Bir erkeğin soğumaya başladığını nasıl anlayabiliriz?
tavırlarıyla,sözleriyle ilgisiyle erkekler birazcık ipucu :)
tavırlarıyla,sözleriyle ilgisiyle erkekler birazcık ipucu :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer gözler kalbin aynasıdır?gözlerinde anlam ifade eden bakışlar?eskisi gibi bakmıyorsa?kartal gibi keskin bakışları yoksa şayet?gözlerini gözlerinden kaçırıyorsa?durum çok vahim?
şuan kaçırma olayı yok yeni yeni sogumaya başladı yani ben öyle hissetmeye başladım.telefonda bir şey anlatırken oflamalar of tamam demeler kısa kesmeler ufacık şeyleri büyütmeler yada dinlemeden kesmek gibi bunlar yaşanmaya başladı yavaşyavaş.Durumu nasıl kurtarım bilmiyorum
zaten oluruna bırakmaktan başka çarem yok.teşekkürkr ederimm
eskiden yaptığınız faliyetleri artık yapmaz yada az yapar ilgisiz davranır eskiyle şimdiyi karşılaştır anlarsın
bunu biliyorum yaşıyorum.Dersen bildiğin bir şeyi neden sordum bi umut işte belki bir çare yol
hep öyle diyorum:)tekrar başa sarıyorumm kader be arkdaşım kader olmayınca olmuyor
o diyorum geldi sonunda diyorum ama yine yanlış bir oyunun içinde buluyorum kendimi.Burda onlarca insan ayrılık sorularına sallama sevmiyorsa bırak tınlama kolay olmuyorr işte .Bitiyor elinde sonunda tamam ama bu durumu kabul etme süreci baya can yakıyor.
yanlış mı anladım sevdin sonra tınlamadın doğrumu ?
anladım ve üzüldüm.severek ayrılmak kadar acı bir şey olmasa gerek.Umarım herşet daha güzel olur
salla simdi iyiym dışarı bi bakıyorumda o kız gibi bulmak zor eskiden erkekler kızlara laf atardı simdi erkekler eskiden erkekler cinselliği fazla konuşurdu şimdi kızlar devir kötü kızlar hele iyice cozuttu iyileri var ama onlarda ortama ayk uydurmak zrnda kalıyor mecburen uyduramayanda dışlanıyor
saol birilerin dinlemesi iyi geldi :)
ilgisiz olur anlarsın zaten yaa yaptığı şeyleri anlatmaz konuları konuşurken kısa keser vurdum duymaz olur artık herşey senin elindedir o kılını kımıldatmaz faaan filan.
aynen canım.Herşey benim elinde ben bitti dersem biticek ve bu çıkılmaz bir oyun gibi.bir yol ama nasıl bir yolsa ilerlemeliyim bilmiyorum zayıf noktayım şu an
buna benzer bi drum yaşadım ve ben bıraktım een fazzla 1 hafta üzüldüm sonra unuttum sen bırakırsan daha az üzülürsün bekleyeyim bi şans daha vereyim demeye devam edersen sen üzülürsün canım ..
bu kulagım küpe kalıcak,baktım olmuyor tek taraflı caba ben ayrılıcam sanmıyorum ki dur dicek kural gibi hep aynı sonlarr :)saoll
ne demek canım :)
haftada 5 gun gorusuosan bu zamanla azalmaya bslaıcak zaten
yok 3 günde bir buluşuyoruz
durumu nasıl kurtarsam :)
Cevap
8Cevap
anlamaya çalışmak yerine soğumadan ısıt onu ocakta kısık ateşte demlenen çay gibi daimi alevinle dengele onu ;)
nasıll :)
bunu bir bayan olarak bana sormana bile inanamıyorum hertürlü donanıma sahipsiniz ;) biraz şeytan tüyü, fazlasıyla sevimlilik, bir tutam güleryüz, dozajında kıskançlık ( neaz ne de çok ) oldukça fazla anlayış ;) sonsuz güven ve ondan da sonsuz sevgini hissetirebilmek işte bunlar bir araya geldim mi o erkek senden soğuyorsa afedersin ama koy poposuna tekmeyi :)))
sevdim seni optimus :) bunlara uyuyorum ama biraz eksiklik var aşırı kıskanc dediği dedik,birşey diyorsa uyulucak sözünden çıkılmıcak azapca ama kalp işte ne yaparsın.denicem bu hafta bakalım işe yarıcakmı biraz daha ilgili davrancam.Zaten bundan şikayetci ilgisiz oldugumu düşünüyor.
canına okucam :)şans dilee haber veririm değişen durumlardan saollll
seni düşünmez takmaz ve uzaklaşir hep bahaneler bulur çözümden cok tartişmaya gider
evet bir bakıma böyle.yani eskiden birşey oldugunda konuşup çözebiliyordul ama şimdi direk tartışmaya başlıyor ben alttan aldıkca büyütüyor bilmiyorum inan bilmiyorum
peki içinde bana karşı birşeyler bitmişse neden uzatmaları oynar? yani bir erkek neden bunu yapar duygularından şuan emin olamadıgından mı yoksa kafa karışıklıgımı
anlıyorumdaaaaa işteeee
İpucuna gerek yok bence bu konu hakkında.Direk anlaşılıyor.
içinde birşey biten bir erkek uzatmaları neden oynar basküler?
Çünkü, erkeklerin geneli böyle bir durumda kendi ayrılmak istemez.Kadının ayrılmasını ister.Çünkü; kendisi ayrılırsa kadının daha çok acı çekeceğini düşünürler ve bunu istemedikleri için de; önce soğukça davranırlar ve sonra da, kadının ayrılmasını beklerler.Kadın sorunca da, inkar ederler.Çünkü, inkar etmezlerse kadın yine üzülecektir.
teşekkürkür ederim.Ben yine hata yaptım yine yanlış bir secim.Oysa beni hep sevicek yanımda olucak güvenicek neysee yine başa döndüm.
aynen erkekler hem ayrılmak ısterler hemde bızlerı uzmek ıstemezler .ama kadın denılen warlık seytandır sancılar basladıgı zaman anlamaya baslar erkegın bıtırmek ıstedıgını bı erkek bunu her halıyle bellı eder cunku ama bıtırmemesı kadının ayrılmasını beklemesı kadına dahada uzuntu yasatır
4 ayımıza giriyoruz :)
drekt çıkmaya başladık.
haklısın o konuda hata yaptım
başladığını mı öyle bişi yok onlar hemen yürü git diyebiliyolar klasik onlar için bu
neden herşey bu kadar basit?yani neden hergüzel başlayan bir şey bitebiliyor tek bir tarafta bitiyor
konuşmaktan aciz tavırlar sergilemey başlar konuşmak istersin geçiştirmeyi tercih eder ilgisiz olur seni kendinden soğutma çabası içinde olur
şu var mesela,tamm ya kapatalım yani ne demek söylüyorsun falan tarzı konuşmalar oluştu o an diyecek birşy bulamaz oldum
hissedersin veya o sana hissettirir:)
hissettirdiki soruyorum sanırım :) offf kadınlar zaten anlıyorr böyle böyle
kendi haline bıraksam iyice soguyor:)
kadere bağlı herşey :)saol canım
bunu düşündüm de ufak caplı özlemler iyi gelmiyor ona :) geç mesaj vermeme bile cıldıryordu şimdi gerçi takmıyor ama
ilgisiz davranarak aramaları azaltarak
bu biraz daha ilerki zamanlarda yaşanılıyor.
Valla her türlü anlarsın.ilgisiz davranır mesela
genellıkle konusmaktan uzaklasır
hissedersin
Umursamaz
titremeye başlar
susar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar