AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
İnanılmaz bir kutup ayısı değil de insanmış :D Fok balığı da üşümez tahminimce. Bence bir penguenle birlikte olmalısın. Onlar hem takım elbise giyiyor :D
Ayyy ne alaka kız erkek de olsa insan değil mi üşür yani dışarısı buzzzz. Kriter bu olmasın
eski sevgilim soğukta buga giriyordu konuşamıyordu bile
Bence bu yüzden eski sevgilin 🤣
Üşür neden üşümesin rahatsızdır kansızlık onlardada oluyor hatta onlarınki tehlikeli oluyor
Zayifim, g. ö. t. ü. m donar hep
Sen niye cvblıyon
Oha ben de Fenerliyim lan.
@BADAKÇI Erkek deme kendine
İnsanlar soğuk havalarda üşür. Erkek kadın fark etmez.
Bırak bu hümanist klişeyi
Umarım bu yazdığın bı şaka bı ironi falandır 😳 erkek dediğimiz varlık benim bildiğim kadarıyla insan ve insan dediğimiz varlık çok soğuk havalarda üşüyebilir.
Erkekler aglamaz, erkekler usumez, erkekler uzulmez, erkekler aaaagaaaagagaggaaaaaaah ben tarzan ceynimi ariyorum dur bi dallarda gezip geleyim 😂😂
Dağ gibi adamlar ölüyor bile sır bir şekilde üşümesi ne ki kızlarda çoğu zaman bizim gözümüzden düşüyor nedense hayret 🤣🤣 sonuçta insanız değilmi
Allah sana akıl fikir versin de şu hayal dünyandan çıkarsın belki
Kardeş ayrılmak için bahane mi arıyorsun güzel bahane..
Niye O insan değil mi
Ben üşürsem de üşüdüğümü belli etme
İşte o belli etti
...
Ben etmem
Üzüldüm
duruma göre değişir, sağlık sorunu falan olabilir vs vs
Sağlık sorunu yok işte canım 1.95 boyunda sporunu yapan turp gibi bir adam gel gör ki -5 derece soğukta titredi resmen yanımda :(
😂😂 Bu nasıl bi soru
Olur neden olmasın, erkek diye soğuk havaya dayanıklı mı olması lazım😂
Ne saçma bir soru erkeklikle ne alakası var oda üşür neticede bir insan yani gerçekten dikkat çekmek için bu kadar saçmalamaya gerek yok😏
Biyoloji bilgin olsaydı erkeklerin yaratılışsal fizyolojik olarak kadınlara nazaran daha fazla üşüdüğünü bilseydin keşke 🙄
Haberi bile yapılmış
https://youtu.be/WchHxHfdhh4?si=Xkc1E-fVujOpwPfy
inanmayana 😂
erkeklerin vücut ısısı daha yüksektir
Hayatım araştırma yapılmış 2 dk haberi izleyecek kadar bilgi edinsen ölmezsin 2 dk sadece tereyağından kıl çeker gibi izleyeceksin bitecek gidecek 2 dk öncesinde nasıl bi hayatın varsa 2 dk sonrasında kaldığın yerden devam ediyorsun ben kefilim izledim yaşadım gördüm geçirdim 😂
araştırırsan internette de aynı bilgiyi görebilirsin
haberlerin hepside doğru değildir yalan haber yapan çok
İnternette yazan bilgiler biyolojiye dair açıklama içermiyor bugüne kadar kadınların daha çok üşüdüğü bilindiği için kadınlar daha fazla üşür diyor Fakat haberi izlersen durumun bilimsel payından bahsediyor
valla o bilim dediğin şey düdüklü tencerede pişen yemeğe de sağlıklı diyordu sonrada kanserojen madde üretiyor diye sağlıksız dedi
bilgiler değişiyor
Ben kendimi bildim bileli kolay üşüyen biri değilim Herhangi bir makaleyi at o halde Kanıtla savunduğun şeyi erkeklerin vücut ısısının yüksek olduğunu
dokunsan bile anlarsın aslında
Bana dokunduklarında kalorifer gibisin dedikleri için sana katılamıyorum şu an 😂 dediğin durum bizde tam tersi hayatım
uygulama linki atmamı engelliyor
Kadınların soğuk bir ortamda daha kolay ısı kaybetmeleri, vücut hacimlerine karşılık gelen yüzey alanı oranlarının erkeklerden daha yüksek olmasıyla da açıklanabilir. Kadın vücudu düşük metabolizma hızı yüzünden hem birim yüzey alanı başına daha az ısı üretir hem de yüksek yüzey alanı oranı nedeniyle daha hızlı ısı kaybetmeye eğilimlidir. Bu durum birim hacme karşılık gelen yüzey alanının oldukça yüksek olduğu el ve ayaklar gibi vücudun uç bölümlerinde daha belirgin hissedilir. Aynı ortamda ölçüm yapıldığında kadın eli sıcaklığının erkek elinden ortalamada 1,5 °C daha soğuk olduğunu gösteren bir araştırma bu fiziksel prensibi doğruluyor.
Kadın vücudunda daha yüksek oranda bulunan hormonlar da vücut sıcaklığını ve deriden ısı kaybı oranını etkiler. Örneğin östrojen hormonu vücut sıcaklığında azalmayı tetikler. Ayrıca el ve ayaklara giden kan akışını da yavaşlatarak vücudu soğuğa karşı daha duyarlı hâle getirebilir.
Senin dediğin durum kanın hızlı aktığı durumlar için geçerli onlar da istisnai Şimdi oturup kan hangi durumlar Ayamama deresi gibi akıyor bunu tartışmayalım edebe davet ediyorum seni edepli olalım
Kadınları ortam sıcaklığı düşüşü karşısında daha hassas hâle getiren nedenlerin başında metabolizma hızları gelir. Dinlenme hâlindeki kadın vücudunun metabolizma hızı, bir erkeğinkine kıyasla yaklaşık %23 daha düşüktür. Düşük metabolik hız, ısı enerjisi üretiminin az olmasını da beraberinde getirir. Dolayısıyla kadın vücudu bulunduğu ortama aktararak kaybettiği ısıyı telafi etmekte zorlanır.
Metabolizma hızını ve ortamla ısı alışverişinin düzeyini etkileyen faktörler arasında, cinsiyetler arasındaki kas ve yağ dokusu oranlarının farklılığı da sayılabilir. Aynı vücut kütlesine sahip bireyler arasında, kadınlar genellikle erkeklerden daha az kas dokusuna sahiptir. Kas dokusu, ısı açığa çıkarma konusunda oldukça başarılıdır. Bu da erkeklerin daha yüksek metabolizma hızının nedenlerinden biridir. Kadınların derileri ile kasları arasında genellikle daha fazla yağ dokusu bulunur. Yağ dokusu bir miktar yalıtım sağlamasına karşın dış ortam sıcaklığını algılayan deriyi sıcak kan damarlarından uzaklaştırdığı için soğuk hissini pekiştirir.
Bence oturup birbirimizin vücut ısılarını da kıyaslamayalım gerek yok
edep ne alaka şu an
Edep mi ne alaka Dokun bacım anlarsın yazan birine hakettiğini yazdım Sıcacıksın cümlesini duyduğum için ciddiye almak istemedim o yüzden seni Valla konuyu yoldan çıkartan sendin katlan sonuçlarına 😂
nereye dokunmak anladın bilmiyorum
boynuna dokunsan yeterli anlamında demiştim konuyu oraya çekeceğini bilsem daha detaylı söylerdim
ayrıca o cümleyi gelişi güzelde söyleyebilirsin bana da arkadaşlarım çok der ama genede erkeklerin daha sıcak olduğunu değiştirmez
Kimin ne anlamda söylediğini de tartışmasak zira ikimiz de saf değiliz diye düşünüyorum Dokun anlarsın yazan birinin masum ifadeler kullanabileceğini sanmıyorum melakecim 🙄 Attığın kaynakta da kesin bilgiler yer almıyor "açıklanıyor" Dememiş "açıklanabilir" Demiş yani bir ihtimal. Tanıdığım çoğu erkek fazla üşüyordu attığın kaynağın tıbbi olduğunu düşünmüyorum. Kendinden emin bir kaynak ihtimaller dahilinde konuşmaz kesin konuşur
bahsettiğin olayı anlatsam anlattığım geçersiz sayılırdı çünkü o zaman iki tarafında vücut ısısı artar bu da beni haksız çıkartır
yazının hepsini atamam sonuçta internete yazman lazım hepsi aynı şeyleri söylüyor 1-2 kaynak değil öyle olsa güvenmem zaten
İnternette biyolojik tek bir kaynak göremiyorum ben Hepsi bugüne kadar kadınlar üşüdüğü için evet kadınlar daha fazla üşüyor diyor Farklı bir betimleme yok ki
Yazının başında "açıklanabilir" yazıyor hayatım ihtimal ihtimal anlıyorsun mu? 🙄 başından belli tıbba dayalı olmadığı gerisinde ne önemi var
açıklanabilir ihtimal demek olmuyor ki
o zaman baştan ihtimal der zaten
açıklamak adı üstünde
Açıklanıyor diyebilirdi -ebilmek diye bir Türkçe kavramı var
Baştan açıklamayıp kişinin zekasına da bırakmış olabilir.
Kadınların soğuğa karşı daha hassas olmalarının birçok sebebi bulunuyor. Hollanda'da uygulamalı bir bilimsel araştırma kuruluşu olan TNO'da termofizyolog olan Boris Kingma kadınların erkeklere nazaran tipik olarak daha minyon olduğunu, cilt yüzeyinin hacme oranının nispeten daha yüksek olduğunu ve bunun da daha hızlı ısı kaybetmeye yol açtığını söylüyor. Ayrıca Kingma daha az ısı üreten kas dokusuna ve daha düşük metabolik hızına işaret ediyor.
Araştırmalara göre kadınların özellikle elleri daha düşük bir cilt sıcaklığına sahip ve bu durum erkeklerden daha fazla üşümelerine neden olabiliyor. Lancet'te yer alan bir çalışmada, 219 kişi arasında kadın katılımcıların ellerinin erkek katılımcılarınkinden daha soğuk olduğu tespit edildi. Ancak kadınlarda ortalama çekirdek vücut sıcaklığının daha yüksek olduğu ve bunun da kısmen menstrüel döngülerden kaynaklandığı görüldü.
hadi şimdide aynısını söyle
ebilmek ne demek peki ihtimal midir yoksa yapabilmek anlamını mı taşır
Sen üşüyorsun diye biz de mi üşüyeceğiz bacım ben dayanıklıyım Allah Allah sen üşü 😂 ne uzattın ya
genelleme yapıyoruz ya hani sen benle konunun alakası yok
Attığın en sonki açıklamada da minyonlukla açıklamış. Her kadın milyon mu değil Attığın hiçbir şeyin kesin kanıtı yok Benim tanıdığım çoğu erkek hep çok üşüyordu
Minyon mu ***
dilek şart kipi işte ihtimal anlamında da ihtimal olmayan anlamda da kullanılıyor ki şu anki durumda benim dediğim oluyor
-ebilmek eki hiçbir zaman bir durum için kesinlik içermez. İyi günler size
teknik olarak erkekler genelde daha iridir ya hani bi de Türkiyenin ortalama boyuna bak istersen
Minyonlukla açıklanan bir şey bilimsel değildir Öngürüsel olarak olması muhtemel sonuçları veriyor öngörü hani
sonuçta deneklerle yapılmış çalışma var sense etrafındaki şeyleri örnek veriyorsun e herkes çevresine göre örnek versin o zaman
genel olarak bakacak olursak çoğu ülkede erkekler kadından uzundur yapısal olarak geniştir
ufak ihtimaller üstüne durmuyoruz
-ebilmek ihtimal mi içerir ki diyen biriyken bence devam etmeyelim tartışmaya iyi akşamlar size
yeterlilik fiili
Bilginin b'sini alma istersen ağzına
hiç tartışma modunda değilim istediğini düşün insanlar anlamak istediğini duyar zaten
ama haberin olsun ben sözelciyim
biriyle konuşurken 2 defa düşün ve önyargılı olma kimse öyle insanları sevmez
Siz de milleti karpuz yerine koyup dokuna dokuna bir şeyleri anlamaya çalışırsanız size yazık olur bilginize.
hâlâ anlamak istediğin taraftan bakıyorsun olaya bişi demiyorum sana
kendini fazla kalıplara sokan birisin sanırım
herkes senin gibi değil ama
dokunmak kelimesini öyle anladığına göre zihnin çokta temiz değil
bazılarına illa herşeyi detayı detayına anlatmak gerekiyormuş demek ki
bunu anlarsın sanmıştım
Dökül dökül 😂 edep yarıştırmayalım diyorum olmuyor sen kaşınıyorsun benim kalıbım benim kararım 🤔
Çevir **
Zihnim pismişmişmiş erkekler fazla üşür bence diyorum yaaaa öyle değil dokun anlarsın yazıyor hanfendi sonra melake kesiliyor çirkefimi çıkarma benim 😂😂
Edepsizliğini bana püskürtüp muhatap olmak zorunda bırakıyorsan konu beni de ilgilendiriyor muhatap olmak zorunda değilim
dökülme falan yok o konuyu da imâ etmedim
yeter ben seni şikayet ediyorum
Taciz eden senden işine bak
Taciz eden sensin **
Ben seni şikayet ediyorum asıl yorum benim
50 tane şey yazdın uğraşıp silmek de istemiyorum
konuyu uzatan sensin görcez zaten şimdi
Sus diye bekliyorum kaç saattir yazıp yazıp taciz ortamı yaratıyorsun üst üste kaç yorum atmışsın ne yapışkan bir şeysin
bunu dakikalar sonra cevap yazan sen mi diyorsun güleyim bari
İyi günler demişim susmamışsın adaletsiz bir site yönetimi varsa da selamlarımı iletiyorum 😂
laf söyle söyle sonra iyi günler ahahah
siteye de adaleti sen mi öğretcektin
Kimseye bir şey öğretmiyorum takriben 1 saat önce yol verdim zaten sana kalıp çirkefleşen dendin
sendin
yazıları tekrar gözden geçir istersen hâlâ aynı şeyi yapıyorsun
bakalım kim kime laf atmış ilk edep diye?
ki seni ilgilendiren bi konu değil
Tahrik ediyorsun neyse ki akıllı biriyim
başkalarını kandırabilirisin ama beni değil
Kullanıcı isminden belli kaos çıkarmak için burada olduğun
İstila falan filan
Neler olmuş burada ya 🙂 sakin olun bu kadar stres yapmanıza sinir harbi yaşamamıza ne gerek var yahu 🫠
isimle insan yargılamak vay canına
Narsist olsam anlaşılmak için cevap vermek yerine çoktan seni engellemiştim ama sabırla cevap verdim
Konuyu üşümekten dokunmaya ben getirmedim kardeşinin falanının boynuna dokunmadın mı yaaa diye tuhaf bir noktaya getirdin konuyu Ben temas sevmeyen biriyim kardeşim olsun babam olsun boynuna orasına burasına dokunmuyorum nadiren sarılıyorum merak ettiğin buysa ama sevgilime tabiki yakındım fakat o fazla üşüyordu ben hep ayaklı katalitik sobaydım anlatabildim mi 😂
kardeşin ya da sevgilin dedim 1 tane sevgilin olduysa ben napıyım dokunmaktan konuyu cinselliğe getiren sensin onu kastetseydim açıkça yazardım ve daha baştan dedim o durumda iki kişinin de yüksek olur bu da beni haksız çıkartır ve haksız çıkmaya hiç niyetim yok
ee bende kendimden örnek vereyim bende kolay üşürüm buna göre de sen yanılıyorsun o zaman
genelleme yapıyoruz kelimesinin neresini anlamadın neden hâlâ kendinden örnek vermeye çalışıyorsun
Bankamatik kuyruğu gibi dizip sıra sıra dizmem gerekiyordu haklısın Senin gibi herkesi denemedim
kusura bakma senin gibi herkese ömrümü harcamadım
konu şu an bu mu
Her türlü senin yolun kayıp ve ben susuyorum
kendini istediğin kalıba sok ama beni karıştırma
Dokunsan anlardın derken kimsenin elini sıkmayı yanağını sıkmayı kastettiğini sanmıyorum zeka küpü geçeceksin onları. Çünkü kastettiğin dokunma bunlar kadar basit olsaydı yapsaydın bilirdin demezdin. Herkesin yapmadığı bir şeyden bahsettiğini ikimiz de biliyoruz. Çünkü basit bir dokunmayı elini yanağını sıkmayı herkes yapar bu bir belirteç olamaz kapiştingo 😙 haha ben kazandım 😂😂 öptüm tatlişko kimseyle küs kalamıyorum
yapsaydın bilirdin demedim zaten dokunsan bile anlarsın dedim sen birinin sıcak olduğunu bilmek için illa yatıyorsun sanırım çocuğun olursa ateşine bakmak içinde aynı yöntemi uygulama sakın
senin kazandığın yok kendini kandırmayı manipüle yapıp üste çıkmaya çalışmayı kes artık
sana aynı konuyu kırk defa açıklamaktan sıkıldım
cinsellikten bahsetsem açıkça söylerdim dedim ama sen anlamamakta ısrar ediyorsun sen bi şeyi konuşmaktan kaçıyorsun diye benide kendin sanma ben hiç bişiden çekinmem
Çocuk bedenini konuya alet etmeyeceksin terbiyesiz
sen kadın olsan adamı ateşler içinde bırakmasını bilirdin.. yanıyorum derdi.. alev alırdı. üşümezdi.. sorun sende
Erkekler Iron Man değil ki neden üşümeyelim aw, anlamadım? xd
Bu karilarin beyinleri lens mi?
Bazılarının ki kesinlikle lens bencede hocam xd
Ciddi anlamda psikolojik sorunların var eğer bu konu ciddiyse. Umarım şaka amaçlı açtığın trol bir konudur
sen mal mısın kızım ya? üşümenin cinsiyeti mi olur?
Olur prenses istemiyoruz
üşümek prenseslik mi? senin beynine tüküreyim ben
Erkekleri yeterince fazla klasmanda yargılıyorsunuz zaten soğuktan üşüyor diye de yargılamayın be
Erkekte bir canlı abla.. herkesi yapısı da aynı olmadığı için üşümesi doğal.. ama bazıları çok dinlendiriyor bende ona ayar oluyorum
Allah Allah yaaa, bundan dolayı şoka girmen aslında şok edici! 😁 Bence böyle bir durumdan dolayı şoka girdim, normal mi diye soru aç 😂
O insan değil zaten cacık erkek o alla alla üşümek biyolojik bir şey homesostazi bozuluyor herkes üşür
Olmaz be bir de acikanlar var en sinir olduğum erkek türü bazıları da nefes alıyor erkek adama yakisacak seyler mi bunlar MDNSNSNSNDDJDJD
Çocuğa acıdım lan. Kim bilir sana nasıl iyi davranıyordur yazık bunları görse harbi çeker gider. Ne değişik saçma bir soru
Bu yasa kadar naisl. gelmeyi başardın sana oksijen veren ağacın yaprakni...
Kes prenses erkeğin karısı
İnsan üşür
Ayrıca insanın beyni de var
Düşünüp anlayabilir
Anlamış olsa bu soruyu sormaz
Anlamadığına göre beyni yok
Beyni yoksa insan değil
Bak bu tümden gelim yöntemi ile senin ne olduğunu tespit yöntemi
Uzak dur ondan kız sonra vallhi evlenirsin ekmek almaya bile gitmez üsüyorum deyip başimda var kola ve ekmek al dedim çok soğuk ya bı koşu ver sen al gel dedi al şuparayi
Allah Allah onlar insan değil mi? Aynı deri aynı kemik. Çelikten olmadıklarına göre.
Sırf etkileşim almak için sorulmuş bir soru, twitter'dan gelmiş bu arkadaş😂
Neden erkekler Terminatör mü? Etten ve kemikten değil miyiz?
Senin bence sorunların var erkek arkadaşının yerinde olsam senin gibi bir zihniyeti şutlamistim.
Niye bizde insanız zombi de değiliz nonoş ta değiliz 😒
Ne alaka yaa, insan değil mi? Pardon da wc yede gitmesin 🤣🤣
Niye erkekler insan degilmi usuyemezlermi tuhaf tuhaf sorular
Kansızlık vardır üşür veya bi rahatsızlık ameliyat geçirmiştir üşür veya terliyordur yine üşür canım benim üşümek insani bi olay erkeklikle ne ilgisi var taş devrinde mi yaşıyorsunuz
Umarım soru trolldur
Yoksa ml olduğunu düşüneceğim
Soğukta üşüyen erkekten olur neden üşümesin
Ne zannediyosunuz bizi robot filan mı zannediyorsunuz heralde üşüyecek.
Niye erkekler insan değil mi? Ne kadar saçma bir düşünce ne kadar saçma bir dayatma.
Sen içlik giyeni de yargılarsın şimdi ne alakaysa bu yaklaşımın
Ne alaka yasa karşındaki robot mu insan elbeeet üşür Allah'ım 🤦
Neden üşümesin onunda canı var takıldığız şeylere bak
Selam, evet üşür ama sanırım siz avatar gibi bir şey arıyorsunuz.
Trol mü bu sorular ya erkekler insan değil mi? Ne zannediyorsunuz abi siz
Helal sana ncmsnxks
@vndmxnsm 👸
Tanışalım mi hanfendi
@vndmxnsm yok kalsın beyfendi
Üzdün 🥺
Töbe estağfirullah yaa
Tabiki üşürlerrr bu normal bir şey
Şaşırmana şaşırdım😂
İnsan degil mi veya kutup ayisi filan mi da böyle kürkü filan mi varda üşür tabi 😄
Ne alaka erkekler de insan evladi diil mi, niye usumesinler
Ne kadar komik bir soru 😅 elbette üşür erkeğiz diye hissiyat da mı olmuyor insanız nede olsa
Senin gibisi den olmaz erkenden ayrılıp başkasına gitmeli nedir erkek üşüdü vs.. robot muyuz biz
Lan siz niye böyle ruzgarden nem kapiyorsunuz
İnsanız ya hani 🤣
Şaka gibi bir mevzu kan değerleri düşük olabilir alışkın olmaya bilir yani olayın bu olması garip
Yaa o kadar da gitmeyelim erkeklerin üstüne😅sonuçta onlar da canlı birey
Usuyen erkek garip gelıyo😂
Aynen...
İzmit seka parkta 5 sene önce ünüversteli bi kızla buluştum bursadan gelmiştim balık ekmek yedik sandal da saat 9 oldu iskeleye gittik kimse yoktu o denizin dibinde tir tir titredim hala unutamam ama kızda gram bir şey yoktu
Aslına bakarsan erkeklerin deri altı yağ oranı kadınlardan daha az olduğu için erkekler daha da fazla üşür
erkekler hulk mu
Olmalı
Hava gerçekten soğuk hem böyle havalar herkese göre değil.
Erkek diye kutup ayisi mi olacak 🐻❄️
sen yanıyorsun diye o da yanıyor değil heralde 😂
Asıl üşümeyen erkekten olmaz. Erkek dediğin üşür ve hatuna yanaşır beraber ısınma işlemi olur.
Üşümeyen erkek sana yanaşmak istemez.