Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Buradaki bazı insanlar bayağı kötü. Moral verirken moral yıkıyorlar neredeyse. Bu kötü yorumları hemen es geç lütfen.
Öncelikle mümkünse yakın arkadaşlarınla konuş, onlar seni iyi tanıyorlar, bir terapiye gitmen gerekiyorsa mutlaka git, bu gayet normal ve doğal.
Daha bu akşam öz imajla ilgili bir podcast dinledim, Bora Özkent anlatıyordu. Bize zarar veren şeyleri biliyoruz ama bunları yapmaya devam edebiliyoruz diyor. Örneğin kilo alacağımızı bile bile bol porsiyon yemek gibi. Öz imajına dikkat edenlerde bu pek olmazmış. Bu zamanla gelişecektir çünkü farkındalığın oluşmuş. Ciddi adımlar isteyen kararlar almaktansa kendine ufak hedefler koyarak başlarsan ilerlemesi daha kolay olabilir. Örneğin yarından itibaren pijamalarınla dolaşma evde. Duruma göre başka kararlar da eklersin bunun yanına. Konfor alanından çıkması zordur insanın. Birden olmaz. Oradan aşama aşama çıkmak, rutini değiştirmek lazım. Baktın canını çok sıkıyor, yeni değişikliği hayatına katmakta kendine zaman tanı. Acele etmene gerek yok. Ufak adımlar. Kendini kötü hissettiren filmlerden-dizilerden-kitaplardan uzak dur mümkün olduğunca. Umut, ilham ve neşe veren eserlere yoğunlaş. Yalnız hissetme, yalnız değilsin. Hepimizin hayatında iniş çıkışlar var.
Ve bilmem iyi gelir mi ama nedense aklıma birden Human belgeseli geldi, yönetmeni Yann Arthus Bertrand.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Kesinlikle kendine yatırım yapmalısın sana klişe psikologlar gibi önerilerde bulunmayacağım ama eşinizin sizi aldatması tamamen sizinle alakalı olan bir durum, ya da eşinizin libidosu çok yüksek sizin düşük temel sebeplerden birisi budur,
Bir erkek bir bayanı aldatıyor ise bunun sebebi bayanın ona muhtaç gibi davranması
ya da çok eleştirmesidir, bunalan erkek o ortamda kalmak istemez, özel yaşamdaki ten uyuşmazlığı, onun içsel stratejsine tam uyum sağlayamamanız, kendi tarzınızın dışına çıkıp onun baış açısını değiştiremeyişiniz bir müddet sonra sıkılmasına sebep olur..
Ayrılmak istiyorsa saygı duyuyorum kararına deyip ilk başta stilinizi değiştirin ve kendinize yatırım yapın..00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Senin yapman gereken artık kendi hayatına bakman kendine bakman toparlanman adamın kanı bozukmuş ruhu bozukmuş belli o yüzden kendini harap etmek yerine kendinle ilgilen dışarıda bir sürü insan bir sürü farklı yaşam ve düşünce var belki içlerinden biri iyi gelir sana ya da kendin gibi birine denk gelip yardımcı olabilir sana o yüzden kendine bak kendini iyileştir sonra bir psikoloğa git içini kafanı iyice boşalt
00 Yorumla
+1 yılBunalıma girmişsin. Bu durumda insanlar hep aşırıya kaçar. Aşırı ister ya da istemez. Mesela aırı yemek yer ya da bir sürü alışveriş yapar. ya da senelerce uzattığı saçları kısacık kestirir ya da saçma bi renge boyatır. Öncelikle Psikolojik destek almanı tavsiye ederim. Ben bu tarz bir buhranlı dönemde dansa başlamıştım. Çok sevdiğim bir hobim olmuştu. Kafanı dağıtmalısın. Odağını değiştir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Dışarı çık
İçinde senin kendine bakma durtusu elin mahkum kendini güzel yapmama sebep ollur
Bu yüzden kuaför gitmen gerekir
Eğer hala birlikteysen mutlaka onuda gotur
Anlattığın kadar varsan başkalarının bakislarini oda görecektir
Ve neye sahip olduğunu anlayacaktır
Ama ceza verecek sen birlikte olma
Yine dışarı. cik
Bakımlı ol
İş güç biseler bak ve ayrıl
Oda ne kaybettiğini sen gidince anlasin
Ama o yemek işini bırak yoksa duba gibi olursun12 Yorumla- +1 yıl
Yinede aynı gorusteyim
Hayatın devam ettiğini
Geleceğinin olduğunu
Bu hayatı öyle ya da böyle surdurmen gerektiğini bir şekilde kendine anlatmam gerek
Buna inanır mısın bilmem ama senden başka kimsenin etkisi olmaz
İllaki hayatına devam etmen gerektiğini bir şekilde kendine anlatacaksin
+1 yılBirinci aldatılmadan sonra harekete geçmeyip
affettiğiniz için bu durumda olsanız gerekiyor..
Önce adamı hayatınızdan çıkarmanız sonra da kendinize bakmanız kendiniz için yaşamanız toparlanmanız gerekiyor24 Yorumla
Soran+1 yılEvet ilkinde neden affettim diyorum ama cocuklarım için şans vermek istedim yanlıs yaptım. Şimdi bu piskolojik durumdan kurtulamıyorum
- +1 yıl
Boşanma davası açmış olduğunu güncelleme de gördüm..
Peki bundan sonraki hayatında ne istiyorsun?
Kendini beş yıl sonra nerede görüyorsun
Bu soruları kendine sormalısın..
Gerçekten bu hayattan bir beklentin bir hedefin olmalı ki o hedefe yürürken toparlanabilirsin..
Elbet bunu tek başına yapacak cesaretin yok ise dost ve arkadaşlarından destek olması için rica edebilirsin onlar yok ise bir uzmandan destek alabilirsin..
Soran+1 yılUzmanlar beni yeterince dinleyip anlama yoluna girer mi yoksa ilacı verip yollarlarmı konusunda endişeliyim
- +1 yıl
Peki uzmanları es geçersek
Hiçmi sana destek olacak bir arkadaşın dostun yok?
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sakin bir yere gitmek gerekiyor. Önce yaşanmışlıkları silmek, sonra kendinize özgüven kazandırmak, sizi anlayan biri ile zaman geçirmek, kendinizin iyi olduğuna içten inanmak, boşandıktan sonra yeni bir sayfa açmak ile başlayabilirsiniz. Kendinizi yazık ediyorsunuz peki eşiniz bu kadar üzülüyor mu? Sizin kadar üzülüyor mu? kendinizi önemseyin lütfen. Sevin, değerini bilin lütfen.
10 Yorumla
+1 yılbu sizin suçunuz değil.. onu sogutabılırsınız onu kızdırabılırsınız ona dunyayı cehennem dahı edebılırsınız ama bu ona yınede aldatma hakkı vermez.. adam gibi tutup ayrılalım dese herşeyi sizin uzerınıze yıkardık ama yeryuzunde hıcbır ınsan evladı aldatılmayı haketmez.. aldatmak kanı bozukların mayası bozukların sutu bozukların işidir onlar oyle kacabıleceklerını sanırlar sadece.. oysa ömür boyu yüzlecekleri kişi vardır yanlarında yanlarından hiçte ayrılmayacak ta kendileri..
10 YorumlaSelam, hep kendinizi anlatmışsınız eşiniz nasıl biri. Bundan yola çıkarak size yardımcı olalım. Sizin gibi güçlü bir kadın nasıl bu hale düşürülür bir erkek tarafından?
15 Yorumla
Soran+1 yılYani eşimi tanısaydınız bu mu seni aldattı derdiniz. Çok ilgili anlayıslı cok sabırlı biridir. Her acıdan uyumlu bir evlılıgımız vardı, (cinsel, aşk vs) herseyımız normal seyrindeydi. Gece yatarken sacımı okşardı uyudugumu zannederdi elimi öperdi uykusunda. Gercekten oyle bı ınandırıyordu ki sevdigine. Hani yuzume karşı yapsa rol dicem ama ben uyurken yapardı. İşten gelırken her aksam benı dusunup bişeyler alırdı. Öyle ilgili sevgi dolu bırıydı. Değişmedi aldatırken aldatırken de bunları yapıyordu. Baktım o sitelerdeki üyelik tarıhlerıne o tarıhlerde mesela tatıle gitmişiz o kadar guzel günlerimiz gecerken nasıl aldatmayı dusundu aklım almadı. Bu kandırılmışlğa aptallıgıma üzülüyorum. Çabalamak ıstemıyorum hıcbısey ıcın
Soran+1 yılEvet sanırım öyle. Yakaladıktan sonra sordum beni sevmiyorsun sevsen baskasını duslemezdin ayrılalım neden bana bunu yapıyorsun dedim hayır senı sevıyorum hata yaptım vs dıyor ben yapsam affedermıydın dedigimde sacmalama deyıp konuyu degıstırıyoe
- +1 yıl
Klasik manipülasyon teknikleri soruya soruyla cevap verir veya saçmalama abartıyorsun derler. Umarım ayrılırsınız musaitseniz şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim. İyi geceler.. https://www.youtube.com/watch?v=w4eIf0rP_V4
Soran+1 yılTesekkur ederim izleyeceğim tabıkıde
- Aşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım boşanmışsınızdır Kendinizi salmak yerine biran önce toparlanın bence saçınızı boyayın bakım yapın spora başlayın çekiciliğinize çekicilik katın bırakın kaybeden o olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma sürecindeyiz elbette, bunları yapmam gerek biliyorum ama yapamıyorum başlayamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bunalıma girmişsin..
Dişarı çık.. kafanı dağıt.
kendine bir kaç parça yeni şık seksi bir şeyler al iyi gelir
Kuaföre git saç modelini ve rengini değiştir terapi gibi gelir..
Sonra eşinin karşısına çık. Ve tebessüm et.. eminim seni öyle görünce senden çok etkilenecektir .00 YorumlaŞöyle diyim aldatılmak kisiden kişiye farkli etki yaratabilir
ya da hic yaratmayabilir
Senin psikolojik olarak etkisi olmuş
Ne yap;
Önce sakinleşmeye çalış eger stres felan vsrsa üstünde
Sonra derin nefesler almaya başla
Yani bildiğin öncelikle rahatlama seansi olustur kendine
Zihnini temizle
Ondan sonra
Geçti bitti de
Emin aklında kalıcak o zamanlar ama
En azından o kadar kafana takmamış olacaksın
Psikolojik durumlar çok sıkıntılı zamanlar gecirmene sebebiyet veriyor
O yuzden en basta sakin olmalısın
Sonra eger ayrıldıysanız bir şey yok
Ama ayrılmadıysanız
Ayrılıp kendine çok farkli bir sayfa açmalısın
Dene bunu.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. selam .. biligin ya da kanıtlanmı bir durum içinde kendini parcalarken neden hala kendinle çelişki içinde birey kendini yıpratıyorsun pardon.. neyin müçadelesini veriyorsun tekrar tekrar aynı eyi yapıp sende gözmü yumacaksın pardon.. ve nereye kadar böyle sürdüreceksin.. bu hayata kim için yaşıyorsun ya da korkun ne yanlız kalmakmı.. şunu sakın unutma ortada bir gercek var ve burada zamanla yıpranan sensin bir başkası deyil biran önce aklını başına al bence.. ve yapman gereken neyse yap..
00 Yorumla
+1 yılKocan senin her türlü ihtiyaçını karşılamak zorunda. Senin karnını doyurmak, kıyafetini almak, ruhun ve bedeninin ihtiyaçlarını gidermek zorundadır. Sana ilgi göstermek, sevmek, saygı göstermek, şefkat göstermek, koruyup ve kollamak zorundadır. Bunlar karşılıklı değerlerdir. Eğer seni cinsel olarak doyuramıyorsa ve ilgi - şefkatte bulunmuyorsa bunları arama, bulma ve giderme hakkın vardır.
00 YorumlaBakımlı özgüvenli birisin ve aldatılıyorsan sebebi kendinde arama. Bazı erkeklerde alışkanlık haline gelmiştir.
16 Yorumla
Soran+1 yılSebebi kendimde aradım ilk zamanlar yalan değil acaba dedim ne yapmadım da gitti başkasına. Sonra bunun saçma sapan bişey oldugunu anladım ama işte ondan geçtim de kendime gelemiyorum. Birdaha asla sevilmeyecek asla birine güvenemeyecek olmak canımı sıkıyor. İyice saldım kendimi
Soran+1 yılÇok sordum defalarca, susuyor birşey diyemiyor. Söyle diyorum bileyim bari bunu yap yok söylemiyor hata yaptım affete getiriyor hep. Beni sevmiyorsun aldattığına göre bırak bari ben mutlu olayım diyorum saçmalama seni cok seviyorum diyor o zaman neden baskasına gidiyorsun diyorum susuyor. Ben aynısını yapsam dıyorum saçmalama dıyor abuk subuk
Soran+1 yılAlışkanlık olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynıydım evet pıskolojık destek aldım telfonla dısarı cıckmaıyordum Şu an duzeldım istersenız sızde deneyın cok faydası var deneyın
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenı kürtaracak biri var bence
Soran+1 yılKim
Cevap sahibi+1 yılgızlıden cıkıyorum takıp at
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışmıyorsan iş bakabilirsin öz güvenine iyi geliyor insanın. Kilo, güzellik falan hepsi yapılır ama insanın sevdiği işte çalışması en güzel öz güven arttırıcıdır.
Gençsin daha önüne düzgün erkekler çıkar, üzülme. Değerini bilecek insanlara şans ver.00 Yorumla
+1 yılAldatan insan karakterinde zaafiyet var diye aldatır. Senin çirkin veya güzel olmanla pek alakası yok.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba kardesim
Ben empati kurmayi seven bir insanim
Ve senin durumun çok kotü
Dini inancin müslüman ise sana bi ilaç önerecem
Pikolojik tedavi ilacı
Müslüman mısın?13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
En güzel pikolojik tedavi ilaci zikirdir ALLAH ı zikret nasil zikret çokca zikret
En güzel zikir LAİLAHEİLLALLAH dir en az 100
ALLAH diye zikret ( en az 100
Salavatı şerif ile zikret ( en az 100
1 hafta 10 gun bu ilaci kullan devamli sonra zaten bırakamazsın sonra bana dua edeceksin
Doktora gidersen sana 1 ilac verecek bu ilac beynin%70 uyusturacak afedersin ( mal gibi ) olacaksın - +1 yıl
Bak bu cok dogru dene inan cok cok iyi geliyor
+1 yılBazen ne kadar güzel. bakimli olursan ol karşında ki insan aptal ve karaktersiz olunca böyle oluyor. Boşan derim aldatılmayı 1. Kez kendine yedirip devam etmek en büyük hatan olmuş aldatılmak 2. şansı hak etmez.
10 YorumlaAcını yaşayacaksın mecbıren böyle olman kadar doğal olan birşey yok zamanla elbet aşacaksın iyileşeceksin hatta sahada güçlü biri olacaksın ama ne yaparsan yap bu durumlarda tabiki acı çekmeden kurtulma şansın yok..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılan sensin surdan sunu cikar demekki bende değildi eksik olan sey
Kocamin uçkuru pisti.. eee kendini birakan salan niye sen oluyorsun ki
Kalk yüzünü yika kendine gel bir ruyaydi uyandın hayatina bakk suclu olan depresyona girsin00 Yorumla
+1 yılEşin denilen şerefsiz senin gibi güzel tatlımı tatlı ablamı niye aldatmış anlamıyorum vallahi ya hemde iki kez aldatmak evdeki kadın kadın olmuyomu psikolojinin bozulması normal değil bence allah sabır versin sen çok haklısın her konuda
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Önce serin kanlı ol kendine çeki düzen ver,(çocuğun var mı? sende o evde iken biraz süslen dolaşmaya çık. sorarsa arkadaşıma gidiyorum de bakalım tepkisi ne olacak?
024 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma aşamasındayız kendısınden bır beklenti içerisinde degılım evlerımızı ayırdık ben kendı genel durumumdan bahsedıyorum
Soran+1 yılDelilim yok aldatma meselesinden bahsedilmesini istemiyor bütün arkadasları beni cok severdi cevresi birdaha onunla gorusmezler. Mesleğim yok ama ayakta dururum yani sorunum bu adımı atamıyorum bi yerden baslamak gerek yapamıyorum
Soran+1 yılMahkemede değil cevreye duyurmak ıstemıyor be ıstersen yapRım va dıyor
Soran+1 yılÇevresine söylememem karşılıgıyla kabul etti tek celsede olacak şekilde boşanacagız
Soran+1 yılYok öyle biri değil, seni aldatan birine nasıl güvenıyorsunuz diceksiniz ama ailesnden bile cekınıyor. Özellikle babası bilse siler atar.
Soran+1 yılHayır internet uzerınde
Soran+1 yılUygunsuz mesajlar konusmalar vs
Soran+1 yılEvet onun telefonunda gördüm. Hal hatır soracak halleri yok ya allah askına nelerden bahsettgımı anlamıyormusujuz
Soran+1 yılHayır ben telefonunda yakaladım, internet ortamında kadınlarla konusmalarına sahıt oldum. Direk söyledim gösterdim cok agladım perişan oldum tabiri caizse sonra sordum ona neden yaptın benı aevmıyor musun bosanabılırız bunu yapmaya gerek yok dedim senı sevıyorumlar bırakmamlar havada uçuştu. Açık ol bana karşı dedim isteklerini yerıne getırmıyor muyum neden yapıyorsun dedin bilmiyorum hata yaptım affet nolur piskolojim bozuk falan hep bohle seyler söyledi elle tutulur bısey yok
Soran+1 yılÖyle bir durumumuz olmadı. Hiçbir zaman reddetmedim
Soran+1 yılOldukca iyi hep oyleydı zaten hep iyiydi
Soran+1 yılÇok sordum cevap yok, hata yaptım piskplojim bozuk naptıgumı blmıyorum vs
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBuşekilde yersen kilo alır şişersin kendine bakmazsan kocan zamanla sogur ve daha cok aldatılırsın ya şavaşıp topluycan kendini ya da ilerde daha büyük olaylara yiyip içip dagıtmaya devam edicen
05 Yorumla
Soran+1 yılNe soğumasından bahsediyorsun ya boşanma aşamasındayız zaten. Defolsun gitsin ben bundan sonraki hayatım için söylüyorum piskolojimi
- +1 yıl
Ayrıldımızı yamadın nebileyim
- +1 yıl
Ama adam iyiki ayrılmışım bak ne hale gelecekmiş dedircen yanii
Soran+1 yılElimde değil aç olmasam bile sürekli bişeyler yiyesim geliyor
- +1 yıl
Bizde topla kedini diiyoz savsşı kaybetmiş pes etmiş gibi hayatın yarısındasın güzel günler ilerde
Once kendini topla bakima gir bastan asagi yeni kendini
Sen kendini sever begenirsen hersey yoluna girer
Sosyalles kendini dinleme ve en onemlisi adama asla bir sans daha verme00 YorumlaOlan olmuş diyelim güncellemenden anladığım kadarıyla ne yapacağın belli yine aynı güçlü kadın olacaksın ve güzelleşeceksin aslanlar gibi mahkemeye gidip boşanacaksın
00 Yorumla
+1 yılZamanla duzelecek elbet. Bosanmakla en sagliklisini yapacaksn. Fakat kendini salmamalisin inadna daha cok sarilacaksin hayata, yasamaya. Bol bol yuruyus yaparak atablrsn bunu uzun yuruyusler yavas yavas.
00 Yorumla
+1 yılÜzüntüden yiyesiniz geliyor iştah stresten açılır. Bir de bakımlı ve güzelken aldatıldıysanız zaten bu benim hiç bir işime yaramıyor kendi hayatıma bakayım. Boşuna fit kalmışım diye düşünüyor olabilirsiniz. Psikiyatrist yerine psikoloğa gidin maddi gücünüz varsa. Psikiyatrist doktor olduğu için sadece ilaç verir.
00 YorumlaAdriana Lima aldatıldı. Ne kadar güzel olursan ol aldatılırsın bunu kendine bağlama. Evli olduğun kansıza bağlı. Affetme boşan. Belli ki seni sevmiyor hak etmiyor yapan hep yapar.
01 YorumlaÖncelikle geçmiş olsun hiç bir kadın bunu hak etmiyor çoçuk var mı peki
12 Yorumla
Soran+1 yılİki tane
Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı. Erkek arada bir yapar çoguda bunu yapıyor fırsatı eline geçirirse bence egerki seviyorsan çocukların varsa Bi daha düşün şuanki psikolojiden daha kötü durumda olacaksın
00 Yorumla
+1 yılDuygusal açlığını yemekler ile doyuruyorsun ayrıldıkdan sonra yapıcak yeni şeyler bul sosyalleş gez dolaş yemekle değil başka şeylerle mutlu ol
00 Yorumla
+1 yılmalesef kötü bi durum insanın güveni sevdıgı bırı tarafından yıkılması cok kötü bi durum ama toparlanman lazım
00 YorumlaSeni şu an çok iyi anlıyorum çamura batmış gibi hissediyorsun çok şükür boşanıyorsun ve o insanı hayatından çıkarıyorsun
00 Yorumla
+1 yılHayat senden önemli mi sanki sen suç islemisin gibi neden kendini cezalandırıyorsun köy g. tune gitsin erkek kitligina kıran mı girdi bebegim
00 Yorumla
+1 yılAcilen kendini toplaman lazım bunu hem kendin hem çocukların için yapmalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda tam tersi olman lazım.
22 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle, ama olamıyorum tamam bırdan baslıyım dıyorum olmuyor içimde istek yok
- +1 yıl
Oncelikle bir destek alın bu konu sizin sucunuz degil karsi tarafin karektersizligi.
Kimse ikinci şansı haketmez. İlkinde yapan ikincide de yapar emin ol. Geçmiş olsun zor durum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı.
+1 yılDurumun el veriyorsa ayril. Bir kere yapan bi daha yapar dicem de yapmis zatn
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin güzel bir desteğe ihtiyacın var sana destek şart olmuş seni kendine getirmek lazım
00 Yorumla
+1 yılKanunen boşandıktan sonra toparlarsın her türlü 👍💪
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben bosunami diyom evlilik cekilcek bi zirildi deyil ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden giyinip disariya cikmiyosun ki yap makyajini giyin guzelce cik dolas hava al ani yasa olan olmus bu ilgisizlik seni disariya iter birisi cikar karsina sende aldatirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyeni hayatına focuslanmalısın hayllerinin peşinden koş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTekrar kendime bakmalisin bakimli olmalisin ama bunu kendin icin yapmalisin we yapabiliyosan ondan bosan bu dünyada senden sadece bi tane war
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sevgilinizle veya eşinizle kızlar ve erkekler swinger (eş değişimi) grup seks yapmayı gerçekten düşünen var mı?00 Yorumla
+1 yılTakmana değmez emin ol hayatını yaşa unutmaya bak sen evde oturunca ne unutursun ne de o halinden kurtulabilirsin arkadaşlarınla çık gez bence değmeyecek biri içinde yıpratma kendini
00 Yorumla
+1 yılAldatmanin sebebi olmaz
Aldatan serefsiz veya oooorsbdur
Ama inan bir sebebi vardir ozguvenin alimli olman iyide bazen bir yanlis butun dogruyu goturuyor02 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
Derdim ozele cekip sana asilmak sarkmak sapiklik etmek degil bunu bil ama yorumda o detaylari yazmak yanliş olur ikimizde evli insanlariz sonucta
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasl öğrendin neden aldatıyor seni sebebini sordun mu
00 Yorumla
+1 yılBence burada sormayın. başkasının acısıyla dalga geçeceklerle dolu burası. Allah yardımcınız olsun.
00 Yorumla
+1 yılBende 6ay once sevgilim aldatti ayni senin gibiyim psikolojim bozuldu guven eksikligi hissediyorum gururum zedelendi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Özgüvenini geri yükle, abur cuburu bırakacak kadar azalt çok az olsun, sğor yap düzgün giyin. Bu arada mideni yıkat bi ara 🙂
hala eşim diyebiliyorsan..12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim? Kanunen karşılığı bu sıfatının. Ayrıldık yakında bosanacagız zaten daha önce cocuklar ıcın sans vermıştım ama yıne yaptı aylar sonra. Herneyse bu durumdan tek basıma cıkamıyorum sanırım pskiyatr larda sanki para peşinde beni anlamaz dinlemez gibi hissediyorum ilaç verip yollayacaklad ne yapacgm
+1 yılAldatan oysa kusurlu o, kendini anlatma bile. Sorun varsa bile sende sorunu cozmesi gerekir aldatmasi degil
00 Yorumla
+1 yılBoşan o kadar şans vermişsin o şerefsiz deyer bilmemiş kendini sakın eksik his etme ne güzel kadınlar aldatılıyo inan sorun sende değil o beyinsizde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuh halini duygularını iyi anlıyorum istersen yardımcı olmak isterim bir arkadaş olarak
00 Yorumla
+1 yılpsikologa görün faydasını görursun
gez dolaş kafanı dagıt hobi edin dikatini verecek birseyler bul00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2-2 yapmaya bak. Yoksa bu skor burdan dönmez.🤔🙏👍
00 Yorumla
+1 yılÜçüncü dördüncü hatta besinci kere aldatilman gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar basit bi insansınız? Şuursuz vebasitsiniz
+1 yılSadakat siz dizisindeki asya karakterini idol al kendine , unutma sen çok güçlüsün
00 YorumlaÖzgüvenini kazanmak için kocana tekme atmakla başlayabilirsin
00 YorumlaGeçmiş olsun. Bekarken daha rahat olursun işte karışanın edenin olmaz sonra bulursun birini daha
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi mi var yoksa sadece sekks mi yapıyor onla
02 Yorumla
Soran+1 yılSanal muhabbetler
- +1 yıl
Sence neden böyle yapıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni senden baska kimse düşünmeyecek. Gittiyse senin kiymetini bilememistir. Sen onu degil o seni kaybetti.
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat