Selamlar efenim! Çoook sıkılmış bir günden size sorayım dedim.

Katılmıyorum. İlişkilerde kimin daha çok sevdiği değişken bence. Genel olarak ilişkilerde gözlemlediğim Başta erkek çok severken sonra kadın daha çok sevmeye başlıyor.
Valla öyle oluyor.
Evet benim gözlemlediğim kadarıyla da çoğu evli erkek karısını, karısını onun sevdiğinden çok seviyor. Evli kadınlarda sanki bir daha iyisini bulabilirdim ama buna kaldım tavrı var maalesef... Her daim kadınların erkeklerden daha çapkın ve çok eşliliğe daha meyilli olduğuna şahit olmuşumdur zaten... Ne diyelim Allah da onları öyle yaratmış bana saygı duymak düşer...
Bunu düşündüren erkeğin evlenme teklifi ediyor oluşundan kaynaklı olabilir. Erkek sevse bile kadının ilişkide tutumu erkeğin evlilik düşüncesini tetikleyip etkiliyordur. Erkeğin tutumu da kadına evet dedirtiyor zaten. O yüzden karşılıklı bence. :)
Katılıyorum. Kız daha çok severse kızın çabalarıyla o ilişki yürümez ama erkek daha çok severse evliliğe bile gider. İlişkiyi yürüten erkektir buna kanaat getirdim.
Cevap
40Cevap
Erkek daha çok severse değil, iki taraf eşit derecede sever, saygı gösterir, fedakârlık yapar ve anlaşırsa evlilik olur der ve susarım. 👌🏻
Kesinlikle.😊
🧡
Katılmıyorum. Mesele sevmek değil, çabalamak her iki taraf içinde. İcraat lazım.
Bence de
Katılabiliririm. Erkek egemen Türkiye'de erkekler ne isterse oluyor ve erkek evlenmek isteyince bunun olması normal. Ama kadın isteyince belki erkeği ayartırsa olur, erkek istemezse yine evlilik olmaz. Tam tersi erkek evlilik isterse, kadın istemezse de evlilik mümkün oluyor. Bakınız toplumumuza
Yok öyle bir şey...
Biz de ciddi düşünüp köpeği hatta kölesi olduk ama hiç bir s2me yaramadı...
Amacı meğerse adaylarla antrenman yapıp kendisini geliştirmekmiş, geç öğrendik 😒
İHANET ve ŞEREFSİZLİK sadece erkeklere has bir durum değil!..
Vur abalıya hep erkek neden eşit değil de hep erkek yani bazen sormuyor değilim nedir bu erkeklerle alıp veremediğiniz ?
Sakin brütüs soru sordum sadece.
Benim nerem hançerlide brütüs oluyorum Servilia :D. ?
Evliliği bukadar da büyütmeyin ya. Zaten kadın için evlenmek bir ödül gibidir. Kadın sevmesede evlenir bir şekilde. Yani biraz iyi niyetli olursam, kadın sevmesede sırf beni seviyor diye ondan ufakta olsa bir hoşlantı duyup yine evlenir.
Birde hazır henüz soruyu terk etmemişken şunuda ilave edeyim. Neden bukadar evlilik meraklısısınız ya? Sevin, aşık olun, birbirinizde kaybolun, ve daha ne yapmak istiyorsanız yapın ama niye evlilik? Geçim derdine düşüp borca harca bulaşmak, yüzde 80 aileleri karşıya alıp cephe koyup iki tarafıda karaları bağlatmak niye? Saydıkça sayarım daha.
Hayır iki tarafta çok sevip anlaşırsa, nasip te olursa evlilik oluyor sonu..
Katılmıyorum; her erkeğin veya her kızın karakteri veya istekleri aynı olmaz doğal olarak. İki kişinin de isteği aynı olursa evlilik olur diye düşünüyorum. Sadece bir kişi değil.
evlilik evet erkeğin karar verdiği bilr konu sadece kadının istemesi ile olmuyor. bunun için erkekler ne kadar severse o kadar evlenmek isteyen bunu hayata fecurjeni taraf oluyor bence
Katılıyorum, zira erkek kadını alıyor. Çok da doğru, beni seven biriyle evlencem ki bende onu çok sevecem. Ama önce o çok sevsin, ben mutlu oldukça onh mutlu edebiliyim. Saygı sevgi zamanla oluşuyor,
Birini ciddiue almam için önce beni ben olduğum için sevmesi gerek ki, bende onu hayatıma alim, sevgisine inanıyım ona koşulsuz güveniyim. Gönül eğlencesi olmadığımı bilim
Karşılıklı sevgi olmadığı sürece boş. O erkeğinde duyguları var sana gösterdiği ilgilerin azını da olsa bekler. Bekleyemediğinde kalbi kırılır. Kendini kullanılıyormuş gibi hisseder.

Ne katılıyorum nede düşünüyorum.
Sonu evlilik olmasa bile, erkek daha cok sevdiginde o iliski daha uzun ömürlü oluyor
Katılmıyorum. Erkek arkadaşım evlenmek için onayımı bekliyor ama ben buna karşı olduğum için gerçekleşmiyor. Sevmek değil mesele.
Kadınlar karşında çok seven birisi varsa böylesini bulamam diye evleniyor gerçi belki erkeklerde öyle yapıyordur bilmiyorum
Tüm kadınlar evlenmeye tav sanki. Çok mantıklı değil.
iki taraf evlilik düşüncesindeyse arada sevgi varsa olur
Buna bende katılıyorum biraz ama kadında yeteri kadar sevmesi lazim
Tabii ki katılmıyorum. Bir ilişkide erkek daha çok severse %90 terk edilir ilişki biter.
Hayır tabikide, karşılıklı sevgi saygı ile alakalı bu durum
Genelde erkek severse kadin gidiyor ondan dolayı buna katılmıyorum
Karşı taraf olmazsa olmaz bu iş yani her iki taraflı olmalı
Doğru ama başkalarıyla evlilik olur inadı uğruna başkalarıyla evlenen çok seven insanlar var.
Hayır bu hsyatın akışı nasip yok sa her birbirini seven evlenirdi
Hayır , kadınlarda ayrılabiliyor kendisini seven insandan.
Ben ciddi bakiyorum 😂😂sevgililik deyince aklima evlilik geliyor🤷♀️
iki tarafda caba sarf etmeli
tek kisi ile olucak bir iş değil
Bence karşılıklı sevgi olacak ki evliliğe adım atılsın
Sanmıyorum. Karşılıklı saygı, sevgi ve anlaşmak önemli.
Katılmıyorum.. kadınlara saygısızlık olur katılsam.
Bende epeydir evlilik düşünüyorum ama ciddi birini bulamıyorum bence yanlış
Yahu doğru evet karşılıklı caba ve sevgi en önemlisi ama birde şöyle bakmak lazim olaya. Kadın zaten sevdiği icin onunla her adıma hazır. Ama erkekler evlilikten korkuyor bu da bir gerçek. O yüzden daha çok severse evlenmek icin o kadar istekli olur
Erkek çok severse evlilik devam ederi değil miydi o?
Çok sevmek sevdiğini söylemek her zaman yeterli olmuyor eyleme dönüştürmek lazım, iki taraf da çaba gösteriyorsa o zaman evlilik olur.
Erkek çok sever se ve kadın bunu farkederse kadının g. otu kallar
Katılmıyorum. Erkeklerin sevdiği için evlendiği belki %30 falandır.
Bir ilişkinin sonunun evlilik olacağı ilk haftadan belli olur
@Cramella Götürmeye derken?
@Cramella Anlamadim ama neyse. Katılmadığına göre aksini söylüyorsun. İstisnalar kaideyi bozmaz
Kesinlikle katılmıyorum hangi tarafın çabası bu iliskiyi evliliği en az öteki kadar istiyorsa bir evlilik soz konusu olabilir...
Kadının sözünüzde düşüncesinin de bu kadar yerlerde olduğu bi memlekette mi?
Evet bu söze katılıyorum.
Hayır aslında erkek aptalsa evlilik oluyor. ya da kötü tecrübemden dolayı bana öyle geliyor. Yoruma açık
Ben katılıyorum çünkü bir erkek soğursa ne yaparsan yap ısınamaz ama bir kere severse vazgeçemeyeceğini hisserse o ilişki evliliğe kadar götürür
Yok be ikiside birbirini çok seviyorsa ve güvrniyorsa zaten evlenirler
💯 💯 💯 %100 doğru erkeğin elde edemediği hiç birsey yoktur güzellikle olmazsa zorla yapar...
genelde öyle oluyor ama kadın isteezse oda olmaz fikrindeyim
Evet evlilik oluyo o kızın düğününe gidip seri bir şekilde üzüntü kasıyor 😅
Hayır alakası yok herşey karşılıklı olunca evlilik oluyor
Kik demiş onu, sevmek le alakası yok gidişatı değiştirmek önemli
Karşılıklı dıe düşünüyorum
Yok ya yalan hep 😂inanmayın 😜
Evet öyle oluyor. :-)
aynen öyle
başka türlü kaçıyorlar
Evet çünkü kadınlar mantık evliliği de yapabilir
Kadın ince ince işler
Bence mantikli. Kadin tek basina evlenemez