AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Madem seviyodun neden yasim geliyor diye bir insanin hayatini mahvettin. Cezasini cek ve ayril sevgilinden once durust ol. Bugun ona donuyorsan yarin bana da donersin!! Boyle bes para etmez bir davranis kabul edilemez
Çok yazık.. peki sevgilin evli olduğunu duyunca seninle devam edecek mi acaba
üzüldüm eşine boyle bir durum da kalmasına karınla yoluna devam et
Ya sevgiliniz siz her şeyi ona anlattıktan sonra sizi terk ederse? O zaman boşandığınıza üzülür müsünüz merak ettim.
Ben göze aldım. Aldattığım kadını daha fazla kandıramam.
O zaman acilen söyleyin daha fazla kandırmayın. O da hayatına baksın.
Senın boşandığını duyunca kız demıycek mı hanı evli değildin diye
Gizleyeceğim
yanlış yoldasın bence yalanla kurulan ilişkiden hayır gelmez
Boşandıktan sonra her şeyi anlatacağım ona
Anlatacaksın ama bakalım evlenip boşanmış adamı kabul edecek mi. Bunu da iyi hesapla, bekar kadın çoğu istemez...
Yalancının mumu yatsıya kadar
sakın başkası olduğunu söyleme. daha çok üzülür. kendini eksik yetersiz hisseder. mutsuzum ayrılmak istiyorum de. bence bu yeterli
akıl vermeyin şuna ya
O zaten şüpheleniyordur. Ne kadar zaman oldu eşine yaklasmayalı? Sevgilinle cinsel ilişkiye giriyor musun?
Anlat acikca seni sevdim ama aşık olmadım ve seni incitmeden ayrılmak istiyorum
Ne karsilik verecek hiç bilemiyorum
Al. karsina direkt konuş işte ne demek nasıl söylerim ya
Kolay değil ki dilim tutuluyor. Cok üzülecek diye korkuyorum.
Troll. Değilse bile karaktersiz biriyle evlenerek hata etmiş kıza yazik
Trol değil anlayamadigim bu olaylar zaten yasaniyor. Hata veya degil kimse mutsuz olacagini bilerek evlenmez
Bok mu vardı evlendin o zaman? Sen evliliği de kızın kalbini de oyuncak mi sandin. Sırf evlenmek için evlenen de beyin yoktur net
Çık karşısına direk söyle.
Her türlü üzülecek zaten.
Evet ama yapabileceğim tek çözüm bu
İnsanlık adına sorunun trol olmasını istiyorum
Neden o kadar kurgu olacak bir durum yok.
Tamam
yazık gerçekten..
Herkesin basına gelebilir.
Valla kardeş kız haklı harbiden yazık eşine madem unutamamışsın niye onla evleniyorsun onun ne suçu var. Aklını başına toplamalısın
gerçekten yazık, insanları oyuncak yerine koyuyorlar
Yaşattıklarını yaşarlar bir gün. Reziller!
@Nightwalk35 yaşamıyorlar işte keşke...
@Badbadgirlll yaşayacaklar. Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez merak etme
@Nightwalk35 gayet de ölüyor. İç rahatlatma çabası bu. Bir temenni. Ama paşa gibi ölüyorlar hem de
@DelikanlıyızAyol katılıyorum hiç bir şey olmadan
Ben çok gördüm yaşattığını yaşayan. O kadar emin olmayın o yüzden
@Nightwalk35 yaşarlar yaşarlar sanıyorlar ki yaşattıkları hep cesazız kalacak
agacım abin seni kuratacak reçeteyi buldu
bak şimdi sevgilinin bırakıyorsun
ardından 1 ay sonra unutmazsan
direk psikoloğun yolunu
çünki bu aşk değil takıntıdır.
ama sen geçmişte takılı kalmışsın bu aşk zannediyorsun
ve emin ol psikiyatır seni iyileştire bilir
bunun sürüyle yöntemi var
aslında aşk diye bir şey yok
uzun uzun anlatırımda sıkıldım direk sonuca geçelim
ünlü psikiyatıır nevzat tarhan diyor ki :
eğer bu zamanda leyla ile mecnun olsaydı
ikisini de tedavi edebilirdik
birbirlerine olan aşkı yüzünden ölmezlerdi
ve aşk ı araştır ( bilimsel olarak )
@Badbadgirlll nasılsın ayran gönüllüm
@Nightwalk35
Kendileri yaşamıyorsa cocuklarindan çıkıyor merak etmeyin çok acı ama öyle
@Büük-memeli-kadın senin ismin niye büyük memeli
aklıma direk ortaokulda gördüğüm memeli canlılar geliyor
( alınma sana hakaret etmedim )
@Hicliktekihickimse ben ne alaka xbxjjs
@Badbadgirlll la beni ne çabuk unuutttun
ayran gönüllüm
@Hicliktekihickimse ayran gönül deyince hatırladım merak etme
Hiçlikteki hiç kimse nevzat tarhan doğruyu söylememiş 2-3 yıl önce yoksul bir aileden bile test yapıp 2-3 saatte 4000 ₺ almış. Ünlü psikiyatr! Nevzat Tarhan da paraya aşık olmuş, onu nasıl tedavi edicez?
@krmankara reisim önce dediklerinin ispatı lazım haberlerden ve sosyal medyadan duyduysan ben bunlara inanmıyorum adama çamur atılmış olabilir
ve ben bilime güveniyorum
velev ki doğru olsa bile
adamıın para göz olması beni ilgilendirmez
ben ondan almam gereken ilmi alarım
başka psikologların söyledikleriyle karşılaştırırım
Haber değil bizzat onun üniversitesinde okuyan birinden duydum. Yoksul insanları sömürenden bilim değil ölcek olsam bile yardım almam
Kanka gucenmeyın de ben sızın gbılerın karısına ıtelıom
bu adamlar bunu hakediyo
@pembepanjuuur valla bazen vıcdan yapıorm da...
sende az srfsz değilsin de neyse ahaha
Niye evleyonuz la o zaman başkasının vebaline giriyonuz
Utanmadan birde herkesin başına gelebilir yazmış sövmeyeceğim
Neden evlendin o zaman yazık ya bi yuva kolay kurulmuyor.
Ee sen boşanınca sevgilin senle evlenir mı sanıyorsun umarım bin pişman olursun.
Elimi açık uzattım beni yorma kendin bi sağ bi sol yanağını vur
Reis senin bu kızla yeniden aşkının filizlenme nedeni ne.. ne oldu da nutkun tutuluyor?
Allah uzun ömür versin senin! En başından eşine söyleyip boşanman gerekiyordu. İnşallah yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz!
Allah uzun ömür versin değil Allah be*lanı versin olucak o
Kolay değil yaziyorsunuz ama yaşamak farklı
Ne demek yaşamak farklı ya? Karın sana aynısını yapmış olsa hoşuna gider mi? Ne hakla sen onu bu kötülüğü yapabiliyorsun?
Madem aşık olduğun biri vardı neden gidip başkasıyla evlendin? Karşındaki insanın hayatını mahfetmek için mi!!!
Hiç öyle bir amacım olmadı.
O zaman niye başkasına aşıkken gidip başkasıyla evlendin?
Peki eşinle neden evlendin şu an ona yaptığın büyük ayıp onun da zamanını çalmışssın
Cocuk yoksa ayril tabii sevmiyorsan sevmedin biriyle evli kalamazsin ben artik baska birine ilgi duyuyorum seninde ayrilsakta yaninda olmaya devam edicem de maddi manevi belki anlayisla karsilar
Ha gerçekten karını üzdükten sonra mutlu olacağını düşündün yani
Ben onunla devam edersem asil olan en büyük haksizligi yapacagim
Önce eski sevfiline evli olduğu söyle, sonra eşinle konuş bence.
İleride Emre😂😂 Aynısını ben de Emreye yapacağım. Evleneceği günü bekliyorum. Ama eşiyle ayrıldıktan sonra ayrılacağım ondan. Görsün hayatın kaç bucak olduğunu.
Uzun saçlılar şeytan diye boşuna söylememişler plana bak ya😂
Uzun saçlılar...
Ney? Ne alaka ilk defa senden duyuyorum böyle bir genellemeyi😂😂
eşinin ne suçu var?
Eşinin bir suçu yok. Böyle bir durumda suç ne benim, ne de eşinin olur. Suç Emreye ait. Ben silah dayamıyorum kafasına sonuçta beni seçmesi için. Eşini aldatan o. 🤷♀️
senin de suçun olur ve ben karısının yerinde olsam ailene arkadaşlarına iş yerine , okuluna bu durumu söylerim. Eğer çalışıyorsan bu sebeple seni işten çıkarmaya hakları olur. Zina nedeniyle boşanma davasında ismin geçer. Dosyalarda sonsuza kadar kalır :)
Aldatmak sadece başkasıyla cinsel ilişki yaşamak değildir. Duygusal ilişki yaşamak ta aldatmaktan sayılır 🙂
Ve en önemlisi de duygusal aldatmadır bence. Senin de aldatmayı cinsellik olarak algılamanın altında neler yatıyor kim bilir🙂
evet yani evli erkekle duygusal olarak görüştüğün an mahkemede kanıtlanabilecek deliller verirsin. Telefon kayıtları bile isteniyor gsm operatörlerinden yani delil vermeme ihtimalin yok. Tanıdığım bir erkeğin boşanma davasında başka bir kadınla uzun süreli telefon konuşması dökümü aldatma delili olarak sayılmıştı mesela
Şimdi soruyu soran kişiden yola çıkarsak, eşinin onu aldattığının haberi bile yok. Dolayısıyla bilmediği bir şeyin delillerini de araştırmaz.🙂
Kim bilir hangi bahaneyle ayrılacak eşinden😉
Valla sen öyle zannet kadınlar bal gibi aldatıldığını anlıyor. Aptal erkekler bahane uydurarak yırtamıyor :) İş çekişmeli boşanma davasına kalıyor. Dava 4-5 sene sürüyor. o sırada metresle erkeğin tüm ilişkisi dökülüyor zaten. Otel kayıtları , biletler, telefon dökümleri, cafe buluşmaları, apartmanın güvenlik kamerasını delil olarak sunan var :)
Ee sonuç?🙂 O dosyada ismim yazsa ne olur, yazmasa ne olur?
Valla böyle bir durumdaki insanı tüm çevresi metres olarak bilir. Böyle bilinmek benim için önemli değil diyene de daha söylenecek söz yoktur tabi
Böyle bir durumda metres olarak görecek kadar cahil insanlar biriktirmedim çevremde. 🙂
Türk dil kurumuna göre metresin tanımı evli erkekle ilişki yaşayan kadındır. Koskoca profesörler düşünüp bu tanımı bulmuşlar. Onlar da cahil sana göre :)
İlişkiyi tek bir sınıf olarak değerlendirmek nasıl bir his? Oldu o zaman bir baba da oğlu evlendi diye baba oğul ilişkisini kessin. 🙂
Ya da pardon kadınlar için geçetli. Anne oğluyla ilişkisini kessin o halde
İşte bu sana nasıl saçma geldiyse duygusal ilişkiyi metrese bağlaman da bana saçma geldi. Koskoca profesörlerin tanımını reddetmiyorum tabii ki. Ben bu durumda TDK ye göre " evli bir erkekle nikahsız yaşayan kadın" olmayacağım için, cahil olan o "koskoca profesörler" değil, TDK nin yorumunu anlayamamış şahıslardır.
Ayrıca boşandıktan sonra öğrenilmeyecek mi sonuçta?
Cinsellik yaşasam bile, artık evli olmadığı için metres demeleri cahillik değilse ne?
Tek bir soru soracağım Annenle babana gidipte ben evli bir erkekle duygusal birliktelik yaşamak istiyorum ama yatmadığımız için metres sayılmıyorum bence diyebilirmiydin?
Tartıştığımız şey metreslik mi şu an cidden? Ben istediğim gibi yaşarım ve çevremdeki insanlar da istediği gibi yaşar. Ne onlar benim özel hayatıma maydanoz olur, ne de ben onların. Müslüman da değilim.
Çok dar düşünceli bir yapın var nerede yaşıyorsun acaba Ağrı mı? Van mı? Diyarbakır mı? Hangi köy?
Neyse tartışmayacağım. Genel olarak söylüyorum aileden terbiye almak çok önemli
Mesela bir aile terbiye verirken, her insanın aynı olmadığını, farklı bakış açılarına ve düşüncelerine saygı duyması gerektiğini de kesinlikle öğretmeli.
Susarsın...
Cevap vermeyecek misin?
😂 😂
Çenen düştü galiba🤔😅
Sana bişey diyeyim mi;
Allah uzun ömür versin 😠
Bela okudum ama böyle çevirdi. Sizin gibilerden artık bıktık nefret ediyoruz. Madem eski sevgilini çok seviyordun masum adamın neden başını yaktın? Sizin gibi utanmaz arlanmaz süt dilimleri yüzünden insan 2 kere düşünüyor artık 😠
Anlamadigim eski sevgilin evli oldugunu nasil anlamiyorki aksamlari konusamazsin falan hicmi ayikmadi
Rezil ve eziksin olum sen eşine acıdım vallahi
Empati yapın! Aynı şeyi size eşiniz yapsa ruh haliniz ne olurdu.
Bir insan ile 5 sene hayatınızı sürdürüyorsanız yarı yolda bırakmayacaksınız.
Şahsi fikrim.
Haklısın karşıkoyamamakta
Ama bi yarafta eşin var diğer tarafta eski sevgilin çok seviyor idiysen ne diye eskin oldu?
Kimse neyin ne olacagını bilemez. Ben iyi biri değilim kabul ama gercekten aşığım
Allahından bulursun umarım
Yersiz yere beddua ediyorsunuz. Olayları bildiginiz yok.
Madem birini unutamadın başkasıyla evlenmeseydin neyini bilcez
Ge ber mqqq
Yazık karına yaa niye böyle yapıyorsunuz insanlara yazık duysa ne kadar üzülür yaa kırmayın eşinizi ya bı öğrense var ya hayat insanlara olan bütün güvenini alırsınız 😕
Kardeş sen git bi kromcuya kendine bi viking başlığı Yaptr
Viking başlığı ne alaka 😂
Kırmadan ayrılmak istediğini söyle ama eski sevgilinden sakın bahsetme. Yol yakınken o da kendi hayatını kursun. Yazık üzüldüm eşin için..
Peki sen simdi plan yapiyosunda eski sevgilin gercekleri ogrenince hala sana guvenip ileriye donuk birsey dusunur mu seninle evde ki hesabi carsiya uydurabilecekmisin
Bilmiyorum ama ona da söylemem gerek. Boşandıktan sonra söylemek istiyorum.
Bu sevgilin seni kabul etmezse ne olacak öğrendiğinde karını da yok yere duzeninden etmis olacaksin ve unutma ki birinin aglamasina sebep olup sen gulemezsin bu da aklinda bulunsun
En kısa sürede aldatılman dileğiyle... (.)
Bosan çocukta yokmus ama o kiza evlendiğini mutlaka soyle baskasindan duyarsa kotu olur
Evet yıkılmasından korkuyorum bosandıktan sonra insallah
Yok artık burada sana üzülüp boşa falan diyecegimizi sanmadin herhalde evlilik Çocuk oyuncağımi! Madem karını sevmiyordun Neden evlendin! Yazık kıza senin gibi bir adama 2 yılını vermiş
Yazık sana ya madem âşıktın neden başkasıyla evleniyosun hayatini karartıyorsun bi de üstüne aldatıyorsun diyecek bişey bulamıyorum
Umutsuzdum ona dair bir şey yoktu hayatımda yıllar sonra karşıma cıkmıstı ben onu bırakamam.
Evlendiğin kişiye bunu söylemen lazımdı onun hayatını mahvetmeye hakkın yok empati yap
Hala onu bırakamam diyosun ya deliricem
O benim ilk aşkım ilk umudum bu evlilik zaten olmamisti suclusu o değil
Kim suçlu
Yaşlarınız kaç sen ve sevgilinin. sen çok mu erken yaşta evlendin
Ben Şu an 32 yaşındayım o 28 yaşında.
Karından daha genç olduğu için mi aklını çeliyor acaba
Ya sen nasil bir insansin ya peze**venk yazık değil mi o karına mutsuzluk üstüne hiç yuva kurulur mu bir de utanmadan burada sormuş ger**izekalı utanmaz
Dostun aşk değil bu takıntı, biraz mantıklı düşünmen lazım,
Baştan söyleseydin yaa. Böyle yaparak daha çok kırıyosun kırmışsın bence 5 aydır.
Kadına üzüldün kim bilir ne hayalleri vardı seni adam sanmıştı 🤔bunu görse acaba ne güzel olur umarım en kısa zamanda seni yakalar
Durumu biran önce eşinle paylaş. Bekledikçe ikisini de aldatmış olacaksın
Evet
yazık kadına gerçekten.. gidip ayrılda kadın senden kurtulsun ne diyeyim.
Evet en doğru olan bu.
eski sevgiline aşıksan niye evlenip kadının hayatını mahvettin
Bunu cogu insan yapiyor herkes deli gibi asik olup evlenmiyor. Cogu erkek takilir karisindan ayrilmaz mideleri genistir hak görürler kendilerine beni lincleyenler dogru bir sey dusundugumun farkinda degiller
aldatmamalıydın kesinlikle çok hata yapmışsın. Bu çok ağır sakın söyleme bunu ona gerçekten çok kırıcı kaderine boyun eğ tüm sevenler kavuşuyor mu sanki
Gönlün O**spu olmuş herkese veriyor.
Hayırlısı
O zaman boşan abi diğeriyle mutluolcağına eminsen boşan derim
Bence utanma şöyle yoksa okdr zamanını boşa harcadığını düşünür direkt söyle. boşa zaman kaybetmesin o
Direk burda anlattığın gibi anlat. Kınanacak durum degil herkesin basına gelebilir yolun açık olsun
Tesekkür ederim
yazanları gördüm insanlıktan nasibini alamamışlar
Evet zaten yeterince mahvoldum
Çocuk yoksa ve yaşamından memnun değilseniz eşine en erken vakitte söylemelisin abi ya
Evet insallah
Karını al karşına konuş onunla aldattım veya eski sevgilimi seviyorum deme sadece bu ilişki yürümüyor bitirelim de en sağlıklısı bu olucak.
Boşver onada ayrı ev aç. Canın sıkılınca hem ona hem buna dersin. Tabiki gücün varsa..
Yazık
Umarım bu anlattığın olay senin başına gelir
@Beyzaa41 neresi yazık 4 kadar yolu yok mu?
@Nightwalk35 benim hakkımda düşündüğün ne varsa önce senin başına gelsin.
İnşallah senin bin katı başına gelir
Herkes ettiğini bulur nasıl olsa. İnsan olsan en azından yorumunu 1 kişi beğenirdi. Senin hayvani zihniyetini kimse takdir etmek zorunda değil. Yazık. Acınacak haldesin
@Nightwalk35 yav he he demek ki sende benim gibisin de yazdıklarıma cevap verebiliyorsun.
Ben karakterli bir insanım. O yüzden seninle uzaktan yakından alakam yok.
@Nightwalk35 homosafiyen kılıklı karı senden olsa olsa primat olur :D
İnsanların maymundan geldiğine inanacak kadar düşük bir iq seviyesine sahip olduğunu keşke bu kadar belli etmeseydin be 😂
@Nightwalk35 Seni gördükten sonra inanmamak eldemi. En azından bende o var. Sende o bile yok. Terliksi seni.
Bence sen ne yap biliyor musun. Aç biraz kitap oku. Biyoloji falan çalış ve bu konuda bana kafa tutmaya kalkacak son kişi sensin 😊 Biyoloji benim alanım çünkü 😊. Hadi şimdi boş ve gereksiz bilgilerini de al ve burdan uzaklaş
@Nightwalk35 Ben sana kafa tutmuyorum ki. Çünkü sende kafa yok. Senin gibi ilkel gelişmemiş, çeşitli formasyonlara uğraşmış ne olduğu belli olmayan gereksiz içi boş insana beyin nakli nasıl yapılabilir diye düşünüyorum. Belki de bu şekilde en azından yeme içme fonksiyonlarını yerine getirebilirsin.
Değerli vaktimi seninle konuşarak daha fazla boşa harcamaya niyetim yok. İstiyorsan biraz daha hakaret et sen bilirsin. Yorumların kaldırılacak nasıl olsa birazdsn.
@Nightwalk35 gereksiz mahlukat.
Yaz sen yaz daha. Birazdan karşılığını alacaksın
@Nightwalk35 Yav he he heheh
Iq değerin -9 şu an. Aldigin dislikler - Iq seviyeni gösteriyor 😂
@Nightwalk35 Çokta fifi..
😂😂😂
Kabullenmene sevindim 😊
@Nightwalk35 ya senin haline gülüyorum sadece...
Aaa ne tesadüf ben de senin 😂😂😂
Ben ve haricimdeki diğer 8 kişi sana acıyoruz
@Nightwalk35 Kaç yaşındasın sen?
Okuma yazman varsa eğer yaşım yazıyor. Hadi daha fazla uğraşamicam seninle by
@Nightwalk35 Senin dilini bilmiyorum. Bayan uzaylı..
Defol artık uğraştırma beni
@Nightwalk35 Anladık defolusun hava yapma..
Boş yapmayı kesip gidersen hepimiz için daha hayırlı olucak
@Nightwalk35 Kurban bayramında boşu değil seni keseriz. Sen yapmayı kesme..
Senin seviyene düşüp daha fazla laf yarışına girmicem. Sen öyle mal mal takıl kendi kendine 😂 hadi by 😊
@Nightwalk35 vah garibim nelerde bilirmiş. Benimle uğraşan sensin. Hadi naş naş.. :D
@Nightwalk35 ne oldu. Sesin çıkmıyor..
Mallarla daha fazla laf yarışına girmek istemedigimi söylemiştim. Hala neyin yarışındasın? Anlamadıysan tekrar ve son kez söylüyorum: CAHİLLERLE MUHATAP OLARAK DEĞERLİ VAKTİMİ BOŞA HARCAYAMAM. 1 gram beyin yeter bunu anlamak için ama belli ki sende o bile yok. Başka bişey yazmicam.
@Nightwalk35 kudur kuduruk.
@Nightwalk35 Bebek güneşi görmek istermisin :D
Aptalsın. Eşine üzüldüm...
Ben de üzülüyorum böyle olsun istemezdim
yaşım geldiği için evlendim anlayışı işte böyle şeyler doğuruyor hertürlü kalbi kırılır
Ömce evli olduğunu söylemen lazım tepkisini ölçmen lazım. Ters teperse hayatına geri dönersin
ee bu sekilde aldatmis olmuyo mu yani. giysim önce karısina anlatsın
@pembepanjuuur zaten aldatıyor ben durumun içinden nasıl çıkması gerektiğini söylüyorum
Eksilere bak ya sanki aldatan benim
Sen durumunu karından önce sevgiline anlat sora evli oldugunu bilsin bakalim kabul edicek mi etmez ise bide hic gunagi olmayan karindan olma.
Yargılamayacağım. Herkesin başına gelebilir. Sadece şunu bilmek istiyorum. Eşin seni seviyor mu ve gelecek planlarınız 5-6 ay öncesine kadar nasıldı
çocuk istiyormuş karısı yazık kadıncağıza hayatı yıkıldı
@açelya968 ilk önce sevgilisiyle konuşması lazım. Duyunca ayrılabilir kimse istemez yuva yıkmayı. Ama ne olursa eşine söylemeli. 2 seçenek var. Her ikisine de gerçeği anlatacak. Eşiyle Ya ayrılıp ya da devam edecekler