Sizce hangisi daha zor? Evliliğe adım atmak mı daha zor yoksa bu evliliği bitirmek mi?

Sizce hangisi daha zor? Evliliğe adım atmak mı daha zor yoksa bu evliliği bitirmek mi?

Valla canım en başından asılarak ben zorluklarla evlendim daha sonra kendisinden çok fazla yanımda olmadığı ve yanımda olduğu zamanlarda da beni kendisinden soğuttunuz için gayet rahat bi 15 dakikada bosandim anlaşmalı olarak ve şu an yine evlenmek istiyorum ama bana göre birisini bulamıyorum
Özetle benim diyeceğim şu ki anlattığım gibi yeri geldiği zaman boşanmak çok kolay ama evlilik çok zor...
Bu arada eş adayım olabilecek kişi bu mesajımı okuyorsan sana diyorum:
Seni herşeyden çok seviyorum asla eni yadırgadım hiçbir şey için ve şunu da unutma bir şeyin yenisi her zaman eskisinden değerlidir 😁
Boşanmak daha zor. Evlenmek bir şekilde oluyor ama sonrasındaki yaşanmışlıklardan, alışkanlıklardan, düzenden vs. kopmak ayrılmak çok zor.
Teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim ✌🏻
Hayat daha pahalı olsa da boşanmak daha zor. İnsan en ucuz yoldan da evlenir istedikten sonra, dümdüz bir nikah kıyarsın, al sana evlilik ama boşanmak evlilikten daha zor.
Sevgili olduğunda bay bay diyip yoluna bakarsın da evlendiğin zaman hem hukuken, hem duygusal, hemde maddi olarak boşanmak külfetli.
İşin birde ağlamaklı boyutu var.
Evlenirken en güzel hallerini göstererek evleniyorsun ama boşanırken çekişmeli oluyor genelde
Eğer ortada çocuk varsa boşanmak daha zordur. Bunun yanı sıra da o insanla onca yılı devirmişsin. Sevdiğin birinden ayrılmak bana daha zor geldi düşününce. Yani boşanmak.
Evlenmek benim için zor bir şey değil. Ortada sevgi varsa.
Cevap
32Cevap
Boşanma süreci çok yıpratıcı olabilir
Evliye Boşanmak daha zor, bekara da evlenmek
Sevdiğiniz birini bulup evlenmek daha zor
Evlenmek işin güzel ve eğlenceli kısmı aslında. Boşanma konusu dramatik oluyor. Yıllarca bir hayatı paylaşıp sonra birbirine yabancı oluyorsun. Tabiki boşanmak zor.
Herhangi bir şeyi baştan inşa etmek zordur, bozması kolaydır.
Evlenmek için senelerini, umutlarını, hayallerini, sevgini, sadakatini vs. veriyorsun. Boşanmak, anlık karar verilip yapılabilir.
her ikisi de oldukça çok zor, kolay şeyler değiller. büyük yükümlülük ister her ikisi de. boşanmak daha zordur ama
İkisi de zor bence; yuva kurmak bu devirde zor, boşanmak da (maddi ve manevi bir de çocuk varsa vay haline) daha zor.
Günümüzde evlenmek çok kolay.. boşanmak daha zor bana göre
Evliliğin zorluğu maddiyat ve koşturmaca , boşanmanın zorluğu alışkanlıklar falan. İkisi de zor
Boşanmak daha zor bence çünkü alışkanlık ve konfor alanı var.
Boşanmak Daha Zor Geliyor Nedeni İse Alışkanlıklarınızdan Ayrılmak Gibi bir şey Fakat Yürümüyorsa Yapıcak bir şey Kalmıyor Gerisi Boş Yani
Erkek için ikiside daha zor nafaka düğün masrafı altın ev falan
İkiside kendi içinde zor kişisine göre ve yaşananlara göre zorluklar değişkenlik gösterebilir
Evlenmek kolay ama sürdürebilmek zor. Boşanmak ise çok kolay.
Henüz 1 ay önce boşanmış birisi olarak boşanmak diyorum. Öyle zor ki!
etrafimda gordugum bosanmak.. genelde kadinlar kene gibi erkegin kanini emiyor bosandiginda sonrasinda da
Evlenmek daha zor bir karar bence
Evlenmek daha zor
Parasal olarak evlenmek, ruhsal olarak boşanmak
Boşanmak zordur heralde.
Para yokken evlilik...
Bence İkiside
Bana göre evlenmek zor
Boşanmak daha zor görüyoruz ayrılmak isteyen kadın cinayetleri çok var maalesef
bence evlenmek daha zor..
Nefes almak bile zor :'(
Boşanmak daha zor
Evlenmek zor ama bu devirde zor değil o da