• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Türbanlı biriyle evlenmek istiyorum?

aslan-burcu-erkeği
aslan-burcu-erkeği Takip Et
Xper 7 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
Ama Ateistim, ne yapmam gerek?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _1melese_
    _1melese_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Selam ,
    İslam dininde müslüman birinin müslüman olmayan biri ile evlenmesi caiz değildir
    Çünkü bayanın duyguları değişkendir ve erkeğe göre daha kırılgan ve alışkan yapısı vardır.

Bu durumda sizin içinde senin İslam dinine mensup olmuyor oluşun onun için belki belirtmese dahi bir sorun.

0
    30 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Islam dinine girmek istersem?

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Tabi ki de. Aslında bunu ilk yorumda belirtmem gerekirdi.
      Müslüman olsan ve gerçekten içten bir şekilde kelime i tevhit getirsen sonrasında tabi ki de caiz oluyor ve gerçekten bu vesile ile ahiretini de kazanmış oluyorsun.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Peki Islam dinine gecmis gibi yaparsam ama icten ice tanrının varligina inanamiyorsam ne olacak?

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Yani içten içe inanmayıp sırf birini seviyorum diyerek bu yola çıkarsan ya da bi başka neden konu fark etmeksizin.
      1. si çevrendekileri kandırmış oluyorsun.
      Diyelim ki kandırdın ya da tam olarak öyle tabir etmedin ancak ben müslümanım ve benim dini inancıma göre rabbimiz her şeyi gören ve işiten her yaptığımızdan haberdardır.
      Yani her şeyi çok güzel bir düzen kursan dahi rabbimizin katında ona inanmayıp kul olabilme çaban dışında birde ona kulmuş gibi yapıp müslümanların içerisinde olman kesinlikle doğru bir şey değil ve hatta benim dini inancıma göre bunun içinde ayırca bir azap çekersin ve hatta yalanla bir ilişki bir ömür gitmez. Gidemez ki gitse bile bu dediğim şekilde yani. İçten istemen gerekiyor

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Guzel ve acik bir yorumdu. Soyledigim durum dahilinde hayatim boyunca hayırlı bir es ve iyi bie aile babasi olursam, yine de dini inancin geregi yanlis bir sey yapmis sayilir miyim?

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Yani şöyle gerçekten çok muhteşem bi karakterde olabirsin örnek gösterilen biri olabilirsin.
      Ya da ortasında ideal biri ama zaten biz kullar olarak dünyaya gönderilme amacımız Rabbimize kul olabilmek.
      Yani Eğer rabbimiz bizleri direkt Cehenneme koysaydı bizler kabul eder miydik asırlar boyunca sorgusuz süalsiz cehennem azabını? O zaman dünya hayatındayız ve imtihan ediliyoruz asli amacımız Rabbimize kul olabilmektir.
      Sen bu durumda zaten eğer diyorsun ya çok iyi bi baba çok iyi bir eş zaten İslamiyeti çok doğru bir şekilde yaşasak bu dediklerinin hepsini yerine getirmiş oluyoruz.
      Yani sen burda asli amaçtan şaşmış oluyorsun kalbin de beslediğin şeyle dilinde ikrar ettiğin şey bir olmuyor bu da kabul edilebilir bir şey değil.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Islami degerleri yerine getirme maksadi gerceklestirmek ayri, dinden bagimsiz yasayarak da iyi bir es, iyi baba olunabilir. Tesekkur ederim gorusler icin.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Yani benim din ile bağdaştırmada tek nedenim dinin de zaten bu bahsettiğimiz güzel davranışları yerine getirmemizi istiyor olması başka bir din adına ya da ateistlik adına normal birinin yapamıycak olması değildir.
      Rica ederim.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Evet nihayetinde hepimizin vicdani var, bazilarimizin az bazilarimizin cok. Bu vicdan boyutuna gore iyi ya da kotu bir insan olunabilir.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Tabi ki de olunabilir ama vicdan merhamet aşağıdaki yorumlarda aldatanda var demişsin yani evet bunları yapmak insaniyetle alakalı.
      Kişinin kendi iradesi ile nefsinine söz geçirebilmesi ile alakalı.
      Müslüman olup yanlış davranışlar sergileyen kimseler bunun yaptıklarının bedelini elbette şüphesiz ödiyecekler , ya da müslüman olmayıp doğru kişilikte olan bir insan ise eğer uyarıldıysa yani İslam dininini duyduysa ve ergenlik çağına ermiş olup iradesi ile İslam dinine inanmıyorsa zaten bizim bu dünyaya gönderilme amacımız salih bir kul olabilmek iken o kul olma inancından vazgeçtiği için ona göre azaba çarptırılacaktır.
      Her konu da zerresine kadar hakksızlık yapılmayacağını bildiren bir Rabbimiz var.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Ben de her acidan herkesin hak ettigini tamamen almasi taraftariyim. Umarım oyle olur.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Bu hani şu davranış şu kadar asır cehennem vs. diye insanlarda bilmiyor çünkü tam bi hükmü yok zaten ancak büyük günahlar belirtiliyor. Örneğin intihar edenlerin hiç cennet yüzü görmiyceği gibi.
      Büyük günahlar ve çeşitli ayet ve hadislerde azapların şekilleri.
      Biz insan aklı ile herkes kendince bir hüküm verip bir şeyler veriyor ancak hesap gününde zerresine kadar haksızlık yapılmıycağını buyuyor Rabbimiz.
      Bilen de bildiğini söylemek zorunda ve bu Alahı inkar etmekte büyük günahlardan.
      Yani evi satın almamamışsın ve almıycakmışsın ama evin içine eşya döşemek amaçlı durmadan eşya alıyorsun gibi.
      Hakkında hayırlısı olsun.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Ben dini bir arayis icindeyken Kur'an'in Turkce mealini 2 kez okudum. Hem de irdeleyerek ayrica incelemeler yaptım. Ozellikle Islam uzerinde calisiyordum çünkü Türkiye'de dogup buyuyen bir insanım. Vardigim sonuclar bir yana, insana bazi konularda apaçık bilgiler verilmiyor ve bu da dinin herkes tarafindan farkli yorumlanmasina neden oluyor. Ozellikle gercek ya da sozde din adamlari, bu bosluk kisimlarini kendileri dolduruyor dogru ya da yanlis bicimde

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

İşte bu durumda hani diyorsun ya sözde din adamları bu boşluğu dolduruyor.
      İtibar etmemek kuranı kerime uygun yaşamakta bizlerin elinde.
      Yani müslüman ama eşini aldatmış zina yapmış hırsız... vs. bunlar zaten İslam dinini araştırırken okumuşsun İslam dini tam anlamıyla yaşandığında hem dünyanı Hemde ölümden sonra gösterilen hayatını güzelleştirmiş oluyorsun.
      Diyosun ya bi boşluk oluyor tamamlamak içinde atıp tutan vs. evet oluyor ancak onlar yaşıyamıyorlar yanlış aktarıyorlar diye İslam dininden vazgeçmek mi? Hayır.
      Ya da bi ayeti anlamlandırmadığında tefsirine yani açıklamasına sahih kaynaklardan yani israliyattan vs. değil araştırma yap.
      Yani aslında sırf bu yüzden Efendimiz Hz. Muhammed ( s. a. s.) bi çok hadis ile açıklık getirmiş ve sonrasında açıklamayı bırakmışlar çünkü bozulma ihtimali taşıyor.
      Kuran ' ı kerimin bozulmayacağı müjdelenmiş.
      Bu durumda onlar yanlış yorum yapıyor diye doğrulardan vazgeçmek ziyandır.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Benim tanri fikrine uzak olusumun sebebi sozde din adamlari ya da Musluman oldugunu soyleyip kotuluk yapanlar falan degil. Direkt olarak dinlerin kendi icerigini ikna edici bulmadigim icin ve felsefi acidan da dinler ve tanrilarin varligi konusunda emin olunamayacagini fark ettiğimden dolayi kendi icimde, herhangi birinin olumlu ya da olumsuz fikirlerine ihtiyac duymadan bu asamaya geldim. Zaten genel olarak birinin beni manipule etmesine izin vermem. Kisisel kararlarimi yalnızca kendi cikarimlarima bağlı olarak değiştiririm.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Kainati düzene sokan bir İlah olmalı.
      Amaçsızca doğmak yaşamak ve ölmekten ibaret değil her şey.
      Senin kendi tercihin saygı duyarım fakat tesedürlü biri sayesinde bu vesile ile Müslüman olmanı gerçekten çok isterdim.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Hayatin ne gosterecegini bilemeyiz. Umarim herkes icin en iyisi olur.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Evet bilemeyiz ancak benim dinimce irade sahibiyiz doğruyu yanlışı eğer zamanında ayırt edip Hak yola girmemiş olursan ahiret hayatında çok pişman olursun. bence de umarım herkes için iyisi olur.
      😊🌼

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Kendimi baski altinda hissetmiyor ve yanlis karar vermis olmaktan korkmuyorum. Her zaman iyi bir insan olmaktan vazgeçmiyorum. Karakterimden odun vermiyorum Muhim olan bu benim dunyamda.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Tabi ki de bence de her şeye rağmen kendin olmak karakterinden ödün vermemek muhteşem bir şey.
      Ancak İslamiyet seni baskı altına sokmaz baskınlardan arındırır.
      Baskı olarak gösterilen her ne ise bizlerin doğru yaşayamıyıp yanlış göstermesi kaynaklı büyük hatalar olmuştur.
      Senin hür iraden sonuçta ben sadece fikrimi beyan ettim.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Yani yanlış tercih etmiş olmak konusunda kendimi baskı altında hissetmiyorum demek istedim. Eğer hatalı karar verdiysem, çok düşünerek ve araştırarak bu sonuca vardığım için, içim rahat. Hatta yıllar önce başladığım mücadelede, her Türk gibi Müslüman iken, üstelik dindar iken bu aşamaya gelmemek için kendimi çok zorladım. Tanrıya inanmak, Allah yolunda olmak o zamanlarda beni daha çok rahatlatıyordu ve Ateizm korkunç bir histi. Sonucunda alışılıyor tabii ama bana sorarsan hala tanrıya inanmak insanı manevi yönden daha çok rahatlatır.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

O zaman manevi halde kendini rahat hissettiği kendin dahi fark etmişsin.
      Mesela ben kendi adıma düşünüyorum.
      Hiçbir din korkunç değil ateislikte olabilir ancak Ayeti kerime de dendiği üzere sizin dininiz size benim dinim banadır.
      Ve ben gerçekten Namaz kıldığımda secde de yüreğimin huzurunu hiç kimse ile konuşurken almadım.
      Günah işlerken Rabbinin seni görüyor iştiyor ve her şeyden haberdar olması sen İslam dinine mensup olduğunu hatırladıkça hata işliyceğin zaman rabbinden Haya etmene sebebiyet veriyor.
      Bu da yanlışlardan arınmaya neden oluyor.
      Ama dini olmayan bir insanda iyilik yapar o ayrı konu.
      şu an şu kararda iken sana sadece görüş belirtiyorum sen için rahat ettiği ve kararından memnun olduğunu belirtiyorsun. Ama manevi bi huzurun farkındasın. Bazen Tanrı olsa bile diye olasılık koyuyorsun tamam var o zaman bu neden böyle diyorsun içinden ama aklındaki soruların üzerine düşmek senin rabbimizden vazgeçmene neden teşkil etmemeli.
      Nefis hep kolayı arzular insanoğlu fıtratı gereği kolaya meiili yaratılmıştır. Ve şeytanda bunu tetikler.
      Ancak irade bizim elimizde
      İradenle umarım çok geç olmadan hak yolu bulursun.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

"sizin dininiz size benim dinim banadır." burası kilit nokta. Herkes kendi içinde özgür şekilde dilediği hayat görüşünü benimseyebilir ve bunu yaşayabilir. Başkalarına zararı dokunmadıktan sonra...
      Kendim için zor olan bir yolu seçtim. Doğru olduğunu düşündüğüm fakat diğerlerine göre daha çetrefilli bir yaşam biçimi. Bu şekilde yaşamaya adapte olduktan sonra ve kendimi ikna ettikten sonra aksini yaşamak istemek cidden uzun bir süreç ister.
      Karşıma çıkan insanın da bu doğrultuda yaşamama alışık olması ve kararlarını buna göre vermesi gerekir.
      Mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum. Sadece bu.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Herkes mutlu bi yaşam istiyor ki istersen uzun süreç sürsün ki uzun süreç olarak tanımlıyorsan da acilen araştırman gerek çünkü yarına çıkıcağımızın garantisi yok. Ve hak yola girmeden vefat etme ihtimalini ortadan kaldır.
      Ki ben bunun bir ihtimal değil kesin olduğunu düşünüyorum.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Belki bir zaman sonra denerim. Bu gerçekten ömrün yetmeyeceği bir süreç olurdu. Çünkü onlarca din ve inanç biçimi var. Her birini araştırmadan nasıl kendimizi %100 ikna olmuş hissedebiliriz?

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Şöyle İslamiyet' in ilk ayeti bildiğin üzere ilk ayeti kerimesi " Oku " dur.
      Yani düşün araştır olarak tefsir edilmiştir.
      Bizler her ilim dalı ile araştırmalı ve öğrenmeliyiz.
      Farklı din konusunda da.
      Biz kalben inandık ve itaat ettik.
      Ancak Rabbimizin varlığından da şüpheye düşmeyip kainatın düzenini farklı dinleri öğrenerek ne olduğunu araştabiliriz.
      Ki bir müslümanın farklı dinleri de araştırması gerektiğini düşünüyorum. Nedeni ise İslamiyetin diğer dinlerin yayılıp tüm dünyada öğrenilirken İslamiyetin azalması. Bizler bildiğinimizi aktarmakla sorumluyuz.
      Şimdi böyle içimizde şüphe olmamalı.
      Nefsimizi tetitikleyen şeytanın kulağımıza fısıldamasına izin vermemeliyiz.
      Oldu ki şüpheye düştük bunun ardını bırakmak değil her şey.
      Oku ancak sonrasında " Rabbinin adı ile oku " deniliyor.
      Rabbinin ne zaman adını anmaktan tam anlamıyla vazgeçersen dinini bırakmış olursun ve bu yüzden kendine büyük ahiret azabı bırakmış olursun.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Evet bu bakış açısına sizin inancınıza göre doğru. Çok iyi bildiğim, aşina olduğum düşünceler. Bir zamanlar içinde bulunduğum düşünceler.
      Bu düşünceleri sorgulamak, sonucunda yeni fikirlerin peşine düşmek de bence kayıp değil, bir tür değişim. İyi sonuç mu verecek, kötü mü, onu ileride göreceğiz.
      Belki de hiçbir zaman anlayamayacağız.
      Teşekkür ederim değerli görüşlerin için, iyi akşamlar :)

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Sormak istediğiniz bir şey olursa hesabım belli özel mesajlara kapalı ama yardımcı olabilceksem takip isteği attığınızda bakarım. Aklında sorular olusa kendim hoca olucam fakat kendi hocalarıma da sorup araştırırım cevap veririm. Rica ederim, iyi akşamlar. 😊

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Çok iyisin, teşekkürler.

Yorumla
    • _1melese_
      _1melese_
      +1 yıl

Rica ederim 🌸

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

13

Cevap

15

Cevap

• Eskidenkayıtolanbiri
    Eskidenkayıtolanbiri Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Aklı başında hiç bir türbanlı ateist biriyle evlenmez

2
    8 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Sen evlenir misin?

Yorumla
    • Eskidenkayıtolanbiri
      Eskidenkayıtolanbiri
      +1 yıl

Hayır
      Düzeltiyorum hiç bir Müslüman diye

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Benim icin dini onemli degil ama turbanli hanimefendileri begeniyorum

Yorumla
    • Eskidenkayıtolanbiri
      Eskidenkayıtolanbiri
      +1 yıl

Öyle ama bir Müslüman dinine inanmayan birine evet demez dememeli

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Herkesin dini inanci adina konusamazsin. Din ve inanc kisiseldir.

Yorumla
    • Eskidenkayıtolanbiri
      Eskidenkayıtolanbiri
      +1 yıl

Herkesin sahip olduğu dine inandığım için konuşabilirm çünkü aynı halka içindeyim

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Hayat ne getirir bilemezsin

Yorumla
    • Eskidenkayıtolanbiri
      Eskidenkayıtolanbiri
      +1 yıl

Büyük konuşmayı severim

Yorumla
  • suqwe1
    suqwe1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Kapalıyım ve ateist biriyle evlenmem tamam herkesin dini kendine ama diğer dinler en azından yaratıcıya inanıyor

0
    4 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Musluman olsa peki?

Yorumla
    • suqwe1
      suqwe1
      +1 yıl

Yani hayatında böyle büyük bir şeyi değiştirsem benden mutlusu olamaz

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Tesekkur ederim

Yorumla
    • suqwe1
      suqwe1
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • candeveci3434
    candeveci3434 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 930 cevap paylaştı.

Müslüman birininin Müslüman olmayan yani Ateist biri ile evlenmesi caiz yani uygun değildir ancak Müslüman olursa böyle bir şey mümkün olabilir

0
    0 Yorumla
  • eskiköprününaltında
    eskiköprününaltında Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Popüler kültürle gelenegin arasinda sıkışıp kalmıs gibisin bu dedigin baya bi fantezi

1
    0 Yorumla
  • ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ
    ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl

Ateistlik defterini kapatıp yeni bir yola gireceksin işte güzel

0
    0 Yorumla
  • slmbenalper
    slmbenalper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 80%
    +1 yıl

Önemli olan dini inanç değildir zaten o kişi seni gerçekten seviyosa dini inancini sorun etmez

0
    0 Yorumla
  • nes2mvarhayattaa
    nes2mvarhayattaa Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 98%
    +1 yıl
    0
    0 Yorumla
  • Sesrarengiz
    Sesrarengiz Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Ortada buluşun deist olun ikiniz de, çıkın kerevetine

1
    0 Yorumla
  • sethres
    sethres Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Oğlum bütün bu üstteki kızların yorumunu bırak sen o sevdiğin kıza de ki islamiyeti bıraksın ateist olsun kabul etmezse sal gitsin ama yok romeo oynayacaksan sen bilirsin kardeş

0
    0 Yorumla
  • Gizliyizişte
    Gizliyizişte Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Madem ateistsin niye türbanlı biriyle evlenmek istiyorsun

0
    2 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Cok hos kisiler

Yorumla
    • Gizliyizişte
      Gizliyizişte
      +1 yıl

Bu bir sorun knk o inanıyor sen inanmıyosun beğenmekle aşkla bitmiyor her şey

Yorumla
  • T_ulu
    T_ulu Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.

Peki bu soruyu şimdi görmem asfdas

0
    1 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Aciklayabilirim..

Yorumla
  • Haylazzponçik
    Haylazzponçik Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Her türbanlı hakiki müslüman olmuyorki

0
    4 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Benim icin dini inanci onemsiz. Turbanli olan kizlar cogunlukla hanimefendi, akilli ve olgun davraniyorlar.

Yorumla
    • Haylazzponçik
      Haylazzponçik
      +1 yıl

Hakikî müslüman ise ateisle evlenmez

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Tesekkur ederim cevabiniz icin ama bence kisideki manevi degerler de onemli din harici. Her turbanli hakiki Musluman olmuyorsa, her Ateist de kotu degildir.

Yorumla
    • UDixon
      UDixon
      +1 yıl

Hararet nardadır sacda değildir
      Keramet baştadır tacda değildir
      Her ne arar isen kendinde ara
      Kudüste Mekkede Hacda değil

Sakın bir kimsenin gönlünü yıkma
      Gerçek erenlerin sözünden çıkma
      Eğer insan isen ölmezsin korkma
      Aşığı kurt yemez uçta değildir
      Keramet kıyafette olsaydı bütün kapananlar mükemmel insan olurdu keramet kişidedir kıyafette değil. Bir sürü açık var kapalılardan daha iyi daha edepli.

Yorumla
  • Savagexx
    Savagexx Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Dalga geçmek için mi istiyorsun a q

0
    3 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Tam olarak hangi kısımda dalga geçmişim gibi geldi?

Yorumla
    • Savagexx
      Savagexx
      +1 yıl

Neden istiyorsun? Ne alaka türbanlı biri merak ettim kardeşim

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Olgun, akilli ve kadin gibi gorunuyorlar

Yorumla
  • PetroSexual
    PetroSexual Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

O ve ailesi seni kabul edecekse sorun yok.

0
    0 Yorumla
  • Pianoblack2
    Pianoblack2 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 93%
    +1 yıl

Saçmalama olm sg daha düzgün trol soru bul

0
    0 Yorumla
  • _Çavbella_
    _Çavbella_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

İmkansız aşk dedikleri bu olsa gerek

0
    0 Yorumla
  • fgunes55
    fgunes55 Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

Çok güzel oluyorlar dimi

0
    0 Yorumla
  • CatJiJi
    CatJiJi Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Neden niye ki

0
    5 Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Hepinize tek tek yazayım mı

Yorumla
    • CatJiJi
      CatJiJi
      +1 yıl

Boşsun.

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Kirici konuşmayalim lütfen

Yorumla
    • CatJiJi
      CatJiJi
      +1 yıl

Özür dilerim. Ama soru yok ortada

Yorumla
    • aslan-burcu-erkeği
      aslan-burcu-erkeği
      +1 yıl

Diger yorumlara bakabilirdin.

Yorumla
  • niyeburdaysam
    niyeburdaysam Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 50%
    +1 yıl

İmana gel önce

1
    0 Yorumla
  • Muallime__
    Muallime__ Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Mümkünatı yok.

0
    0 Yorumla
  • Nellis92
    Nellis92 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Müslüman olman gerek

0
    0 Yorumla
  • Jhjhhhhjjh
    Jhjhhhhjjh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Ben de öyle. Çok yakışıyor bazılarına.

0
    0 Yorumla
  • deliadaam
    deliadaam Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 94%
    +1 yıl

evlen ne yapak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yordun be reis

0
    0 Yorumla
  • SKaragöz
    SKaragöz Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

çelişkiye bak :D

0
    0 Yorumla
  • Pembeninçekirdeğii
    Pembeninçekirdeğii Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Müslüman olman gerek

1
    0 Yorumla
  • Burak353534
    Burak353534 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

teercih senin

0
    0 Yorumla
  • BuneYaaaa___
    BuneYaaaa___ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Sana bakmazlar

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türbanlı biriyle evlenmek istiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Alevi biriyle evlenmek istiyorum? 8 cevap verildi
Urfalı biriyle evlenmek istiyorum? 9 cevap verildi
Alevi insanla evlenmek istiyorum? 15 cevap verildi
Çarsafli Biriyle Evlenmek Istiyorum? 4 cevap verildi
PÖH le yani ( polis özel harekat) birisiyle evlenmek istiyorum? 23 cevap verildi
Yobaz olmayan rahat biriyle evlenmek istiyorum? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birine aşık mısınız 😄?
  • Aşk hayatlarınız nası gidio🥲?
  • Herhangi bir alerjiniz var mı 🙃?
  • Neşeli cıvıl cıvıl bir sevgiliniz /eşiniz olsun istermiydiniz?
  • Yatakta yemek yer misin?
  • Komple kahverengi giyinmek güzel mi?
  • Kadınlar da erkeklere yürüyebilir mi?
  • Kaytaz böreği hiç yediniz mi?
  • Astra K mı Megane 4 mi?
  • Bu yemek tabağı sizce kaç puanlık, nasıl duruyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