Sevgilimi sinirlendirdim bana çok kızgın ne yapmalıyım?

Aramız çok iyiydi. Ama nolduysa spor salonuna gittim. Set arasında telefona bakmaya gittim. Ondan en güzel fotoğrafını
atmasını istedim. O da attı. Ben de wuuw çok haşin yazdım. O da gülümsedi. Sonra ben de ben bu kıza aşık oldum bu kız benim olmalı yazdım. O da bir kızı bin kişi ister bir kişi alır dedi. Ben de böyle diyince zaten sporun da verdiği adrenalinle dik konuştum. Hakaret falan etmedim. Saçma bir şekilde ona yarın birbimizin verdiği şeyleri kolileyip yarın kargolalayim dedim. Ama bunu isteyerek değil onun böyle demesinden ötürü yazdım. Sonra bana ben onu şaka maksatli yazdim. Sen ciddiye aldin gibisinden dedi. Ben de ben nerden biliyim. Yüz yüze olsak anlarim ama mesajla anlayamamki bunu dedim. Hani sonuna gülücük koysan o zaman anlardim ama koymadin ben de ciddiye aldım. Ama gel görki yine suçlu ben oldum. Şu anda bana herhangi bir
sürpriz istemediğini söylüyor. Gerek yok diyor. Ben sana kolay kolay sinirlenmedigimi söylemiştim. Sinirlenince gözümün hiçbirşeyi görmediğini söylemiştim dedi. Ona bu çikolata ile yazılı şeyi bugün getirttim ama isyemedigini söyledi. Çiçek ve cikolata alıp Özür dileyecektim kabahat onda da olsa ben Özür dileyecektim ama istemiyor. En samimi kankasina durumu izah ettim o da bu pazar için yarın
ikna etmeye çalışacak ve ben bu durumdan ötürü çok Üzgünüm. Derdimi anlatamıyorum bir türlü. 2 seneye yakın bir ilişki durumumuz var. Barışma adına neler yapılmalı yol gösterebilecek arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.