Dökülün serbest :D
Söyle ona sebastiyan ağzımı açtırmasın 💃

Dökülün serbest :D
Söyle ona sebastiyan ağzımı açtırmasın 💃
Aşka değer bilmeyen insanlara diyecek çok şey var ama bence tek kelime yeterli.. güle güle.. bunu farklı şekilde de denebilir ama ben kendime yakıştırmam :D gerçekten sevebilme ve sevilmek varken bunun değerini bilmiyorsa insan gerçekten yazık bence. :)
Sen Elmayı seviyorsun diye elma seni sevmeyecek.. sözünü çok seviyorum ben..
Aşkta değer bilmek ancak duygularınızın karşılığını net şekilde hissederseniz mümkün ama kalp bu insan bazen hiç olmayacak birisini sevebiliyor hayatına alıyor ve onun da aynı duyguları beslemesini umut ediyor
Bunu fark eden bazı insanlar sadece o duygulardan istifade ediyor yani bu durumda duygularını kullanmasına izin veren kişi aslında kendimiz olduğundan kendimize aklını başına devşir sevilmediğin yerde durma dememek lazım..
aşk emek ister fedakarlık ister aşk tek taraflı olduğunu hissetiğinizde karşınızdakine bay bay demelisiniz yoksa verdiğiniz emek gösterdiğiniz fedakarlıklar bir kadeh zehir olur ve zararı sadece size olur
Değerim biliniyor.
Cevap
13Cevap
Bi şarkı sözü gönderiyorum.. Sezen Aksu... güllerim soldu...
NEYSE GÜL SEVMEM ZATEN
😭
Hepsinin canı ceheneme anlaşılmamaktan bıktım sıkıp kafama bu işi temelli halledesim var bıktım Allahım
Uykusuz kal Muammer Allah seni bana saklasın Muammer jsjsjs
tek aşkım gel ben sana şarkı söyledim :D
Bunu söyle bana
şu an olmaz bu ağlarım başka zaman
Yok bir sitemim.. Hayatta her şey kader kısmet.. soldu gençliğim ama hakkımı helal ettim
Belki ben değer bilmiyorum, kendime her zaman pay çıkaramam ki.
Sadece aşk değil hepsine demek istiyorum ki, herkes aynı hayatta.
Hiçbir şey. Değerimi bilmediyse layık olduğu yerdedir.
Aşkın kendisi zaten değerli. Aşkta değer bilmeyenden ziyade ilişkide değer bilmeyen denilebilir. Aşka düşmüş herkes maşukun değerini bilir.
Uğraşmam bile vaktim değerli illaki aşkta değerimi bilenle rastlaşırım O'nunla daha fazla muhabbet etmek varken exlerden bana ne 😃
Canları sağ olsun
Aysel silahımı getirrrrr✨
Aysel git başımdan silahımı geri götüüür :D
Aşka inanmıyorum
Zaman söylesin her şeyi 😇
Sektire sektire gidiniz
Ne var ki söylenecek 🤷♂️
Aşk aramıyorum dolayısıyla değer de yok 😂
değerimi bilmeyen bir aşkım olmadı
Allah canınızı tez alsin 🤭🤭
Zalımın gızı derim.
Ağzımı açtırmasın 😒 Emre gel şarkıyı dinle 🤣