Ayrılan erkeğe zırt pırt mesaj atıp ulaşmaya çalışmak ve yalvarmak engellendikçe başka yerlerden ulaşmaya çalışmak onu soğutur mu?
Yoksa başkası var diye mi yapar bunu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılan erkeğe zırt pırt mesaj atıp ulaşmaya çalışmak ve yalvarmak engellendikçe başka yerlerden ulaşmaya çalışmak onu soğutur mu?
Yoksa başkası var diye mi yapar bunu
Cevap
4Cevap
Köpekten bi farkı yoktur o kişinin
Ve erkek belki onu kapısına bağlayabilir şansını denemeye devam etmelidir
:(((
O kadar kötü bir şey kii karşıdaki durumu inanılmaz ezik duruma düşürüyor ya sakın böyle bir şey yapma yani sana karşı ne saygısı kalır ne sevgisi
Artık çok geç...
Adam senden çok soğur dönüp bir daha bakmaz alaya alır ona göre davran bir daha yapma
Bitti gitti zaten.. sondu
Niye ayrildiginiza bagli aslinda, suc sendeyse kirilmis olabilir
Karşılıklı yürümedi anlaşılamadı uzak ilişkiydi...
Sürekli rahatsiz etmek soğutur evet, ayrilmissaniz sende yoluna bak hayırlı değilmis demekki, Allah güzel insanlarla karsilastirsin
Çok teşekkür ederim sağol canım
Rica ederim
Kız bana verecek galiba diye düşünür
Bu herkesi soğutur.
E kadın artık uzunca bir süre susarsa özler mi bu kez
onu bilemezsin. Ama insan değil mi sonuçta odandaki bir objeyi bile atsan yerine bakıp görmeyince gözün arıyor
Ama bu obje gözüne batıp canını çok sıkmış olsa bile mi
Farketmez. Hiçbir acıyı ilk yaşadığın an kadar hissetmezsin. Giderek azalır. Acısı gider anısı kalır
Öyle zaten.. Ben en azından çabaladım içimde kalmamış oldu
Kendini yıpratmışsın. Elinde de değil biliyorum ama önüne bak be güzel insan
Eyvallah abi yapıcı konuşman için
Rica ederim
Soğur adam
Serbest bıraktıktan bir süre sonra geri dönme ihtimali?
Hiç mi hiç
Neden peki
Anladım :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dürüst olmak gerekirse, erkeğe ayrıldıktan sonra sürekli mesajlar atmak, peşinden koşmak genelde onu fazlaca soğutur canım. Yani, kaçanın çekici olduğu klişesi boşuna çıkmadı 😅 Kimse baskı altında olmak istemez, hareket alanını kısıtlanmış hissederse çoğu insan uzaklaşır. Başkası var diye değil, bu yaklaşım boğucu ve yorucu geliyor. Biraz geri çekilip kendine zaman tanıman bence daha iyi olur. Sen ne düşünüyorsun, hiç böyle bir şey yaşadın mı? 💬💕
Evet 🥹🥹
Ahh kuzum yaa, hissettiğini tahmin edebiliyorum... 🥺 Kolay değil böyle durumlar, insan kalbini susturamıyor hemen. İçin acıyorsa ağlamaktan çekinme, bazen akışa bırakmak lazım. Kendini suçlama, inan bana yalnız değilsin! Sarılıyorum sana! 💙
Yaw he