Merhaba.. Bazen sevgimizi gösterme konusunda bonkör davranırken bazen de gönlünde akrep olanlardan olabiliyoruz.. Peki sen sevgini yansıtma konusunda iyi misin? 😉😌 Keyifli günler..🥂✌
Hayatımdaki insana sevgimi gösterme konusunda çok iyiyim hatta en iyi şekilde gösteririm. Karşı tarafa ilgi gösterimini her zaman belirtili nesne olarak gösteririm. Çiçekler, takılar, şiirler, güzel sözler, özlü içten öz sevgiden gelen lakırtılar, duygusal hatimler, düşünsel varoluşları da ekler sevdiğim insana her türlü güzelliği, nadideliği, mutluluğu, huzuru veririm. Bunu verdiğim zaman ne olur peki hayatımdaki insanın hayatı güzelleşir. İyi günler :)
Sevgi bu dünyada ki en büyük ilaç ve hediyedir bana göre. Ben ketum bir insanım maalesef. Sevgimi çok gösteremem karşımda ki insana. Çok nadirdir seni seviyorum demem. Bu pinti olduğumdan dolayı değil. Sadece tüketmemek için. Bunun yerine kapını kitle derim. Hava soğuk üşüme, sigarayı azalt derim. Eve gidince mesaj at. Herkesin sevgisini göstermesinin farklı yolu vardır. Bazıları sokağında havai fişek patlatırken. Bazıları ise yüreğinde.
Cok ince cok hassas bir konu birine ilginizi sevginizi duygularınızı acik acik hissettirdiğinizde karşınızdaki insanı kaybediyorsunuz.. cünkü bizde duygularını açıkça yansıtan yaşatan biri hafife basite alınıyor bence karşınızdaki insana nasıl davranacagınızı gene karşınızdaki insan belirlemeli geldi kadar git attığı adım gibi bonkör olmaya hiç gerek yok ...🚬
Sevgi olmazsa o ilişki işemeli sıcmalı başka ilişkilere yol alır 😂 sevgi olucak bonkör mü olursun pintimi olursun orasını bilmem ama sevgiyi hissettirceksin
Sevdiklerimin sevgisi ölüyor genelde. Çünkü onu sevgisi küvetine okyanus dolusu sevgi döktüğüm için küveti dayanamıyor ve çok aşırı fazla sevildiği için sevgisi ölüyor. Sevgi konusunda karşı konulamaz yıkıcı bir üstünlük sağlıyorum da 😅