+1 yılMerhaba ilk olarak. Aynı kişiyle tabi başlarım. Neden diye soracak olursanız. Hayatınızda yer almış yaşanmışlıklar ve paylaşımlar olduğuna bakıldığında. bu ilişkinin neden bitiği sorgulanır ve hala karşılıklı duygular yaşanırsa neden olmasın. hatalardan ders çıkarılış. Sevdiğinize verdiğimiz değer hataları düzeltme şansımızda varsa yaşanmayacak diye bir kural yoktur bence. İlişkiler bir mendil misali kirlendi at yenisini yaşa mantığında olursak onun adı ilişki olmaz benim şahsi düşüncem budur. Saygılarımla
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılEinshtein'ın meşhur bir sözü vardır:
"Aynı şeyleri tekrar tekrar deneyip farklı sonuçlar beklemek aptallıktır."
Bence bu söz durumu net şekilde özetliyor.
Bir insanla ilk ilişkinin heyecanı ile dahi ayrılık yaşanmışsa o ilişki tekrar tekrar denense dahi sonuç değişmez ve sadece zaman kaybıdır.20 Yorumla
Tekrar aynı rüyayı görmek mi? naman Allah'ım kabus muydu o? 😀 yolda kendini kaybeden derviş soruyor kendine böyle. 😀
199 Yorumla- +1 yıl
O kadar mı kötüydü 😂
- +1 yıl
Derviş kötü diyor. 😀 O anlatınca dinliyorum. 😂 Felaket tellallığı yapıyorum. 😀
- +1 yıl
Derviş kim oluyor 😂
Başladın yine bilmecelere 😄 - +1 yıl
Gece yol yapmıyor derviş dediğin. Oturup sohbet eder. Gündüzleri yola çıkar. 😀 Evet, başladım bilmecelere. 😂 Derviş kim, soralım bir kendisine.
- +1 yıl
Hadi sor ne diyor merak ettim. 😄
- +1 yıl
Sordum ama yine aynı. 😂
Sahilde uzun bir koridor,
Sonu belli gidilir bu yol,
Bandırma sahilde oturdum,
Anlatmaktan ben Yoruldum.
Diyor. 😀 çözmek lazım bunu. - +1 yıl
Off 😂 ama niye bu saatte böyle şeyler yapıyor senin derviş. 😄 Pek çözümlememe izin vermeyecek gibi hiç yardımsever değil. 😄
- +1 yıl
Benim dervişin kafa duruyor gibi bu saatte. 😀 Çay verdim hala aynı. 😂 Çözümlemeye çalışıyorum da yeni şeyler söylüyor. 😀
- +1 yıl
Senin derviş çok zahmetliymiş ya 😄 ne diyor şimdi yeni söylediği şeyler neymiş. 😄
- +1 yıl
Benim derviş zahmetlidir uğraştırır. 😀 Oralı olmamaya çalıştım ama olmuyor. 😀
Bozuk meyveden olmaz tohum,
Elden giden gözden düşer...
Ağlama benide ağlatır acı lokum.
Sanırım bunu paylaşım için dedi. 😂 Kendine gel diye iki tokat asılcam buna. 😀 - +1 yıl
'Elden giden gözden düşer' arada güzel şeyler söylüyor senin bu derviş. 😄
Bence sen onu yatır artık çok karışmış kafası onun. 😂 - +1 yıl
Etrafta odun olsa kafaya vurup uyutacağım. 😂 Gece gece bilmecesi bitmez ki bunun. Kafa hepten gıdık zaten bu saatte iyice bağlıyor. 😀 Arada gidip gelen elektrik gibi şükür diyorum, nefes alıyorum azıcık. 😀
- +1 yıl
Tüh çayı da içirdin içine bir şey katsaydın. 😂
İsyaaaan ediyorum bu günlük bilmecelere son lütfen derviş beyçiğim. 😄 - +1 yıl
Çayı içti iyice açılır bu. Katıksız istedi, bak hiç aklıma geldi öyle deyince. 😂 Yeni bilmecesi gelmedi hala ama ani çıkışları var. Sonradan ortaya çıkan define avcısı gibi. 😀
- +1 yıl
Hadi söyleyin artık kimmiş bu derviş. 😄 çok uğraştırdı beni artık bilmeye hakkım oluştu. 😄
- +1 yıl
Meclis kararı salt çoğunluk mu olsun. 😀 Bilmeye hakki oluştu diye bir karar çıkartalım. Kabul edenler kabul etmeyenler. 😀 Bekle ne çıkacak. 😂
- +1 yıl
Hiç şansım yokki bu aralar kesin aleyhime bir karar çıkar. :/
- +1 yıl
Muhalefet olan çok. s Kararı bekliyorum bende. Pufff kim bu derviş. 😀
- +1 yıl
https://youtu.be/OJbIBZkfcUY
Karara itiraz geldi. 😀 - +1 yıl
Kararı açıkla hadi. 😄
- +1 yıl
1 oy ile lehine karar çıktı. 😀 Derviş gece seçildi. 😀
- +1 yıl
Dervişe benden selam söyle 😂
Senin oyunun aleyhime olmayacağını biliyordum zaten. 😄 - +1 yıl
https://youtu.be/krXfg8HZ2eM
Hala bunu diyor oya karşı. 😂
Aleykum selam. Yok lehe oy verdim o oyla geçtin. 😀 - +1 yıl
Anlaşıldı derviş beni pek sevmemiş karardan memnun değil. 😄 ama ben kazandımmm hadi dökülün kimmiş bu derviş. 🤓
- +1 yıl
https://youtu.be/96TLMgFc2dM
Bana dediğine bak. 😂 Derviş kendince öyle işte sevmediğinden değil. Kendinden bahsedilince böyle. 😀 Söyledik işte bir tane daha mı bulalım şimdi. Biri yetmiyor. 😀 - +1 yıl
Ama olamaz ki benim geceyle aram çok iyidir sevmemesi mümkün değil. 😕 çok iyi anlaşırdık biz. 😂
- +1 yıl
Orası doğru bak ama inadı tuttu. Aküsü biten araç gibi takılıyor arada buda. 😀 Anlaşma metninde neler var. 😂
- +1 yıl
Aşk olsun ne nankör çıktı bu gece. Ne çaylar, kahveler yaptım sabahlara kadar başını bekledim. Kah güldüm kah ağladım neler neler paylaştım. Vicdansız. 😕
- +1 yıl
https://youtu.be/QTpD1evhIh8
Çok vicdansız bu gece. Bak simdi de şarkıya başladı. 😕 ağlatacak... - +1 yıl
Deli gece. 😂😂
- +1 yıl
Babada kafayı yedirtir bu sonunda. 😂 Tımarhanede de ziyaret eder. 😀
- +1 yıl
Oo orda hiç yalnız bırakmaz hiç merak etme. 😄 yarın çalışmıyor musun:)
- +1 yıl
Bırakmaz ki 😀 evet çalışıyorum. Sabah 05.30 da kalkacağım. 😊 Yoğun bir hafta geçiyor benim için.
- +1 yıl
Ben mi tutmuş oluyorum. 😬 3 buçuk saatin kalmış.
