Eski sevgili ile yeniden ve sıfırdan bir ilişkiye başlamak için ne gibi şartların sağlanması lazım? Yoksa böyle bir şeyin mümkünatı yok mu?
Eski sevgili ile yeniden ve sıfırdan bir ilişkiye başlamak için ne gibi şartların sağlanması lazım? Yoksa böyle bir şeyin mümkünatı yok mu?
Sevgilim değildi ama biri vardı. İkili karakteri vardı ve kendisi de anlam veremiyordu. Sorun varken çözmek isteyen bi tarafı birde sorun yokken sorunsuz yapamayan bi tarafı eğer bu olmasaydı net evliliğe giderdik
Başlamam azizim. Bir ilişki yalan ihanet şiddet varsa kırıp kırdığını tamir etmeyip ısrarla saygisizxa yapmaya deame diyrisa biter. Bu şekilde biten bir ilişkinin ardından bir ekz daha ayni insanla aynı yola çıkmak ayni seyleme yaşamayı göze almak demektir. Ben efa çaba emek değer göstereceğim kirdiysam tamir edip tekrarlamaya ağım sorunlar karşısında haklı haksız değil çözümü önemli deyip cozemye calisaxagim buna rağmen yalan ihanet fiziki ya da psikolojik şiddet olacak ilişki bitecek ve tekrar sil baştan diyeceğim... Demem azizim... Aşk biz olmak demektir bir kere biz olmamadiysa iki insan bir daha olmaz. Olmuş gibi olur yine aynı şeyler yaşanır ama biz olmaz.
Başlamam ki.
Cevap
23Cevap
Ben bir kitabı iki kez okumam bittiyse bitmiştir net
Ölüp dirilsem hafızamı kaybetsem yine olmaz
Kalp olacağına hep inanıyor aşkın heyecanın tutkun bitmek bilmiyorsa denemek istiyorsun
Eski sevgiliden bir halt olmayacağı için ayaklarıma paspas olsa isim olmaz
Kıyamet kopsa bile asla
9 defa yeniden başladı fakat amansız maddi istekleri sebebiyle ayrılık ile sonuçlandı. Yeniden olması imkansız. Olmasın da...
Kariyerimi etkiledi. Onun şehrinde olacam diye işimi bıraktım onun memleketinde iş aradım. Bulamadım da. Sonra memlekete döndüm vs.
Eski sevgilimle bir daha yeni bir ilişkiye başlamam. Arkadaş filanda kalamam. Zaten bana iyi gelmemiş, kendimi kötü hissettirmiş ki eski olmuş. Yenilere değer kıymet vermek lazım. Eskiler olduğu yerde kalsın derim :))
Yok yavrum asla mümkünatı yok. Ben bekarete, bakirliğe çok önem veririm. Herkesin 1 dönemi olur, o dönem içerisinde verilebilecek şanslar olur, zaman akıp da üzerinden şelaler aktıktan sonra önemi yok.
Exden next olmuyor ben denedim yapamadım insan terk edilmeyi ve biten ilişkiyi tekrar gururuna yedirerek başlatamıyor madem seviyorduk o halde niye ayrıldık? Neden bitti? Sevseydik zaten bitmezdi değil mi?
Hatalı taraf tekrar sil baştan ister bence , mağdur olan gönlü kırılan kolay kolay tekrar istemez. Ya merhamet ya da özlem bir araya getirebilir , bazılarında da gizli içindeki intikam
Dürüst, samimi, yalansız ve egosuz bir şekilde kendini ifade edebiliyorsa, kırgınlıklar telafi olana kadar geçen sürede çıldırmayıp, sabırlı ve sakin kalabilecekse
Herkes olumsuz yorum yapmış ama ben tam tersini düşünüyorum. Öncelikle hala seviyorsanız (herkesin vardır bir aşk ilişkisi) eskisinden daha iyi olur. Benim hala sevdiğim, aşık olduğum kıza defalarca yazmama rağmen ghosting yapıyor yokmuşum gibi davranıyor. Ama hala aşığım ona.
Neyse konuya şöyle bir özet geçeyim. Evet başlardım ve bu sefer neyi yapacağımı değil neyi yapmayacağımı çok iyi bilirdim.
Eski sevgili ile ne olursa olsun hiç bir şekilde barışmam ya da affetmem.. çünkü sevse zaten eski sevgili olmazdı ya da beni bırakıp gitmezdi.. gidiyorsa da yolu açık olsun derim.
Düzelirse gerçekten düzeldiğine inanırsam bu sefer böyle olmicak dersem öyle düşünüyorum ama hiçte öyle olmuyor sadece ilk günler öyle davranıyorlar sonra yine aynısı.
Geçti artık o soğunmuş biriyle yeniden devam etmek mide ister hala unutamamış onu istiyor olsaydım olurdu tabi ayrılık nedeni ihanet dışında
Dünyada tek erkek kalırsa ve etrafta yabani insan yiyen yaratıklar varsa tekrar sevgili olurum önce onu yem ederim 🥳
aynı kitabı okuyup farklı sonuç beklemek bence büyük saçmalık yeni kart yeni şans her zaman için iyidir 😉
3 ay ömrüm var derse son isteğini belki gerçekleştiririm ama emin değilim ona da belki Hani eşref saatime denk gelirse falan
Eski sevgiliyle yeni diziye bile başlamam. Eski olmasının çok geçerli nedenleri vardır çünkü 🥰
Alzaymırlı olmam lazım herşeyi unutmam lazım ki anca sil baştan olsun.
Yooook olmaz öyle ilk aklına yaşantılar gelir ilk fırsatta da o kutu açılır
Biten bir şeye tekrar başlamanın bir anlamı olmaz baslamam
cehennem zebanilerinin cennette hurilerle partilediğini görürsem belki
O aptal çocuksu trip atan hâlini değiştirirse ve benim fikirlerimin mantıklı yönlerini görebilirse?
Eski sevgiliyle olmaz. O iş bitmiştir artık geri dönüşü yoktur
Eskiden yeni olmaz. Demlik mi bu kalaylatalım.
Ben şahsen ne olursa olsun eski sevgiliyle tekrar bi ilişkiye başlamam
asla. Noktayı koymuşsam bitmiştir bir daha asla başlamam
Meme estetiği yaparsa o zaman olabilir, memeleri küçüktü biraz asdjdk
Türbe değilim ki istediği zaman ziyaret etsin.
Hafızam sil bastan olursa ancak başlarım eski sevgiliyle başka yolu yok
Başlanmaz maalesef zamanı geriye alırsak anca oda olmadığına göre :)
Eski sevgiliyle çok zor adı üstünde eski sevgili zaten sevgi olsaydı adı eski sevgili olmazdı nikah masasında biterdi
Neden ayrıldığımıza bağlı eğer aldatma şiddet saygısızlık varsa asla olmaz utanmadan bir de gelip tekrar teklif ederse gebertirim onu
Eski sevgilimle bir daha asla birlikte olmam bana büyük yanlış yaptı
Kolay kolay mümkün olmaz
Öyle bi yanlışlık yapmam
Çok kırılmişsam o iş zor
@TuruncuJaponBalığı kimin umrunda
Dünyada son insan kalsa bile olmaz o iş.
Hafızamı kaybetmişsem
Öyle bir mümkünat yok
Hafızamın herhalde sıfırlanması filan lazım
Beyin nakli olursa...
Normal ayrılmışsak ve seviyorsam
Yani hafızamı falan kaybetmem lazım
Mümkünatı yoktur bittiyse bitmiştir nokta
Aynı kitabı iki kere okumam.
Hafıza kaybı yaşarsam:)
Hafızamız silinirse
Bu imkansız
Anca arkadaş olurum gadası