5 yıl önce bitmisti ilişkimiz benim yüzümden tabi. Karşıma çıktı düşünün tam 5 yıl sonra nutkum tutuldu. Deli gibi aşıkmışım ona hala evlendiğimi gizledim. O hiç evlenmemiş. Evlendiğimi gizledim ve ilişkimiz başladı.5 aydır devam ediyor. Ben aldatma taraftarı degilim ama anlayın çok aşığım. Eşimi sevmedim diyemem ama aşık olmadım sadece yaşım geldiği için evlendik. Çocuk yok. Ben eski sevgilimle bir hayat kurmak istiyorum. Kırmadan incitmeden nasıl söylerim eşime boşanmak istediğimi. Hayatı boyunca mutsuz olsun istemiyorum. Aldatmak istemiyorum daha fazla. Bu bir iki gün sürecek bir şey değil. Hem eski sevgilimle yaklaştıgımızdan beri esime yaklasmadım hiç. O da farkında. Uzasın istemiyorum. Nasıl söylerim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılÇok zor bi durum, seni çok iyi anlıyorum..
Ama keşke dürüst olup eski sevgiline evlendiğini söyleseydin, illa ki öğrenecek bi şekilde ve o zaman hayal kırıklığı yaşayacak belki seni Artık istemeyecek bile, eşine söylemeden önce bunu düşündün mü?
işe sevgiline evli olduğunu söylemekle başla, daha sonra eşine boşanmak istediğini söyle onu rencide etmeden, ama o yine kendisinde kusur ve eksiklik arayacak.. eski sevgilinle olan muhabbeti anlatma hiç, eşin hayal kırıklığı yaşar, ne umut ne sevinçlerle düzdü o evi, çeyizini... Kolay şey değil bunlar..
bu arada yaşlarınız kaç hepinizin? Ve kaç senedir evlisin?
Çocuğun olmaması tek avantajın.. Eşine daha fazla ihanet etme, ama çok zor durum cidden ya, ben sevicem umutlarla evlenicem, sonra eşimin karşısına eski sevgilisi çıkacak ve beni boşayıp onunla hayat kuracak.. kabul edilir değil.. büyük hayal kırıklığı. Hakkınız da hayırlısı olsun. Cidden çok üzüldüm, hem eşine hem sana hemde sevgiline..12 Yorumla
Soran+1 yılEvet dısarıdan bakmak kolay. Anladiniz için tesekkür ederim. Ben doğru olanı yapmaya calısıyorum esimi aldatıp gizleyip iki kadini idare etme amacinda dğilim
- +1 yıl
Burda herkesin ahkam kestiğine bakma.. Onlar da dört dörtlük değil, onların da hayatların da hata ve kusurları var, insanız çünkü..
senin yaptığın günahı ben yapmam, benim yaptığımı sen.. anlatabildim mi.. kimse kusursuz değil, eşine haksızlığa devam etme yeterli. Sevgiline de evli olduğunu söyle.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılEski aşkını unutumadığını fark etmen doğal bir şey. Aşk evliliği yapmamışsın zaten. Kimse, kendin bile bu yüzden kendini suçlayamazsın. Ama sen çok büyük bir suçlusun. Mantık evliliği yaparken tüm bunları göze alıp, bir kişiyle hayatını birleştiriyorsun. Eski sevgiline olan aşkın bir suç değil. Ancak hayatın boyunca birlikte olmaya söz verdiğin birini "aşkımı yeni fark ettim" diye bırakman ona çok büyük haksızlık. Öngörülü davranamamanın, eski sevgiline olan aşkının ateşinin sönmemesinin ucu eşine dokunmamalı. Nasıl bir eş bilinmez ama aldatılmak kimsenin hak ettiği bir şey değil, aldatandan başka. Empati kur ve eşini anla. Ona gerçekten yazık ediyorsun. Yani kısaca sen büyük bir suçlusun.
Evliliğimi devam ettiremem, eski sevgilimden yeniden ayrılamam diyorsan eşini bırak. şu an hayatında bulunduğu konum çok değersiz. Bunu öğrence çok üzülür. Geç olmadan ayrıl ondan. Aldattığını söyleme bence. Veya aldatma sebebini öyle bir açıkla ki, eşin onu aldatma sebebini kendine bağlamasın özgüveni düşmesin.31 Yorumla
Soran+1 yılOnunla kesinlikle alakalı değil o çok hos ve güzel bir kadın.
Aldatmadım diyorsun sevgilime yakınlaştıktan sonra eşime yaklaşmadım diyorsun çelişkili konuşuyorsun hangisine inanalım bilemedim. ama en kısa zaman da eşine anlat bilsin zaten çocukta yokmuş olmaması iyi olmuş birde çocuk rezil olurdu. bir an önce boşanın ne yap ne et nasıl söylersen söyle ama söyle onu aldatmadan önce planlayacaktın. olan olmuş artık kadının hayatını daha da zehir etme.
00 Yorumla
+1 yılÇok benzer bi şeyi yakın bi arkadaşım yaşıyor... içinde olmak istenilecek bi durum değil iki kadın içinde sizin içinde söylüyorum bunu... kırmadan söylemenin bi yolu yok bence... sonra öğrenirse daha kötü hisseder bence dürüst olun...
02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle herkes yasayabilir kolay degil kimse icin
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
181
Cevap
88Cevap
+1 yılkardeşim bır onay bekliyorsun.. kelimeleri süslemişssin arayada sevgi denen renkten dağıtmıssın bolca ancak vefa yok vicdan yok! ve halada yalana devam edıyorsun.. sen sevsende sevmesende bırsey ıfade etmez sevgın.. cunku sevgı boyle bırsey degıl..
o kızı gercekten sevseydın evlenmezdın! az vıcdanın olsa tekrar okıza goz kırpmaz yalan soylemezdın ona! zaten saygında yok kımseye! eski sevgılın bundan sonra hayatında yer alsa bıle saygınlıgını yıtırmıs bır ınsan olacak yuva yıkan kadın! sen uzak dur bu işlerden.. o kıza ben hata yaptım yanlışa dusmeden bu iş bıttı de.. aksamda esıne gıt sen benı adam sandın evlendın genclıgını bana verdın bende senı olunceye dek ıncıtmeyecegım de.. önce aşık değil önce insan olmalıyız...148 Yorumla
Soran+1 yılAyrılamam onu cok seviyorum. Hata ise benim hatam, günahı boynuma. Onu cok seviyorum. O bana ayrıl demedi ya da evli olduğumu bilmiyor. Ben ayrilacağım ve kimseye yalan söylememis olacağım
- +1 yıl
sen bir defa evlenirken yalan söyledin.. hemde hiç suçu günahı olmayan ve ömrünün geri kalanını sana adayan birine.. dedinmi ona ben birini seviyorum diye!! evlenirklen attığın imza bir sözdür.. namus sözü! söyle tuttunmu o sözü? hadi herseyı bırakalım bır kenar.. ya bunları sen değil eşin yaşasaydı? ne hissederdin o zaman.. otur bi düşün..
Soran+1 yılBen de aldattığım kadının yüzüne bakıp devam edemem
- +1 yıl
ama o senınleyken evindeyken onu aldatabılıyorsun;)
Soran+1 yılBitecek
- +1 yıl
Yaşattığını yaşamadan ölmiceksin!
- +1 yıl
Bitecek diyor bi de ya
- +1 yıl
@Büük-memeli-kadın yüzsüz de ondan
Adatmışsın zaten, aldatmak istemiyorumu mu kalmış? Sevmediğimiz insanlarla evlenmeyin, evlendiyseniz de yarı yolda bırakmayın arkadaşım. İnsanların kalpleri çocuk oyuncağı değil. Kaç yaşına gelmiş adamsın hala çapkınlık peşindesin. O kızı da yazık, yalan söylemişsin. Umarım öğrendiği an seni terk eder.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilinle 5 aydır berabersin karında n gizli. Bunun tek anlamı var onu garantiye almak icin 5 ay bekledin. Olmasaydı evliliğine devam edecektin. Yahu kardeşim kendi hayatınızda kararlar alırken karşınızdakini de düşünün. Evlenirken boşanırken vs vs. Karından ayrılacaksın kadin dul olacak dul. Bizim türk milletinse var bu dul kadına iyi gözle bakmazlar nasil vebalini alacaksin. Simdi buraya gelip dul degil bekar diye martaval okumayın. Kucuk çevrelerde bu durum böyle acı gercek iste. Keşke hiç evlenmeseydin. Insan yasi geldi diye evlenir mi ya ! Eski sevgilin evlenmemiş bak evlenmeden durulabiliyormuş. Tek üzüldüğüm karın. Onun yüzündeki hayal kırıklığı ve bir yuvanın aptal koca yüzünden dagilmasi. Bi de anlayış gösterin aşığım diyorsun tuh senin aşkına. Diger kızı da evlenmedim diye kandırmışsın ona da yazik. Siz erkekler ne seytansiniz
62 Yorumla
Soran+1 yılBazı konularda çok haklısınız nedensiz ayrılmazdım evet bu büyük bir neden oldu. Yoksa ben de ayrılmak istemezdim yine devam ederdim. Garanti meselesi dğil onun icin bosanmıs olmasın diye. kimse kücük bir mesele icin ayrılmak istemez.
Cevap sahibi+1 yılNormalde cok anlayışlı bir insanın ama Hic olumlu yönden bakamayacağım durumunuza. Zaten siz kafaniza koymuşsunuz. Bir an once boşanın da karınız da kendine yeni hayat kursun. Onu da diger kadını da oyalamayın. S3vgisiz bir evlilikte 5 yıl yeter fazlasını yasatmayin
+1 yıl5 aydır konuşmak aldatmak olmuyor mu? Sen ne hakla eski sevgiline evli olduğunu söylemeyip o kadını metres yaparsın? Eski sevgilin belki de senin evlendiğini bilseydi seninle hiç konuşmazdı ve sen zor durumda kalmazdın. Haysiyetsiz! İnşallah karın her şeyi kanıtlarıyla beraber öğrenir de davada kullanıp senin donuna kadar alır. Eski sevgilin de senin sadakatsiz biri olduğunu öğrenip kapının önüne koyar da dımdızlak kalırsın! Aldatma taraftarı değilmiş 5 aydır neredesin? Ama ben senin gibi birini yakından tanıdım hikayenin sonunda köpek gibi pişman oluyorsunuz hemde köpek gibi.
40 Yorumla
+1 yılSoyunuz kurusun umarim gercek degildir anlattiklarin. Aldatmak istemiyorum demissin de, hem karini hemde eski sevgilini su an aldatiyorsun. Ikisinin de hakkina girmissin. Yalan üzerine kurulu bi iliski zaten yürümeyecek, yürümez demiyorum, yürümeyecek.
82 Yorumla
Soran+1 yılBeddua edilecek bir durum yok. Daha fazla kandırmak mı doğru olan? O da hayatına baksın.
- +1 yıl
Beddua degil bu kardesim ama inan bedduanin âlâsini hak ediyorsun. Allah kimseye böyle bi imtihan vermesin, esinede eski sevgilinede cok yazik. hayatina baksin demeyle vicdanin nasil rahat ediyor cok merak ettim
+1 yılKusura bakma ama seni burda teselli edecek ya da vicdanini rahatlatacak seyler yazmiycam hic! evliligi cocuk oyuncagina cevirdiniz iyice anlamiyorum ben cokmu dizi film izliyorsunuz siz bu nedir ya karin haberi olunca perisan olucak onu hic düsündün mü madem emin degilsin kendinden neden baskasinin basini yaktin neymis 5 yil önce ayrildigi kizi görmüs bilmem ney ne kolay dünya ya senin bu dedigine ask bile denmez iki tarafi da yakiyorsun bi kendine gel arkadasim karina yazik ne hayallerle evlendi senle aynisini o sana yapsa ne yapardin? en dogrusu yuvani yikma derim eski sevgiline de gercegi anlat ztn bundan haberi olunca o seni istemiycek bagri karina yazil etme yuvanida yikma perisan etme kadincagizi..🤦♀️
80 Yorumla
+1 yılevlılık evcilik değildir bırını gercekten çok sevdın mı evlenecksin bir kimsenın hayatını zehir etmeyeceksin şu oyuncu güzel oynamıyor diye değiştiremezsin kendın yanacaksın ömrun boyunca ama kımseyı yanında yakmayacaksın hayat zalim dıyorlar bide insanları zalım hayat değil evlılık yaşı dıye bir sey yoktur sen kendını ne zaman hazır hıssetıysen o zaman evlenecektın sana birsey olmuyor unutma bu durumda kım zarar görüp ıncincek hatta yıkılacak onu düşün eşine de sana da çok acıyorum yanlız arada çok buyuk bir fark var bencıllığınden dolayı kadının hayatını mahvedecek kadar ezik olduğun ıçın o da bu durum karsısıına en madur bulunan kışı olduğu için 😡 😡👎
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. karına acıdım cidden, kusura bakma ama aşırı bencilsin. karşında evlendiğin insan var, yok aşık değildim yahu hangi hayattasın kaç insan aşık olduğu insanla evleniyor? çoğu insan zaten yaşı geldiği için , hayat arkadası olsun diye veya ebeveyn olmak icin evleniyor. ayrıca o aşkın hayat boyu kalacagına emin misin? bence olma , o aşk bitecek illa ki. belki evlenince mutsuz olacaksın eski sevgilinle, bu kez 3 kisi de mutsuz olacak isin ucunda. ama en azından kendisine deger veren bir erkekle mutlu olsun esin, asla baska birisi oldugunu soyleme bence. hem karsındaki insanı kırarsın , hem gercekten buyuk bir kriz cıkabilir aileler arası. mutlu değilim bu evlilikten de gec, sonucta zaten karsındaki kıracaksın bari kadınlık gururunu kırma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık gerçekten ya, madem başkasına aşıktın neden evlendin o kızla. Niye onun hayatını mahvettin, günah değil mi? Sen bunları ona söylediğin zaman seni asla affetmeyecek. Sen onun ahını aldın Allah bunu senin yanına asla bırakmaz.
Hz. Peygamberimiz bu konuda “Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü o dua, bir ateş kıvılcımı gibi semaya yükselir” demektedir. Buna maruz kalan kişilerin dünyada da, ahrette de hayatları zordur. Kuranımız Ali İmran Suresi 4. Ayetinde “…Allah’ın izzeti var, intikamı da var” denilmektedir. Çünkü Allah adildir, kulunun ahını kimseye bırakmaz, cezasını verir. Ezilenin, canı yananın intikamını ezenden alır. Allah zulmedeni sevmez.22 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama ben onunla devam edeceğim desem hepiniz evliligi kurtardin diyecektiniz bu doğru olanmiydi aldatip devam etmek
Cevap sahibi+1 yılOnunla tekrar birlikte olmadan önce boşanman lazımdı. Karına artık doğruları anlatman gerekiyor
Kırmadanmış. Allah razı olsun ne kadar merhametlisin (!). Aşıksan başkasına neden evlendin? Yaş gelmişmiş lafa bak. O kadına yazık adam sanmış güvenmiş seni. Bir de herkesin başına gelir yazmışsın. Senin gibi kan'sızlar yapar genelde onu.
102 Yorumla
Soran+1 yılKansizim serefsizim doğru ama birazcikta benim acımdan bakın hic sevmediniz mi kimseyi hic hata yapmadiniz mi
- +1 yıl
Sevdim. Hata da yaptım ama aldatma bambaşka olaydır. İster edin ister etmeyin sizin yaptığınız aldatma hemde iki tarafı. O kadar sevdiğiniz kadın evli olduğunuzu öğrense yanınızda durur mu? Durmaz. Eşiniz öğrendiğinde illa o kadının kim olduğunu merak edecek ve öğrenecek o zaman ne yapacaksınız? Eşiniz sizin yaptığınızı yapsa ne yaparsınız?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen artık kimi seversen sev, eşine layık biri değilsin. Yol yakınken kadıncağız kendine yeni bir hayat kurar belki.
Evliliği sürdüremediğini, sorumluluğun onu psikolojik olarak yıprattığını, bunu düzeltmek ve ona yansıtmamak için çok uğraştığını ama artık elinden bişey gelmediğini söyle.
Yaşadığınız evde onun kalabileceğini, eşyaların onda kalabileceğini, kafasını toparladığında başka bir yere gitmek isterse yardımcı olabileceğini söyle. En azından sorun onda değilken, ortada bırakma. Zaten eski eşyaları, diğer kadınla kullanacak değilsin.
Kendi özel eşyalarını toparla yavaştan. Farklı bir yerde uyu. Kendine bir ev tutup yerleşince git.
Bu süreçte davanızda açılmış olsun.
Başkasına aşık olduğun için suçlu değilsin, kalp bu insanın elinde değil. Fakat başkasına aşıkken, şimdiki eşinle evlenmen hata. Çok büyük hak.
Çocuk oyuncağı ettiniz iyice evliliği.
Sizin gibiler yüzünden evlenmemek için dua ediyorum her zaman.30 YorumlaŞimdiye kadar yaptığın geri dönülemez yanlışlar. Bundan sonra en azında dürüst ol, eşini al karşına daha uzamadan bitir. Diğerine de evli olduğunu söyle bakalım ilişkiyi devam ettirecek mi? Kimin ne olduğu sen doğruları söylemeye başladığında ortaya çıkacak
41 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyeceğim ikisinede olan olsun artık
+1 yılYaptığın çok iğrenç bir şey. Eşin senin gibi bir pisliği haketmiyor zaten. Bir an önce ayrıl da kadının hayatını daha fazla mahvetme. Ayrıca şu an ki kadın eski sevgilin bu yalanını öğrenmeyecek mi sanıyorsun? Öğrenince seni hayatında isteyecek mi? Yazık birde sevdim eşimi ama aşık olmadım demişsin. Mide bulandırıyorsunuz
41 Yorumla
Soran+1 yılNe olacaksa olacak her sey ortaya cıksın ve mutlu olsun esimde onun mutlu olmasini cok istiyorum
+1 yılYa size ağız dolusu hakaret etsek iltifat olur diye düşünüyorum ya eski sevgiline aşıksın da neden evlendin yazık değilmi o kadına onun ne suçu günahı var onun hayatının içine neden ediyorsun inşallah ilerde kızının başına gelirse böyle bir olay o zaman anlarsın yaptığın hatayı Rabbim akıl fikir versin sizin gibilere
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kardeşim madem eşini sevmiyordun ne diye evlenip kadının günahına girdin? Yaşım geldi diye evlenmek nedir ya? Karının ahı tutar seni, sana söyleyeyim.
Tabi duygularına söz edemem. Kuvvetli hislerde mantık devre dışı kalıyor. Benim sana kızdığım konu şu ki sevmiyordun da madem sırf evlenmek için neden evlendin ve kadının günahına girdin. Yazıktır. İşin zor. Çık çıkabilirsen içinden.50 Yorumlapislik, iğrenç bir insansın.
Bir kadının hayatını yaktın alçak herif. aşkmış aşık olsaydın evlenmezdin, senin yüzünden o kadın hayatına nasıl devam edecek? bu zamanda evlenip boşanmış kadına nasıl bir gözle baktıklarını biliyormusun? Karınla aynı yastığa baş koyarken hiç aşk meşk düşünmüyordun!31 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm aklanacak bir tarafım yok ama duygularıma yenik düsüyorum ki eski sevgilim tamam demese bile bu evlilik sarsıldı
+1 yılEskiyi cidden sevseydin onu bırakıp evlenmezdin. Bu eşini seviyorsun anlamına gelmiyor ama sen zaten evlenilecek birisi değilmişsin o kapasite yokmuş sende boş yere kızların hayatını harcıyorsun. Eşinden boşan bari kurtulsun senden, yalan dolan falan bildiğin karaktersizlik örneğisin.
32 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar hakareti hak etmiyorum eyv iyi biri degilimdir belki ama kendimce doğru olan bu
- +1 yıl
Emin misin birde diğer taraftan bak kendine o zaman anlarsın hak edip etmediğini
+1 yılDaha fazla aldatmak istemiyorum demek ne? Aldatmışsın zaten madem eski sevgilini seviyordun bekleyebilirdin sevdiğin halde neden bir başkasıyla evlendin eski sevgiline de eşine de yalan söylemişsin yazık gerçekten ikisi de bunu bir şekilde öğrenecek ikisini de kaybedeceksin eşini boşayıp da gidip eski sevgilinle mutlu olamayacaksın aldatan aldanır sebebi her ne olursa olsun bu böyledir asla değişmez gerçekten çok yazık...
40 Yorumla
+1 yılHerkesin başına gelebilir diyorsunuz, insanların üzmeye hakkınız yok, diğer tarafta her ne olursa olsun o kadın affetmezse cehenneme kadar yolunuz var, o kadını üzmeye bir gıdım hakkınız yoktu, yazık cidden. umarım öğrenirler de onların değil senin canın yanar.
40 Yorumla
+1 yılSakın o saygısızlığı yapma
Çok istiyorsan ayrıl
Ama gelen gideni hep aratır unutma
Yagecmisinle yüzleş barış yoluna devam et istersen terapi al
Ya da ben yapamıyorum de boşanma teklif et
Eşn seni asla affetmez söylersen vebali boynuna olur kaldıramazssn birde temiz kalpli ise. ...21 Yorumla
Soran+1 yılBarısmak mı aldattım yüzüne zaten bakamıyorum ve başka bir kadini düsünüyorum. Sonu yok bu durumun
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUmarım bu soru kurgudur. Eğer kurguya lütfen soruyu güncelleyin.
Eşinin ahından da mı korkmuyorsun?
Ahiret var be Ahiret!! Dünya işlerinden o ahın çıkması var bre düşüncesiz insanlar!
Unutma haram lezzetli ölümcül bir baldır, o karının göz yaşından korkmanı bu sahte maceradan vazgeçmenin tavsiye ederim.
O zaman her aşık olan yuvasını yıksın bu olabilecek bir şey mi?
O kadının hayatını mahfettin sen..52 Yorumla
Soran+1 yılŞu saatten sonra doğru olan ne peki devam etmek mi kandırmak mı?
Cevap sahibi+1 yılKarına dönmek!!!
+1 yılBunu nasıl izah edebilirsin evlilik çocuk oyuncağımı iğrenç birisin sen ve senin gibiler seviyorduysan pesinden gitseydin ne demeye baska bir kadının duygularıyla oynuyorsun birde utanmadan esimle yakinlasmadım oda farkında diyorsun umarım sevgilinle mutlu olamazsın yuva yıkarak yuva kuramazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşmayın ben iyi bir adam oldugumu iddia etmedim lakin şu saatten sonra onun yüzüne bakamıyorum zaten kendimi aklamıyorum benim günahım ben de dogru olanı yapacağım
- +1 yıl
Kndini karinin yerine koy sadece sana bunu diyorum vicdansiz 5 aydir berabermis bide utanmaz resmen aldatmissin Allahindan bul
Gizli Üye(30-35)+1 yılYola çıktığını yolda gördüğünle değisiyorsun resmen bitmiş gitmis birsey tekrar karsina cikiyor ve unutamadığını yeni mi anlıyorsun pes cidden.. simdi eski sevgilinle evlenip obur kadında yıllar sonra tekrar karsina cikar onla bosanip tekrar simdi evli oldugun kadına dönmeye çalışırsın kesin...
60 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. İğrenç birisin. Yaptıklarının hiç bir bahanesi açıklaması olamaz. İkisini de aldatıyorsun. Sevgilinin evli olduğundan haberi olmasa belki senin yüzüne bile bakmayacaktı. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Madem ona aşıksın onunla bir ilişkiye başlamadan boşanacaktın. Bide alkış bekler gibi sevgilimle yakınlaştıktağımızdan beri karıma yaklaşmıyorum diyosun sagol ya
41 YorumlaEşinin ailesi olmak isterdim. Çünkü senin gibiler anca dayaktan anlar... şunu unutma GÖZ YAŞI ÜZERİNE MUTLULUK KURULMAZ... sen karından boşandıktan sonra da onunla mutlu olamayacaksın biliyorsun değil mi? Bu işler o kadar kolay değil... Karınla mutlu olmaya çalışmak zorundasın... Anladjn mı seni nankör pis herif?
20 Yorumla
+1 yılLeşsiniz ya resmen. Bu nasıl bi kafadır anlamak mümkün degil. Bence de boşan ki daha fazla senin gibi biriyle kendini heba etmesin eşin. Yazıklar olsun.
20 Yorumla
+1 yılAl işte niye insanlarin hayatiyla oynuyorsunuz? Bi insanla evlenmek onunla hayatini gecirmek demek. Vakti gelmisti evlendim daha iyisini buldum biraktim nedir ya. Aşk bitiyor veya azaliyor ama insan saygisi ile devam etmeli heyecanlarin pesinde kosmamali
20 YorumlaBunu yapanın ne dünyada ne de ahirette mutlu olmaya hakkı yok. Ben bu durumda olsaydım zina sebebiyle boşanma davası açıp yıllarca süründürürdüm ve erkeğinde o kadınında tüm iş-arkadaş-aile akraba çevresine bu durumu anlatırdım. Dava 4-5 yıl sürüyor. Sen o kadının hayatını kararttın. Evli olduğun halde seninle beraber olan o kadından ahlak bekleme. Bir tanıdığımız aynen böyle evlendi çocukları oldu ve kalp hastası olarak doğdu. Hastane hastane geziyorlar şimdi. Boşandığı kadının ahını alıp mutlu olacaklar sandılar ama allah izin vermiyor işte
23 Yorumla- +1 yıl
Üzücü ama kimse yaptığı şeylerin yanina kalmadığının farkinda bile değil...
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi aşk 1-3 yıl arasında değişir. Max 3 yıl sürer. Sonra geçer. Eğer aşkın hala devam ettiğini kişi düşünüyorsa bu aşk değil takıntıdır. Tedavi edilmesi gerekir. Sen eşinle yuva kurmuşsun, ayrılınca eşinin duygularını bir düşün. Sen kendi duygularından ötürü duygularının istediğini yapıyorsun. Peki ya eşin? Maziyi mazide bırakın ve eşinize dönün. Aşk uzun sürmeyecektir. Ama cinsel yakınlaşma oldyusa aranızda bir şey diyemeyeceğim.
22 Yorumla- +1 yıl
Katilmiyorum. Bende birine 8 yildir asigim. Ama ondan cok kez vazgectim yani takintili degilim. Bende aski bilmeden "ask diye bisey var mi ki?" Diyordum.
- +1 yıl
Soran kişi duygusal hata yapıyorsunuz şu an. Yazdıklarımı düşün derim.
Böyle daha mutlusundur belki birşey diyemem ama o kadının yerine kendini koyup empati yapman lazım cidden ikiniz için de zor bir durum ama sana tavsiyem henüz cocuk da yokken boşan, yanlış anlama ama bari kadın kendisini senden daha fazla sevecek birisiyle birlikte olsun en azından bir iyiliğin dokunmuş olur.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış sularda yüzmüşsün kardeşim. Gönülsüz başka biriyle evlenip sadece acını içine gömmek ve sonrasında o kadının ahını almak size hayırlı bir evlilik getirmez. Aksine yuva bozanın yuvası olmaz derler. Ama sevmiyorsan mutsuzsan yapacak bir şey yok. Kendin ol açıkla olan biten durumu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılyani yani söyleyipte ne yapmayi düsünüyorsun, ama zor bir durum bu, bence onu basta düsünecektin is olsun diyede evlenilmez bence, söylediyin anda o zaten seni silecektir dünyasini basina yikmis olacaksin, kisacasi normal bir durum deyil senin bu düsüncen, hayirlisi olsun ne diyeyim
10 Yorumla
+1 yılBirde aldatmak istemiyorum diyo evliyken bir başkasıyla konuştugun anda aldatmış oluyorsun zaten ne kafaya bunun gibi insanlar yüzünden kimse kimseye güvenmiyor Allah belasını versin bunun gibilerin
90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaşındasın ve duygularına yön veremiyorsun hadi bir kadın olsa yaradılış gereği daha duygusal oluşunu anlarım ama bir erkeksin. Ben boşanman taraftariyim, hem karını bu gurur incitici duruma daha fazla katlandirmaman adına hemde evlilik kurumunu daha fazla kirletmemen adına.. ve şunu da unutma hiç bir namuslu kadın evli bir adamla ilişki, aşk yaşamaz. Ve bunu kendine hor gören herşeyi görür. Git ve layığını bul...
23 Yorumla
Soran+1 yılKız bu durumu bilmiyor ki ona da yalan söyledim
Cevap sahibi+1 yılEvli olduğunu mu bilmiyor? Hiç mi anlamıyor? Günün her saati rahatca konuşmazsın rahatca ulu orta görüşemezsin ya da hiç mi sosyal medya hesabın yok hiç mi foton yok kii bu zamana kadar anlamadı
+1 yılNasıl insanlarsınız siz cidden anlamıyorum. Amacım yargılamak degil. Eski sevgiline aşık oluşunu anlayabiliyorum. Onu görünce nutkun tutuldu onu da anlıyorum. Ama gidip 2 adamı da parmağında oynatmanı kusura bakma anlayamıyorum. Allah akıl fikir versin sana gerçekten. O 2 insana da yazık. İkisini de birbiriyle aldatıyor gibi oluyorsun. İkisini de kandırıyorsun. Hayatına ve kendini bi çeki düzen ver bence. Sevgiline gerçeği söyle eşinden de ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılabi seni erkekler olarak biz anlarız birtek aile baskı ve diğer şeyler yüzünden evlenmeye zorlanmışsın maalesef erkek aileleri ve akrabaları böyledir abi diyceksin ben senden boşanmak istiyorum özür diliyorum diyceksin ama evlisniz bu eski sevgilin tarafından orta çıakrsa evlenip boşandığın mahfolur herşey ve maddi durumun kötü ise üzgünüm evlilğine devam etmelisin şuanki eşin senin burnundan getirecek nafaka oalrak çünkü yani büyük bir kumar söz konusu çünkü eski sevgilinle evlenmeye çalıştığında evli olduğun ortaya çıkacak bunu dert yapmasa eski sevgilin ve maddi açıdan rahatsan dediğim gibi söyle gitsin
00 Yorumla
+1 yılSizin gibileri görünce erkekliğimden utanıyorum yemin ederim ya, onu seviyorsan onunla evlenseydin seninle birader, gariban birisiyle evlenip niye kadının başını yakıyorsun. Eski sevgilini aklından çıkaramıyorsan boşan gitsin
50 YorumlaBir gün boşanacaksın ve bi süre sonra eşini aramazsan gel burda ağzıma sıç, biten bitmiştir şu an bi kadın var hayatında sana inanmış bi yuva kurmuş, aşk önemli şey evet ama bi insanın geleceğiyle oynamak daha önemli. Ben olsam öğrensem ağzına biber sürerim seni boşamam sonra mahkeme mahkeme gez
52 Yorumla
Soran+1 yılGeleceğiyle oynamadım zaten ayrılsın ve hayatına baksın diyorum harem kuracak değilim
İkisinide aldatıyorsun 5 aydır... Sevmenin ne demek olduğunu bilmiyorsun
110 Yorumla
+1 yılŞimdi diyicem karına bir manita ayarla seni bıraksın kaçsın ama bana yakışmaz alırken aklın nerdeydi kızı görmesen bir problem yok aynısını karın yapsa rezil etmiştin yapmadığın kalmamıştı
52 Yorumla
Soran+1 yılBöyle terbiyesizlik yapmam o yoluna baksın mutlu olsun isterim
- +1 yıl
Çok yasak elma seyrediyorsun anlaşılan yeni dizi var sadakatsiz onu izle bence çok etkileniyorsunuz inşallah karında sevgilinde durumu öğrenir ikisinde de olursun hiç kimse böyle bir durumda olmayı haketmiyor iki kadını da kandırıyorsun...
Eşine yazık değil mi, ona sevdiğini söyleyerek evlendin. Birbirinize iyi günde kötü günde beraber olacağız diye söz versiniz. Eğer hala sevdalıysan evlenmemeliydin. Şu an sendeki olmaması gereken bir heves de olabilir o kişiye daha önceden ulaşamadığın için. Sana tavsiyem yuvanı daha doğrusu gönlü yıkma.
20 YorumlaEzik insansın 😀 ve anlattığında muhtemelen yalan yoksa insan olan birisi bu iadar rahat anlatamaz bunları.
61 Yorumla
Soran+1 yılRahat değilim kimseye anlatmadım buraya yazdim
Seninle kurulan ilişkiden bir halt olmaz. Bu evliliğini bitir yenisine de başlama. Ananın evinde otur
62 Yorumla
Soran+1 yılHerkes hata yapar ve ben yanlıslarıma devam etmek istemiyorum. Zaten 6 ay kandırdım.
Ama sen şu an ikisini de aldatmış oluyorsun. Ayni şeyi eski sevgilin yapmış olsa diyelim evli şu an ama sana aşık olduğunu farkedip evliliğini saklayarak senle birlikte olsa sen evlenmemiş olsan onu kabul eder misin?
412 Yorumla- +1 yıl
@Vivtorya evet kızlar ikinizde haklısınız ama çok az da olsa bazı erkekler sevince tam seviyor bu çocuk muhtemelen aile baskisiyla yaşım geldi diye evlenmis eski sevgilisi de daha güzellestiyse onu görünce bi tarafları tutusmus ben naptım diye erkekler görünüşe bakar biz kizlar ise bu adam evlenince beni sevmeye devam eder mi siddet uygular mı eve ekmek getirir mi iyi bi baba olur mu diye düşünüyoruz.
- +1 yıl
30 yaşında Kocaman erkek aile baskısıyla evleniyorsa bir de ergen gibi eski sevgilime aşığım diye ağlıyorsa onun için üzülmemiz gerekmiyor. Sevince tam seven de başkasıyla evlenmez. Ayran gönüllü bir tipin teki işte o kızı da sevdiği yok ona da takar boynuzu. Bir de dikkat ettim sesli harfleri yazmamış yani yurtdışında yaşıyor muhtemelen yabancı ve rahat bir kıza tutuldu artık kız Rus mudur nedir bilemicem
+1 yılMadem esku sevgiline deli gibi âşıktın başka kadının hayatını niye yakıyorsun
Abi anlamıyorum sizi anlamak için kıçımızı mı yırtmamız gerekiyor
Niye eskiyle evlenmedin ki mısın m k akıl sonradan geliyor galiba40 Yorumla
+1 yılyapacaginiz dusunce degistirme yozlastirma sorularina zokayim yapmayin mk sapik abazalasmis ruh sagligi bozuk kasarlari normallestirmeye calismayon siz ne bicim insansiniz soru gerceksede kdugumhn abazasi sen bosanacaksin eski sevgilinlede max 5 yil daha beraber olursun geeeberene kadar elin orspunusa yalvaracaksin mikmek icin
42 Yorumla
Soran+1 yılBen hayatımda olan iki kadina da kötü demem. Eşim iyi bir insandır ama eski sevgilimde cok iyidir. Ben ikisinede asıgım diyemem ama bir yol cizilmesi lazım. Cocugum olsaydı zor olurdu Şu an en azından hayatına bakar. Ben onu daha fazla kandıramam
- +1 yıl
Allah ıslah etsin
- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılYazıklar olsun sizin gibilere. Başkasına aşık olduğunu söyleme bari direkt boşanmak istediğini söyle o kadın da kurtulsun senin gibi kansızdan
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah hayatın boyunca hiçbir zaman mutlu olamazsın ortada 2 tane kandırılmış kadın var. Sizin gibi insanlar hiçbir şey hak etmiyor. Bir an önce boşan bari kadından da daha fazla aptal yerine konmasın ama bu durumu söyleme bence bide buna üzülmesin yazık bütün güvenini yıkarsın kadının senin gibi iğrenç bir adam yüzünden gelecekteki hayatı da mahvolmasın. İnşallah ömründe hiçbir işin düzgün gitmez de ömrünce ağlayarak bu yaptıklarını hatırlarsın allah ıslah etsin sizin gibileri madem adam olamayacaksınız evlenip başka insanların başını yakmayın
20 Yorumla
+1 yılEşin için çok yıkıcı olacak ama daha fazla kandırma onu
73 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklisiniz.
- +1 yıl
Özelden yazabilir misin bir şey sormak istiyorum senin için de uygunsa
- +1 yıl
Halen bekliyorum
+1 yıl2 yıl dile kolay biraz geç kalmışsın bunu söylemek için bana kalırsa. Bu kadar uzatmış olman hayatındaki insan için de kötü bir durum. Her ne kadar saçma da olsa alıp karşına anlatacaksın ve bitireceksin. Başka bir yolu yok zaten. Ama acele et. 🤦🏻
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok yakın zamanda söyleyeceğim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle önce konuş ama başka biri var deme Bu evliliği sürdüremediğini söyle Sana olan sevgim sadece saygı ile kalıyo Ben yapamıyorum Sanada yalan söylemek senide aldatmak istemiyorum de
Şimdi direk kıza bu yazdıklarını söylersen dünyası yıkılabilir Çok üzülebilir Sonuçta onu senden daha fazla düşünmek gerekiyor. Yazık abi kıza hiç hak etmediği bir durumu yaşıycak
Umarım eşin çok üzülmez00 Yorumla
+1 yılEvlenirken ne denir hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde , varlıkta yoklukta diye söz verilir eski sevgiliyi görene kadar değil. Senin mutluluğunun çilesini başkasına yükleyemezsin kendin yan ama kendi keyfin için başkasını ateşe atma bugünün yarınıda var.
10 Yorumla
+1 yılElini hızlı tut ve eşini karşına alıp boşanmak istediğini ve durumun ondan kaynaklanmadığını tamamen senin tarafından bir şeyleri halledemediğini ve evliliği yürütemediğini söyle boşansan dahi bir süre eski sevgilinle olan ilişkini açık etmemen senin hayrına olur. Eşine üzüldüm ama seni de kınamıyorum hislerinde samimiysen hayatına bak kalbince olsun her şey 🤷🏻♀️
00 Yorumla
+1 yılPüü senin kalıbına be. Bi de aldatmak istemiyomuş da bilmem neymis de. Aldatmışsın zaten git boşan bi an önce kadından boyun posun devrilsin
54 Yorumla
Soran+1 yılSöylemek kolay değil basit değil
- +1 yıl
Aldatmak kolay ama dimi 2 kadını aynı anda idare etmek en kolayı
Soran+1 yılEtmeyeceğim zaten söylemek istiyorm
- +1 yıl
Ediyosun git artık bi an once aç boşanma davasını
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden ayrılmıştınız? Eski sevgilin evli olduğunu bilmiyor mu? Bence pat diye söyleme önce boşanmak istediğine dair mesajları ver, atıyorum 1 gün arkadaşımda kalıcam dr ama lütfen kızda kalma, erkek arkadaşında kal. Sonra neden böyle yaptığını sorarsa bilemiyorum eskisi gibi hissedemiyorum de. 2 hafta falan aşıltır ve düşünmeye ihtiyacım var de evlilik hakkında. O da kendini hazırlasın bu düşünceye
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada herkesin başına gelebilir yazmışsın ama bu denk gelen bir şans topu değil ki kalbinde birisi varken başkasıyla evlenmek enin seçimin. Bu olayda başına gelmek ve seçim yapmak farklı şeyler.
Soran+1 yılHaklısınız tavsiyeleri dikkate alacağım. Yavaş yavaş söylemek en doğrusu
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Ben şunu bilirim eski sevgiliden adama yar olmaz. Çok yalnıs yapıyorsun. Bıle bıle uçuruma yürümek aptallıktır. Hadi eski sevgiliyi bir kenara koy eşin ne olacak ona yazık degilmi. Vicdanın ne olacak
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım hiç bir kadına senin gibi eş vermesin yazık kadına boşanman en doğrusu ama sevdiğin kadına da yazık senin yalanların olmasa yanında durmazdı öğrendiğinde ne yapacak sanıyorsun affeder mi
51 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılyıorum
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılGün olur devran döner elbet yaşattığını yaşayacaksın
80 Yorumla Rezil herif seni, inşAllah karın ve sevgilin ne mal olduğunu öğrenirler ve dımdızlak ortada kalırsın. Ş*erefsiz. Aşkı bu olaya hiç karıştırma, senin gibi insanlar kirletiyor aşkı.
31 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar hakaret yedim eyv. İnsanlarin anlamasini beklemiyorum yasadigim durumdan utaniyorum
Kiza yazık... madem başkasını seviyorsun neden evleniyorsun... İlginc kafalar
82 Yorumla- +1 yıl
sapik ooclari işte Allah boylelerinden korusun abaza bundan koca olmazmis zaten allah bilir ne numaralar yapti kizla evlenmek icin simdi boyle yapmis
- Devamını Gör (209)
Devamını Gör(254)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 yıllık evliyim, eski sevgilime aşığım. Eşime nasıl söylerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler