Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bende dusunuyorum. Cunku calisan kadin olmanin yuku cok agir. Normalde bizim toplumda bilinen şudur. Eve erkek para getirir. Kadin cocuklarla, ev isleriyle ilgilenir. Ekonomik yuk erkektedir. simdi ekonomik zorluk falan diyor da bazi beyler calisan kadin erkegin ekonomik yukunu omuzlarindan aliyor. Kadin sayesinde ev icinde erkegin tek yuku olan maddi yuk kadin tarafından alınıyor. Erkek daha rahat ediyor, esi sayesinde daha iyi evde, daha luks arabalara biniyorm calisan kadinin erkege getirisi cok fazla. Peki erkek calisan karısı icin ne yapiyor? Koca bir hiç. O erkek kadindan temizlik, yemek, annelik, yatakta kadinlik, bir de ekonomik bagimsizlik bekliyor. Erkege ne kaldi? hangi erkek calisan kadinin yükünü aliyor. Hangi erkek cocuguna alip altini degistiriyor, yemegini yediriyor, hangi erkek temizlik yapiyor,ütü yapiyor. Kadin icin çalışmak ekstra yük. Omuzlarina daha fazla sorumluluk. Erkegin ise sorumluluğunu almak. Eger erkek esinin yukunu alıyorsa lafim yok. Ama benim cevrem calisan kadınlarla dolu ve cogunun evliligi kadinin agir yukunden dolayi bitiyor. Kadin evliligi bitiriyor. Yipraniyor, yoruluyor. Erkek mesaisini bitirip eve yan gelip yatarken kadin mesaisini işte bitiriyor, sonra ev mesaisi basliyor. Kadinlara okumayın, calismayin, para kazanmayin demiyorum. Erkekler calisan kadin istiyorsa ev erkekligini ogrenmek zorunda. Sana gkruldu atan erkek calisan esine ne kadar destek olacak buyuk bir soru isareti. Soru isareti de degil hicbir konuda yardim etmeyecek. Isten gelecek ayaklarini uzatip hizmet bekleyecek, cocuk yaparken zevkten 4 kose olacak ama cocugunu sevmekten baska bir iş yapmayacak. Ama kadin çalışsın. Eger erkek hizmet ve annelik bekliyorsa calisan kadin istemesin, istiyorsa ev erkekligini simdiden ogrensin. Cunku ben Şu an okuyorum ve calisan kadin olacaksam gelip benden yemek, temizlik beklemesin. Gel beraber yapalim derse amenna. Ama ustune hizmet beklerse kılımi kipirdatmam. Evi b*k gotursun, acliktan ölelim umrumda degil. Erkekler kendine hizmetci köle ariyorlardi simdi parali köle ariyorlar. Gunumuzdeki gercek bu.
822 Yorumla- +1 yıl
Çalışmaya sadece evlilik penceresinden değil de 21. yüzyılın bir hayat gerçeği olarak da bakın derim.
Zira çalışmazsanız hayatınız sizin elinizde değildir... Paraya herkes ihtiyaç duyuyor...
Yetişkin bir kadınsınız ve bekarsınız işiniz gücünüz de yok ve babanız, varsa erkek kardeşiniz abiniz mi bakacak size mesela ömür boyu? Biraz tuhaf olmuyor mu zamana göre?
Çalışmak sadece evlilikle alakalı bir mesele değil... - +1 yıl
Harika anlatmissin 👏👏👏
Cevap sahibi+1 yıl@SubutayHan yorumumu dikkatli okuduysan kadin calismasin, okumasin, para kazanmasin demedim. babasi, abisi omur boyu baksin demiyorum. Sadece erkek yani kocasi calisan kadina daha cok destek olmalı ve kadinin bu artan yukunu hafifletmeli diyorum. Calisan kole almasinlar yani kendilerine. Hayati paylasacaklari her konuda birbirine destek olacaklarini farkina vararak evlensin erkekler diyorum.
- +1 yıl
Ben de çalışmayı evlilik penceresinde değerlendirmeyin diyorum.
Çalışmak, okumak vs şu bu. Hayatın gerekleri.
yani 21. yüzyıldasınız... hayatın şartları.
Çalışmayı sadece evlilikle ilişkilendirmeyin. - +1 yıl
Hadi evlenilecek eve ekmek getirecek erkek denk gelmedi baban falan da yok çalışmıyon da nolacak hayatta? Ne kadar rezalet bir durum.
Cevap sahibi+1 yılBenim karsima sirf meslegin iyiymis diye benimle beraber olmak isteyen erkek cikti biliyor musun? Ben bunu istemiyorum hicbir kadin istemez. Ya da beni yemegini yapan, ihtiyaclarini karşılayan, cici annesi gibi görmesin. Hayat paylasalim. Benim yukum onun yuku, onun yuku benim tukum olsun. Iki kalp tek kalp olsun. Hayata beraber gogus gerelim istiyorum. Bir kadi bagimsiz olmaliysa erkekte yasam faaliyetlerine ihtiyaci olacak seyleri bilmeli. Camasir yikamayi, yemek yapmayi, utu yapmayi. Her zaman annesi ya da ben yaninda olamam. Her zaman biri arkasini toplayamaz. Belki ondan once vefat edeceğim. Cocuklarimla bir basina kalacak. Bazi seyleri bilmeli erkek. Kendini idame ettirebilmeli.
Cevap sahibi+1 yıl@SubutayHan tamam dedigini anladim da sen beni anlamiyorsun. Evet babam ya da kocam ölecek cismak zorundayim belki. Ama erkekte bazi seyleri bilmeli diyorum. Ben annesi, ablasi her zaman yaninda olamaz. Bu gozler 12 yasinda erkek cocugunun daha kaşık tutamadigini gördü. Bu kadar asalak olmayin istiyorum. Oglum olursa da babasiyla boyle yetistirmeyecegimi biliyorum. Erkek olarak yan gelip yatmayin, yasamsal faaliyetlerinizi baskasina baglamayin diyorum bende. Kadin parasini kazansin ama erkekte kendi yemegini yapabilsin, camasirini yikayacak durumda olsun bunu demek istiyorum. Her iki tarafta kendi ihtiyaci olan seyleri yaparsa soru çözülecek. Ayrica ben hep hayatimda calistim. Garsonluk, kasiyerlik, kuaforde elaman olarak calistim. Paranin zor kazanildigini ve kendi parani kazanmanin ne oldugunu biliyorum. Istegim erkeklerde ev islerini, yemegi bilsin. Bu hayatta ne olacagimiz belli degil cunku. Ölebiliriz, hepimiz engelli adayıyız. Bir sekilde iki tarafta kendini garantiye almalı. Kadın parasini kazansin, erkekte asalak olmasin.
- +1 yıl
Valla ben asalak değilim kardeş anneme yardım eden biriyim bir tek yemekten anlamıyorum. Onu da halledecem artık.
Erkek de bazı işleri biliyorsa kendisi için bilmeli o zaman katılıyor musun?
Hem çalışmayan hem de ev işi yapmayan kadınlar için ne diyeceksin? Erkeği suistimal etmek olmuyor mu?
Cevap sahibi+1 yıl@SubutayHan demeknistedigim bu zaten. Calisan kadin erkek icin calismiyor. Kendi ozgurlugu icin calisip para kazaniyor. Erkekte işleri kendisi icin bilmeli. Herkes kendine yatirim yapmali. Baskasi icin degil.
- +1 yıl
Peki hem çalışmayıp hem de ev işi yapmayan kadın?
Cevap sahibi+1 yıl@SubutayHan peki okumayıp, bir işe girip calismayan evde yan gelip yatip annesinin yaptigi yemekleri yiyen, hazir yikanmis utulenmis kiyafetleri giyen,25 yasina gelmis baltaya sap olamamis baba parasi yiyen erkeklerde var bu ulkede. Bunlara ne demeli?
- +1 yıl
Hiçbir şey yapmayan erkek ve kadınların adı batsın diyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@SubutayHan calismayan ve ev isi yapmayan kadin demissin. Bunu yapan vardır ama kadin illaki birini yapmak zorunda. Boyle bir şansı yok. Kiz cocugu olmak erken yasta ev islerine el atmak demek. Anneye yardimci olmak demek. Hepimiz illaki biliyoruz bu işleri. Toplumsal baski da var. Calismasa bile ev isi yapmak zorunda cunku erkek onu yaninda barindirmaz bir kere. Kavga cikar, ne ise yariyorsun der erkek. Ileriye giderse boşar. Ben genelde kadinlarin ev isi yapmadiklarini gordugum zaman kariyer pesinde oluyorlar, guzel zor bolumlerde okuyor oluyorlar. Onun disinda ev isi yalmayan kiz gormedim cevremde en azindan. Deidginden illaki vardir. Bu dunyada binbir turlu insan var dediginden varsir ben denk gelmedim. Allah boş oturani sevmez. Allah azmi, caliskanligi sever. Hz Muhammed 2 gunu eşit olan zarardadır der. Allah caliskan insanlarla, taşın altina elini koyabilen insanlarla karsilastirsin.
- +1 yıl
Tamam işte ben de hiçbir şey yapmayan insanların adı batsın dedim ya. Cinsiyet fark etmeksizin.
Soran+1 yılben senin alnından öperim güzel arkadaşım co k doğru şeyler yazmışsın
Soran+1 yılŞimdi çalışan kadın isteyen erkekler ler durumun hiç farkında değil zaten farkında olanlarda bildiğin yüküm azalsin kadın çalışsın ki benden para istemesin adı altında kadına elin oğluna mi muhtaç kalacaksın, bakıcı miyim ben diye diye erkeğe guvenmeyen korkak kadınlar yetişti toplumda böylece güven olmayan evlilikler oluşuyor kadınlar benim kariyer yapamam lazım benim calışmam lazım yoksa aldatıldım diyen aşağılık kompleksleri ne giren kadınlar çoğaldı. Farkinda olmadan çalışan kadın isteyen erkeklerse gerçekten hiç birsey yapmadığı ortada kadın çalışıyor erkrk çalışıyor tamam kadın yemek yapıyor temizlik yapıyor çocuğuna bakıyor kadın kocasını mutlu etmeye çalışıyor e bakıyor ki kadın ben bunsuz da yaşarım ben kim için mücadele ediyorum ki oysaki Ayşe hanım kocası öyle mi? oysaki bizim isyerinde engin bey böyle mi? diyerek başkalarıyla kıyaslıyor ve aldatmalar başlıyor sonucu boşanmalar oluyor farkında mısın boşanmalar genelde gecimsizliklerin kaynaklanıyor nedeni ise kendine güvenmeyen erkeklerle yapılan evlilikler bunlar başta çalışmayan kadın alıyorsa sürekli eziyor aslında ezilen aşmayan ladin değil bunun gibi calismassa bende para istemesin diyen cimri zihniyeti çünkü bu erkekler kadınların çalışmasını bu yüzden istiyor. kral gibi yalnızlık çalışan kadın isteyen erkkr le evlilik yapmaktan daha iyidir. ve öyle yapacağım Hadi herşeyi geçtim evlilik yapıyorsun tamam da eşine yardım etmek zaten erkeğin görevi mesai arkadaşlığı yapar gibi çalışan kadın da erkekte evde işler içinde görev veriyorlar birbirlerine o da anca lafta kaliyor eşit şartlar düşmanlık rekabet doğmasına neden olur erkek eve bakmakla yükümlüdür. Dedim ya şimdi düşünmüşsün çalışıyorsa yemek yapmam demişsin ya onlar öyle isterlerse bizde yemek yapmayız temizlik yapmayız her ihtiyaclariin kendi görsünler sonrada kadına demesinler sidmi ki kadınlar böyle diye önce erkrk olsun
Soran+1 yıl@SubutayHan manuplasyon yapmayı kes artık
Soran+1 yıl@SubutayHan senin gibi rezalet manuplasyon lar yapanlar nedense çalışan kadın isteyen destekleyen erkeklerden çıkıyor hiç şaşırmadım doğrusu
Soran+1 yılbenimde 5 senelik ilişkim bitmişti aynı şeyi yaşadık kuzum snei çok iyi anlıyorum o kadar iyi anlıyorum ki anlatmakla ifade edilmeyecek kadar derin duygu
Soran+1 yıl@SubutayHan ulan hem yemek yapmayan hemde evi gecindiremeyen sizlersiniz be
Soran+1 yılçalışan kadın hiç bir zaman erkeğin cimri mi değil mi olduğunu anlayamaz çünkü çalışan kadınlar kendi maddi ihtiyaçları karşılıyor o da en iyi ihtimal çünkü ev gecindiren kadınlarda var erkekler çok cimri ev grcindremiyorlar
Soran+1 yılyorumcu kız arkadaşım sende bu adamın yorumları manuplasyon şeklinde yumuşama sakın görüşünde kal saygı ve sevgiler 💚
En İyi Cevaplar
+1 yılSana öylesi denk gelmiş o kişilerde çalıssin hem gelince yemek yapsin ev temizlesin bakimli olsun diyen cins oluyor kadınları supermen olarak goruyorlar sanirim iyiki goruldu atmis cunku sana ondan kurus hayir gelmezmis zaten erkek kadınin gorusune saygi duymalı bence kararı ona bırakmalı bende calısmiyorum karşima cikan kisiler ileride calismayi dusunuyorum deyince calismani istemem diyorlardi emin ol boyle kisiler oldukca fazla ama sana o tip denk gelmis umudunu yitirme en kalbi guzeli merhametlisiyle karsilasirsin insallah ☺️
130 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılToplumun ayarlarıyla oynadılar resmen, kızcağızın sorduğu soruya bak.
Erkekler feminenleşti. Yok kadın çalışsın, yok ev işini beraber yapalım, yok işin yoksa evlenemeyiz, yok karı parası yiyiyorum nıhahaa, yok bu ayakkabının kırmızısı yok mu falan filan feşmekan. İşin garibi sanki dünden razılarmış gibi davrandılar bir de. Saçları fönlü mönlü kırıta kırıta totolarında taytla geziyorlar ortada.
Lan allah çarpsın diyorum bak, yemin ederim bir kadını karşıma alıp da şu yönde sorgulamaktan, şu türlü sorular sormaktan ciddi ciddi utanırım..
Kadının çalışması doğaya ters.
İki iki daha dört.
Erkek adama çalışsın, eve karıya çocuğa baksın diye düz mantık ve kas gücü bahşedildi. Kadına ise evi çekip çevirsin, çocuğunu büyütsün diye zeka ve duygusallık.
Bu yüzden ıyy keko olacaksam en kral keko benim lan.
Otursun evde kek yapsın bana, kıyıp da kurtlar sofrasına ekmek kazansın diye yollayamam hayatımın anlamını sabahın köründe.
Ak totoşları, şu hale bak..61 Yorumla
Soran+1 yılbirde madur rolleri oynuyorlar işte kadınlarda korkudan çalışmalıyım kariyer yapmalıyım diyorlar bende okudum çalıştım da emin ol ama neyin ne olduğunu daha iyi anladım
+1 yılÇok saçma ben hanımımın da izni olursa çalışmasını istememki zaten ev işleri falan yorar onu bide çalışmakla dahada yorulmasın
214 Yorumla
Soran+1 yılzaten ısrarla çalışan kadın isteyen er kekler kadınları aşağılıyor elin oğluna mi muhtaç olacaksın ben bakıcı miyim vs. diye kadınlarda bu yüzden aşağılık kompleksine giriyor eğer bu tür erkeğe denk geldiyse korku saliyorlar uzerlerine benim calışmam lazım beni terkeder aldatır diye güvenmediği kişiyle evleniyorlar sonra gözleri açılıyor ben kim için bu kadar mücadele vermişim neden evlenmiş im bunla diye başka adamlarla kıyaslıyor lar böylece boşanmalar artıyor Şöyle bir baksan zaten boşanmaların daha çok çalışan kadın isteyen veya bu zihniyete sahip erkeklerin kadınları hiç çalışmadığı için aşağılayan erkeklerden kaynaklanıyor gerçekten merhametli olan bir erkek sorumluluk sahibi olan bir erkek gecindirdigi evdeki eşine çocuğuna laf etmez ben sizi doyuruyorum diye
- +1 yıl
Zaten laf etme gibi bir hakkı yok öyle bir hak tanınmamış ben nasıl çalışıyosam dışarda bi kadının gücü bir erkeğin belki 3/1 i evemi yetişecek birbimize eşlik mi yapıcaz derkene her iki kişiyi de bunaltır ve ben ne kazıyosam onun sayesinde o bana güzel bir eş oluyo ki ben her akşam eve onun güzel yüzünü göreyim diye hızlıca gidiyorum
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
+1 yılKapitalist sisteme esir olan kadınlar kendi ayakları üzerinde durmalı diye bir hikaye ile meta haline geldi ... bunun asıl sorumlusu yine kadınların kendileridir.
Zira kadın çalışmasa da olur denildiği zaman ya da bunu diyen erkeği ( kendimden biliyorum ) adeta linç ediyorsunuz... Eeee çalışan olsun demek suç çalışmasın demek suç sahi kadınlar ne istediğini zerre kadar kendileri de biliyormu? Hayır bilmiyor. Ve günümüz kadını sağlıklı , mutlu huzurlu evlilik aramıyor , aradığı şey tarz para sosyal statü kariyer gibi materyalist düşünceler.13 Yorumla- +1 yıl
Tamam da bu konuda topu hep erkeklere atmak bencilce olur , ben bekâr birisi olarak eşim çalışmasını istemem dediğim için kızlar tarafından eleştirilip reddediliyorum.
Soran+1 yılişte diyorum ya onlara hep çalışan kadın isteyen erkekler denk geliyor onları bir güzel manuple ediyorlar yok geçim zor elin adamına mi muhtaç kalacaksın diye öyle kadınlar da bunların çıkarlarına geluyor sırf yükü kalksın diye paraci erkrk zaten karısını çalıştırır yüküm azalsin kendi ihtiyaçlarını alsın der öyle erkek ilk zorlukta boşanmaya yeltenecektir boşanmalar bu yüzden artıyor
- +1 yıl
Valla bilemiyorm ben evlenmek istiyorum , huzurumu ve mutlukuğumu biriyle paylaşmak istiyorum , eşim ev hanımı olsun istiyorm.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYiyici sanıyorlar. Çalışmayan kadın boş beleş, adama yük olur öyle düşünüyorlar. Tabi böyle düşünenler vurdurma potansiyeli yüksek gizli gay g*avatlar 😂 birinin gizli gay olduğuna şahit olmuştum zaten. Artı karısının çalışmasını isteyen erkekler zaten aldatılıyor kadın iş yerinde aldatıyor kocasını. Buna da çok şahit oldum. Eeee öyle şeye böyle tarak 😂😂Kadının değerini bilen onu el üstünde tutar. Ünlülere bak çoğu eşini çalıştırmıyor. Paraya ihtiyacı olmaması önemli değil. Eşim bebeğimizi büyütüyor diyeni çok okudum röportajlarda. Canını sıkma. Sanaldakilerden hayır gelmez zaten
51 Yorumla
Soran+1 yılçalışan kadın o kocasını neden çeksin ki kahrını bi zamandan sonra ben kim için mücadele ediyorum diyerek başkalarıyla karsilsturuyorlar eşlerini
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle birinden hayır gelmez zaten çünkü kendine güvenemiyor ya da kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılamalı diye düşünüyor. Erkekler çalışınca kadınlar çalışsa bile yemeğinin önüne gelmesini bekler, ev işi bekler çocuklara bakmasını bekler.. ee kadın çalışmayınca da biz ev geçindiriyoruz sabahtan akşama kadar çalışıyoruz yemek yapıp önümüze gelmicek mi denir. Neyiz biz anlamadım ki.. madem devir değişti çalışan kadın önde o zaman erkekler de artık yemek yapmayı ev işi yapmayı öğrenmeli. Hizmetçi tutsunlar kendilerine her şeyi karısından beklerler
34 Yorumla
Soran+1 yıl@Edameda06 kesinlikle bi hesap ödemelerinden bile belli
Soran+1 yılo demiyorlar cunlu kadına kıtliyor sevgililer
Bazı kadınlar malesef bunu tabu olarak görüyor yani eşinin çalışıp para getirmesini yanlış olarak görüyor!!! Ben tanıştığım tüm kadınlara en baştan evlenince işi devam edecekmisin diye benim eşim çalışmayacak diyorum onlar da hayır ben evde oturamam çalışmak istiyorum diyorlar!! Sonrada terk edince yanlış birşey mi yaptım diye mesaj atıyorlar !! 😂😂 25 yaşında bir kadının düşüncesini değiştirmeyecegimi bildiğim için zamanimi o tür insanlarla boşa harcamıyorum.
23 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle ilk boşanan lar onlar oluyo
- +1 yıl
Şimdi sani linc ederler böyle yazınca !!! Ne demek kadın çalışmasın evde otursun !! Bu ne geri kafalık !!!😂 Biraz akıllı olan kadın erkeğin bu isteğini kadının iliği ve ona değer verdiği için olduğunu anlar !!! Ama nerde öyle zeki kadınlar. Ergen kafalı çoğu. Valla ben kadın olsam ve eşim bana para için dışarda calismana gerek enerjini bizim ve çocuğumuz için harcarsın dese seve seve kabul ederim. Ama bir gerçekte var ki önemli bir mesleği olan insanlara gerçekten faydası olan kadınları da evlilik için iş hayatından koparmak da doğru değil. Doktor gibi öğretmen gibi ya da bu gibi önemli dallarda çalışanlar için söylüyorum.
Soran+1 yılbenim kocam çalışsin eve bize para getirsin maddi manevi ihtiyaçlarımızı karsilasin yemeğini temizliğini ütusünü hiç birsey ini eksik etmem mutlu huzurlu aşk dolu bi yuvamız olsun benim isteğim bu iki çift çalışıyorsa huzur kalmaz asla
+1 yılCanım benim aslaa böyle şeye mecbur değiilsin sonuçta sen hayatına girmeden önce kendi netliklerini karşıya sunuyorsun o da bunu kabul eder etmez o onun tercihi. Ama bence kesinlikle özel tercihlerine herkesin saygı duyması lazım hayır bu düşüncede olan kişi yarın iş yerinde sorun olup da ayrıldığı zaman işinden o zaman da hemen boşanır ya da boşanmaya sürükler. Gerçekten saçma olaylar bunlar.
22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kuzum dogru diyorsun kesinlikle 💚
- +1 yıl
❤️
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 senelik ilişkim, çalışmazsan seninle evlenmem dediği için bitti. :D
Artık kadın çalışamaz, evde oturacak devri bitti artık çalışacak devrine evrimleştik.
Benim naçizane görüşüm bir kadın çalışmak istemiyorsa, eski sevgilim gibi, g*tüne güvenmiyorsan evlenmeyeceksin.
Belki ben çalışmayı sevmiyorum, modern kölelik sistemini saçma buluyorum, başka hayallerim var...67 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyen cimridir, banka görüyordur seni. Materyalist insanlardan nefret ediyorum!
Soran+1 yılsana yemin ederim 2 sene önce benim de 5 senelık ilişkim bu sebeple bitti 😀neymiş bu yola bana güvenerek girmiş ben calismassam nasıl evı idare ederimisz😀
Cevap sahibi+1 yılİyi ki bitmiş, o adamlar bizi sevmiyormuşta olan 5 seneye oldu.
Soran+1 yılaynen öyle bana zorla kredi çektirecekti asla çalışan kadın isteyen erkkr le evlenme asla çalışıp çalışmamak sana kalsın
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle buna zorlayandan adam olmaz.
- +1 yıl
Yaa zaten anne olmak isteyen biri çocuğuna vakit ayırmalı, çalışan kadınlar ayıramıyor sonra bozuk bir nesil yetişiyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle, yanlış evliliğin katili çocuklar. Beni babaannem büyüttü annem çalışmak zorundaydı, şimdi ceremesini çekiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇokta güzel olmasına gerek yok =)) Çünkü tüm erkekler ağızlarının suyu akarak eşime baksın istemem. Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun bana aşk ve sevgi dolu gözlerle baksın mutluluğumla mutlu olup üzüntüme derdime kederime ortak olsun yeter. Eşim evde oturup sadece beni sevsin yani çalışıp para kazanıp karnımızı doyuracak işler bende...
70 Yorumla Kadınların iş hayatında olmasından yanayım ama mecbur mu dersen hayır değil çünkü evin geçimini sağlamak erkeğin görevi. Kadın zaten sabahtan akşama mesaisiz evde temizlik yemek işlerini yapıyor. Birde dışarıda çalışmak zorunda değil.. bi kadın erkeği nasılki evin tüm iç işlerini yüklenmeye mecbur bırakmıyorsa, nasılki bir erkek kadın gibi sabahtan akşama yemek bulaşık temizlikle uğraşmıyorsa kadında tıpkı bu şekilde çalışmaya mecbur bırakılamaz. Her ne kadar kadınların çalışmasından yana olsamda düşüncem bu..
10 Yorumla
+1 yılbenim kadınım itle köpekle muhattap olmasın evimin sultanı çocuklarımın anası olsun diyen adamları geri kafalı diye gömdünüzya hani.. oh olsun müstehaktır:)
71 Yorumla
Soran+1 yılben hiç bir zaman gömmedim gomenler utansın
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde inanmazdim boyle bir erkek olabilecegine ama benim bikac arkadasimda oyle sacmaliklar yapinca cok sasirdim ama malesef gercekten var boyle erkek musvetteleri. Maasi benimkiyle tam ayni olmali niye benden ciksin falan bile duydum. Ben sahsen calisacak olani calistirmiyorum. Elalemin kahrini cektirmem diyorum. Daha cok calisiyorumki calismaya ihtiyac ta duymasin
33 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni n gibi insanları hep mutlu etsin sen kadına çok saygılı birisin eminim eşine ve çocuğuna da saygili olursun en başından annene merhametinin nasıl olduğu belli 😊
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim Allah senide hep mutlu etsin. Gonlune gore birini karsina cikarsin🤲
Soran+1 yılAmin insallah teşekkür ederim
+1 yılHayır illa çalışman gerekmez. Bu senin kendi seçimin ister çalışırsın ister çalışmazsın. Karısının çalışmasını tercih eden erkekler eskisine göre daha çok haklısın ama çalışmasını istemeyen de çok erkek var. Sana isteyenler denk gelmiş demek ki. Başta söylersin isteyenle devam eder istemeyenle etmezsin.
30 Yorumla
+1 yılÇalışan kadın araması maddi kaygılar güttüğüne kanıttır işte. Benim için çok önemli bir kriter değil, hatta hiç değil. Çalışmak istemesi ya da evlenince çalışmaya ara vermesi gibi tercihler tamamen ona bağlı. Evleneceğim kadına öyle bir soruyu da pat diye soramam herhalde. Evlilik programı üslubu işte, ev-iş muhabbetlerini seviyorlar. Sonra anlaşamayacağı birileri karşısına çıkınca boşanma esnasında da mal-mülk kavgasına giriyorlar.
20 Yorumla
+1 yılben evleneceğim kadının çalışmasını istemem. zaten disiplinli bir kadın evine çocuklarına eşine baktığı zaman yeterince bi erkek kadar çalışmış olur. yoksa diğer türlü evde roller karışıyor. her ikisi de çalışan eşler eve gelince biri yemek yapıyor diğeri bulaşık yıkıyor. bunun gibi bi çok şey sayılabilir. yani bana tuhaf geliyor. ama böylelerine de saygım sonsuz. sonuçta kendileri tercih etmiş. erkek avlar kadın pişirir. bu iş böyle benim kanaatim.
20 YorumlaAbim çalışmayan eş arıyordu yengem çalışıyor ama çalışmayan eşi olsun isterdi hak da veriyorum gerçekten çalışan kadınlar evine çok ilgili olamıyor işten geldikten sonra yemek mi yapsın çocuk mu baksın hangi birine yetişecek ki
23 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene çalıştım ordan biliyorum çalışan kadın yetişemiyor yeterli olamıyor
Soran+1 yılÖyle kuzum minikler anneye çok muhtaçlar
Valla benim bı kuzenim var. Başından bir nişan geçti. Kız altınları alıp nişanı bozdu. Arada bizim bilmediğimiz olaylar illaki vardır haberim yok ama birkaç nişan daha atmış böyle. Sonra kuzenim baya kadınlara küstü. Çalışmayacak biriyle evlenmek istiyorum diye tutturdu. Yakışıklı 2 üniversite bitirmiş birisi kendisi. Mesleği ve maaşı da baya iyi. 32 yaşına kadar evlenmedi. Sonra en sonunda çalışmayan birini buldu. Kadının tipi de pek iyi değildi yaşı da kendinden büyük. Amaa sonuç olarak istediğini buldu. Diyeceğim o ki her insanın önceliği farklıdır. Kısmetinde olan seni bulur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli olan çalışmasından çok benim ona değernin fedakarlığın karşılığını almaktır illa çalışacak diye birşey yok ayrıca her ne kadar çalışırsa çalışsın kadın kadının maaşı eve sadece ekstra destektir çünkü erkek eğer evleniyorsa karısına çocuklarına bakmakta mükelleftir
20 Yorumla Bence erkekler bir evlilikte işten gelince bir guzel kadin gormek istiyorlar , yorgun ve bakimsiz kadin değil , benim etrafimda gorduğum şey , fedakar kadinlar hep ihanete uğuruyorlar , eğer kocanin parasani harcamasan , kocan o parani başka kadina harcar
31 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle o kadar katılıyorum ki sana
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki, aslında çoğu erkek evde otursun ben ona bakarım kalasındadır da. Demekki artık çalışan kadını kabullendi toplum fakat kimse seni zorla çalıştıracak değil ayrıca hem çalışıp hem ev işleri koca çocuk derdi kolay değil... Çalışmak zorunda zaten değilsin, işlerine gelirse çek...
10 Yorumla
+1 yılBenim kardeşim özel güvenlik epilepsi hastası diye kimse evlenmiyor mesela. Böyle konular bence saçma
41 Yorumla
Soran+1 yılişte çalışan bir kadın ilerde çalışamaz duruma gelmese bile hamile kaldığın da aşmayacak o çocuk olduktan sonra artık olduktan bakacak mecbur çalışmayacak o zamanda öyle çalışan kadın isteyen erkrk der ki boşanalim der
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa çok garip aslında neden calisan tercih etsinler ki durumları yok demek, artik hayat şartları zor, ben çalışmayı seven bir kadınım ama anaç değilim çocuk bakmayi sevmiyorum ki yoğun iş temposunda çocuğa yer yok zaten... Bir ev kadını daha iyi annedir kesinlikle...
30 Yorumla
+1 yılHayır.. Kadın rızık getirmek zorunda değil..
Böyle şart koşan biriyle de evlenmeyin zaten..
Rahatını düşünen erkektir o çünkü..
Ben özellikle çalışmayan bir hanım istiyorum..
#Vesselam40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. bende tam aksine çalışmasını istemiyorum banada iş meraklısı kadınlar denk geliyor. demekki ne istersek zıttını buluyoruz.
27 Yorumla- +1 yıl
Neden çalışmasını istemiyorsun ki?
- +1 yıl
Ama sonra başa kakılıyor "ekmeğimi yiyorsun" gibisinden..
- +1 yıl
@aycaakayahan1 evliliğin ne olduğunu bilmeyen bilinçsiz kişiler olduğu sürece başına kakılacak bi bahane zaten bulur. eş olmak bi bütün olmak demek , sen ben değil biz olmak demek. o şahıslar evliliği iş ortaklığıyla karıştırıyolardır sanırım. eş olma kapasitesine sahip olmayanlar kadın çalışsada bi bahane bulur laf sokmaya zaten.
- +1 yıl
Bakış açını sevdim🙂
Soran+1 yıl@aycaakayahan1 o başa kalkanlar eşinin çalışmasını istemeyenler değil eşini çalışmasını isteyip calismassa verdiğimde yetinsin diyenlerdir
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin hanımlarını çalışmasını istemesini çalıştırmasını anlamıyorum zaten ihtiyac farkli ama çoğusu bolluk keyfi için calistiriyo
255 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık, biz çalışıyorsak sizde çalışıcaksınız
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 senin düşünce evlilik değil ki menfaat sadece
Soran+1 yılkesinlikle menfaat
- +1 yıl
neden menfaat anlatsanıza biraz Allah aşkına birde yorumum kaldırılmış. Bir erkek size bakmak zorunda mı?
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 senin için evlilik nedir bir açıklasana
- +1 yıl
Evlilik iyi kötü günde bir hayatı paylaşmak demektir. Birbirlerinin yardımına koşanlardır. Evlilik bir sömürme politikası değildir. Yani bir erkek neden bir kadına bakmak zorunda? Siz kendi ayaklarınız üzerinde duramıyormusunuz?
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 kadının da görevleri vardır ev-de dimi. Erkek dışarda mücadele eder kadın ev-de
Zaruri olmadıkça helede bu ortamda kadinini calistiran bir adam bence gerçekten sevmiyodur kiskanmiyodur bana gore
Bekarlar olsun evli erkekler olsun evlidir bu kadın uzak durayim kafasında değiller ortam böyle bir ortam - +1 yıl
İyide ben sana evdeki işide kadın yapıcak demedim ki? Kadını hem dışarıda hemde evde çalıştırmak vicdansızlıktır sen niye beni böyle birşeyle yargılıyorsun?
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 senin niyetin şayet benim dedim gibi olsaydı böyle bir ortama kadınını sokmazdin
- +1 yıl
Kanka bişey sorucam sana sen başörtülü müsün? Yani kapalı bir hanımefendi misin?
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 evet
- +1 yıl
Bak hemende nasıl anladım. Kendini geliştirmeni öneririm, cümlelerinden buram buram cahillik akıyor lütfen yapma bunu kendine :)
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 kapalıları sirf dini acıdan düşünüyo diye cahil sözünü yapıştırıyorsunuz. Ve bu düşüncem beni cahil ediyorsa iyiki cahilim ben😊en azından sizin gibi genis değilim
- +1 yıl
Hayır canımın içi senin dinine olan bağlılığın sana cahil deme hakkı doğurmuyor bana sadece lafları çekmek istediğin yerlere çekiyorsun. Elhamdülillah bende müslümanım :) sen sadece geri kafalısın
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 sen sorumluluk sahibi olmayı bakmak olarak algiliyorsan o senin yetersizligin
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 ben senin caninin içi değilim bu bir
Ikincisi ne yaparsan yap ben düşüncemi söyledim
3 inşallah seni alan olmaz 😂😂 - +1 yıl
Kendi ayaklarınızın üstünde durmak o kadar ağır geliyorki size anlatamam
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 kendin diyorsun ya sömürge politikası değildir madem değil kadının çalışmaması bu kadar sorun olmamalı diye düşünüyorum. alt tarafı para sonuçta öyle değil mi mesai arkadaşı aramıyorsun sonuçta es ariyorsun kendine
- +1 yıl
@Haylazzponçik Ya :D :D :D :D hayırlısı olsun hakkımda eğer kaderimde bekar ölmek varsa yapacak bişey yok ponçikkkk
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 hoiop hoppp
Soran+1 yılÖyle zaten karısını çalıştıran erkekler eşlerini kesinlikle sevmiyordur eşlerinı fazlalık yk gibi görüyordur bakmak gibi muhtaç gibi görüyordur zaten çalışmayan kadınların çoğu bu tip düşünen erkekler yüzünden eziliyor gerçekten ailesini gecindrebiken bir erkek seve seve bunu yapabilen erkek asla sorumluluktan şikayet etmez asla
- +1 yıl
Erkek size bakmak zorunda mı bayan soran?
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 kadın evde o kadar çok iş yapıyor diyelim ki eve yardım ettin çocukları da büyüt bak psikologlar bile diyor bir çocuk annesinden doğuştan beri ilgi görmeli diye ayrıca eşitlik demek rakip demek erkek her zaman kadından üstün olmalı eşitlik varsa rakipler olur düşmanlık olur
Soran+1 yılbosver anlamazlar belli k iarkadas ya yetersiz ya da yeterli falan cimri
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 bak bak bak manuplasyonlarra bak
- +1 yıl
Nasıl erkekler kadınlardan üstün olmalı la bu nasıl zihniyet. Allah aşkına özelden bana yazsana seninle sabaha kadar tartışırım ben
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 ben de açığım bunun açık kapalı alakası yok zihniyetin bozuk senin
- +1 yıl
Afferim soran üye kapak yap onu açılmasın bi daha 🤣🤣
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 canım ben saglikciyim ama çalışmıyorum ne alakası var çalışmamanin mesela ben açığım ne alakası var senin yapacağın adhominem... anladın mı !😀 yazacak ve mantikli bir aciklama laf bulamayınca konuyu sapittirarak adhominem yapan manuplasyoncu seni
- +1 yıl
Soran arkadaş mö 550 de yaşamış olduğu için bazı şeyleri anlamıyor ama özelden bana ayzarsa onunla tartışıp onun ufkunu genişleteceğim
- +1 yıl
Oha nereye çekti konuyu yemin ederim sizden korkulur
Soran+1 yılYa kızım 19 luk ergenmis bu daha hayatı gormemis profiline bakmamistim kale almaya degmez😀
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 amaç belli bi kız dusurupp ozelden yazmasını sağlamak anlasildi
- +1 yıl
@Uuefg Tam bir denyosun aga kendini kullandırtmaya devam et ayrıca öyle bir planım yok çünkü kız arkadaşım var
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 pozitivist gerizekali asfsfsfsfsgs
- +1 yıl
@Uuefg Olum ben niye senin gibi amsalaklara iyilikçe konuşuyorum onu anlamadım la ne halin varsa gör evlendiğinde g'ötüne 500 bin tl borç girsinde gör ebenin şeyini. Geri kafalılar la :D
- +1 yıl
@Komutanlogarr41 haaaah seni seviyoruz sakin üzülme canım kardeşim burası sadece bi site sakin ol telefonun ekranı kapandığında biz yokuz az sakin ol olm
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 aileyi erkek gecindirir senin baban çok muhtaç etmiş başkalarına anlaşılan
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 seninle bu kafayla kimsw evlenmez zaten diyim 😀
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 aile gecindirmek o kadar zoruna gidiyor ki anlatamam😀
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 erkek kadın eşit haklara sahip fakat eşit değiller hiç bir zaman bunu okulda öğretmediler mı sana
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 git oldu olacak kemik yaşıma baktı istersen bir insan tarihine baktı en fazla kaç sene yaşamış? kapalılar cahil diyen insan mı acil yoksa bi insanın o kadar asırlarca yaşayacağını düşüncesi mi cahil asjdjs
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 valla arkadaş senin patalojik algi sorunun var bi norolojiye gitmeni öneririm ciddiyim bak
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 konyu kapalı lık ve cehalete çeken mi diyor bunu sjsjjss ... . manuplasyoncusu
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 fake sensin düşüncelerinden mantık algi arama biçiminde olduğu gibi 😀
- +1 yıl
O instamı karı için bırakmıyorum fake hesaptan bile istek atıp bakabilirsiniz o zaman babam bizi muhtaç etmiş mi etmemiş mi görürsünüz :D
- +1 yıl
@Uuefg Kanka ben hele seni hiç kaile almıyorum tam malsın amg aksdljksjdfkljsdlfsdfsf
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 özele gel dediğini farketmedim bile aklıma bile gelmedi senin aklına geldiğine göre erotomani sndromlu bireysin anlasilan 😀
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 cimri nin niyetine bak bak bak bu evlense de boşanır eşinden zihniyete bak 😀
- +1 yıl
Cimride olduk ohhhh missss. Değişiksiniz
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 değişik sensin 😀 cunku ben bir kadinim erkek bir erkek ve sen gibi olmayacağına göre geriye degiisk kaldı o da sensin sjsjjs
- +1 yıl
Tamam kanka sen haklısın ben sana sabaha kadar dil döksemde beynin almayacak o yüzden gerek yok. İyi geceler sana :D
Soran+1 yıl@Komutanlogarr41 sendeki olmayan beyin nasıl alacak hadsiz 😀 olmayan beyninle milletin beyin varlığını analiz etmek kaldı mı sana yazma bencede kaliten belli düşük kalitede insanlara ayırmak vaktim yok uyucam z. g lütfen 😀
Soran+1 yılsene 2020 hala kapalı açık ayrımı yapan zihniyet kendinde beyin olduğunu sanıyor iyiymiş 😀tek hucrelisij galiba 😂
Bu sayfadakilerin çoğu da kadınların çalışmasi zorunluymus gibi düşünürler ama bence kesinlikle yanlış, aile denen kavram yok ediliyor, maddiyat evlilik maneviyatınin yerini alıyor. Gunumuzde birçok çocuğun kötü şeylere bulaşmasın da en büyük sebeplerindendir. Ben istemem.
40 YorumlaErkeğin kriterleri hep sorun olmuştur. Çalışsın dersin eve erkek bakar derler, çalışmasın dersin ekonomik özgürlük derler, ev hanımı dersin köle miyiz derler, güzel olsun dersin seks objesi değiliz derler...
20 YorumlaKadin hem evde calissin sonra ise gitsin iste calissin sonra bide gelsin cocuk baksinn oldu ketcap mayonezde olsunmu bari insanlar iyice kafayi yemiss aile kavramindan haberleri yok heralde kari parasi yemeye and icmisler
50 YorumlaNasıl ya? Çok nadirdir öyleleri. Ben mesela evlendiğim zaman eşim de çalışmak istemiyorsa çalışmasını istemem. Ev işleri falan yorucu zaten. Ev işlerine de yardım ederim Aynı evde bir ömür geçireceğiz her işi ortaklaşa yapmaktan yanayım. İşe gider çalışırım. Evde boş zamanlarımda ev işlerini yaparım. Geçimi zor olan ailelerde olabilir ama bu
30 YorumlaBoşa kendini yorma.
Senle ilgilenseydi gitmezdi.
Sevseydi yine gitmezdi.
Evet ekonomik sorunlarimiz var.
Ama el ele tutunabilirseniz bunun üstesinden gelebileceğini bilse yine gitmezdi.
Dertleri dünya malı.
Derdi dünya olanın.
Dünya kadar derdi vardır.
Okuduğun için tişikirler küçük hanım...30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇalışıp çalışmamak kadının kendine kalmış bir seçim.
Nasıl ki ev işleri kadının sorumluluğunda sayiliyorsa, çalışıp eve bakmak da erkeğin yükümlülüğüdür.
Evini çekip çeviren, kocasına güler yüz gösteren ve ona sadık olan, iyi bir hayat arkadaşı olan kadın, adamın başarılarının ve kazancının ardındaki gizli kahramandır.30 YorumlaHerkesin beklentisi farklı. Zaten ben bizim ülkede evliliğin bu kadar şart bir şey olarak gorulmesinide anlamıyorum.
Umarım karşılıklı beklentilerinin uyacağı, düzgün biri çıkar karşına diyeyim.10 Yorumla
+1 yılHayır kanaatkar biriysen çalışmak zorunda değilsin. Ev hanımı isteyen çok erkek var. O çalışan kadın istiyorum diyenler de evlendikten sonra bir de çocuk olunca ortok colosmo hoyotom demeye başlıyorlar.
10 YorumlaYa çok Sacma ne işle meşgulsün nee kurban olsunlar sana
11 Yorumla
Soran+1 yıl💪💙
Çalışan kadın olman gerekmiyor ev hanımlığı bence çok daha iyi ve saygı duyulacak bir meslek. En iyisini yapıyorsun. Bende sadece ev işleri ile ilgilenen kadınları severim.
20 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de dert ettigin seye bak değerini bilen seni seven illa cikar sanki çalışsan biriyle evlenmek icin mi calışacaksin , hayır. Onlar dert etsin seninle evlenmeyi sen ne takıyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Çalışmıyorsun diyr görüldü atandan hayır gelmez zaten baslamadan bitmesi en güzeli kendileri kaybeder
Vay be ekonomi iliskileri ne hale getirdi 😂eskiden ben hanimimi calistirmam kiskancim diyen erkekler vardi
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. Çalışmak erkek için zorunluluktur kadın içinse sadece tercih zaten kesinlikle eve bakmak gibi bir mesuliyeti yok kadının ben şahsen çalışmasını istemezdim
40 Yorumla
+1 yılBence kadinin yeri evi zaten cok zor bir is yapiyorlar ev hanimligi milyarlar verseler yapamam bende calismayan es ariyorum ama bulamadim akli basinda
36 Yorumla- +1 yıl
Tabiki😊
- +1 yıl
E tabi özel sektörler kötü... Eğer bana öyle bir yer denk gelse çalışamazdım... Zaten hassas bir insanım😅
- +1 yıl
Kesinlikle ev en guzeli
- +1 yıl
Yok yine bir öğretmenlik v. s güzel...
- +1 yıl
Ozelden konusalim burayi mesgul ettik😘
- +1 yıl
😅😅
Gece gündüz çalışıyorum geçindiriyorum eşim yeterki çocuğa iyi baksın evimizi çekip çevirsin gözüm arkada kalmasın başkada bişey istemem
20 Yorumla
+1 yılSırf Bir erkeğin seninle evlenmesi için çalışacaksan zaten hiç çalışma. Çalışmamdaki amaç kendi ekonomik özgürlüğünü kazanmak olsun.
20 Yorumla
+1 yılAlakası yok ben çalışmıyorum ama kimseden görüldü yemedim yani 😂
11 Yorumla
Soran+1 yılgüçlü kadın 💪😂
+1 yılBi de şey demezler mi ben senin için diyorum çalış kendini geliştir falan diye... hikâye bunlar erkekler para yedirmekten korkuyolar
39 Yorumla- +1 yıl
Herkesin ev geçindirecek parası var mı?
Soran+1 yıl@SubutayHan demiştim kendine güvenmeyen birisin diye git profilime seninle evlenilmez sorun paranın olmaması değil sorun zihniyetin çalışırsan para olur çalışkanlık önemli
- +1 yıl
Dinen ev geçindirmek erkeğin görevi
Soran+1 yılşu arkadaşla tartışmayine kendisi yetersiz olduğu için bahane buluyor baştan da belli bu kişinin cimri de olacağı
Soran+1 yıl@SubutayHan devir bahane insanlar aynı senin gibi biriyle hic bi kız yola çıkmaz ben diyeceğimi dedim
Soran+1 yılkes artık ya kesss senin gibi zihniyetin nesli tükenmeli
- +1 yıl
Ben evlenmek istemiyom zaten paragözsünüz hep...
Soran+1 yıl@SubutayHan evi gecindirmeyi paragöz olarak algılıyorsan o senin algi kıtlığın annen de paragöz o zaman baban evi gecindiriyor diye?
Soran+1 yılneyse ya fazla söze gerek yok 😀 beğeniler ve soru beğenler cevabı vermiştir 😀
+1 yılValla ben çalışmayan eş arıyorum ama ne hikmet hep çalışan çıkıyor karşıma. En son tanıştığım kız güvenlik görevlisiymis biraz tartıştık ağzıma yüzüme daliyordu zor kaçtım canımı kurtardım
35 Yorumla- +1 yıl
Koptum 😂😂😂
- +1 yıl
@İlahiadalet1980 gülme ciddi ciddi daldı kız ne oluyor dur bi dk demeye kalmadan kendimi arabaya zor attım kaçtım resmen
- +1 yıl
Naptın axaba kıza
- +1 yıl
@İlahiadalet1980 yahu ne yapicam Olmaz istemiyorum burda bitsin dedim hay demez olaydım vay kendimi ne zannediyormusum allah boy vermiş gerisini koy vermiş demeler sırtlan gibi saldırdı üstüme yetişin adam ölduruyorlar diye bagiricaktim az kalsın
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, böyle bir şart yok. Ama bu kadın hakkındaki kriterlerin değişmesi çağımızın bir gereği ve doğrusu. Kadınların ezilmesi ve ataerkil bir toplum olmamızda saydığın kriterler çok önemli bir yer tutuyor.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Yaşamak zor, hayat ateş pahası, çalışan kadın daha iyidir, sanırım, emin de değilim! 😅
Zorlanmak istemiyor olabilirler...52 Yorumla
Soran+1 yılÖyle erkekler kötü günde terkeden boşanmalar dan belli oluyor zaten 😀😁😂
- +1 yıl
Kim bilir belki de
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. İşin temeli ekonomi ama ben çalışmasını istemedim ve calismiyor
20 Yorumla
+1 yılBen calismaktan yana degilim ya bende bu sorunun cevabini merak ediyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılIstiyor ise calisir istemiyorum ise çalışmaz az çok demeden bir şekilde gecinen geçiniyor niceleri var eşleri çalışmıyor ama asgari ücret ile hem kira ödüyor hem çocuk okutuyor hem de hanımına bakıyor yapan nasil yapiyor
00 Yorumla
+1 yılMillet paraci bacım. Bide herkes statü meraklısı olmuş.
32 Yorumla
Soran+1 yıle neden kadınlar böyle erkekler için kendilerini yipratiyorlar yaparım ederim çalışırım diye diye erkeklerin yükünü hafifletip çıkarcı erkekler yapıyorlar
Soran+1 yıl@yüreğigüzeladam ama bunun nedeni sizlersiniz kadınlar herşeyi yapsın diyerek bu halde oldular
- Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılKendine guvenmekse dusundugun sey
Daha kendi gecimini saglayamayan
Kendine bakmaktan aciz bir kadin
Benim cocuklarima ne ogretecek , nasil bakacak , nasil sorumluluk alacak diye sorarım
Evlilik sorumluluksa neden o sorumlulugu ortaklasa paylasmiyoruz?
Ayrica bir kadinin bana muhtac oldugu icin degil, benimle olmak istedigi icin yanimda oldugundan emin olmak isterim14 Yorumla
Soran+1 yılgörun işte kızlar karısı calismali diye düşünen karısını çalıştıran erkek zihniyetini görün siz çalışmadiginiz için bunlar böyle düşünür evime işime gücüme bakarım diyenler değil bi tiplemeler siz çalışmadığın da sizi muhtaç hissettiren bunlar çalışmayan bayan isteyenler değil ! bu da ı f ş a olsun
Soran+1 yılSen kadın misin ki seni eni sen olduğun için sevcin bir kadının çok seçeneği olur senin bir kadının gönünü fethetmek senin görevin olmalı
kızlar görüyorsunuz gibi çalışan kadın isteyen erkekler saygısız hadsiz evet evet görüyorsunuz dimı muhtaç diyor çalışmayan kadınlara aciz diyor analığına sorguluyor böyleleriyle bir yola girmeyin herşeyi ben yaparım ederim demeyin- +1 yıl
Herşeyi kadının yapmasını değil
tekrar belirteyim beraber yapılmasını istiyoruz.
Nikah memuru
Hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye başlıyor sormaya
ve ardından ekliyor;
Hiç bir kimsenin etkisi ya da baskısı altında kalmadan kendi rızasıyla evlenmeyi kabul ediyor musunuz diye...
Şimdi burda bir duralım...
Kendi ekonomik özgürlüğü olmayan bir kadının ;
Aklı
Fikri
ve Vicdanı hür olabilir mi?
Bu kadın, günahıyla sevabıyla tüm kararlarının arkasında duran bir birey olabilir mi?
Diyelim ki olabileceğini düşünüyorsunuz...
Hiç bir kimsenin etkisi ya da baskısı (Örneğin Anne Baba'nın ekonomik baskısı) altında nasıl sağlıklı karar verebilir? "Ben kızımı o adama vermem " diyen Babaya
"Senin kızın alınan verilen bir emtia değil!!" diyebilir mi?
Şurada bir anlaşalım.
Çalışan kadın kendine çalışıyor. Bana değil. Ben kimseyi çalıştırmıyorum.
Kadın ve erkek gerçekten eşit ise sorumlulukları da eşittir.
Ben issiz kalırsam o bana
O işsiz kalırsa ben ona bakarım.
Ama kimse kusura bakmasın, ben işe giderken "**sura *sura uyuyan ,
Şöyle bir evi temizleyip çok iş yaptım edasıyla
Seda Sayan ya da Müge Anlı seyreden bir kadınla benim işim olmaz.. - +1 yıl
Bu da sizin gibilerin ifşası olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurumum iyi evlendim eşim çalışmıyor bende istemiyorum çalışmasını rahat yaşasın bakarım ben ona bir dairem yeni arabamız var yeter 1 tanede çocuk yaparız
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılBenim bildiğim geneli ev kızı istiyor bunu ilk senden duydum
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben evleneceğim kadının çalışıp, çslışmamasına takılmam. Tercihine saygı duyar ve daima destek olurum.
13 Yorumla- +1 yıl
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Soran+1 yılAmin insallah
- +1 yıl
Sorunun tamamını okumadan cevap verdim. Eşim olacak hanımefendinin ahlaklı ve kalbinin güzel olması benim için daha hayırlı. Hem yüzü güzel on senede doyulurda. Gönlü güzele bir ömür doyulmazmış.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnlar evlenince tv karşısında oturmayı ve kadının evini bakmasını bekliyor oyuzden 😂
10 Yorumla
+1 yılhayır. ister çalışan ol ister olma bu fark etmez. bu kendi fikrim.
10 YorumlaYemek yapabiliyorsan ben talibim 🤣🤣🤣🤣
Alakasi yok çalışıp calismamakla sen biraz yanılıyorsun o konuda10 YorumlaGünümüzde hayat şartları ağır, maalesef geçim zor bundan dolayı brçok erkek çalışan kadın diyo tercih meselesi. Ben de tam tersi ev kadını olsun dedim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Evleniceğin erkek senin parana mı bakıyor yoksa aşık olan kalbine mi
20 YorumlaBen asla öyle yapmadım bir kadına ama şöyle ki günümüz ekonomisi ve ülkenin geldiği halde tek maaşla geçinmek artık imkansız..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. maddi imkanım oldukça eşimin çalışmasını ıstemem bunun için uğraşırım
20 YorumlaYokHayır. Benim için çalışan olması şart değil. Ama hayat şartlarından doşayı bira böyle düşünüyor olabilir ler.
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat