Herhangi bir sebeple bitirdiğimiz bir ilişkiye, tekrar eskisi gibi başlayabilir miyiz? Kor olan ateş, tekrar yanar mı? Bitmişse tekrar hiçbir şeyi eski haline döndüremez kişiler.
Bitmiş bir ilişkiye, yeniden başlayabilir misiniz?
Hayır başlayamam, her şey daha da içinden çıkışmaz bir hal alıyor çünkü ve taraflar sadece birbirlerini daha fazla yıpratıyorlar. Bir şeyler olmadığı için, yürümediği için bitmiştir zaten. Karşında ki yine aynı kişi, huyu suyu zaten değişmeyeceği için sar başa tekrar aynı şeyler yaşanacak. Belki bir kaç hafta sonra, belki de bir kaç ay sonra fakat sonuç olarak yine aynı yere bağlanacak. Bu kaçınılmaz bir gerçek. Bu yüzden daha fazla kırmadan, yormadan bitirilen bir ilişkinin kapılarını açmam, o kapıyı yok ederim…
Bitmiş bir ilişkiye tekrar başlamak istemem başlayamam zaten, ne gerek var? Sebebi ne olursa olsun bir ilişki bittikten sonra sağlıklı şekilde eskisi gibi başlayamaz buna inanmıyorum bitmişse bitmiştir herkes kendi yoluna bakmalı. Bunu deneyen çok kişi var ilişkisi bitiyor sonra birbirimize şans verdik hadi bir daha deneyelim diyorlar başlıyorlar ama olan sadece zamanlarına oluyor kayıp gidiyor. Bir ilişki bittiyse ortada ciddi bir sorun vardır durduk yere bitmez, bu sorunun üstüne tekrar başlamak akıl mantık işi değil bana göre.
En büyük hatalardan biri aslında biten bir şeyi başına sarmak. Çünkü düzelen ve mutlu devam eden çok az insan var. Bitip bitip tekrar başlamak aynı şeyleri tekrar yaşamak demek. O an duygularımıza hakim olamıyoruz "acaba bu sefer düzelir" umuduyla tekrar başlıyoruz. Her defasında daha çok yara alıyoruz. En sonunda son sözleri söyleyip kırıp döküp bitiriyoruz. şu an yaşamam derim ama başıma gelirse başlarmıyım bilemiyorum.
Biten bir kitabı okuyunca sonu yine aynı oluyor. Değişen yok yani. O yüzden biten bir ilişkiye başlamak aynı hatayı tekrar etmekten başka bir şeye sebep vermez.
duygular tazeyse ortada ciddi bir gerekçe yoksa ayrılık sebebi olarak , ihanet vs gibi.. yıllar sonra karşılaştıktan aylar sonra evlenen iki tane çift tanıyorum. oluyor mu oluyor.. ama demek ki ortada gerçek bir sevgi varmış..
Evet başladığım oldu. Arkadaşlık ilişkisiydi. Şimdi tamamen bitti, artık ona karşı Hadise'nin de şarkısında dediği gibi "denenmişi denemek yok kitabımda" modundayım 😂👍
Eğer bir tarafın ısrarlı olarak yaptığı yanlıştan dolayı bittiyse ilişki tekrar başlanmamalı ama sadece hataysa 2. şans verilebilir.
Exten next olmaz okey ama uzun yıllar ayrıl barış ilişkim vardı. İkimiz de gençtik falan birbirimizi çok yorduk gerçekten. Sonra 2.5 yıl bi aradan sonra mesaj attı. Ve daha sağlıklı bi ilişkimiz oldu. Kavga yok trip yok... hatta sen beni çok çektin diye takıldığım zaman o da ben de çok huysuzdum falan dedi. Yani belki nadiren oluyor ama olmaz diye de bişey yok
Hayatta her şey olabilir başlamadan bitenler bittikten yıllar sonra başlayanlar ya da ara vererek ilişki yani kalp işlerine akıl sır ermez bir bakarsın ki yıllar önce sevdiğin birisine hiçbir şey hissetmiyorsun bakarsın ki başkasına aşık olmuşsun yani aşk çok değişik bir şey her an her şey olabilir bitmiş bir ilişkiye de yeniden şans verip de küllerinden doğrula bilir.
Bir ilişki bir kere bittiyse bir daha eski gibi asla olmaz. Büyüsü bozulur Tekrar aynı konular açılır Morel bozulur Güvensizlik olur Sürekli soru işaretleri. O yüzden bir kere bittiyse bir daha 2. Şans yok
Bitti evresine gelindiyse zaten öncesinde hesap edilmiş kararlar verilmiş ona göre ağızlardan o söz çıkmıştır, anlamını kaybeden hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Bitirdim yeniden basladik. Cokta guzel basladik arada hala cekim ve sevgi oldugu zaman eskiden daha iyi ilerliyor. Bazen ayrilik iliskiyi guclendiriyormus bunu anladim.
Suanda bi iliskim bitti ve sebepsiz yere bitti anlamis değilim ama köpek gibi pişman olucak onuu biloyurm ama bn devam etmicem yani giden gitmistir gitti gun bitmistir olmaz devam etmez yeniden olmaz
Bosanipta evlenenler dahi var, olagan ustu durum olmadikca kusersin barisirsin, 🌸
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Asla eskisi gibi olmaz bitmişse bir ilişki muhakkak birbirimize söylediğimiz kırıcı sözler davranışlar vardır eğer yeniden başladıysa kişiler bence birbirlerine daha temkinli davranırlar