Anlik seyler komik video izleme duşa girme vs gecirmiyor öfkemi. Sacma bir sebep bile olsa sinirlendigim kisiyle konusamadigimda ya da kendimi ifade edemedigimde sanki ruhum emiliyor gibi yaşama sevincim gidiyor. Bipolar hastasiyim tedavi görüyorum ama bu sinir ve öfke krizlerini engelleyemiyorum. Bir de o kişi kavga edemeyecegim biri. Gidip bagirip cagiramam. Tartisamam. Normal sekilde konussam laf anlamaz.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence sakin olun
Sakin ol insanlar için bir şey değmez ve anlamayan biri ile uğraşılmaz.
bazıları da anlıyor numarası yapabilir o da ayrı bir konu.
çık dışarı yürü apla yürürken ona koknuşuyormuş gibi söylen..
Seni anlayan oturup dinleyip seni sakinleştirecek birileri lazım
Sen kimsin senin için sinirleneyim? de içinden
Ablamla ayni evde yasiyorum. Ikimiz yalniz yasiyoruz. Sen olsan sinirlenmez miydin
Sinir öyle bir şey ki saçma sapan gereksiz şeylere bile öfke duyar insan. Niye sinirlendiğin önemli? Ben kıyafetimi kullanılmasını sevmem buna rağmen kullanıyorsa sinirlenirim öyle şeyler onun dışında bana karışmıyorsa sinirlenmem
Karistigi oluyor ama annemlere karsi sorumluluk hissettigi icin. Onun disinda cogu zaman saygi gosteriyor. Temizlik konusunda anlasamiyoruz. Normalde hicbir sey yapmiyor. Sadece misafir gelecekse bir suru hazirlik yapiyor. Simdi de ramazanda tek basina iftar yemegi vercek sirf millet övsün diye.. o yuzden beni de zorunlututuyor yardim etmekte. Dun icin gecen haftadan dedi pazar gun manti yapcax diye. Bitmedi bugun de yapcakmisiz. Dun yaprak da sardik. Daha bahar temizligi var. Onda da zorunlu tuttu. Normalde o kadar sorumsuz biri ki mesela evle asla ilgilenmiyor. Hele bi de benim okulum online oldu. Of anlat anlat bitmez. Kac defa konustum anlattim ama degismesini beklemiyorum sadece beni zorunlu tutmasin bir seylere. Ben isten kacmam. Sonucta bu ev onun ben onunla yasiyorum
Anladım aşkım, ama sen ne kadar anlatırsan anlat o anlamaz. Bazı insanlar böyle ve kimseyi değiştiremezsin. Yapacağın tek şey var ve bu lafla olacak iş değil. Sana geçen haftadan dün için mantı mı yapıcaz dedi? "Benim planım var veya ders çalışmam lazım" deyip susacaksın uzatma. O sonra istediğini söylesin sen haber verdinmi verdin biti. Pazar günü geldiğinde hiç iş yapma çekil köşene keyfine bak eğer laf ederse ben sana söylemiştim işim olduğunu der yine çekilirsin kabuğuna 😂En kral taktik budur. Ötesi yok. Sen lafla anlatmaya çalışırsan anlamaz çünkü hep o haklıdır ve yorulan sen olursun. Senide suçlayamaz çünkü sen işin olduğnu önceden haber verdin gerisi tamamen onun sorunu. Pazar günü geçmiş ama bahar temizliği olayında bunu dene. Sen lafla anlatmaya çalışarak anca kendini yorarsın. Yapmak istemiyorum deme asla dersim var işim var hep bi bahane sür çekil asla cvap verme bir daha ki açık bulamasın 😂Herkese geldiği gibi gidiceksin. Ablan bunu hak ediyor maalesef.
Ya tesekkur ederim yorumun icin. Cok haklisin 😍🥰
Konuş sinirlendiğin kişiyle bence
kontrol etmen lazım
Nasil iste edemiyorum ben de bunu diyorum
hepsi geçecek diyerek
Tamam
Rahatla
konuşak mı
Duş al
Sakinles