- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek.
Boşanmak istediğinizde sadece iki kişi arasında yapılıp , harekete gecebileceginiz.
Hele birde çiftler anlastiysa belki 1 saat sürüyor kağıt üzerinde de bitirmek daha kolay.
Evlilik ise, siz evkenirken ailelerinde evlendiğini unutmamamız gereken bir gerçek var.
Kabul etmek zorundayiz.
Bir düşünelim evlenme teklifine gidene kadar geçen süreyi.
Hatta sevgili olana kadar çiftlerin yaşadıkları zorlukları.
Eskisinden daha zor artık.
Bir kadınla , bir erkeğin bırakın sevgili olmak ihtimalini tanışıp aynı ortamda oturup birşeyler içmek istemesi uzun zaman alıyor.
Önyargı önyargı önyargı.
Peşin hüküm vermek.
Belli kalıplara takılıp asıl görülmesi gereken şeyleri ıskalamak.
Ah insanoğlu, ah.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek anonim şirket kurmaya benzer Yeni ofis eşyalar çalışanlar faaliyetler hesaplar vs Boşanmak ise bu şirketi tasfiye etmeye benzer Anonim şirket tasviye etmek yıllar sürer vergi dairesi işlemleri tasviye müdürlüğü haciz işlemleri Yani özetle boşanmak çok zordur O yüzden evleneceğiniz insanı çok dikkatli seçin
00 Yorumla
Bende boşanmak üzereyim çok zor iki yillikti kimse ayrılmak için evlenmez heleki bütün yükler erkeğin üzerindeyken kadının işi kolay evlenmek için para mal mülk al ayrılınca yarısını alsın işi ticarete döktüler tazminatını malın yarısını nafakasını alıyor zaten
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmek daha zordur evlenilecek insanı bulmak imkansız gibi çünkü herkes güzelliğe ya da paraya baktığı için ruh eşini bulmak zor. ama boşanmak kolaydır. çünkü zaman alır sadece
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bence benim için evlenmek zor şu an da çünkü bekar birisiyim ama bunu evli olana sorsan muhtemelen boşanmak der herkes yaşadığı ortama duruuma göre söyleyecektir bunu yani 😊
110 Yorumla- +1 yıl
Bence en zoru ikisinin arasında kalmaktır
- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 çok naziksin bunları hemen suya koyayım solmasınlar
- +1 yıl
Tm peki teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Bence evlenmek zor çünkü sevecegin insanla bir ömür geçireceksin ama boşanmak daha kolay tel celsede bitiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Tek celsede anlaşmalı olursa bosanirsin ya çekişmeli bir boşanma sueci olursa yıllarca sürebilir başka birini bulsanda evlenemezsin mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenen geçinemez, boşanmak kaçınılmaz... Maalesef artık böyle...
13 Yorumla- +1 yıl
Bizim orada bir laf vardır " geçinmeye gönlü olmayanın bahanesi çok olurmuş derler
- +1 yıl
Bunu eltisiyle birlikte yufkacıya kaçan evli kadınlara da söyleseydiniz keşke...
- +1 yıl
Ben herzaman söylüyorum bu kim olursa olsun işte o kadınların geçinmeye gönlü yok onlar saygıyı bana göre hakwtmeyen kadınlar onlara ne yapsan bir bahaneleri olur
Maddi manevi olarak evlenmek daha zor.. Karşındaki değişir mi korkusu da oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes insanı yanıltır bunu untma bir insanı dört duvara girmeden taniyamazsin oyuzden derler aşkın gözü kör dür diye o göz evlenince açılır merak etme
- Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım boşanmak daha zor. Örf adetlerden dolayı bazı durumlara boyun eğebiliyoruz.
15 Yorumla- +1 yıl
Anlaşmalı boşanma olursa kolay fakat çekişmeli bir boşanma olursa daha zor çünkü yıllarca sürebiliyor hayatına birini alıyım evleneyim desen evlenemiyorsun
- +1 yıl
Ya bekarsan derdin yok tasan yok. Hazır erkekliğede adım atmışsın. Amaaann ne yapacaksın evlenip.
- +1 yıl
Oda yanlış bir düşünce genç yaşlarda avantaj gibi görünse de bunun sıkıntısını ileriki yıllarda zaten anliycaksın çünkü yalnızlık Allah'a mahsustur derler düzenli bir hayatın eşin yuvan çocuklarının olması en önemlisi evde bekleyenlerinin olmasi bu mutluluğun tarifi yok
- +1 yıl
Yalnızlık ileriki yaslarda sultanlık değil sefalet demektir ne demek istediğimi zamanı gelince anlarsın merak etme
- +1 yıl
Yok ben zaten farkındayım. Yalnızlık zordur. Fakat evliliğin çok fazla sorumlulukları var. Ha taşıyan yokmu elbette var. Ona sözüm yok. Fakat özelliklede erken yaş evliliklerde neredeyse %60 lık bir bölüm bir kaç zaman sonra boşanmalarala sonuçlanıyor.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Anlaşmalı boşanma kolay ama çekişmeli boşanma adamı kanser eder yıllar sürer.
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çekişmeli boşanmalar yıllarca sürebiliyor hayatına yeni birini alayım evleneyim desen evlenemiyorsun birde ortada çocuk varsa bu süreç daha zor olabiliyor
- +1 yıl
Aynen öyle aşkın gözü kör dür derler ama o göz evlenince açılır merak etme bir insanı dört duvara girmeden taniyamazsin
Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı. İkiside zor ya. İkisini de hala yapmadım ama 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
En zoru ikisinin arasında kalmaktır bence
+1 yılEvlenmek daha zor. Boşananları gördükçe hayat kurasın gelmiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle olması lazım nafaka tazmainat kalkacak kimse kimseye 5 kuruş vermiyecek evlilik sınırı kalkacak kişiler birden fazla evlene bilecek bosnamak isterse tek taraf istediğinde hemen boşanma olacak o zmaan hiç bir sorun kalmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanırım evlenmek derdim!!!
Bir insanı bir şekilde unutabiliyorsunuz ama alışması daha zor oluyor
Ve her insana alışabileceksiniz diye bir durum söz konusu değil00 Yorumla
+1 yılEvlenmek masraflar açısından zor. Daha zor olanıysa geçinebilmek yani anlaşabilmek. En kolay olanıysa boşanmak. Tabi iki tarafta medeni insanlarsa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak daha zor bana göre, koca bir ömür, hayaller, sevgi, aşk ve duygular bir sn de bitiyor. Psikolojik açıdan zor bir süreç her iki taraf için. Ve geride kalanlar bir hiç uğruna 🙄
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Evlenmek güzel işin ucunda güzel bir ödül var bosanmada ise iki tarafada yük olan mutsuzluğa son noktayı koyma işidir bence içinde ödül olan her şey guzeldir
00 Yorumla
+1 yılBoşanmaların en büyük nedeni evliliktir. Evlenmekte boşanmakta bana koymazda bir ömür nafaka ödemek sıkıntı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek çünkü insan istiyor ki 40 gün 40 gece mutlu olunsun da imkanlar olmayınca sevdiğin bile olsa alamıyorsun.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek en zoru boşanmakta en kötü bir sebebin var o bir sebep boşanmaya neden oluyor ama evlenmek için tek bir neden yeterli olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBence her ikisininkinden kendine has zorlukları var ama genel çerçevede evlenmek erkekler için zor boşanmak da kadınlar İçin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek daha zor bir sürü şey boşanmak hemen tabi anlaşmalı olursa çekişmeli olursa oda uğraştırır kararsız kaldım 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak kolay tabi anlaşmalı ise
17 Yorumla- +1 yıl
Bisanmsk kolay evet ama çekişmeli olursa bu süreç çok zor olur yıllarca sürebiliyor hayatına yeni birini alayım evleneyim desen evlenemiyorsun birde ortada çocuk varsa bu süreç daha fazla zorlaşıyor evliliğin zor tarafı ise bir meçhule imza atiyorsun evlilik kurumunda seni nelerin bekledigini bilmeden bu kurumda şiddet , geçimsizlik, aldatma , geçim sıkıntısı , ilgisizlik , çevre ve aile baskısı vss her şey ile karşılaşma ihtimalin var bu insanı korkutuyor ama en kötüsü arada kalmak bana göre
- +1 yıl
Hiç arada kalmadım pozitif kadın. Bu saydıklarını kısmen yaşadım ve boşanmak istedigimi söyledim.
Hayır mayır dedi 1 seneye yakın bu sekılde devam edip ‘ anlaşmalı bosanmayı kabul etmıyorsan avukatla haber gonderirim sana ‘ dedim ve ceketimi alıp çıktım evden. Bir daha o eve girmedim ve anlasmalı ( bütün malları , evi , arabayı , ozel esyalarımı ) verip bosandım - +1 yıl
hayırlısı olsun hakkında ama yinede Üzüldüm Gökhanım senin adına ama bazen olmayınca olmuyor işte nasipten öte yol yok demişler rabbim herşeyin en guzelini değil en hayırlısını versin insallah bence sen kendine yakışanı yapmışsındır buna inanıyorum çünkü mert bir adamsın lafın sözün bir adamsın sen tanıdığım kadarıyla , peki çocuk filsn var mı Gökhanım
- +1 yıl
Eyvallah pozitif kadın. Saygısızlıgı eşim olsa kabul etmem edemem. Edersem kendıme olan saygımı yitiririm.
Cocuk yok - +1 yıl
Aynen öyle Gökhanım kimse senden değerli değil sonuçta kadınsa kadınlığını erkek ise erkekliğini bilecek hayırlısı olsun hakkında gülüm inşallah bundan sonraki yaşantinda daha mutlu olabileceğin bir insana denk gelirsin... yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim Gökhanım ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Hak eden herkesin pozitif kadın.
Eyvallah sağ ol 🙏 - +1 yıl
🙋🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu hayatta bana kolay olan birsey soyle :)
12 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın aslında kolay olan hiç bir şey yok ölmek bile kolay olmuyor ki ölüyüm demeklede ölünmüyor hep bir savaşın mücadelenin içindeyiz aslında bir gün yaşamak için hergun ölüyoruz
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de zor. Hayatın değişiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle ama en zoru ikisinin arasında kalmaktır bence
Kır duruşması isterse boşanmak daha zor 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Kir durusmasi isterse zor değilde çekişmeli bir boşanma süreci çok zor olur yıllarca sürebiliyor çünkü hayatına yeni birini alayım evleneyim desen evlenemiyorsun birde ortada çocuk varsa bu süreç daha da zor oluyor
- +1 yıl
Nereye kadar peki her güzel şeyin bir sonu vardır derler senin dediğin şeyler evet gençlikte güzel ama bir sonu yok 40 yaşından sonra flört edecek birini bulamazsın kimse dönüp yüzüne bakmaz ne demek istediğimi zamanı gelince anliycaksın senin sultanlık dediğin şey bir sefalete dönüşür herkes çocuğuyla ya da torunlariyla vakit geçirirken ya da gezerken sen dört duvar arasında kalırsın ne arayanın olur ne de soranin oyuzden yalnızlık Allah'a mahsustur derler ve her şey zamanında güzel olur
- +1 yıl
Bu ileriki yaşlarda dahada ağır basacak aslında bunu gözlemleyerek bile anlayabilirsin
- +1 yıl
Hayır tabiki de daha ciddi ilişkiler düşünme aşamasında ol
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak daha zor hele bir de çocuk varsa
17 Yorumla- +1 yıl
Senin yorumunu merak ediyorum. Sonuçta sen yaşadın
- +1 yıl
Benim icin evlilik daha zordu ama zorluk eşimden kaynaklı değildi annesinden kaynaklı oldu eşimin de bir durusunun olmaması bana yuvasına sahip çıkmaması en kötüsü de arkamda bir kocam var hissini bana yaşatamamasiyla yaşadım. Boşanma asamasi anlaşmalı olduğu için sıkıntı yaşamadım birde çocuklar küçük olduğu için benim yanımda kalmaları daha doğru oldu. Oyuzden de her şey kolay oldu şimdide küs veya kavgalı filan değiliz çocuklarının nafakasını ödüyor her yaz çocuklar yanına gidiyorlar kalmaya çocuklarla alakalı bir durum olursa da konuşuruz bir sıkıntı yaşamiyirum çok şükür birde çocuklarına çok düşkündür her istediklerini karşılar o konuda da da hakkını yiyemem çocuklarını sahipsiz bırakmaz
- +1 yıl
Zaten annesi yanımıza gelmeseydi benim esimle hiç bir şahsı sorunum yoktuki gayet iyi anlaşıyorduk birde görücü usulü evlendim ben
- +1 yıl
Kaynanama bir türlü begendiremedim kendimi naptiysam ne etsiysem sevdirenedim oğluna yakistiramadi beni sanırım beni birturlu benimseyemedi
- +1 yıl
10 yıl mücadele verdim dile kolay 10 yıl bir eş olarak anne olarak ama başarılı olamadım ve geldiğim nokta bu
- +1 yıl
Öyle işte bazen olmayınca olmuyor nasipten öte yol yok derler
- +1 yıl
Yorumun için teşekkür ederim 💐 💐 💐
+1 yılEvlenmek kolay anlaşmalı boşanacağın biriyle evlenmek önemli olan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Boşanmakta hiçbir sıkıntı yok 5 dakikalık iş... Evlenmek daha zor
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak daha zordur bazen imkansızdır çok uzun zaman alabilir
00 YorumlaBiri zor, diğeri son çare olmalı ama kolay bir şey haline geldi.
00 YorumlaBoşanmak daha zor oluyor çünkü dependent personality disorder görülebiliyor çiftlerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanmak zor ruh hastası olan erkekler boşanmak istemiyor kadına şiddet uyguluyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılYalnız kalmak çok zor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmak daha zor
Kötülük var işin içinde genelde00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. hiç boşanmadığım için sağlıklı bir yorum yapamam bebişim
00 Yorumla
+1 yılFlörtleşmek
14 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 nefes alabilmek
- +1 yıl
düşün o kadar başından itibaren zor.
- +1 yıl
Kesinlikle bu hayatta kolay bir şey var mı ki
- +1 yıl
Bazı insanlar için kolay bence ama benim için değil.
+1 yılEvlenmek
112 Yorumla- +1 yıl
Neden evlenmek peki? Seni korkutan nedir
- +1 yıl
Güven
- +1 yıl
Evlilik zordur çünkü evlilik kurumunda bir meçhule imza atiyorsun o kurumda seni nelerin beklediğini bilemiyorsun evlilik kurumunda şiddet, aldatma , ilgisizlik, geçim sıkıntısı , aile ve çevre baskısı , vss herşeyle karşilasabilirsin boşanmak zordur çünkü anlaşmalı olursa sıkıntı yok bir celsede boşanabiliyorsun ama çekişmeli bir boşanma varsa bu süreç çok zor olabiliyor yıllarca sürebiliyor hayatına yeni birini alayım evleneyim desen evlenemiyorsun birde ortada çocuk varsa bu süreç daha fazla zor hale gelebiliyor bana sorarsan en zoru arada kalmaktır derim oyuzden rabbim herseyin en güzelini değil en hayırlısını nasip etsin insallah 🙏
- +1 yıl
Doğru diyorsun artık niyetim yok ondan rahatım
- +1 yıl
Oda doğru bir düşünce tarzı degilki bekarlık ta nereye kadar yalnızlık Allah'a mahsustur derler şimdi gençken bekarlık sultanlık gibi gözüksede bunun sıkıntısını ileriki yıllarda yaşarsın mutlaka bu sultanlık yaş ilerleyince sefalete dönüşür nedemek istediğimi ilerde anlayacaksın kimse yüzüne dönüp bakmaz bir bardak su verenin olmaz herkes çoluk çocuğuyla ya da torunlariyla vakit geçirirken ya da gezerken sen dört duvara baka kalırsın duvarlar üstüne üstüne gelir bunları da düşünmek lazım her güzel şeyin bir sonu vardır derler
- +1 yıl
Karışık biraz🔥
- +1 yıl
Yani bu cümleyi kullandığınıza göre sanırım evliliği tecrübe etmişsiniz çünkü bu cümleyi sadece tecrübe etmiş hayel kırıklığı yaşamış insan kurabilirdi
- +1 yıl
Etmedim hiç inan çevre ve sanal alem de gördüklerim sadece 🤗
- +1 yıl
Çok haklısın ama sanalda evlenicek insan aramak hata zaten çünkü yanlış yerde doğru aranmaz güven dediğin şey zaten aranmaz hissedilir dusunki karşındaki insanda sana güvenemiyor ne kadar acı dimi herkes aslında birbirinden korkuyor teknoliijinin ilerlemesi her nekadar işimizi kolaylaştırmış olsada birbirimize ilsn sevgimizi , saygımızı , güvenimizi de yok etmiş oldu buyuzden seni anlıyorum herşeyin hayırlısı diyelim... görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim canım 😘
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
👍🏃👍
+1 yılAnlaşmalı evleniceksin boşanırken sıkontı çekmiyceksin olası krizlerin önüne böyle geçilir
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak daha zordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Erkek için ikisi de nafaka düğün masrafları vs
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek ayrı dert, boşanmak ayrı dert.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek zor bence hatun.
00 YorumlaArtık evlenmek daha zor her şey uçuyor djsknfödnd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Her ikiside ama bekarlık sultanlık
00 YorumlaHepsi birbirinden de zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak daha zordur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı. bence evlenmek zor, boşanmak kolay.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek çok zor günümüz şartlarında bence.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde evlenmek daha zor
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek daha zor her bakımdan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bence boşanmak zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmek daha zor boşanmak daha da zor
00 Yorumla
+1 yılikiside
00 Yorumlaİkisi de zor
00 Yorumlaboşanmak
00 YorumlaEvlenmek coolkkkkkk zorrrr
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı. Evlenmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. evlenmek
00 Yorumlaevlenmek bu devirde çok zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak
00 Yorumla Karikatüre bak hahah
00 Yorumla
+1 yılbosamak
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası