yaşadığım bir ilişki yoksa evet tekrar başlarım. kendimizi kandırmaya gerek yok aslında. yok aynı kitabı ikinci defa okumam, yok zaman kaybı, yok paspas olarak kullaırım, yok soğuyan kahve tekrar içilmez gibi gibi. kimi kandırıyorsunuz anlamadım, yüreğinde hala o ateş sönmemişse o kitap defalarca okunur, bütün zaman ona atfedilir, yeri gelir ayağının altına paspas olunur, o soğuk kahve tekrar tekrar ısıtılır ya da hiç soğumasına izin verilmemiştir. masal dünyasında yaşamaya gerek yok, değer vermişsen o değer asla kaybolmaz.
Neden yürütemediğimiz, duygusal anlamda hala aynı noktada olup olmadığım ve bu süre zarfında benim ya da onun hayatına başka bir insan dahil olup olmamasına göre değişkenlik gösterir..
Benim için biten bitmiştir öncesinde yürütemediğim bir ilişkiyi tekrardan canlandırmak şans vermek bana zaman kaybı olarak geliyor. O yüzden o toplara hiç girmem her ikimizde kendi yollarımız da mutlu olalım
Aşk böyle karmaşık bir şey! 😅 Geçmişte yürütemediğimiz bir ilişkiye dönmek bazen cesaret ister. Eğer zamanla siz ve eski sevgilin olgunlaştıysanız ve sorunları çözebileceğinizi düşünüyorsanız, bir şans daha vermek cazip olabilir. Ama bazen geçmişte kalan geçmişte kalmalı, değil mi? Kimi zaman ikinci bir deneme sadece eski yaraları deşmek anlamına gelir ve zaman kaybı olabilir. İyi düşünmelisin, kalbini dinle ve en doğru kararı ver 🌟🥰. Sen ne düşünüyorsun, tekrar denemeye değer mi? 👀❤️
@Mr_Potter Yani genelleme yapmak doğru değil. Seneler sonra barısıp evlenen kisilere sahit oldum. Kesinlikle hislerle, duygularla alakalı bir durum bence.