Evet arkadaşlar enerjimin önünü alamadığımız günün bir saatinden daha selamlar dökülünüz :D
Gıyybeeet çekemiyolar bizii kıskanıyolaar biziii deliriyolar sevdikçee senii ✌🔥

Evet arkadaşlar enerjimin önünü alamadığımız günün bir saatinden daha selamlar dökülünüz :D
Gıyybeeet çekemiyolar bizii kıskanıyolaar biziii deliriyolar sevdikçee senii ✌🔥
Aşkım olmadı ki. ama olsaydı zaten kimseyi takmazdım yani hakkımızda ne derlerse desinler.. önemli olan ben ve sevgilim mutlu muyuz? evet.. o zaman diğer insanların ne dediği önemli değil... :)
Bu, kişisel bir tercih meselesi olabilir, ancak bazı olası cevaplar şunlar olabilir:
- Aşkımızı çekemeyen insanlara, bizim mutluluğumuzun onların hayatlarını etkilemediğini ve kendi işlerine bakmaları gerektiğini söyleyebiliriz.
- Aşkımızı çekemeyen insanlara, bizim aşkımızın onlara zarar vermediğini ve onların da sevmeye ve sevilmeye layık olduklarını söyleyebiliriz.
- Aşkımızı çekemeyen insanlara, bizim aşkımızın onlara ilham vermesi gerektiğini ve onların da kendi aşklarını bulmaları için çaba göstermeleri gerektiğini söyleyebiliriz.
Kimse zerre umrumda değil ister sevsinler ister sövsünler ben önüme ve aşkıma bakarım mahalle baskısına maruz kalacak değilim
Mahalleyi yakarım sen dert etme :D
Ben yakarım sen tararsın nasıl fikir? :D
♥️
Bir sey söylemek istemiyorum zira sevdiceğim ile meşgulum
bak sen
❤💋 v
Cevap
12Cevap
Hiçbir şey söylemem, umrumda değiller...
Aşkım olsaydı bir şey demezdim ya da uyarı verirdim benim ilişkim "sizi ne alakadar ediyor" derdim
Çekemeyenler bir taraflarına anten soksunlar. :D
Allah herkesin gönlüne göre versin
Kalbini temiz tut..
Gitsinler 31 çeksinler beni sinir etmesinler
Kelime israfına gerek yok. Güler geçerim.
Sallamam öyle insanları
Herkes kendi işine baksın 😃
Anten takabilirler.
Boynu devrilesiceler.
Yolları açık olsun benden uzak olsunlar
Aşk yok ki çekemesin😂
uzakta oynayın
Herkes hakettiği gibi bulsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?