En sıradan hatta üni okumamış güzel bile olmayan kız lüks ev lüks araba istiyor.
Sizcede böyle değil mi?
Sizcede böyle değil mi?
Herkes herşeyin en iyisini istiyor ama bulduğu ile yetiniyor evladım. Evi arabası olmayan erkek evlenemez diye birşey yok. O vasıfsız kız dediğin kişi de hayal ettiği erkek onu bulursa evlenebilir. Ama fazla hayal kurmasa iyi olur.
Kendilerini geliştirememiş çalışmanın para kazanmanın geçinmenin ne demek olduğunu bilmeyen hayatta ki tek vizyonu evlenmek olan kızlardan uzak duracaksın bu kadar basit ama kızlara da suç pek bulamıyorum tvde gösterilen öğretilen bu...
Malesef öyle isteyen kızlar var mantıksız şekilde o kadar çok istiyorlarsa evlenince eşiyle çalışıp çabalayıp birlikte alabilirler nasıl istenir böyle şeyler hayret ediyorum
Cevap
5Cevap
Boyle ve sacma. Herkes dengiyle. Hem gorunum hem meslek bakimindan
Katılıyorum
Zor moruk. Önce istemeyen kızı bulman lazım. Oda çölde su
Hayır evlenebilir gözü yükseklerde olmayan bir kızla
Almayacaksın öyle kızı evde kalacak. Türk toplumunda o algı yok
Güzel olsa, üniversite okusa alacaksın yani evi arabayı. Öyle mi?
Evet sksjsjsj
Madem öyle senin de bu saydığın özelliklere sahip olman gerek. Ve dengine göre birini bulmak gerek ki mutlu olabilesin..
Yahu şaka yapıyorum benim evim arabam Allaha şükür var fakat herkes para derdine düşmüş.
Güzelliğin değeri olmaz gözümde bi 60 yaşına gelsin güzellik falan kalmicak zaten.
bunları isteyen kızdan istemeyen kız daha çok salla o kızı evde kalsın sdikli ayten :D
Ya ahaha😂
Valla bütün kızlar lüks derdinde bari babaları zangin olsa
babadan kıza mada fakir bunlar
Evi arabası olan genç erkek mi var
İste sorunda o
Evlenmesin zor şartlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?