- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSenin hayatın senin kararın ne yapman gerektiği konusunda, biz burada 3. kişileriz. Bizi ilgilendirmez senin aşk hayatın...
Yine sonuçta acıyı da tatlıyı da sen göreceksin, sen tadacaksın. Şu an ki yapmadığın tavırlar ileride sana fiziki ve manevi olarak zararı sen görürsün.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bu senin giyinme özgürlüğün ve senin kararın. saygı duyması gerekiyor ne kadar kıskanırsa kıskansın işin sonuna ilişkiyi bitirmeyi koymamalıydı. seni böyle üzen birisiyle bence daha fazla durma çünkü harcanırsın ve üzülürsün. ŞÖYLE DÜŞÜN HAYATA BİR KERE GELİYORSUN VE BİR DAHA GELMEYECEKSİN, YANİ SENİ MUTLU EDENLERLE SENİ SEVENLER VE SAYGI DUYANLARLA VAKİT GEÇİRMELİSİN. KISKANMAK AYRIDIR VE BU ŞEKİLDE KISKANMA OLMAZ. bence onunla konuş çünkü o istemiyor diye giyinmeni değiştirme. Sana saygı duyacak birisini bul hem başka erkek mi yok.çok seviyorum falan diyorsan da bu senin sabırlılığınla seni kullanır ve üzer. Ya ayrıl ya da çok seviyorsan istediğini yap giyme ama eğer hem çıkarsan ve hem giyersen bu çocuk seni fena üzer haberin olsun.
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir deliyle, zorbayla hala nsıl sevgili kalabildin? Aeni sevdiğine nasıl inandın bilmiyorum. Bunları görememen için büyük bir açlık içinde olman gerekiyor. Sevgi açlığı. O adamda ne buluyorsun? Bunu sorguladın mı? Seni çeken ne?
Lütfen kendine karşı saygılı ol, seninle böyle konuşan seni bu kadar aşağılan kölesi gibi gören bir insanla neden sevgilisin? Gebertirim diyor, bu normal mi? İnsan sevdiğine der mi böyle bir şey? İlerde haberlere bir kadın cinayeti daha başlığıyla düşmek mi istiyorsun? Okurken ben korktum. Lütfen kendine daha fazla bu acıyı yaşatma. Hatta gerçek olmayacağını düşündüğüm kadar kötü, trol bir soru olduğuna kendimi inandırmak istiyorum..00 Yorumla
Ki. bu? Kocan mı? Baban mı? Kaldı ki reşit bir bireysen onların bile hakkı yokken BU KİM? Ya böyle psikolojik problemleri olan insanlara neden prim veriyosunuz? Tayt giymek ne zamandan beri hayat kadınlarıyla bir tutulmayı gerektiriyor? Kalkıp bu şahsa bugün bu kadar paye verirsen ileride neler yapabileceğini dimağın alıyor mu? Kendinize gelin ya. Profil fotografına bak, allahın iguanası...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞu üslupla beni uyaracak erkek değil erkek kapımdaki paspas dahi olamaz. Bir insanı sahiplenmek ile sahibiymiş gibi davranmak arasında çok büyük fark var.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba ,
Sen buna şimdi sevgilim dedin ve benim size karşı gelecekte olan tüm hayalleri yıkıldı.
Şöyle söyliyim bu şimdiden böyle düşün yaani evlenince markete bile göndermez.
Cidden bir kadına karşı üslubu, davranışı çok yanlış.
Nerden buluyorsunuz bunları? Çok cahil bir zihniyet bu. Gelecekte pişman olacaksın.32 Yorumla
Soran+1 yılSinirlenince böyle yapıyor ama normalde böyle konuşmaz tabii
- +1 yıl
Sacmalama.
Asıl bir insanın gerçek yüzü sinirlenince ortaya çıkar.
+1 yılSana 2 güzel tavsiye vereyim.
