Aşk İlişkileri Çarsafli Biriyle Evlenmek Istiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Allah rizasi icin carsaf giymis biri ile nasil evlenebilirim. Gorucusu usulu olacak zatende nasil bulabilirim ailemi nereye yonlendirebilirim Güncellemeler+1 yıl Guncel Çarsafli Biriyle Evlenmek Istiyorum? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Uzgunvekaramsar Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 57% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı. İsmail ağa cemaati çarşaflıdır annen oraya gitsin desinki benim oğlan çarşaflı bir eş istiyor uygun biri var mıdır 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Anladim Yorumla Uzgunvekaramsar +1 yıl Ben öyle bir ortam gördüm genelde oluyordu Yorumla Soran +1 yıl O ortama mi girdin peki nasil oluyorlar Yorumla
zamansızbirben277 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl sohbetlere dahil olsan Furkan derneği eslemder mesela.. eslemderde kadınlar çarşaflı oluyorlar.. oradaki ortama girersen eğer bulabilirsiniz diye düşünüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladjm Yorumla
elifbinici Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Kuran kursu yurtları var annenler oraya gidecek bakacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki teskkurler Yorumla
Sweet-Witch Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı. Neden carsafli? 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Allah rizasina uygun oldugu için Yorumla Sweet-Witch +1 yıl Yanlis dusunuyorsun bence Yorumla Soran +1 yıl Neden nasil dusunmem gerekyor Yorumla Soran +1 yıl Takip ettim sizi aciklayin merak ettim Yorumla Sweet-Witch +1 yıl Yani her carsafli Allah rizasina uygun olmadigi gibi her açik olan kisi de Imansiz degil onun icin dedim Yorumla Sweet-Witch +1 yıl Bence hayirli bir es isteyin kapaliliktan once Yorumla Soran +1 yıl Hayirli bir es istiyorum zatende carsaflilar Allah rizasina uggun sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Siz yani diyorsunuz ki hayirlisina bakin acik kapali farketmez mi diyorsunuz Yorumla
Kızlar Ne Diyor
İsmail ağa cemaati çarşaflıdır annen oraya gitsin desinki benim oğlan çarşaflı bir eş istiyor uygun biri var mıdır
Anladim
Ben öyle bir ortam gördüm genelde oluyordu
O ortama mi girdin peki nasil oluyorlar
sohbetlere dahil olsan Furkan derneği eslemder mesela.. eslemderde kadınlar çarşaflı oluyorlar.. oradaki ortama girersen eğer bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Anladjm
Kuran kursu yurtları var annenler oraya gidecek bakacak
Peki teskkurler
Neden carsafli?
Allah rizasina uygun oldugu için
Yanlis dusunuyorsun bence
Neden nasil dusunmem gerekyor
Takip ettim sizi aciklayin merak ettim
Yani her carsafli Allah rizasina uygun olmadigi gibi her açik olan kisi de Imansiz degil onun icin dedim
Bence hayirli bir es isteyin kapaliliktan once
Hayirli bir es istiyorum zatende carsaflilar Allah rizasina uggun sonuçta
Siz yani diyorsunuz ki hayirlisina bakin acik kapali farketmez mi diyorsunuz