- +1 yıl
Yok, ben alışkınım. Uykusuz çok işe gittim gece de çalışıyordum evde. Pek uyku ile aram yoktur. Baksana dervişe biraksam boyle. 😂
https://youtu.be/3QoABLFR7_c - +1 yıl
Dervişin tuzu kuru tabi. 😄 Bence dinleme sen onu seni de kendine benzetecek. 😄
- +1 yıl
Kendine benzetti bu gidişle yanına katacak. 😀 Uyku mod on konumu açık. 😂 Uydular çekmeyince atmosfer dışında olurum. 😂
- +1 yıl
Katılma sen ona bence kanma ona 😂
Bak mesela ben hiç kanıyor muyum uykum geliyor yavaş yavaş. 😌😴 - +1 yıl
Bende coğrafyadan uykuya örnek verdim. Orası es geçildiğine göre sende öylesin. 😂 Uykuluyum zaten bende. 😀
- +1 yıl
Hmm bence uyumalısın birazdan kalkacaksın. 😂 Derviş çok fena oyalıyor seni sabah uyandığında pişman olmayasın. 😄
- +1 yıl
Birazdan mı? Daha 3 saat var. 😀 O değil de kitap okuyorum. Bir konu araştırıyorum ona bakıyorum dervisle. Takti yine konuya. 😂 Birazdan yastık görünce gider gözler. 😀
- +1 yıl
Neymiş o konu. 😊
- +1 yıl
Tarihi konu. 😊 Kerkük katliamları yıldönümü geçti. Biraz onunla konulara bakıyordum. Zeytindağı kitabını bitireceğim. Klasikler güzel oluyor Türk edebiyatında.
- +1 yıl
Güzel. :) ben bu ara derslerden pek başka bir şeye kafa veremiyorum, okuyamıyorum. :)
- +1 yıl
Derslerde hangi konulardasin? Ders önemli bence. En iyisini yapıyorsun.
- +1 yıl
Tek tek bütün konuların üzerinden geçiyoruz daha çok dili kullanabiliyor muyuz ona bakıyorlar. Ben de ona yoğunlaştım dilimi geliştirmeye çalışıyorum elimden geldiğince.
- +1 yıl
Evet bir an önce bitirmek için derslerim önemli. :)
- +1 yıl
Dil önemli tabi. Almanca Türkçe gibi çekimli dil ve zorlukları olur. İnşaallah zorlukları atlatırsın. Bende o dil yüzünden baya tokezledim zamanında. Gelirken alman cokonatlari getirirsin. 😂
- +1 yıl
Düşünmem lazım. Ne demiştik hak oluşturmak lazım. 😄 daha var ne de olsa 😀
- +1 yıl
Önemli tabi... ben dersine önem veren insanları ve kendini geliştiren insanları iyi olarak görürüm. 😊
- +1 yıl
Hak oluşur zamanla. Her şey yerli yerine oturur. Düşünürüm diyor olur demiyor. Yaza çok daha. 😀
- +1 yıl
"İyi olarak görürüm" çok masumca oldu bu. 😄 Sevdim. 😊
- +1 yıl
Aynen öyle ne dediğimi çok güzel algılamışsın. 👍😄
- +1 yıl
Cümlenin sonu olsun nacizane. Sende üzerine basarak söyle. 😀
- +1 yıl
Uykuluyum ama algılarım. Yorumlarda sohbet ilerliyor en güzeli. 😀
- +1 yıl
Cümle düzeltmeleri yapıyorsun bu iki oldu. 😂
- +1 yıl
Evet öyle oluyor bakalım. 😂
- +1 yıl
Nasıl ne yapmışım farkında değilim. 🙄😄
- +1 yıl
Farkında olmadan %100 aldın. 😀 Oralı bile olmuyorsun. 😂 Ben gideyim uykuluyken bir şey sacmalarim duzeltirsin simdi. 😂
- +1 yıl
Müsade istiyorsun demek. Eh müsade senin o halde. 😄 böyle nazik sorunca hayır diyemedim. 😂
- +1 yıl
Nazikce sordum sankim 😀 Yok birazdan derviste karışmayınca iyice sacmalarim ondan. 😂 Müsaade aldım gibi...😀
- +1 yıl
Yastık gördük yazıya bile yetisemiyorum. 😀
- +1 yıl
Tabiki ne demek kalan azıcık uykuna da göz koymayayım şimdi. 😄
İyi geceler diliyorum. :) - +1 yıl
Uykum benim minnak zaten, azıcık. 😀 Uyku gözlük oldu. 😀
Teşekkürler... İyi geceler iyi uykular sanada, görüşürüz. 😊 - +1 yıl
Sohbet için de teşekkürler...
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim. ☺️
- +1 yıl
Rica ederim...😊
- +1 yıl
Teşekkürler yine eig 😀
- +1 yıl
Rica ederim.. hak ettin:)
- +1 yıl
En çok yorumu yaptım, öyle. :) Son 3 eig senden geldi. 😀
- +1 yıl
Şikayetçi değilsin bence. 😂
- +1 yıl
Eig alınca kim şikayetçi olur. 😂 İlla bir şikayet mi edelim.😀 Yoğun gündeyim. Oradan oraya kosusturuyorum. Şikayeti arz etmek için müracaat ederim. 😀
- +1 yıl
Tabiki ne demek bekleriiz. 😄
- +1 yıl
Sanırım kurul kararı çıkacak. Heyet bu konuyu tartışır. 😀
- +1 yıl
Yoo bizzat kendim ilgileneceğim şikayetlerinle. 😄 o kadarcık hukukumuz var artık diye düşünüyorum. 😂
- +1 yıl
O kadar hukukun olduğunu bildiğim için dedim. 😂 Bende öyle düşünmüştüm. Bilmece gibi olsun diye dedim. 😀
https://youtu.be/UfcbNvf0WnI - +1 yıl
Günaydın...
- +1 yıl
İşin gücün bilmece.. 😊
Tünaydın 😄 - +1 yıl
https://youtu.be/Gk6rQuSYs-E
İşim bu benim, bilmece. 😊
Adama oruç bile bozdururum yani. 😀 - +1 yıl
Hmm üstüne bir de iddialıyız. 😄
- +1 yıl
Öyleyim tabi 😀 neşem yerinde olunca. Bak gündüz gözüne sadece bunu dedim. Aksam olunca bilmece kesiliyor. 😂
- +1 yıl
Neşen daim olsun o halde. :)
Akşam dervişte dahil oluyor işleri karıştırıyor çünkü. 😂 - +1 yıl
Teşekkürler... 😊
Valla adını bile anma dur, gelir melir. 😂 - +1 yıl
Gelemez korkma 😂 daha çoook var. 😄
- +1 yıl
Gündüz gözüne gelmesin de. 😂 Hakikaten akşama çok var. İyi ki var şimdi çenesi düşerdi. 😀
- +1 yıl
Sen çok yüz veriyorsun ona. 😄 şımarmış. 😂
- +1 yıl
Çok yüz bulunca hiç susmuyor. 😁 Şımarık gibi gibi diyebilirim. 😂
- +1 yıl
Derviş'ten bahsediyoruz değil mi 😂
- +1 yıl
Biri daha mı geldi yoksa. 😂 Okeye dördüncüyü tamamlamış olduk. 😀 Ben başka biri demedim bak. 😀
- +1 yıl
Bilmeeem dördüncü değil de derviş’ten mi kendinden mi bahsediyorsun bilemedim bir an. 😄
- +1 yıl
Ben şımarıklık ne yaptım ki orasını anlamadım. Benden yana sıkıntı varsa şımarıklıkta yapmam. 😀 Kusura bakma benden bahsediyor gibi olunup algılandıysa, sadece espri yaparken abarttım gibi haklısınız. Küçükken bizlere tıp yapın derlerdi düşün diye. Kendime tıp yapıyorum. 😊
- +1 yıl
Hayır aslında şaka yapmıştım yani sanırım ben dediğimi istediğim gibi lanse edemedim kusura bakma.
- +1 yıl
Hâlâ tıp mı diyorsun. 😄 kusura bakma dedim görmüşsündür umarım. 😐
- +1 yıl
Yok şaka yaptım. 😀 Yeni gördüm. Hep sen mi şaka yapacaksın. 😂
- +1 yıl
Tıp oyunu yaparken o gün konuşmam ki. Yorum yapıyorum. 😁
- +1 yıl
Dedim galiba sırf bana tıp yaptı. 😂
Hadi bakalım öyle olsun. 😄 - +1 yıl
Ben ne yapayım büyük kurusun. 😀 bazı kelimeleri sevemedim böyle lanse ettirilince. Sen dedin bide. 😂
- +1 yıl
Anlamadım ki. 😬
- +1 yıl
Haklısın bilmece mi acaba dedin. 😀 Yukarı bak orada bilmece olacak. 😂
+1 yılİlişkimizin nasıl sonlandığına bağlı. Kötü bitmişse tekrardan denemeye gerek yok. Sürekli insanın aklına kötü anılar gelir.
Ortak kararla ayrılmışsak ve bir sebepten dolayı birbirimizi özlemişsek belki denenebilir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hayır başlamadım denenmişi denemem
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yıl21 Yorumla
+1 yılAynı kişiyle bir ilişkiye başlamak
aynısından daha fazla hayal kırıklığına uğramak demek
kalsın..20 Yorumla
+1 yılReankarnasyondan farki yok. Hayır yaşamam. Bile bile lades yapmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılAynı kişiyle tekrar yeni bir ilişkiye başlamak bence kişilerin içten içe duydukları mazoşist duygularla açıklanabilir. Bir ilişki denenmiş ve olmamışsa ve acı çekilmiş unutulmuşsa neden olmayacağını tecrübe etmişken tekrar denemek?
Stalin’in tavuğu hikayesini okumanızı tavsiye ederim :)00 Yorumla
+1 yılBaşlamışlığım var ama bi boka yaramıyor çifte hezimetle bitiyor
12 Yorumla- +1 yıl
😘😘😘
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Önemli bir problem değilse ayrılığınız ikinci bir şans verilir. Ama bunu berbat ederse bir zahmet benden ömür boyu uzak dursun.
00 Yorumla
+1 yılDenemeyin olmuyor yani üzülürsünüz şefkat merhamet duygulariniz kabarır bir daha şans veririm derseniz daha beter olur test edildi onaylandi.. Bittiyse bitti..
10 Yorumla
+1 yılYapılmaması gereken ama yapılmaktan geri durulamayan durum duygusal yaklaşımımızdan dolayı daha çok kadınlar için geçerli gibi:Dd
10 Yorumla
+1 yılEğer sevmişsem, ve kötü bir şekilde ayrılmamışsak kavga dövüş küfür aldatma sebepli değilse olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılExten next olmaz bebişim. Zaten güzel bir ilişki olsa bitmezdi 🥳
20 Yorumla
+1 yılBaşlamak isterdim ama başlayamam. Ki başlanmaz da zaten akıl hep eskide kalır...
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmıyımda denemem. Ben çok çabuk soğurum insanlardan eskisi gibi olamam.
10 Yorumla
+1 yılHayır ayrıldıysam nedeni vardır aynı şeyleri yaşamanın manası olmadığı gibi tekrar bir araya gelemem
10 Yorumla
+1 yılEğer seviyorsam başlarım benim için önemi yoksa çoktan biriyse yoluma bakarım.
10 Yorumla
+1 yılYeni birini tanimayla uğraşamam o yüzden eskiyle devam 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki bitmiş ise ben onunla uzun süre görüşmedi isem bir daha başlamam mümkün değil
10 Yorumla Eğer hala unutamamışsam ve karşılıklı büyük hatalar yapılmadıysa, evet.
10 Yorumla
+1 yılBitirmişsem eğer sağlam bir sebebi vardır başlamam bir daha
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenden sonra evlenip çocuk yapmaması ve beni aldattığı için ayrılmış olmamam gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılHayata at gözlükleriyle bakıp ailemi kıskanan biriyle asla başlamam.
10 Yorumla
+1 yılOkuduğum bir kitabı tekrar okumuyorum, prensibimdir.
10 Yorumla
+1 yılBaşlamam, tavsiye de etmem. Hiç girmeyin abicim önünüze bakın
10 Yorumla
+1 yılValla terkeden sevgilim kötü terkedildi guzel seyler yasamistik, aklima geliyor ama olmaz bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı. Olabilir. Nasıl ayrıldığımıza nelerin değiştiğine bağlı
10 YorumlaBildiğimiz yoldan gideriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan bitmiş ise yenisine başlamak daha mantıklı olur
10 Yorumla
+1 yılHayır. Noktayı koyar yoluma devam ederim.
Kişiliğini kaybetmişlerle uğraşmıyorum.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı. Yaşadım ama umut vaad etmez, bir kere ayrıldınmı bitiyor gibi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılHayatim da biri yoksa evet yasarim. Huyunu suyunu bildigim biri fazla zorlukta cekmem ohhhh miss
00 Yorumla
+1 yılAynı kişiyle tekrar ilişkiye başlarım ama
bu, "o" olduğu için ve onu sevdiğim için.00 Yorumla
+1 yılBaşlamam. Bittiyse bitmiştir. Açılmaz o defter bir daha
00 Yorumla
+1 yılHatasi aldatmak olmadıysa, aşıksam ve bende de hata olarak ayrılmışsak başlarım. Bşladım da. 6 yıldır Evliyiz şimdi çok sukur :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden baslayım demekkı bıseylerı becerememısız baska sansım varsa onu tercıh etmeyı ısterım
10 Yorumla
+1 yılaynı kişiyle tekrar ilişkiye başlamayı isterdim , çok başladım denedim direndim de ama o hep aynıydı her defasında beni kendime düşman edip giderdi kısaca onunla bidaha olmaz çok oldurasım var ama olmaz
00 Yorumla
+1 yılKişisine göre değişiklik gösteren bir durum.. Neden ayrıldığımız çok önemli. :)
10 Yorumla
+1 yılEskisi gibi olmuyor... ama birinden onunlayken ayrilmak da daha kolay oluyor tabi.
10 Yorumla
+1 yılduruma ve nasıl ayrılıdığıma bağlı
(benim profilimde ki sorumu cevaplar mısın lütfen?)10 Yorumlabüyük ihtimal evet ama hiç olmadı o yüzden kesin bir cevabım yok.
10 Yorumla
+1 yılHayır geri dönmem ztn doğru kişi olsaydı birinci şansı kaybetmez 2. Sini istemeye gerek duymazdi
10 YorumlaTekrar denenebilir. Daha tecrübeli olır iki tarafda
10 Yorumlabaslayabilirim ne de olsa birbirimize asinayiz. Yeniden birini tanimak ona alismak zor geliyor.
10 Yorumla
+1 yılPişmanlıktır yaptım o günden beri Allah belamı veriyor siz yapmayın.
10 Yorumla
+1 yılExten next olmaz demişler 😴
20 Yorumlaİlk denememiz belki olmamıştır, ikinci denemeye şans vermek gerek. Böylece nerede hata yaptığımızı daha iyi anlarız.
00 YorumlaÇöpe döktüğümü çöpten tekrar almam.
10 Yorumla
+1 yılAsla kata baslamam net
10 YorumlaAynı kişiyle vakit kaybı yaşamaya değmez
10 YorumlaEğer düzelmiş ise tabiki evet
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyisini bulamadıysam başlarım
10 Yorumla 🧠 Beyni bi kenara bırakacaksak olur.
10 Yorumlaokudugum kitabi birdaha okumam
10 YorumlaAsla başlamam
10 Yorumla
+1 yılYeni yeni sevdaların çiçeğiyim.
10 Yorumla
+1 yılYapmadıımız şey değil olabilir
10 Yorumla
+1 yıl😂bomboş birseyyyy.. 😂
10 Yorumla
+1 yılBir değişim varsa olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAynı kitabı 2. kez okuyunca sonu değişiyor