Sevgilim bana çok kızgın kirgin ne yapmalıyım bilmiyorum?

Biz 2 yıldir sevgiliyiz ciddi bir iliskimjz var ailelerimiz Biliyor hatta o bana evlenmek için uzun süre çok ısrar etti ben de ise gireyim felan deyip biraz zaman istedim o süreçte biraz yıprandik. Onu aşmıştik ben ailem ile felan konuştum yüzük takabilecegimjzi söyledim ama başka sorunlar çıktı bu sefer de Şöyle ki olayın başıni anlatayım ben uni den mezun oldum ve 1 yıldır is bulamıyorum sürekli evdeyim sıkılıyorum bütün ilgimi alakami da ona verdim ama bu arada birazda bunaltip sıktım sanırım onun da işleri çok yoğun benim tam tersim bana zaman ayiramiyor sorunumuz burdan başlıyor. Şu son 2 hafta da bana çok öfkeli gözlerinden görüyorum uzak dur benden diyor bir süre yazma konuşmayalım ben yazarsam yazarım diyor. Biraz da karışık anlattım sanırım ama işin kisacasi sevdiğini biliyorum ama çok katı ve ters biri bana ceza mi veriyor yoksa bitirmek için mi böyle yapıyor bilemiyorum acaba dediği gibi mi yapsam bir süre uzak mi dursam. Bana öneri de bulunursaniz çok mutlu olurum hepinize teşekkür ederim. Bide onu kaybetmek de istemiyorum kazanmak için ne yapabilirim. Ben biraz elhamli biriyim sanki uzak kalınca beni bir daha aramiycak gibi geliyor. Lütfen bana bir fikir verin.
Sevgilim bana çok kızgın kirgin ne yapmalıyım bilmiyorum?