Birincisi sakın ola buradakilerin aklıyla iş yapma, buradakiler pireyi deve yaparlar, adamın kurulu yuvasını da yıkarlar, işini de bozarlar. Buradaki kimseden hayır bekleme, cevaplarına da güvenme sakın ha sakın kafana sokma buradakilerin düşüncelerini. 7 yıllık bir üye olarak sana şunu söyleyeyim buradaki insanların çoğu kıskanç ve iş bozulsun, ayrılsın diye bakan kuduruk insanlar o yüzden otur kendi başına karar ver. Sakın buradakilerin düşüncelerini etkilemesine izin verme. Bugün yarın şiddet görsen, kocam beni bıçakladı desen buradan biri çıkar boşanma olur öyle şeyler der. Buraya güvenme. İkincisi ne kadar terbiye yoksunu bir sevgilin var? İnsan sinirlenir eyvallah küfür de ederde sevdiğin kadına da küfür etmezsin. Tayt giymeyiver ne olacak? Eğer gerçekten arkadaşların seni etkiliyorsa da arkadaşlarından kopma ama ilişkine müdahale de ettirme. Sevgiline de söyle edebini biraz takınsın.
30 YorumlaBu nasıl konuşmadır ya ne kadar terbiyesiz ve iğrenç biri. sende buna iyi görünmeye , memnun etmeye çalışıyorsun. Allah aşkına böyle bir pisliğe sessiz kalma kendini ezdirme. o kim oluyorda böyle terbiyesizce konuşuyor ve karışıyor. istediğini giyinirsin. arkadaşlarına kadar o karışıyor. resmen seni yönetiyor ya. istediği gibi giyim tarzında değilsen gitsin istediği tarzda bulsun. senin giyimine müdahale edemez. boşuna bekleme böyle karaktersiz pislikler özür filan dilemez sadece üste çıkarlar. senin yapcağın ne biliyor musun ondan ayrılmak. hayatına devam etmek umursamamak. hayatın ondan ibaret değil. canın cehenneme de gitsin...
10 Yorumla
+1 yılben olsam ayrılırım kültür farkı yüzünden seni suçlayamaz sana köpek gibi davranamaz sen de istediğini yaparak onu iyice cesaretlendiriyorsun kendini reddedilemez sanıyor
59 Yorumla
Soran+1 yılBu aralar biraz sinirli
- +1 yıl
evlenince şiddet de uygular inan bana bak burda kime ne dediysem çıktı
- +1 yıl
aynını ona yap tepkisini gör madem sen de onun en yakın arkadaşlarıyla ilgi abuk subuk konuş gör olanları
- +1 yıl
ayrıl direkt bak çok çekersin kendin için diyorum
Soran+1 yılHemen bitirmek doğru mu :/
- +1 yıl
ilk defa mı böyle muamele görüyorsuun ilk defa mı hakaret alıyorsuun ilk defa mı değer verdiğininsanları aşağılıyor senin için değerlerini bildiği halde
Soran+1 yılİlk değil ama eskiden daha anlayışlıydı
- +1 yıl
yüz buldukça dozu arttırmış sanırım al karşına kararlı bir şrkildr anlat derdiini kabul etmez hakarete başlarsa terket derim
- +1 yıl
al karşına adam akıllı ciddi bir şekilde lafını bölmesine izin vermeden anlat kabul etmez mal mal konuşursa terk et
+1 yılBu ne yahu böyle?
Sen buna karşı susuyorsun bir de?
Yav kendini neden ezdiriyorsun?
Madem seni böyle beğenmiyor gitsin beğeneceği tarzda birini bulsun.
Neler söylemiş ve siz böylelerine susarak onları daha çok desteklemiş oluyorsunuz.22 Yorumla
Soran+1 yılBen de mi hakaret etseydim ama
- +1 yıl
Sana hakaret et demedim ki.
Hakaret etmeden de cevabını verebilirsin.
Yav görmüyor musun neler demiş nasıl susabiliyorsun bu sözlere karşı?
Kendinizi koruyun dik durun biraz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki bana saldıracaksınız ama hemcinslerim özellikle size bir şeyler söylemek istiyorum. Denedim çok kibar oldum hayatım şöyle yapsan daha iyi olur dedim, kırmamak için elimden geleni yaptım tam 3 sene. Sabret Allah sabret... Ayrılamıyorsun da çok seviyorsun. He bir de ben naif bir şekilde uyarmama rağmen ya bir şey olmaz demeler falan... Baksana adam kıza gebertirim seni diyor kız hemen fotoğrafı falan kaldırıyor. Belki de böyle olmak lazım. Bugüne kadar kibarlığımdan ve ahlaklılığımdan hiç kazanmadım. Erkeğe saygılı davrandım gay veya ezik sandı, kadına kibar davrandım zayıf sandı. Bence sahip olunması gerekilen üslup tam olarak da bu. Evet insanlık dışı ancak doğduğumuz dönem sağolsun.
10 Yorumla
+1 yılAdamın biri gelmiş aşağıda resmen sevgiliyi haklı görecek konuma gelmiş.
Kızım her gün biz haberlerde kadın cinayeti görmekten bıktık, siz böyle adamlarla görüşmekten bıkmadınız. Adam açık açık seni öldürürüm demiş. Sen hala sevgilim diyorsun.
Bazen cidden biz boşuna üzülüyoruz gibi geliyor sizi gibi çiftleri gördükçe.
Ayrılın böyle erkeklerden. Ne sana saygısı var, ne senin yaşam biçimine, ne giydiklerine, ne arkadaşlarına. Böyle aşkta olmaz, sevgide.46 Yorumla- +1 yıl
@Anonimm08 Kadınlar aşık olma, sahiplenme bile bu tarz hastalık seviyesi sapkınlıgi aynı sanıyor
- +1 yıl
@Anonimm08 Belli ki bu arkadaşa vermeemis
- +1 yıl
@Anonimm08 Sonrada gelir burada sorarlar, eşim şunu yaptı bunu yaptı diye
AY RIL. Abi böyle andavalları gördükten sonra bile sevgili olmaya, boyun eğmeye devam ederseniz daha çok kadın şiddeti, kadın cinayeti haberi görürüz biz. Az akıllı olun ya. Seven hiçbir insan sevgilisine böyle konuşmaz, benim dövesim geldi herifi ya sen hala ne yapmalıyım diyorsun.
30 Yorumla
+1 yılBir kkiızın ilişkisi sini bitiren ler hep bu pelin ve ayça gibi kanka lar oluyor a. yav gıcık oluyorum öyle kızlara kızlarda sevgililerin den daha yakın görüyor o arkadaşlarını kendine laf söyletmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAma çocukluk arkadaşlarım
- +1 yıl
Öbürüde sevgilin belki ilerde kocan olacak doğru kişi olduğunu düşünüyorsan hangisi ağır basması lazım mantıklı düşününce
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle saçmalık mı olurrr? Allah aşkına bu sizden özür dilese ne olur özür dilemeseee ne olurrr? Bu kişiden ayrılmazsanız şiddete her zaman maruz kalırsınız.. Bu konuda ne özrü ne devam etmesiiii terk etmeniz gerekiyorken özür dilemesi için yardım istiyorsunuuzzz!!
Zihniyete bakar mısınız? Böyle bir insanla birlikte olup ne yapacaksiniz bayılıyorsunuz uç kuruşluk adamların hayatınızın içine ettmesine.. Bir de sinirlenince diye hava atmış!! Bununla gelecek kurarsanız sonunuz net:Müge Anlı...10 Yorumla Her şeyi anlarım. Tayt giymene kızabilir ya da arkadaşlarını beğenmiyor olabilir. Ancak bunu üslubuna uygun dile getirmesi lazım. Yok kötü olur fena yaparım gözüm bir şey görmez, yok... lar gibi giyinmişsin. Sen özür dilemesinden önce ne kadar mantıklı bir ilişki içerisinde olduğunu düşün.
10 YorumlaSana böyle hakaret edecek tehdit edecek sen hala ona Sevgilim diyeceksin sorun sende onda değil ona bu kadar yüz veren sensin. Tamam İslamiyet'e göre Giyim tarzın doğru değil ama bunu güzel bir dille söylemesi lazım sana ikna edici ve tatlı dille söylemeli
10 Yorumla
+1 yılDaha şimdiden bu kadar baskı yapan ve hayatını yönlendiren bir insanla gelecekte hayatını birleştirmek istiyorsan bu gibi durumlara hazır olman gerek. Sevgilinin karakteri pek fazla değişmeyeceğine göre ya bu duruma alışmalısın ya da ayrılmalısın. Karar senin...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı. Öeh kustum 🤮🤮🤮! Ayrıl be ya sivrisinek gibi koy bi tane yapışsın duvara bu nedir vız vız. Kanını içiyor bir de gürültü ediyor hâle bak. Eğer diyorsan ki ben her şeyime şiddetle karışan hayvan gibi bir erkekle beraber olmak istiyorum bana küfür etsin lan desin senin seçimin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yapman gereken tek şey seninle böyle ileri geri konuşmasına izin vermemen..
Ve tavrını koyman olmalı..
Ya seni böyle kabul edicek ya da onu kapıyı göstericeksin..
Alttan almaya devam edersen sana karşı sürekli olarak bu saygısız tavrını devam ettirecektir..
Bu erkek tam bir örümcek kafalı..
Bence böyle birini hayatından def etmelisin. Çünkü adamın sana saygısı yok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAilenden gördün diye kendini ailene odaklaman gerekmiyor
Senin düşünce tarzın değişebilir zamanla
Tayti bende yakistirmiyorum bayanlara bir bayan olarak
Madem tayt giyicen hiç giyme kilotla gez zaten heryer. net belli oluyo
Amaç vücut hatlarını göstermek degilmi00 Yorumla Bununla hala sevgili misin?
Düzgün konuşmayı öğrensin ilk.
Karşısında insan var.
Bunu bu üslupla söylemek çok yanlış.
Sende o şekilde davranmayacaktın sert olacaktın.
Söyle bidaha yapmasın.
Ki bence yapacak.
Slk bu cidden.
Bana yapılsa sülalesine ssöverdim orda.
Ve troll olma ihtimali de var.
Eğer değilse kızma sadece yapan çok kişi var.00 Yorumla
+1 yıladam haklı ama neden özür dilemesini bekliyorsun ki senden daha önce giymemeni istemiş ve sen ona rağmen giymişsin, giyme erkekler bu konuda hassastır. Şöyle düşün sen ondan yapmasını istemediğin bir şeyi tamam demesine rağmen yaparsa sen ne düşünürsün. Kusura bakmada haklılık payın yok.
00 Yorumla
+1 yılSevgili mi diyorsun sen bu adama🙄🙄gençliğine yazık etme ayrıl bu adamla bir ömür geçmez. kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin. Sana saygı duymalı karışmamalı. ben olsam engellerdim adamı hatta bu nasıl bir üslup tur.çok saygısız konuşmuş sana ayıp etmiş. affetme bu durumu.
00 Yorumla
+1 yılSevgilin tamamen haksız. Tapulu malı değil kimse kimsenin. Sevgili olmadan önce sanki bilmiyordu senin nasıl giyindiğini ! Baştan niye düşünmemiş acaba bunu hiç yakınlaşmayabilirdi. Özür dilemesine hiç gerek olmadığını düşünüyorum ilişkini sonlandırman yeterli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı. Bu nasıl konuşma türüdür bir de konuşmayalım sonra konuşalım diyorsun ona rağmen devam ediyor. Haklı olabilir bu sana karşı konuşuş şeklini düzeltmesi gerekiyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum hiç kusura bakma ama nerden buluyorsunuz şöyle dağ ayılarını o hakaretler ne oluyor bir kıza tehtid savurmalar falan sende hala ortamı yumuşatmaya çalışıyorsun. sende koy şeklini sen böyle konuştukça o hiç bir şey diyemez diye cesaret alıyor ezdirme kendini yerinde olsam Tanrı üzerine yemin ederim ki bu kazma ile 2 dk daha kalmam yol veririm..
10 Yorumla
+1 yılAbi şu anlayışta bir kıza bu kadar yükleniyor adam aw. Ulan sanane aw kız öyle giyinmek istiyor. Kendi özgüvensizliğini ve güvensizliğini ; kıskançlık diye dile getirip millete hayatı zindan ediyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuraya ilişki sorusu sorma pişman olursun her şeyi abartıyor bura lakin sevgilinle konuş ben buyum zevklerim bu saygı göstermelisin de ve sana o tarz konuşma hakkı yok kim olursa olsun bunada değin. Saygı olmayan yerde sevgide kaybolur. Saygısız sevgi olmaz. Saygı duymasına iste.
00 YorumlaBu adamdan bı cacık olmaz. Saygısız insanlara ne diye taviz verirsiniz anlamam ki. Bir de özür dileyecekmis. Sen daha coookkk beklersin senden özür dilemesini.
30 Yorumla
+1 yılOlmayacak insanlarla bir şeyi oldurtmaya çalışıyorsunuz ya, kusura bakma ama hatalı sensin, böyle bir insana hâlâ sevgilim diyebiliyorsun. Senin yaşantına, giyim tarzına karışan bir insanla bir saniye bile muhattap olmaman gerekiyor.
10 Yorumla
+1 yılkadın cinayetleri neden oluyo... aha bu gibi hödükler yüzünden oluyo... yol yakınken dön derim.. o ne saygısız bir tavır ya.. sana olan saygısızlığı başka çocukluk arkadaşım dediğin insanlara yaptıkları başka... aşk gözünü kör etmesin.
20 Yorumla
+1 yılAfferin böyle bir hanzoyla çıkmaya devam et bakalım ne olacak
54 Yorumla- +1 yıl
@Anonimm08 Aynen sonra niye kadın cinayetleri artıyor kusura bakma ama kadınlar bu hanzoları bıraksa kadın cinayetleri ciddi oranda geriler
- +1 yıl
@Anonimm08 öylelerine yolunu vereceksin ama bizim kızlar daha çok seviyorlar bunları sonra niye kadına şiddet arttı diyorlar
+1 yılÇok ağır konuşmuş sevgiliyle böyle konuşulmaz önce konuşmayı öğrensin.
Tayt giymeni istemiyor olabilir bunu sert dile söylemek saçma30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAzcık kadınlık gururun olsun. Bu ne ya? Yorumları okudum da cevapların beni çileden çıkardı. Başlarım onun gibi sevgiliye. O önce insan olmayı başarsın. Sonra kadına şiddet bla bla.
32 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet asla yapmaz
Cevap sahibi+1 yılTayttan çok mu belli oluyordu? Bence ilişkini bitir.
- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılAşk ilişkilerinizi yansıtmayın buraya. Karşınızdaki kişiye saygınız olsun. Sizin özeliniz sonuçta
10 Yorumla
+1 yılçok ağır konuşmuş bence. sen sakin mi davranıyorsun? sevgilisi bile olsan sana böyle demeye hakkı yok.
21 YorumlaSeninle konuşma şekli iğrenç nasıl izin veriyorsun sana böyle davranmasına 🤦🤮
22 Yorumla
Soran+1 yılBen mi izin veriyorum
Yeminle inadina tanga giyip sokakta gezerim ne bu ya namus giyinmeyle mi oluyor acaba ki arkadaslarimada sür tk diyemezssin senin yerine ben delirdim su an😒
00 YorumlaBir zaman sonra haberler de sevgilisi tarafından öldürüldü diye adını duyarız biz senin halâ nasıl özür diletirim diyor kızım kurtul yol yakinken manyak misin sen sevgi değil bu
00 Yorumla
+1 yılŞaka falan herhalde. Cidden ortamı yumuşatmaya mi çalıştın böyle bir insanla? Niye ezdiriyorsun kendini? Konuşsana çatır çatır. Bırak sevgilim, insan diye yanımda tutmam ben böyle birini
00 Yorumla
+1 yılKendini böyle bir andavala nasıl ezdiriyorsun anlamış değilim ve inanmakta istemiyorum. Troll sorudur umarım
10 Yorumla
+1 yılBöyle manyakları nerden buluyorsunuz anlamıyorum. Ne gururun var ne kendine saygın. Hala soruyorsun bir de ayrılman ve kurtulman gerek
10 Yorumla
+1 yılBöyle naif naif konusmiycaksin böyle terbiyesiz konuşanlara hadi canım diyeceksin sağdan sağdan ikile.
10 Yorumla
+1 yılNeden alttan almaya çalışıyorsun bırak bence suçlu olan o
20 Yorumla
+1 yılAşk insanları sahiden bu kadar aptallastırabiliyor mu yoksa bu aptallık doğuştan gelen bir özellik mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnșallah troldür.. Eğer değilse kızım sen harbi canımsın afadersin de. Sana saygısı da sevgisi de yok bu sığırın. Acilen ayrıl bundan kendine büyük iyilik etmiş olursun şuna bak ettiği laflara bak hele terbiyesiz bozayıı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamam her iki tarafında kendine özgü kuralları olur olmalı da ama kelimeler pek uygun değil! Biraz daha anlayışlı ve tevazu ile konuşulabilirmiş 🤔
00 Yorumla Bunları çok arıyor musunuz? Yarın ayrılsanız da peşinizden düşmeyip sizi tehdit edenler yine bunlar oluyor
00 Yorumla
+1 yılÇok alttan almışsın bu çocuğu şimdiden bu kadar karışan ilerde neler yapmaz kendini bu kadar ezdirme bacım.😉
00 Yorumla
+1 yılTroldür umarım. Böylesiyle birlikte oluyorsan seninde kalıbına tü...
03 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyeli ol
- +1 yıl
Özür dilerim ama öyle.
- +1 yıl
İleride çok pişman olacağın bir ilişki. Sadece uyarmak istedim.
+1 yılKızım siz değer bilmiyor sunuz. Sizin gibi kadınlara ne yapılırsa müstahak vallaha çocuğun yerinde olsam sana sktri çekerdim acımazdım valla.
11 Yorumla- +1 yıl
Başıma gelen bir olaydan örnek vereyim " Yine bu tip birisi sevgilisi her şeyine karışıyordu, babası yanında özgür , istediği kıyafeti giyiyor. Lakin Kodumun sevgilisi de " Bunun kılık kıyafetine, takıldığı arkadaşlarına, nereye gittiğine " kadar karışıyordu. Bu kızla muhabbet ettim Bak bu g.. erizekalı senin hayatını mahveder diye tavsiyeler veriyorum. 3 kez de ayrılmış bu çocuktan...
A... q sen gel " Bu p. çin evladı kıza " senle son kez konuşmak istiyorum" diye baskı yapıyor. Kıza üstüne basa basa dedim ki " Bak konuşma , engelle gitsin !! " başına bela olur. Bir ilişkide şüphe olursa bunun sonucu boş.. Aradan 2 hafta geçti konuşmadım bunla, mesaj attım tekrardan " ne yaptın!" diye bu bana " Buluşma kararı aldık"... diye yazdı.
Sonra sinir edip 1 ay konuşmadım, sen bilirsin diye...
1 Ay sonra öğrendim ki Nişanlanmışlar..
O yüzden DOSTUM Bu tip kişilere tavsiyeler vermeyin sizi ilgilendirmediği gibi kendi hayatları, karışmak gibi eylem kimseye düşmez..
Yine Acıyı da Tatlıyı da kendileri tadar.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılVe sen halen bu kişiye aşkım canım diyorsun öyle mi
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl iğrenç iki gram okudum harici resmen rezillik dayanamadım okunacak gibi değil
10 Yorumla
+1 yılKurgu gibi. Gerçekse hemen kurtul o maçoluk budalasından.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Konusma tarzi hic hayri alamet degil bence yol yakinken ayril
00 Yorumla
+1 yılYediğin onca tehdit ve hakaretten sonra hâlâ sevgilim diyorsan en büyük sorun sende.
00 Yorumla
+1 yılBöyle konuşan biri değil benim sevgilim cevremde bile bulanamaz ne biçim üslup bu adama bak
00 Yorumla
+1 yılYa giymeyeceksin ya da kirmizi cizgini cekip giyeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Çünkü hep alttan alıyorsun altı üstü sevgili yüz verme yazma görüşme bi süre arkandan gelecektir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIstemiyrsa giyme taytı ne oyle her yer meydanda 😏🙄😶
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOnun özür dilemesi için bişey yapmamalısın diliycek insan zaten diler kimsenin karşısında eğilip bükülme bir kapağatin yok ve hemen ayrıl bu çocukdan unutma insanlar kendi değerini kendi belirler.
00 YorumlaÇok uzun bir süre sessiz kal yazma arama arayınca açma yok ol Bi süre köpek gibi pişman olur
00 Yorumla
+1 yılSen aptal mısın yaa şunu nasıl çekiyorsun
Çekmek zorunda mısın
Özellikle mi buluyorsunuz bunları30 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar