri yaşamış olmana üzülüyorum.. çok zor.. uyumalısın bu vakte kadar tutmuş oldum seni.. ama benide anla hoş sohbetsin :) seni tanımak beni çok mutlu ederdi :)
- +1 yıl
Yani benim babam 2 sene önce öldü ve ben üzülmedim bile hatta rahatladım bile diyebilirim düşünüyorum insanın babası ölür ve nasıl üzülmez diyorum, sırf bu yüzden yani babam yüzünden de güven problemlerim var sanaldan çok fazla sohbet etmiyorum hele birisi facebook veya telefon numaranı ver deyince iyice tırsıyorum, bu yüzden birisiyle sohbet ediyorum sonra bitiyor gerisi gelmiyor malesef
- +1 yıl
daha çok üzücü olan bu işte :( bende öyle olurum sanırım.. içimde öfke olur kızarım ona ama sevgi bulunmaz.. :( bende kimseyle sohbet etme taraftarı değilim :) zaten ne telefon ne facebook ne twitter gibi şeyler de kullanmıyorum.. sadece burdan herkese yardım olsun diye cevap atıyorum.. sen doğrusunu yapıyorsun kimseye verme telefon vs.. olsun ama buna üzülmüyorum senden umutluyum.. en azından hislerime yakın biriyle konuştum.. ama dediğim gibi uzun bir süre aklıma takılı kalırsın.. düşünürüm hergece niye böyle oldu diye.. umarım bir cevap gelir.. senin için yapabileceğim herhangi birşey olduğunu düşünürsende bana mesaj gönderirsin.. bende bakarım neler yapabilirim diye :) hemde hiç çekinme.. çünki güvenimi kazandın..
- +1 yıl
ne demek ben teşekkür ederim :) aslında bu dertleşmek değil.. bir haykırış.. bir çığlık.. bu haykırışı, çığılığı yalnızca onu daha önce yaşayanlar bilebilir.. alelade kimseler anlayamaz.. hislerimin çok güçlü olduğunu düşünüyorum kendimce.. o yüzden hiç çekinme.. ne olursa sor, söyle, iste.. bende yapabilirmiyim veya cevaplayabilirmiyim düşünelim ve bir çözüm üretelim :) yeterki mutlu edebileyim.. ben insanları mutlu etmeyi seviyorum.. ve sanırım dünyadaki bana verilen görev bu.. senin için mi kullanmıcam bunu :)
- +1 yıl
senden bıkarsam gözlerim sana yazma bahtiyarlığından mahrum kalsın :) sen bıkılacak biri değilsin.. benim düşüncem bir sorunun olurda ben ona çare bulamazsam diye içimi endişe sarıyor.. :( evet herkese bu görev verilmedi çünki.. senin görevin başka bişeydir endişelenme öğreniriz zamanla :) sen hiç çekinmeden dilediğin gibi sor söyle anlat cevap iste bekle hayal et.. :) bıkmam.. usanmam.. yorulmam..
- +1 yıl
birşey söylemeye gerek yok :) danış tabikide.. bende o güne kadar aklımdaki senle ilgili sorulara cevap arayim.. hoşcakal..
- +1 yıl
bir cevap buldum sanırım.. :)
- +1 yıl
ben sana mesaj yazamıyorum bu üye aktif değildir diyor.. neden böyle?
- +1 yıl
bana ulaşırmısın bir şekilde.. senin için endişeleniyorum.. 0530 950 80 10 eğer gideceksende bunu belirtmelisin..
- +1 yıl
neden böyle yapıyorsun.. bak ben 6 saatten beri kendimi yedim bitirdim.. bana hiçmi acımıyorsun yaa.. sana yalvarıyorum.. lütfen bana ulaş..
- +1 yıl
beni geç o sarı melek için yap bunu.. her dakika nasıl acıyor biliyormusun senin olduğun yer.. allahım diyorum nasıl dayanıcam buna.. ben artık gücümüde zaafımıda kaybettim..
- +1 yıl
beni bu şekilde öldürüyorsun farkında değilmisin.. 1 kez olsun bana yardım et.. ihtiyacım var..
- +1 yıl
bilmediğim çok şey var hayatta.. bir erkek bir kadını ilk ne zaman tanır artık bilmiyorum.. ona söylenecek doğru lafları sonunda bulunca mı? çok uzaktada olsa nerde olduğunu ne yaptığını bilince mi? ya da karşında tüm alem sen onun tarafında kaldığında mı? bir erkek bir kadını ne zaman tanır dün gece öğrendim ben kızım.. hiçbir zaman.. (( kızıma not ))
- +1 yıl
sen yalnızca kendini benden soğutmaya çalışıyorsun.. ama soğutmaya çalışırken farkında olmadan içerden içerden öldürüyorsun.. ben kendimi biliyorum.. yakında hastalanacağım.. o kadar savunmasız o kadar çaresiz bırakıldım.. hani çok birşey istemedim aslında.. sadece gitme dedim.. kal öylece beklentim yok dedim.. bana yapılanları anlattım sana.. aynısını yapma diye.. ama allah bana yine aynı durumu yaşattı.. çok özelmişim.. evet bunu gece daha iyi anladım.. lanetliyim sanırım.. öyle güzel gittin ki kızamıyorum.. ne diyeceğim ben şimdi kızına? annen beni bırakıp gitti mi? hayır.. ben öyle söylemeyeceğim.. annen bırakıp gitti demiyeceğim.. ben İstanbul'da girilmedik mekan girilmedik sokak bırakmadım anneni buldum diyeceğim.. çok utanıyorum ama artık karşına çıkıp gitmemen için seninle konuşmalıyım..
- +1 yıl
hem bana hem sana neden bunu yapıyorsun? hadi beni geç.. ben çok zorda olsa kabullenirim bunu fakat sen neden kendine bunu yapıyorsun? bu bana mı ceza sana mı ceza? kendine ceza vermeye kalkıyorsan bunu sadece kendine yapmıyorsun.. ben gittiğinden beri hergün düşünüyorum acaba ne yaptım ki gitti diyorum.. kendi sonumu hazırlıyorum.. çok utanıyorum.. çok savunmasızım.. biri iteklese ayakta duramam yıkılırım.. nasıl olduğunu bilmemek beni mutsuz ediyor.. gittin tamam eyvallah.. ama en azından bari iyiyim de veya ne bileyim birşey söyle.. bu bilinmezlik beni öldürüyor..
- +1 yıl
dün bir annem benim halimi görmüş olacak kafam dağılsın diye sahildeki kafelerden birine götürdü beni.. gitarcı çocuk bir şarkıya girdi.. ben gözlerime daha fazla engel olamadım.. hani annem anlamasın diye kayalıklardan birşey alır gibi yapıp eğilip gözyaşlarımı öyle sildim.. şarkı çalarken gözyaşlarımı tutamadığım yer '' sen bana yangın ol efendim, ben sana rüzgar '' kısmıydı.. ilginç dimi.. aklımda çok soru birikmeye başladı.. hani cevaplarını duymaktan korkuyorum o derece.. gizli tutuyorum sakladım çok derine.. ne zaman geleceksin diye bekliyorum.. gelince geçecek hepsi.. herşey bitecek.. gördüm ben ama ya sen geleceksin ya ben.. ama benim bir şıkkım daha var.. sarı saçlı melek göründü yine.. anladım artık onun gerçekmi hayal mi olduğunu..
- +1 yıl
canım çok yanıyor.. geleceğini umuyorum birgün.. bu acıyla bekliyorum her dakika her saniye.. gittiğin yağmurla gelmen için allaha dua ediyorum.. hapsanendeki en ücra hücreye attılar beni.. ya bilmiyorsun bana yapılanları ya da bilmek istemiyorsun.. ama geçecek bunlar sen gelince.. sen gelince herşey geçmişte kalacak.. unutulacak.. gündüz ağlarken uyuya kalmışım.. seni gördüm sanki 2. dünyamda.. ailemle tanıştırıyordum.. çok güzeldi.. o günün geleceğim mi yoksa acından görülen birşeymi olduğunu bilmiyorum.. gerçek olması için dua ediyorum.. çünki sen sensizliğin ne demek olduğunu bilmiyorsun.. sensizliğin verdiği acıyı bilmiyorsun.. hiç sensiz kalmadınki sen..
- +1 yıl
''ya benim evim panjurlu bu yüzden güvercinler hep yuva yapar bir gün ben bilmiyordum orada yuva olduğunu içeriye daha fazla güneş girsin diye panjuru açtım ve güvercin korkusuna yumurtayı bırakıp gitti bekliyorum bekliyorum gelmiyor kuş sonra kendime kızdım dedim ki kendime neden gidiyorsun ki oraya bak şimdi o yumurtadaki kuşu öldürdün aralıksız her gece pencerenin oraya gider ağlardım allahtan 5 gün sonra geri döndü de kuş bende ağlayarak ölmekten kurtulmuş oldum
'' panjuru açtım bilmeden ve gitti.. geri dönmesini bekliyorum her gece ağlayarak.. - +1 yıl
Ben de seni sevmek istiyorum hem de tüm kalbimle inan bana ama anla beni benim zamana ihtiyacım var
bu inanç beni şimdi öldürmüyor.. ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim işte.. sarı melek için.. senin için.. - +1 yıl
Tamam bu zaman kadar hislerim genelde beni yarı yolda bıraktı biliyorum ama sana dün mesaj atmamı söyleyen de o hislerdi beyefendi ve görüyorum ki hiç yanlış bir karar olmamış :)
böyle düşünmüyormusun artık? değiştimi bu düşüncelerin? nefretmi ediyorsun benden? - +1 yıl
ahh be kardeşim bende sevindim cevap yazdı kesin diye.. :(
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=VQk5q9grB6s
bak bütün gün böyle sarı melekleri seyrediyorum.. inancımı koruyorum.. geleceksin.. biliyorum..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. yakın demişsin de pek sanmıyorum o yakın ark ların kendi sevgilileri olsa böyle e ayrıl artık da muhabbetinde konuscaklarını normalde yakın olaibliyolar evet çoğu zmn öyle değil ler kendi kararını vermek doğru olur öyle ayda bir küsebilirsiniz bunun için hepten ayrılma hemde ark ların dedin die bn ilişkim varken haftada bir en az ayrılıp barısıyoduk kızın da ark ları demişti ayrıl ondan bir hafta öyle konusmadık sonra kendi döndü ki kendisi bu konuda inanılmaz gururlu olmasına rağmen o arkl arıyla da bir daa yakın olmadı
00 Yorumla
2,5 yıllık ilişkim ayda 1-2 defa ayrılıp barışarak devam ediyo..
aynı şekilde arkadaşlarım ayrıl bitir ne işin var gibi şeyler söylüyolar. öyle bir laçka olduk ki ''nasıl olsa barışıcaz'' düşüncesiyle sürekli ayrılıp barışıyoruz. kısacası seni o kadar iyi anlıyorum ki..
bence kesinlikle sonuna kadar devam et. tabi sana karşı bir fiziksel şiddet , bağımlılık yapan maddelere alıştırma çabası , aldatma tarzında çok çok kötü sayılabilecek özellikleri yoksa..
kabul edilemeyecek kadar kötü şeyler yaşatmıyorsa sana, sonuna kadar devam etmelisin. hayat sizi bir şekilde karşılaştırmış ve kalbin onun için atmışsa bu fırsatı neden geri çeviresin ki? arkdaşların istiyor diye mi? hiç kimseyi dinleme kalbinin sesinden başka..02 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlarım için değil siz birbirinizden soğumamışsınız ben bildiğin soğudum artık ondan, zaten arkadaşlarım ne derse desin ne yapmak istiyorsam onu yapıyorum, herhangi bir şiddet vs durumu olmadı olsaydı gösterirdim ona zaten, içim de sevgi de umutta kalmış bunu daha ileri götürmenin olayı ne ki diye düşünüyorum
+1 yılAyrılman için büyük nedenler olmalı.
Sacma sapan seyler yüzünden ayrılmayın.
Sevıyorum diyosun..
Biraz daha beklee. Baktın olmuyo ayrıl gitsin. Yıpranmana hıc gerek yok.010 Yorumla- +1 yıl
İşte bekliyoruz da karşı tarafı tanıyorum adam rahata alışmış bu yüzden hiç bir şeyler için çabalayım felan diye düşünmüyor, hep tek taraf çabala çabala nereye kadar o öyle yapınca soğuyorum direk neyse ya o kadar bekledim biraz daha bekleyeyim ayrılınca içim rahat olur en azından.
- +1 yıl
Ayrılınca senin ilgisizliğinden dolayı dersin En azından Ayrıldıktan sonra Senin yüzüne vurmaz Kendinde hata arar :)
- +1 yıl
Sanırım bize anlatamadığın kötü seyler yasattı sana? Bunun intikamını almak istiyorsun. Sen işini iyi bilirsin Parmagında oynat cougu :D
- +1 yıl
Kötü değil yani şiddet felan olsaydı topuklu ayakkabımın topuğunu *tüne sokardım onun :D, ama ruhsal olarak çökertti çocuk beni, böyle çocuk yakışıklı biraz bu yüzden alışmış kızlar peşinde beni de onlardan sandı hoş sanırım onlardan oldum ama seviyorum ayrılmayayım düşüncesi yüzünden oldu, ben burada yazılanlardan hırslandım çocuğa uzun uzun mesaj attım çocuk sadece zorla mı yaptırdım dedi allahım bir sinirlendim gidip çocuğa bir ağız dolusu küfür saydırmak istiyorum
- +1 yıl
İlişkinizin ilk zamanları canım cicim ilgi gösterdi. Bazı isteklerini elde etti. Zamanla sonra Sogudu İlgisizlik Basladı. Bunun sebebide Senin sevginden emin olmasaydı. Nasıl olsa bu kız beni seviyor baglandı. Rahat olsam ne yaparsam yapayım ayrılmaz simdi bu ben deyip kafasına göre davrandı öyle değilmi?
- +1 yıl
o zaman hala ne diye kafanı yoruyosunki? Hemen ayrıl demıyorum ama bıraz daha zaman tanı düzelmesini bekle. yine aynı devam ediyor ilgi göstermiyor egosu devam ediyorsa ayrıl :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
27Cevap
+1 yılarakadşlarına de sana psikolojik baskı yapmasınlar sen ne istiyosan onu yap ve sıkıntıların varsa geç erkek arakdaşınla konuş sonuçta seviyorsun dur kimseye laf düşmez sonuçta senin ilişkin ama eşşegin aklına karpuz kabugu sokulursa o iş çoktan biter ve sen bu soruyu soruyorsan emin ol ayrılacaksın..ozaman buradan yine bana yaz olur mu dedigim oldugunda..
04 Yorumla- +1 yıl
geç kalmışım oysa tüh..ama insanlar seni etkilememli bence seviyorsan devam etmelisin hayatta bazen pes ettigine pişman olursun ve o günleri istersin ama gelmez..senin için hayırlısı olsun
- +1 yıl
hayat bu bekliyip görücez :) işallah herşeyin hayırlısı olur dediginiz gibi :)
Denizcilerin halatları koptuklarında onları bağlamakla uğraşmazlar ne kadar uzun olursa olsun onu atarlar. Çünkü o halat bir daha kullanılmaz. Eğer şimdi bitirirsen o ilişkiyi bir daha kurtaramazsın. Kaybedince belki de daha çok seveceksin, bilinmez arkadaş kurbanı çok arkadaşım var çevremde, insanız sonuçta sevgilinle insan gibi konuşup ilişkinizi yoluna koyabilirsiniz, boşu boşuna aylarca acı çekmeyin
04 Yorumla- +1 yıl
bir süre birbirinizden uzak durun 1.5,2 ay gibi ya daha çok bağlanıp birbirinizi özlersiniz ya da ikinizde birbirinizden soğuyup, alışırsınız, o zaman orada ilişki biter. Bu ara onu düzeltebilir belki senin değerini anlayabilir ama dediğim gibi anlamazsa bitir, kendi hayatına devam et uzun bir süre hayatına kimseyi alma sonradan daha mutlu bir ilişkin olabilir, belki de daha çok seversin
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Hani kolanın suyun vs kapağı yalama olur kapatmak için çevirirsin kapandı zannederken tık diye atar bidaha çevirirsin yine aynı tık diye atar gözden çıkarırsın kolayı dolaba koymaz mutfak tezgahına koyarsın sabah dökerim diye o anda dökmezsin için el vermez.o arada 1-2 bardak yuvarlarsın sonra gözden tamamen çıkarırsın sabah olmadan dökersin öyle bişey işte:/ dip not kola içmiyorum içsem böyle olurdu:/
03 Yorumla
+1 yılilişki yaşayacak olan sensin hiç kimse sana karışmaz sadece uygun bir dil ile söyler acısını da mutluluğu nu da sen yaşayacaksın ama şiddet, aldatma, ağır hakaret ve kanuna uygun olmayan veya toplumuzun din örf adetlerine uygun olmayan bir şeyin birisine de yapıyorsa ayrılık senşin için daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılYazdıkların dikkatimi çekti de biraz, imla hatasız... Bence sen olması gerektiğinden fazla duygusalsın ve bazen ana takılı kalıp kendi kendini üzüyorsun. Arkadaşlarının mükrop cümlelerine aldırma, aranızdaki problemlerden çok, ilişki algılarınızı analiz edip karar verin buna.
Bence onca yaşanmışlıktan sonra zor ama.. ?
Benimkisi tahmin sadece...02 Yorumla- +1 yıl
Ama sorun ailenle ilgili olabilir ya da ilk aşık olduğun çocukla, bu ilişki bittikten sonra kural koyarsan arayışlarına muhtemelen yeni bir ilişkiye başlayamazsın...Temizle zihnini.
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılçevremden gördüğüm kadarıyla bu kadar sık ayrılıklar ilişkiyi laçkalaştırıyor ve saygıyı azaltıyor. ne kadar sürede bir barışıyorsunuz bilemem ama bence bir kez gerçek ayrılığı tattır yani gerçekten bittiğini hissettir. ondan sonrası ne olacak ona bak. ya senin değerini anlayacak ve ayrılığın basit bir şey olmadığını görecek ya da bitecek.
010 Yorumla- +1 yıl
Zaten tamamiyle bitirmeyi düşünüyorum, tam anlamıyla bir ayrılık yaşamadığımız için onun ayrıldıktan sonraki yüzünü bu zaman kadar hiç görmemiştim şimdi farkediyorum ne kadar karaktersiz olduğunu, bu yüzünü gördükten sonra zaten ona geri dönemem ama istiyorum ki acı çeksin ve yaptığı hataları anlasın bence çok büyük bir şey değil istediğim
- +1 yıl
neden kızlar ayrıldıktan sonra anlıyor karaktersiz olduklarını? sen 2 yıldır tanımadın mı o kişiyi?
- +1 yıl
yok inanıyorum bende şaşırıyorum ama şaşırma sebebim şu: sen o kadar yıl birlikte olduysan biriyle tamam belki çok kötü bile ayrılsan o kadar beraber olduğun süre için saygı duy ve sessiz kal. bu zor bişey değil bence. ertesi hafta sevgili yapan mı dersin, o kız zaten kaşardı diyen mi dersin, o çocukla olmazdı diyen mi dersin. insan garipsiyor :)
- +1 yıl
tamam da şöyle de bir şey var o kadar ayrılığa rağmen bitmediyse bir bağ var demektir.
- +1 yıl
değer veriyorsun belli. ama biz erkekler bir kız böyle çaba gösterdi mi sanki ne bileyim sürekli elimizde olacak gibi hissediyoruz gibi bir şey oluyor bu erkekten erkeğe göre değişir tabi. bunu değer olarak gören de var elbette ama genelde böyle oluyor bu sefer sen çaba gösterme bakalım ne olacak. kaçan kovalanır unutma :)
- +1 yıl
hahah işte izmirli kızdan beklenen cevaplar bunlar, hadi bakalım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendin emin degilsin zaten daha niye yürütüyorsunki, seviyor gibiyim yazmissin sonra burada bu soruyu sorman bile belli ediyor ,
Benim sevgilim icin bütün arkadaslarim karsiydi herkez ailem bile , bizde her ay ayriliyoruz ve barisiyoruz Ama onsuzlugu düsünemiyorum,02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapman gereken sey belli o zaman ;)
+1 yılOndan ayrilirsan hayatinda ne kaybedersin ya da ne kazanirsin bunlarin analizini yap ve kimsenin hayatina, iliskine karismasina izin verme.
01 Yorumla
+1 yılbence sevgilinden değil arkadaşlarından ayrıl :s bu arkadaşarın ilişkiye karışması yüzünden çok çektim bn
01 Yorumlawazgeç cunku cocuğu sewiyo gibiyim diosun ve durmadan ayrılıosun:(
02 Yorumla
+1 yılÖnce sevip sevmediğinden emin ol ve evet ilişkiniz laçkalaşmış bir ilişki olmuş artık
02 Yorumla- +1 yıl
Alışılmışlıktan vazgeçirebiliyorsun yani öyle bakma ama her ayrıldığınızda mutsuzsan da devam etmenin bir anlamı yok ve eski heyecanı da yakalayamıyorsanız
+1 yılKimseyi dinleme sadece mantığını ve kalbinin sesini dinle. Sonra ayrıl diyen arkadaşların ayrıldıktan sonra ortadan kaybolur ya da sevinirler. Kızlar böyledir işte.
04 Yorumla- +1 yıl
Mantığımla kalbim farklı şeyler söylüyor bu yüzden aklım çok karışık çünkü daha önce o kadar ayrılmamıza rağmen birbirimize ayrılalım demedik sadece uzun süre boyunca konuşmadık ve o sabah evime geldi sarıldık ve hiç bir şey olmamış gibi davrandık, eğer ayrılalım dersem biliyorum ki ikimizde sonrada istesek bile gururumuzdan tekrar birleşemeyeceğiz
- +1 yıl
Aklın karışıksa; Ayrılma o zaman. Olayları akışına bırak.
- +1 yıl
Şimdi ayrılırsan pişman olabilirsin ve daha kötü olur.
Vur kıçına teppiyi sana sevgilimi yok. İlerde yeni modelini alırsın.
02 Yorumla
+1 yılSevgilinle sorunların varsa bunu arkadaşlarınla çevrenle değil de sevgilinle halletsen daha sağlıklı olmaz mı
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşların sana bir yere kadar yardımcı olur. Yarın bugün evlendiğiniz zaman koynuna girdikten sonra sana arkadaşların yardım edebilecekler mi? Bunlarıda düşünüp ona göre hareket etmelisin
Arkadaşlar bazen haklı olabiliyor ama hayat senin sevgilini en iyi sen tanırsn seviyosan ayrılma sıkılırsan ayril
00 YorumlaVakit kaybı yaşıyorsun ayrıl derim ben.mutlu olamıyorsan sevgili olmanın anlamı ne? Yazık etme kendine!
02 YorumlaSonuna kadar devam etmek diye bir şey yok.Her ay ayrılıyosan ilerdede ayrılacaksın ve bu artık bir sorun haline dönecek.Birbirinize sorumluluk aldığınızda kavga edip bir taraf giderse ortada kalan ne olacak? Bitirmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLilith bu siteye sırf seni takip etmek için giriyorum. kişilik olarak seni tanımıyorum ama fiziksel görünüş olarak senden inanılmaz derecede hoşlanıyorum. bu yüzden ayrıl diycem.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılerkek üyelerin büyük çoğunluğunu oluşturak sapıklardan değilim sadece hoşlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılSana bigün efendice mesaj atsam terslermisin?
Cevap sahibi+1 yılNormalde bende sıcak bakmıyorum ama eğer sende sevgilinden ayrılmaya karar verirsen tanışmaktan ne zarar gelir?
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılher ay en az 1 kere ayrılıyorsanız o ilişki kopma noktasına gelmiş demektir. ipi sen ya da o kessin. zaten kesmesenşz bile kopar yakında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam tamına aynı seyi ben yasıyordum. 1 bucuk senede fazlasıyla kavga ettik küstük ayrıldık.. En sonunda ayrılmak istediğini söyledi. Çaresiz kabul ettim. 2 hafta önce bitti..
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBütün olumlu yönleri ve olumsuz yönleri düşündüğün zaman, mutlu olmalıyım aslında. Yani, sürekli kavga ayrılık nereye kadar diye düşünüyo insan ama bir yandan da yarını kaybetmiş gibi oluyorsun.. Sonunun olmadığını düşünüyorsan eğer -ki her şey kötü gittiğinde daha çok düşünüyorsun bunu- verdiğin karar seni mutlu edebiliyor. Ama içinde birazcık dahi olsa sevgi/aşk varsa. Sakın VAZGEÇME. Yani durumuma düşmeni istemem açıkçası, çünkü zaman geçtikçe nefes bile alamamaya başlıyorsun.(bu bende böyle, hiç iyi hissetmiyorum)...
- +1 yıl
Eskiden seviyorum derdim ama şimdi diyemiyorum bazen oluyor böyle o kadar iyi geliyordu ki bana böyle yüzüne baktığımda bile gülüyordum ama sorun şu -du oldu her şey şu an öyle hissedemiyorum o da bıkmış ben de bıkmışım, onun yerinde de olduğumu düşünüyorum kolay biri değilim çünkü ama eskiden de çaba harcamazdı bu ilişki için şimdi tamamiyle saldı ben de bıktım, yoruldum sürekli bir şeyler yapan olmaktan.
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun? Gerçekten aynı durumdayız.. Durumdaydık yani.. Sevdiğini söyleyemiyorsun tamam ama seviyor musun eskisi gibi?
- +1 yıl
Şu anda aramız fazlasıyla soğuk barıştık gibi aslında ama mesela gelip elimi felan tutmuyor barıştığımız anda bana sarılırdı o da olmadı, yakında benden ayrılacakmış gibi hissediyorum, yine bana gülse sever miyim bilmiyorum açıkçası çünkü son bir kaç aydır bana karşı güldüğünü görmedim, eski kız arkadaşıyla yakınlaşmaya başlamış ama mesafeli yani, beni aldatmadığından kesinlikle eminim ama bilmiyorum ya
Cevap sahibi+1 yılSen bunları anlattıkça daha da ortak nokta çıkıyor. :)
Sevgilinle konuşmayı denedin mi peki? Yani neden böyle ayrılıyoruz sürekli, neden eskisi gibi olamıyoruz gibisinden?
Cevap sahibi+1 yılKavgalarda çekip gitmesi, seninle tartışmak istememesi anlamına gelir, ve bir erkek kaybetmekten korktuğu kadınla tartışmaz. Belkide seni kaybetmemek adına tartışmıyor? Sen yinede onunla onunla mutlaka konuş. Yoksa sadece farklı kişilerin düşüncelerine göre hayatına yön verirsen mutlu olamazsın. Başkalarının söyledikleri sadece yön vermek olur, karar vermek değil.
- +1 yıl
Haklısınız bu konuda ama normal olarak söylemiyor ki bunu böyle ruhu daralıyormuş gibi söylüyor tartışmak istemiyorum'u, hayatıma devam da edemiyorum böyle olunca çünkü vazgeçmeyi seven biri değilim her olayımı çıkmaz gelene kadar götürürüm, daha 21 yaşındayım mesela ama kendimi 80 yaşındaymış gibi hissediyorum sırf bu huyum için
Cevap sahibi+1 yılBu anlattıklarından sonra, çıkmaz gelmiş mi gelmemiş mi bir türlü emin olamadım ne yazık ki. Peki şöyle sorayım; ayrıldığını düşün, o zaman mı daha üzgün olursun, yoksa şu durumda mı daha üzgünsün? Bu sorunun cevabını verdiğinde zaten ne yapman gerektiğini anlamış olursun bence.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun, hepimiz için..
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen seviyorsunda çocuk sana karşı soğuk veya sevmiyorsa ayrıl gitsin. yok karşılıklı heyecanlanıyorsanız ilk günkü heyecanı yakalıyorsanız kalsın. ayrılma.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsen 2 yılda emekli cift gibi olduysan kimseyle yürütemezsin ki. Herkesle aynı olacak. Peki sana bir soru onun yokluğunda eksikliğini hiç hissediyor musun.
- +1 yıl
Hayır bu benden değil ondan kaynaklandı, ona komiklikler yapıyorum mesela salakça gelebilir size ama sırf onu biraz güldürebilmek için buzdolabındaki her şeyi çıkarıp içine girdim ve onun kapağı açmasını bekledim o açınca gülerek bağırdım onun verdiği tek tepki gözlerini devirip çocukça davranma demek oldu yani şu an da sadece bu aklıma geldi, bütün konularda heyecan katmaya çalışıyorum ama onun yaptığı tek şey terslemek oluyor, artık ben de yapmıyorum o tersleyince üzülüyorum çünkü
Cevap sahibi+1 yılonu biraz güldürebilmek için buzdolabındaki her şeyi çıkarıp içine girdim ve onun kapağı açmasını bekledim o açınca gülerek bağırdım onun verdiği tek tepki gözlerini devirip çocukça davranma demek oldu
-----
DERHAL BIRAK O RUHSUZU :D :D senin giibi bir kız bulmuş bunuyor Ahh ulan işte birine verir kıymet bilmez biri kıymet bilir vermez. :D
Cevap sahibi+1 yılRuhsuz o ruhsuz :D Sen gel ben varım ahaakdklasljdaskldlka
+1 yıllilith bu sitede sana aşık çok bence şansını daha sonra gizliden denemelisin :D
02 Yorumla- +1 yıl
doğru kişiyi bulursan niye olmasın :)
+1 yılbizim arkadasta ayrıldım bitti baska kız bulcam diyodu şimdi evlendi cocugu oldu ayrılabilirsin ama sacma bahanelerle değil ciddi bir sorun varsa
00 YorumlaBence vazgeç kesinlikle ayril yüzüne bakma bidaha cidden
04 Yorumlaarkadaşım seviyorum diyen insana ayrıl demek çok kötü bir şey.Yani sen sevdiğini söyleyeceksin bende ayrıl diyeceğim:) mümkün değil.konuşun siz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAraya ayrılık girince hiçbir şey düzgün gitmez dostum bir sonraki hafta ayrılığınızda tekrar barışmamalısın.
00 Yorumlatavşanın suyunun suyu...
bu ilişkinin suyu çıktı...00 Yorumlane yaparsan yap eskısı gıbı olmaz ayrılmak en guzellı yoksa ılerde senı sırt ustu atar gıder
00 Yorumla
+1 yılBen anlamadım sorun neki ayrılmak istiyorsun, bu kızlar bir acayip yaw
00 Yorumlaayda bir sefer ayrılığa dönmüşse uzatmalı olmuş.. yormayın kendinizi daha fazla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl barış bir hayrı yok o ilişkinin.
01 Yorumla Çok sık ayrılmak yıpratmadı mı sizi
06 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle kendisi yakışıklıdır aynı zaman da çok kez kızların onu dikkatlice kestiğini gördüm ama en azından yanında ben varken bir kere bile bakmadı onlara yani hadi hissetmiyor desem o kadar saf biri değil, kafam karışık herkes bırak gençsin yenisini bulursun diyor ama gelen gideni aratır diye bir söz de var
+1 yılkavga kimin yüzünden çıkıyo önce ona bakmak lazım
03 Yorumla- +1 yıl
ne napıyo mesela
+1 yılTop sende, gol atıp atmayacagina karar ver :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayda bir neden ayrlıosnz çok acaip :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkim istiyor ayrılmayı
Cevap sahibi+1 yıle sıkar tabi karşı trafı sürekli ayrılık. bnce ayrılalm kelimesni rafa kaldır büyük bir hata yapana kadar
ayrıl hemen
03 Yorumlacanın ne stiyorsa onu yap
00 Yorumlabence ayrıl gitsin
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?