32 yaşındayım hiç evlenmedim. Açıkçası kısmetim de çıkmıyor. İki tanıdığım var benden 1-2 yaş büyükler. Evlenmişler çocukları var ama boşanma kararı almışlar. Bana onların durumu daha iyi gibi geliyor. En azından yanlarında çocukları var. Ben hep yalnızım. Sizce hangisi daha zor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılValla mantığım ikisi arasında daha iyi ve daha kötü diye bir ayrım yapılamayacağını bunun tamamen hayatın insana getirdikleriyle alakalı olduğunu söylerken yüreğim ise hiç evlenmemiş, çocuksuz olmanın daha kolay olabileceğini söylüyor. Neden dersen evlenmiş boşanmış ve özellikle de çocuğu olan kadın ve erkekler eğer o çocuklara bakacaklarsa, annelik-babalıktan da boşanmamışlarsa yani "Hanım hanım onlar benim çocuklarım" mottosundaysa öyle insanların evlenmesi çok daha zor. Yeni evlenecekleri insana o çocukları da kabul ettirmek zorundalar. Ve evlenecekleri insanlar da bazen bunu kabul edemiyorlar. Ama sen çöpsüz üzümsün. Evlenmemişsin, çocuğun yok. Bir tek sen varsın seni sevecek seni kabul edecek. Seninle sıfırdan çocuk yapacak falan filan.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen iyisin onlara göre. Çünkü isteseler de istemeselerde yaşanmışlıklar var, belki travmalar var, acı tatlı anılar var hiç silinmeyecek. Ve bir bağ var onları bağlayan. Bağ demesek bile düşünmeleri gereken bir çocukları var. İllaki ki geçmişle bir şekilde irtibatta olmak zorundalar. Ve sorarsan bunu hiç biri istemez ama mecburen derler. O yüzden hiç evlenmemiş olmak daha iyi bir durum.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. evlenmiş ayrılmış olmak sanki biraz daha iyi gibi...
en azından çocuk işini halletmişler...
bir de manita yapsalar işler yürür yinede ama hiç evlenmemiş müzmin bekarlık daha kötü gibi geldi...00 Yorumla
18 yaşında evlenip 32 yaşında dul ve çocukluğa olabilirdin. Ben de senden farklı değilim ozendigin insanlardan kat be kat şanslısın aslında Onların durumu daha zor
15 Yorumla
Soran+1 yılAma onların çocukları var. Bu hayatta yalnız değiller. Ben yalnız ölebilirim.
Soran+1 yılValla yok billa yok
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boyle bir kiyaslama yapacak duruma geldiysen yalnizligi sen cok agir yasiyosun. Biraz daha arkadaslarinla falan vakit gecirmeye calis, imkanin varsa cik gez kafani dagit, isine gucune vermeye calis biraz daha kendini. Olacagi varsa olur napalim yani. Ben saldim artik napayim yoldan mi cevireyim...
00 Yorumla
+1 yılher iki durumun da aslında kendi içinde zorlukları ve kolaylıkları var..
ama insan yaş ilerledikçe hayatını paylaşacağı birisi aramıyor değil..10 Yorumla
+1 yılBence hiç evlenmemiş olmak daha iyi çünkü evlenip boşanmış olsan bide çocukların olsa, bidaha evlenme şansın daha az. Ayrıca boşanmış ve çocuklu olmak çok daha zor. Sorumluluk artıyor çocuk büyüyor dertler büyüyor vs vs..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla en iyisi bekarlik bosver evlenip baskasinin kahrini ne çekecen soňra cocuk filan yapacan yoracan kendini hayatina bak âman uc gunluk dünya onuda evlenip heba etme
02 Yorumla
Soran+1 yılBen aileme düşkünüm ve kendi ailemi de kurmak istiyorum. Ama diğer taraftan bakınca haklısın. Bu devrin insanı menfaatçi, yalancı. Kadınlar para gösteriş, erkekler uçkurunun peşinde. Aile kurulabilecek gibi de değil.
- +1 yıl
Hahahahâ yeminle Şu an duygularima tercuman olan cümleler. aynennn oyle
Boşanmak evlenmek kadar normal bir şey boşanmak benim için kötü bir şey değil ayrıca 32 yaşında bir insan bekar olabilir bu da normal bir şey bunda kötü bir şey yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tabi ki hiç evlenmemiş olmak daha iyi çünkü en azından üzüntü ve stres olmaz.. Zaten aman iyice tanımadan içini dışını öğrenmeden evlenmeyin..
00 YorumlaHer evlenen boşanacak diye bir kaide yok. Evlsnmen en doğrusu, umarım güzel bir hayatın olur bu şekilde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. İşin aslı bazı duyguları yaşamak daha iyi evlilik çoluk çocuk olmalı bekar sap gibi olmakda biyere kadar
00 YorumlaErkek için farketmez ama kadın için boşanmış olması daha kötü.
016 Yorumla- +1 yıl
Erkek için de kötü. Her kadın evlenmiş boşanmış çocuklu adam istemiyor. Kendisinde yoksa istemez.
Soran+1 yıl@Cumhuriyetçi82 Katılıyorum size. Mesela benim ailem boşanmış bir erkekle evlenmeme karşı çıkabilir.
- +1 yıl
Hayır ben boşanmayı kadınlar için dezavantajlı bir durum olarak görüp erkekler için problem olmuyor demene istinaden dedim onu. Erkekler için daha büyük sorun çünkü onun bakması gereken çocukları ve eski karısı da olsa ödemesi gereken bir nafaka var.
Soran+1 yıl@Cumhuriyetçi82 Kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
Ben kendi hayatından örnek verdim. Şu ana kadar hiç bir ilişkimde boşanmış olmam ya da çocuğumun olmasını hiç bir kadın problem etmedi. Hepside evlenmek isteyen kişilerdi. Bu arada çocuğumun velayeti de bende ve beş kuruş nafakafa ödemiyorum. Aynı durum da bir kadınla kıyaslayın bakalım kaç tane fiziği kişiliği düzgün küdretli erkek boşanmış ve çoğu olan bir kadın ile evlenmek ister!!
- +1 yıl
Kadınlar da istemez. Ben istemem şahsen. Ailem de izin vermez. Sen evlensen o kadınlar çocuğunu annesine vermen gerektiğini söyleyecek. Ya da sen çocuk yapsan o çocuk kendini yine dışlanmış hissedecek. Bunun kadını erkeği yok.
- +1 yıl
@Cumhuriyetçi82 @Cumhuriyetçi82 şimdide sen kadınlar istemez diye çoğul konuşuyorsun!! Senin dülüncen senin hayatın. Kimse kimseyi zorla kabul etmiyor. Herşey gönül işi. 20 yaşında evlenmiş boşanmış olsaydı yani derdim ama 32 yaşında bir kadının şansı olması için ya çok güzel olmalı ya da çok Zengin olmlı yoksa ilişkilerinin ömrü hep kıs olacaktır.
Soran+1 yılNiye zorunuza gitti yapılan yorum. Benim çevremde de boşanmış iki çocuklu bir kadın hiç evlenmemiş bir adamla evlendi. Ama bu durum istisna bence. Hiçbir kız annesi bekar kızını boşanmış çocuklu bir adamla evlenmesini istemez. Denk görmez. Aynı şey erkek anneleri için de geçerli.
- +1 yıl
Soran kardeşim haklısın. :)
- +1 yıl
Tattlım hayatın gerçekleri var istisnalar üzerine hayal kurma bence. Bu arada paranın kudretini ya hiç görmedin ya da masal dünyasında yaşıyorsun. Bu arada senin hiç bir anne dediğin için söylüyorum. Eski sevgilim annesi onlara misafirliğe gittiğimde bile kızı ile aynı oda yatırır hatta kahvaltımızı bile hazırladı. Sağ olsun. Bu arada kız arkadaşım 23 yaşında bekar hiç evlenmemiş iyi bir işi olan bir kadındı.
- +1 yıl
Oğlum onlar sana o kadını yamamaya çalışmış. Bunu yapmayacak aileler dolu. İstisnalara hayal kurmak diye bir şey yok. Seninle yaşıt olup da evlenmiş boşanmış çocuklu kadınlarla yatmak isteyen sevgili olmak isteyen aşık olan bir sürü erkek var. üstelik de yaş olarak kadından da küçük. Yok yani öyle senin dediğin gibi bir yazılı kural.
- +1 yıl
@Cumhuriyetçi82 Evet bende bunu farkedip tıpukşadıö zaten. Senin o dediğin erkekler çoluk çoçuk pembe nıfısı olsun nefes alsın muhabbetinde olan erkekler. Amaç seks ise o konuda aç kalmazsın ama amaç aşk saygı sevgi ise işte onu zor bulursun. Bu arada zoruna niye gitti diyen arkaş. Ben evlenmiş boşanmış biri olarak yazdım. Boşanma davasını açanda bendim. Bence senin zorun gidiyor evlenleri gördüğün zaman😂. Neyse çok uzadı bu gereksiz diyalog ikinizede saygılar iyi akşamlar diliyorum.
Soran+1 yılKardeş o kız evlenmemiştir ama günahını almak istemem ama çok şey yaşamış olabilir. Yani annesinin gözünde siz zaten denksinizdir. Boşanmış ama çocuksuz olsa yine kabul edilebilir ama diğer türlüsü kabul edilmez bence.
- +1 yıl
İyi akşamlar da erkekler saygıyı, sevgiyi, aşkı, sadakati çok mu kolay buluyor? O abaza erkeklerin tam eşiti olan da of bir evlensem de bir düğün yaptırsam da bir herkesi çatlatsam niyetinde olan bütün evini pembeye, altın yaldızına batıran kadınlar yok mu?
Soran+1 yılBir de annesi sizi evlenmeden aynı yerde yatırıyormuş. Daha fazla açıklama yapmana gerek yok ben anladım durumu.
Bu işler kader, alın yazısı keşken ben de 28'de evlenipte 32'de boşansaydım! ... 38 de evlendim 42 de boşandım... Tek iyi tarafı çocuğumun olmaması...
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış olmak daha kötü hayatında büyük bir travma var ama evlenmemiş olmak normal 32 evlilik için geç değil
10 Yorumla
+1 yılHiç bir zaman kalıcı olmaz yuva kurmaz eski müşteri leri ile yatmayı kesmez kadın boşanmış veya evlenmemiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olsa daha fazla üzülecektin birde böyle düşün 🤔
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yıltecrübe edinilen durumların psikolojisinden çıkmak zor oluyor. hiç evlenmemiş olmak daha iyidir.
00 Yorumla 32 yaşında boşanmış ve ömür boyu nafaka ödemeye mahkum edilmişi en kötüsü.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılbelli yaştan sonra evlenip boşanmış olmak daha rahat ama hiç evlenmemek sıkıntı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılHiç evlenmemiş olmak daha iyi ama senin psikolojini de anlıyorum
00 Yorumla Bende tanışmak istiyorum ama nedense karşıma kimse cikmiyor
00 YorumlaBoşanmak en klay yol. Zor olan evliligi urdurmek ya da o çocuklar için evlilige ktlanmk...
00 YorumlaYat kalk haline şükret birde onlara sor ne halde olduklarını...
00 YorumlaYani evlenmekte zor bosanmakta zor bence ama evlat ayri tabiki onun yeri cok farkli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Niye göre kimine göre olduğuna göre değişken bir durum
10 YorumlaEvlenip boşanmış olmak bence sana gelince hayırlısı çıkar inşallah karşına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbence enseyi karartma nasibinde henüz evlilik yokmuş ya da senin için hayırlı bir kısmet çıkmamış birde böyle düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParan varsa iç güvey al. Beni. İyi. S#kerim. 40 yaşındaydım dulum.
00 Yorumla
+1 yılEvlenip boşamak daha kötü tabi evlenmek ayrı bir zorluk hadi evlendin mutlu olman lazım bu sefer boşanıyorsun o da ayrı bir zorluk çok yıpratıyordur insanı sen daha iyi durumdasın
00 Yorumla
+1 yılDuruma kişiye aile yapısına göre değişir.
50 Yorumla
+1 yılBende hiç evlenmedim bu kötü bir durum değilki önemli olan senin nasıl hiasettiğin die
00 YorumlaBende 35 yaşındayım evlenmedim henüz tohumluk kaldım
00 Yorumla
+1 yılSen de gönlüne göre birini bul evlen :) umarım mutlu olursun :)
00 Yorumlaİkisinin de avantajı da var dezavantajı da sen nasıl istiyorsun peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhangisi daha kötü bilmiyorum ama bi çocuk evlat edinebilirsin
00 YorumlaHiç evlenmemek bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç evlenmemek mi kötü demek istediniz?
Soran+1 yılÇoğunluk sizin gibi düşünüyor. O zaman üzüleceğime şükredeyim.
+1 yılİkiside çok zor sonuçta yalnızsın..
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Sende kendini üzme illa seni sevecek değer verecek biri hayatına girecek merak etme
Soran+1 yıl32 yaşındayım. Ne zaman girecek bu kişi?
- +1 yıl
Belki yarın belki bı saat sonra bilemezsin çok mu yalnız hissediyorsun
Soran+1 yılEvet ama internetten tanışmaya sıcak bakmıyorum.
- +1 yıl
Takip eder misin beni
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenip bosanmis olmak daha zor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evlenip boşanmış olmak daha kötü bence
00 YorumlaGel seni dayıma alalım o da 30 yaşında bekar 😀
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılHayati yasa bunlari bosver
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış olması kötü bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHic evlenmemis olmak daha kötü.
00 Yorumla Evlenmemiş olmak kesinlikle
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç evlenmemiş daha iyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Her tarafında vardır zorluğu
00 Yorumla
+1 yılBenimle ister misin evlilik konuşalım mı
00 Yorumla
+1 yılEvlenmemiş olmak tabiki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmemiş olmak daha mı kötü demek istiyorsunuz?
- +1 yıl
Hayır o daha iyi
Soran+1 yılYalnız kalmak daha mı iyi?
- +1 yıl
Evet kesinlikle yalnızlık güzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenip boşanmış olmak daha kötü bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence evlenmiş boşanmış daha kötü
00 YorumlaNelerden ders aldığına bağlı 😎🤏
00 Yorumla
+1 yılEvlenmemis olmak dha iyi bence.
00 YorumlaBoşanmaktaysa bekar kalmak sultanlıkrır
00 YorumlaÜç evlenmemiş olmak iyi
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılHiç evlenmemekte zor bence. Diğer türlüsü çocukların oluyor boşanmış olsan bile.
+1 yılSenin çocukların?
01 Yorumla
Soran+1 yılNe çocuğu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsetin niye cikmiyir
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBende ögretmenim ve yalnizim ortak yonumuz var
Soran+1 yılYaşım büyük sizden. Ayrıca ben yurt dışında yaşıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim maddi gucum yuksek yurtdusinsayim hep yas niye sorun peki
- Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış olmak daha kotu
00 Yorumla
+1 yılEvlenmiş boşanmış..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTecrübe iyidir
00 Yorumla
+1 yılneden evleneceksınkı?
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmemiş olmak daha zordur
00 Yorumla
+1 yılKafan rahat boşver seni mutlu edecek birini bul
00 Yorumla
+1 yılBoşanmış
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 32 yaşında evlenmiş boşanmış mı olmak daha kötü, hiç evlenmemiş olmak mı daha kötü sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler