Senin ve sevginin kıymetini bilmeyen sevdiğin burada yazdıklarını okuyacak ona ne demek istersin? Ahhlar sitemler hisler duygular ne varsa dökülün KS uyeleri...
ѵαℓεɳƭเɳσ | Aşk İlişkileri konusunda 741 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Kıymeti bilenden de bilmeyenden de Allah razı olsun der geçerim. Kimsenin hakkında kötü düşünmem. Kötülük kalbe girerse orada mekan bulur. Sadece hainlik sevmem. İşte o zaman beni kimse tanıyamıyor. 😀
1|0
0|0
LovecezaM | Aşk İlişkileri konusunda 2b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Ya kendini övdü övdü övdü sonra foss çıktı ya verdiği sözleri 2 günde unuttu ya Bana çok büyük konustu şimdi başrolünde 😂 Bnde ehehehe diyorum..
1|1
0|0
sonsuz_ask | Aşk İlişkileri konusunda 4,5b görüş paylaştı.
Guru
1 ay
ALLAH in adaleti çok büyük günü gelir yaşattığini yaşar uzdugun kadar üzülürsün Sevdiğinle Sinanir Hasret kalırsın
2|0
0|0
KıyametAlameti | Aşk İlişkileri konusunda 5,7b görüş paylaştı.
ben sana en saf duygularımla geldim. Senin yanındayken bendim. Bırak canına zarar saçına rüzgar değmesin istedim. Kavuşmakta değildi niyetim. Tek de severdim. Bendeki sen sonsuz ol istedim. Ama bendeki seni sen öldürdün. Kendine iyi bak... derdim
Kendi ellerimle ittiğim bir ruhum var ve kalbim utanmalısın, belki kendime belki kıymet bilmeyen herkese
1|0
0|0
Gizli Üye
1 ay
Sana iyi davranıp istediklerini yaptım seninle konuşmaya çalıştım ama sen gel bana hakaret et sonra sana cevap verince demediğini bırakma boşuna dememişler deveye diken insana...
En İyi Erkek Görüşleri