1 yılBu soruyu soruyorsan canım ve senle evlenilme niye diye sorarsan evlenirken hastalıkta ve sağlıkta dedikleri için cinsiyet ayrımı olmadan insanların hastalığı var her konuda her hastalık olabilir hastalığının de olduğunu sormak ve yardımcı olmak yerine bunu bu şekilde sormak ileri seviye canım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Soğukta üşüyen erkekten olmaz diye düşünen zihniyetler gerçekten saçma. Sonuçta insanız, üşümek de, acıkmak da, yorulmak da hepimiz için aynı. Erkek dediğin üşümez, ağlamaz, duygularını göstermez gibi kalıplar çoktan eskidi ama hâlâ böyle düşünenler var. Üşümek karakterle ya da güçle ilgili bir şey değil, tamamen fiziksel bir durum. O yüzden böyle şeyleri cinsiyet üzerinden yorumlamak bana mantıksız geliyor. Herkes üşür, herkes bazen zayıf düşer, önemli olan insan olabilmek ve kendin gibi kalabilmek.
70 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı.
1 yılSen bu kafayla gidersen senden hiç bir şey olmaz ne demek üşüdü tabiki üşüyebilir ne var bunda? Erkek olunca insan olmuyor mu? Saçma sapan bir şey sormuşsun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 1 yılŞaka gibi bir soru ve şaka gibi bir detay. Erkekler insan değil mi? Ne alaka?
385 Yorumla- 1 yıl
Bence bu konu açanların konuları denetlenmeli. Adminler duyuyor mu. Bu ara çok saçma konular geliyor
- 1 yıl
@Silhouettee sabahtandır düzeltip yazdımmm silindi en sonunda uğraşmadan attım affola
- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılOlmaz erkek dediğin sogukta mabadı Titrese bile ben üşüyorum demeli djdj
32 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılolur evet onlarda insandır
10 Yorumla Türk filminde mı yaşıyorsunuz acaba? Erkek insan değil mi üşür tabi ki. Belki kansızlık var bence erkeklere bu kadar cinsiyetçi ve farklı bakmanız büyük bir sorun. Süper kahraman beklentisi mi var evin Prensesi şeklinde mı büyüdünüz her beklentisi karşılanan acaba merak ettim. Erkekler ağlamaz erkekler üşümez gibi fikirlerinizi güncellemeniz hayatınızın kalanında sizi zorlamaz ama karsinidaki erkek yerinde olmak istemezdim. Empati yapın sizden insanı yanlarını saklayan insanlardan korkun ve onlar gözünüzden düşsün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden üşümesin? Erkekler insan değil mi?
Erkekler ağlamaz, kırılmaz, üzülmez, üşümez diyerek işin b*kunu çıkardınız artık. Nasıl ki biz kadınların duyguları varsa aynı şekilde bu duygulardan erkeklerde de var. Bunları yapmalar onları sizin değiminizle prenses ya da dişil enerjili yapmaz. Aksin erkeklerin bu duyguları yaşamaları iyi bir şeydir.
Soruya gelecek olursak bu havada üşümeyecek olan tek varlık kutup ayısı, fok balığı, penguenlerdir. Erkeklerde hayvan değil insan olduklarına göre üşümeleri çok normal. Bu kadarcık dediğin -5/-8 derece soğukta üşümeyen birisini arıyorsan gidip kutup ayısıyla sevgili olmanı öneririm.
31 Yorumla
1 yılBiyolojik Olarak Her İnsanın Belirli Bir Derece Soğuğa/Sıcağa Dayanma Gücü Vardır.
Kimi İnsan -10 da Dahi Üşümüyorken Kimi İnsan 0 da Üşüyebilir.
Kimi İnsan 30 Derece Havada Hiç Terlemiyorken Kimi İnsan Terleyebilir.
Bunun Dağ Gibi Veya Ayı Gibi Bir Erkek Olması İle Veya Kadın Olması İle Alakalı Bir Durumu Olmaz.
İnsanoğlu Olarak Zaten Belirli Bir Derecede Hareketsiz Olarak Bir Süre Kaldığımızda Soğuktan Donarak Ölme Olasılığımız Yüksek.
Yani Hâl Buyken Bu Soruyu Sorup, Bu Açıklamayı Yapıp, Üstüne de Çocuk Hakkında Böyle Düşünmen Çok Cahilce Olmuş.10 Yorumla
1 yılBen karlı havada tişörtle gezebiliyorum ama henüz bu sebeple kızlar üzerime atlamadı. Demek ki önerme biraz aptalca 😃
62 Yorumla- 1 yıl
Sen olması gereken erkek modelisin işte daha doğrusu doğal olanı bu erkek için lakin, son zamanlarda erkekler özünü kaybetti...
- 1 yıl
Yalnız soğuğa dayanıklı olduğum kadar sıcakta tereyağı gibi eririm. Aslında tersten düşünürsen senin kriterlerine göre yine erkek olmuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
1 yılBence siz zayıf dayanıksız çelimsiz dirayetsiz kibar bir erkeğe denk gelmişsiniz ah ah hâlbuki bağrı yanık açık gezen olsa onada kro derler şimdi değer kıymeti anlaşıldı değil mi erkek adam üşümez ayaza soğuk havaya kafa tutar direnir dirayetli olur sevdiğine paltosunu verir kendi ise beton gibi dimdik durur neyse sevgilini çok seviyorsan pekmez içir hatta pekmezle tahini karıştırıp macun gibi yap yedir güç kazanır sağlam durur
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin de insan olduğunu hatırlatmakta fayda görüyorum. Bize göre tek avantajları kas gücünün fazla olması.
Üşüyorsa bir eldiven, boyunuk (yüzü kapatan) ve bere al. Onu düşündüğünü hissettir.50 Yorumla
1 yılayrılma sebebi prenses erkek belirti bu 🙃
11 Yorumla- 1 yıl
👋👋👍👍
1 yılBunun cinsiyetle ne alakası var, belki erkek arkadaşında kansızlık var ondan üşüyordur bazı insan soğuğa gelemez üşür.
22 Yorumla- 1 yıl
Kan değerleri normal ve 1.95 boyunda kaslı tabiri caizse hayvan gibi adam
- 1 yıl
-5 gibi absurd bir soğukta üşüdü üstelik şok oldu ha olur doğunun-30-40 ı biraz hak veririm ama İstanbul soğuğu ya...
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Cidden bazı kadındaki beyni kuşa taksan ters döner. Sanki en kaslı adam, en iyi dövüşcu adam sizi koruyacak. Yazık kafanıza yeminle.
Kadın şöyle düşünüyor: bu çocuk dövüş biliyor, bedeni güçlü beni korur ama şunu düşünemiyor "bu da insan sonuçta gelir biri buna bıçağı takar ölür"
Kendiyle yuzlesemiyor saçma sapan seçim yapıyor, ya ölüyor ya şiddet görüyor.
22 YorumlaGerçekten bu düşünceye sahip olan insanların problem olduğunu düşünüyorum erkek dediğiniz varlık insan değil mi Güzel kardeşim Ne saçma sapan sorular bunlar ya İnsan dediğin üşür de terler de bunlar çok doğal ve normal şeyler Siz bunları büyüterek birinden soğuyamazsınız gözünüzden düşüremezsiniz Siz kendinizi bir yargılayın önce şahsi fikrim.
20 Yorumla
1 yılO sırada sevgilim üşümesin diye montumu çıkarıp veren tshirtle 1 derecede kalan ben. Ha değer mi diye sorarsan değmez kızlara boş işler
21 Yorumla- 1 yıl
İşte senin gibi gerçek erkekler haketmeyen kızlara düşüyor hep bilirim :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende Güçlü kadın aşeriyorum... soğukta üşümeye. Başım sıkışınca üzülme lann ben hallederim diyen... Kötü bir gün geçirince kolları arasına alıp ben varım merak etme diyen... Göz yaşıma kıyamayıp ben üzülünce üzülen... Varlığını her zaman hissettiren..
28 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÜşümek cinsiyetten ziyade; doğru giyinmeme, demir ve B12 eksikliği, hipotiroidi, düşük vücut yağ oranı, zayıf kan dolaşımı, düşük kan şekeri, yetersiz beslenme, diyabet ve Raynaud gibi bazı hastalıklar, uykusuzluk, stres ve bazı ilaçların yan etkilerinden kaynaklanabilir.
10 Yorumla
1 yılNe kadar yanlış bir düşünceye sahip birinin sorusu bu ya. Benim sevgilim mesela hassas benden soğukta üşümek konusunda ve ben onu çok tatlı buluyorum. İnsanız sonuçta herkes üşür. O izlediğim videolardaki kızlar gibi olmayı kez bence. Herkes çekmiş bir video erkek dediğin üşümez. Bunu yapan erkek gaydir falan ne saçma tabirler ya olgunlasin azıcık. Sevgilin insan insan git elini tut ısıt üşümesin biricik sevgiline değer ver.
10 Yorumla
1 yılAyı diyoruz öküz diyoruz falan da yani bu kavramlar kürklerinden kıyaslama yapılarak değildi canım sen çok yanlış anlamışsın onlar da kadınlar kadar narin olmasa da insan sonuçta üşüyebilir soğuktan titreyebilir bile üzülebilir hatta ağlayabilirler yani gözünden düşecek kadarsa problem onun üşümesinde değil senin kafa yapında
10 Yorumla
1 yılNiye biz insan değil miyiz bilimsel olarak erkekler daha çabuk üşür yağ bizde kas kütlesi var
23 Yorumla- 1 yıl
Yanlış! Kas kütlesi ısı ve enerji ürettiğinden erkekler soğuğa daima daha dayanıklı olurlar
- 1 yıl
Maalesef öyle değil bizde daha fazla ince damar var
1 yılSoru trol mü bizi mi kekliyorsun😀
Erkeklerde insandır üşüyebilirler gayet doğal.21 Yorumla- 1 yıl
Ususe bile, bunu belli etmemeli en azından titremezsin ya iyy...
1 yılValla montu sırf fakir demesinler diye giyorum yoksa mont da giymem
13 Yorumla- 1 yıl
Olması gereken! 👋👍
- 1 yıl
Teşekkürler
1 yılNiye yani o insan değil mi usuyemezmi ya siz insanları anlamak ne kadar zor
15 Yorumla- 1 yıl
Acik soğukta bile üşüyen adam beni nasıl koruyacak
- 1 yıl
Neden sen soğukta üşümez misin allah sana can verdiyse his verdiyse ona vermemiş mi bence sen o çocuğu hak etmiyorsun
- 1 yıl
Ağzımı bozdurma şimdi kıt adam
- 1 yıl
Ben kadınım kadın! Erkek dayanıklı olur!
- 1 yıl
Ne alakası var bence kit olan sensin cinsiyet ayrımı yapma sana bu canı veren allah ona da vermiş senin kalbin varsa onunda var senin hislerin varsa onunda var madem erkekler üşümez ya babanı çıkar bakalım mont yok bir şey yok karda dışarda beklesin sabaha kadar üşüyecekmi nasıl bir algı Allah'ım sen bana sabır ver ya
Ya insan degil mi o neden usumesin ahshahndanndsn gerci erkekleri insandan saymamaliyiz ama yine de o da bir canli, tabii ki usuyebilir... insani bir ozellik bu kadar abartmaya gerek yok sanki?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
1 yılSen ona mantolama , ısı yalıtımı yaptır o şekılde devam edin. Seni anlamaya çalışıyorum , bize göre daha dayanıklı olmalarını bekliyoruz ama abartmışsın. Onlar da insan , tabiki üşür.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 yılSen o adamı hak etmiyorsun. Aslında sen insanlarla ilişkiyi hak etmiyorsun. Git Kadıköy'deki boğa heykeliyle çık.
71 Yorumla- 1 yıl
Bu arada soruyu soran ahmağa karşı çıkan kadınlar, sizinle gurur duydum. İnsanlık tam ölmemiş demek ki.
Erkekler üşümez erkekler ağlamaz diye diye sıçtınız ağzımıza ne biçim bi toplum bu ya
76 Yorumla- 1 yıl
Bunları yapınca bizden ne farkınız kalıyor?
- 1 yıl
İtici
soğukla delikanlılığın bir bağlantısı yoktur.
yok öyle kanım deli akıyor ben ondan üşümüyorum.
üşümek çoğu genetik, azı alışkanlık işi.
üşürsün, hele ani sıcaklık değişiminde (aşırı soğuktan aşırı sıcağa geçmek, aşırı sıcaktan aşırı soğuya geçmek) bağışıklık kalmaz ortamdaki ilk mikrobu virüsü yersin, yediğinle de kalmaz etrafına bulaştırırsın.10 Yorumlaya insan sonuçta erkek diye onun soğukta üşümeme özelliği yok tabikide ama hani en azından bizim yanımızda biraz daha böyle eril dursalar üşümüyormus gibi tavırlar sergilemeleri veya konuya göre değişir o şekil davranmaları cok daha hos ve karizma oluyor bencee
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılEvet üşür insan sonuçta ama benimde gözümde zayıf görünüyor nedense, dayanıksız zayıf aciz gibi 😅😅 gel bundan ceketini iste hadi
20 Yorumla
1 yılSoğuk severim sıcağı alışkın değilim ne kadar çok yaz kiyafetleri beğensemde jfkfj sonbaharciyim 💚✨️
20 Yorumla
1 yılValla üşüyen erkeği bilmem ama yanındakini soğukta ısıtamıyorsa ona varlığını hissettiremeyene ben adam demem… Bence Erkekler kapatılsın kızlar☺️
17 Yorumla- 1 yıl
@BADAKÇI kime mi Saf ve temiz duygular besleyipte gerçekten sizi seven kadınları üzdünüz…
- 1 yıl
Ulan hayatimda bir tane kadini uzduysem KS olarak hepiniz gelin bana anal girin a... m o kadar iddialiyim. Lan benim kime ne zararim var? Evden ise, isten eve. Sokakta bir tane kiza yan gozle bakmisligim yok lan. Ayip olur vs diyerek. Kadinlarla iletisim dahi kurmuyorum sapik vs bellerler diye.
- 1 yıl
@BADAKÇI Seninki de normal değil demek karşı cinsine ilgin yok erkek deme kendine
- 1 yıl
Ahahahahah
- 1 yıl
😂😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Üşüyebilir belki kansızlık vardı da çabuk üşüme oluyor olabilir. Kadınlar nasıl üşüyebilirse erkeklerde üşüyebilir bence şaşırma oda insan.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSaglik sorunu da olabilir. Sen de usuyebilirdin. Insanlik hali derler buna. Sacma sorular geliyor bu ara. Sadece oturup okuyup gulumsemek istiyorum artik :) hakkinda hayirlisi. Geenc :)
15 Yorumla- 1 yıl
Arkadaşım sağlık sorunu yok kaç kere belirticem daha?
- 1 yıl
-5 te üşüdü adam ya şaka gibi...
- 1 yıl
Dalga mi geciyorsun. -5 te adam gibi giyinmezsen usursun zaten. Ben de usurum. Sacma bir yorum yapmissin. Hala da aynı tavıra devam ediyorsun. Allah akıl fikir versin :)
- 1 yıl
Sen bir daha konu falan acma çocuk 😁
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkekler de insan olduğu için üşümeleri gayet normal biyoloji dersinden yoksun musun acaba erkek diye üşümeyecek diye bir şey mi var, kan değerleri olan her varlık üşüyebilir kan fazlaligi ve azligina göre değişen bir şey bu
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılİnsan canım oda... bide yazık onlar maalesef daha narin oluyo biz gibi kilotlu çorap içlik gibi şeyleride giyemiyorlar sıcak sevmedikleri için e dışarı cikincada usuyorlar bence çok tatlı bir durum sarıp sarmalayasi gelir insanın soğumak neymis
10 Yorumla
1 yılErkek ya hani insan altını çiziyorum robot değil, hanım efendi şu kanunları artık değiştirin erkekler üşürde ağlarda yedi yirmi dört robot durduğunda da çok soğuk ilgi göstermiyor diyorsunuz böyle küçük şeyleri büyütmeyin lütfen.
11 Yorumla- 1 yıl
bu hemcinslerinin bazıları aşırı ahmak. beyin fukarası olduklarını düşünüyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAdamın erkekliğini sorgulayacağına, sen insanlığını sorgulamalısın.
41 Yorumla- 1 yıl
Sen hayırdır niye zoruna gitti bu kadar prenses bir kocanın karısı mısın yoksa 😀
1 yılTöbe Bismillahirrahmanirrahim. Allahım affet kullarını amin. Yavrum o insan değil mi niye üşümesin
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Üşümesi normal ama üşümüyormuş gibi role girmesi çok önemli
20 Yorumla
1 yılÜşümez hocam o da erkek mi erkek dediğin -70 derecede bile İron Man gibi olması lazım
20 YorumlaErkekler kadınlara göre daha az üşür ama onlar da insan yani üşürler sonuçta
20 Yorumla
1 yılKızlar o kadar da abartmayın ya üşeyebilir ne olacak 😄
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır ben üşüdüğm zaman beni ısıtacak bir adam olmalı.😅😇
20 Yorumla
1 yılKnka erzurum burası -30 derece oluyor hava adamın pipisi 90 derecede yıkanmış Beyazlar gibi oluyor valla
22 Yorumla- 1 yıl
Erkek dediğin üşümez bunu hiç bir kız maruz göremez
- 1 yıl
Hıııı pipisinden geçen herkesten geçer
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılEtten kemikten yapilma değilmi bu çocuk üşümek zayıflık mı dışarda şöyle bir soğuk var
00 Yorumla Bu işler değişir mesela uyandigim zaman hava 20 de olsa bı sure üşürüm. Vücudun hareket seviyesine göre üşüme hissedersin büyük ihtimalle AVM'de otururken bı anda dışarı çıktınız. Ve bunun erkeklik ya da kadinlikla alakası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkek üşümez, erkek yanmaz, erkek ölmez. Ölüyorsa erkek değildir.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Dalgasına sorulmuş bir soruysa komik değil
Gerçek bir düşünceyse iğrenç bir düşünce insanlık sıfır30 YorumlaAcilen biyoloji öğrenmelisin. İNSAN vücudu hakkında, pek bir şey bilmiyorsun sanırım. Çünkü bu durum ÇOK NORMAL.
12 Yorumla- 1 yıl
Tatlım erkek dediğin ususe bile titremez
- 1 yıl
Ne kadar aciz bir hâl aldı gözümde tahmin edersin...
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılHer yaptığı şeyde gözünden düşüyorsa sen onu sevmiyorsun demektir.
10 Yorumla
1 yılİstanbul son zamanların en soğuk günlerini yaşadı
10 Yorumla
1 yılOt içiyor olabilir gözlerine dikkat et kırmızılaşma var mı diye..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 😂😂😂 erkek adam üşürmü be ölsün hemen kızım sen ne kansız vijdansız mışsın belki adamın üstü ince belki hasta belki kansız kalmış esas sen odamı bırak adam kurtulsun senden
10 YorumlaNe saçma bir yaklaşım, erkek kristalden mi üretiliyor ki soğuk havalarda üşümek yerine zevk alsın. Üşümek bir erkeği güçsüz yapmaz, insan olduğunu gösterir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılOnlarda insan üşürler tabi benim sevgilimde öyle ben üşümem çok ama o çok üşür kat kat giyinir 😀
11 Yorumla- 1 yıl
Ona nasıl erkek gözüyle bakabiliyorsun hâlâ?
1 yılGünümüz kadınları maskülen, erillik diye diye iyice ıq seviyelerini kaybettiler gibime geliyor. Toparlamaları da artık zor gibi, sonumuz hayrolsun.
10 Yorumla
1 yılErkek dediğin yemek yememeli, evden dışarıya çıkmamalı, sosyal aktivitesi olmamalı sende haklısın abla
12 Yorumla- 1 yıl
Bunlar çok farklı örnekler yalnız cevap yazarken mantığınızi da beraberinizde getirin...
- 1 yıl
Anlayan anladı sen anlamasan da olur sude
Bu ne kadar saçma sapan bir soru Allah aşkına sizin kadar ateşimiz yok Bizimki üşüyen erkekten olmuyormuş bak bak bak bak bak bak Hey Allah'ım yarabbim ya resulallah
10 Yorumla
1 yılBu erkek
bildiğimiz iki kolu iki bacağı olan bir insansa evet
Yok eğer Zeus gibi bir tanrıysa
Bak bu olmaz işte
Onun üşümemesi gerekiyordu aslında.10 YorumlaSenin gibileri Allah'ım ırak eylesin, ben beraber üşüyeceğim birini isterim hayatımda..
14 Yorumla- 1 yıl
Nickini Barbie olarak değiştir sen 🤭
- 1 yıl
Ağlama barbie
- Devamını Gör (271)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası