la sen erkekmisin? yüzün baya böyle nasıl desem masum gözüken küçük boylu kızlar olurya aynı kıza benziyorsun edit:eşcinselsin sanırım yorumu alınmayacağını düşünerek yazdım.
Herkes her şeyi bilemez ben yerinde olsam Türkiye dışında yerlerde gezerdim seyahat ederdim daha çok insan tanımak için. Çünkü her yerin insanı fikirleri zihniyeti farklı
Gay erkeklerden hoşlanan erkektir. Ful pasifse kendini kadın gibi hissediyordur sadece cinsiyet geçiş sürecine bir yeri yemiyordur ya da kendini kabul edemiyordur
Niye laf anlatıyorsun ki şuna? Dışarıda görse beni kız sanar burda tatava yapar kıskançlıktan. Kendisi yalnız ve hiçbir erkekle anlaşamayan çirkin çirkef içi pislik dolu bir tip herkes kendi gibi olsun istiyor. Devlet karşılamıyor ameliyatı.
Hayatını Başkasına Göremi Yaşıyorsun. Bu Hayat Bu Beden Senin, . Elbet Seni İsteyen Ve Seninde İstediğin Biriyle Evlenirsin. Türkiyede Tabu Meselesini Yıkmak Zordur Bu Yüzden İnsanların Ne Söylediğine Bakma
Birincisi yatakta kimsenin işini görmem aynı keyfi alırsam ben de alırım, kimsenin bir iki iltifatına düşecrk değilim içime sinmeyen kimseyle bir şey yaşamam sen hiç merak etme. İkincisi kişi kendinden bilir işi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
la sen erkekmisin? yüzün baya böyle nasıl desem masum gözüken küçük boylu kızlar olurya aynı kıza benziyorsun
edit:eşcinselsin sanırım yorumu alınmayacağını düşünerek yazdım.
Transım
eşcinsel olmuyormu reis
valla çocuk felan düşünmeyen biri olsa evlenir , ben evlenirdim
Gay erkeklerden hoşlanan erkektir. Ben kadınım sadece vücudum ameliyat olmadı daha teşekkür ederim ❤
ya yanlış anlamazsan hep merak etmişimdir , ameliyatta cinsel organa ne oluyor
Özetle, hayaların içi boşaltılıyor, penis derisi yüzülüp içe kıvrılarak derinlik sağlanıyor, penisin ucu klitoris görevi görüyor, hayaların derisi şekillendirilerek vajinanın estetik şekli veriliyor.
anlıyorum teşekkürler
Önemli değil
Turkiyede evlenmez, sürekli bok atarlar selin ciğerci örneği
Evlendi o ama
Bok atarlar kısmına örnek o
Birde evlendi çünkü parası var ikisinin de. Bülent ersoy örneği
Evet de o ünlü
ahh seni tamamen cinsel isteklerini karşılamak için kullanır bence , ama uzun soluklu olabilir bu fena değilsin
Biladerim kapat bu halde bile sana yürüyecek tonla insan var ülke de
Nesin şu an peki tövbe ya iyice arttınız sizde erkekleri bize bırakın
Beden inşa sürecinde bir trans bireyim. Ayrıca erkek mi yok dünyada ya sabır
Tabi ki herkesin bir alıcısı vardır
Normal sorunca niye igrenc Hayır falan diyorlar
Çünkü genel bir ön yargı var translatçra genelde silikon fazka feminen göründükleri için
Niye hoşlarına gidiyor çoğunun öyle tipler
Yani bu zevk meselesi asla benlik değil
Translar mı silikon mu
Yapaylık
Ben doğalım ve transım
Umarım gönlünce biri çıkar karşına
Peki tşkler ❤
Rica ederim ne demek
Sen erkek olamazsın🤔
Değilim zaten
Tövbe tövbe nesinki 🤔
Trans kadınım işte
Himm çoğu trans kadından fazlasıyla guzelsin
Çoğu? Tamam 😂
Çoğu yanlış olur hepsinden demeliydim,😊
Hahah Estağfurullah sağol 😂. Soruma cevap alamadım
Tamam tamam kabul eder için rahat olsun😊😊
Peki umarım. Teşekkürler ❤
Homofobik değilse, evet evlenir.
Normal sorunca Hayır igrencsiniz diyorlar hepsi
Homofobik oldukları için işte 😂
Kız gibisin olabilirdi
Penisini kestirmezsen evlenirim ama tamamen kadın gibi görünceksin
Alıcın olur.
Neden
Ne neden
Neden beni bir alan olur? Normalde fotosuz sorunca herkes hayır igrenc falan diyor
Her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. Bulursun gönlüne göre birisini. Takma kimseyi.
Bu arada laf sokmak için kör demedim. Bu atasözü. Söz böyle yani.
Bu sözün amacı başka ama peki
Evlenmem ama saygı duyarim knk
Çocuk yüzünden mi
Yoo knk tercih meselesi.
Niye erkek gibi mi görüyorsun da transları
Evet knk. Sonuçta öyle ama bunu sevenler de vardir merak etme
Evlenebilir tabiki
Fotosuz sorunca hayır diyorlar
Bilemiyorum. Fotodan dolayı olumlu yanıt vermedim zaten. Bence foto sana ait değil diye düşünüyorum. O yüzden dert etme.
Peki
Evet neden olmasın?
Hayır diyorlar trans biriyle birlikte olur musunuz diye sorduğumda
Herkes her şeyi bilemez ben yerinde olsam Türkiye dışında yerlerde gezerdim seyahat ederdim daha çok insan tanımak için. Çünkü her yerin insanı fikirleri zihniyeti farklı
İmkanım olduğunda gitmek istiyorum zaten
Güzel ben de gitmeyi düşünüyorum
Sen neden ki? Dini düşünce cinsiyetçi düşünce yüzünden mi
Her açıdan diyebiliriz. Farklı yerler görmek istiyorum, farklı yaşsm tarzlarını görmek istiyorum. Dediğin sebepler de beni buradan soğutuyor
Ben bu soruyu görmekten bıktım engellenmiyor mu ya
Nerde gördün ilk kez sordum boş yapma
Senmisin bu çok güzelsin :)
Teşekkür ederim ❤ Soruma cevap?
Türkiye de çok zor bende pasif gayim ama bir partner bile edinemiyorum maalesef
Pasif gay diye bir şeye inanmıyorum da hayırlısı senin için de 😊
Neden?
Gay erkeklerden hoşlanan erkektir. Ful pasifse kendini kadın gibi hissediyordur sadece cinsiyet geçiş sürecine bir yeri yemiyordur ya da kendini kabul edemiyordur
Ben işte 😅
Transsın sen de sonuç olarak :)
Oha çok güzelsin
Teşekkür ederim
Yaşın kaç
19.
Bana özelden yazsana
Olmaz
Niye :) korkma sapik değilim senin gibi biriyle hiç tanismadim duygularını merak ediyorum
Ben sadece soruma cevap istiyorum
Evlenir ama nasıl bir trans olacaksın misal vajina mi yapacaksın yoksa penis kalacak göğüs filan mı yapacaksın
Vajina istiyorum ama tr de olmam ameliyatı bunun için de çok para lazım yıllarımı alır
Ne kadar lazım hepsi için
Erkek bu erkek nasıl bir yokluktasınız ya
80 bin tl üzeri sadece cinsel organ için. Ama almanya da 6 bin eurodan başlıyormuş
Amerika 30 bin dolar ve üzeri
@Pınarrgüneer s.. lakmisin nesin laan zkmek için mi konusuyoruz aklın fikrin uçkurda awwina kodumun azgın karisi
Sen bir kadınsın sadece fiziğin erkek dolayısıyla tercih değil seninki zorunluluk devlet karşılaması lazım onu araştır
Terbiyesiz pislik
Bırak şu kıskanç kezbanı ya. Tr de erkek bile bulamıyorsa ne kadar çirkin çirkef bir karıdır sen düşün
@Pınarrgüneer bu arkadaş eminim senden daha güzeldir soytarı kılıklı kıllı kezban seni
Ahahha yazık cidden erkek erkeğe takılın siz hadi
@Pınarrgüneer eminim yan yana gelsek sana kendini erkek gibi hissettirecek kadar güzel ve kadınsıyım. Hadi uza
@Pınarrgüneer kesin evde kalmış şeyini parmakliyor zavallı hayatında y. arrk görmemenin hasretiyle yanıyor karı
@Pınarrgüneer ayrıca bu arkadaş erkek değil g. e. ri. z. ek. ali kendisi kadın bu tercih değil hormonları böyle ne yapsın
Niye laf anlatıyorsun ki şuna? Dışarıda görse beni kız sanar burda tatava yapar kıskançlıktan. Kendisi yalnız ve hiçbir erkekle anlaşamayan çirkin çirkef içi pislik dolu bir tip herkes kendi gibi olsun istiyor. Devlet karşılamıyor ameliyatı.
Neyse hakkında hayırlısı arkadaşım para biriktir yap nasıl mutluysan öyle yaşa
Teşekkürler
evlenir...
Niye normal sorunca hayır diyorlar
anormaller ya da gıcıklığına... insan işte zevk alıyor kırmaktan üzmekten
Haklısın teşekkürler
ben evlenirim arkadaş.. gönül bu..
kabul eder niye etmesin alahın işi
Begenir
Evlenir :)
Cidden mi 😊
Tabiki :) Bu Hayat Senin Nasıl Mutlu Olmak İstiyorsan Öyle Yaşarsın. Karşındaki İnsanda Yüzündeki Mutluluğu Görmesi Yeterli .
Ama fotosuz sorunca igrenc falan diyorlar
Hayatını Başkasına Göremi Yaşıyorsun. Bu Hayat Bu Beden Senin, . Elbet Seni İsteyen Ve Seninde İstediğin Biriyle Evlenirsin. Türkiyede Tabu Meselesini Yıkmak Zordur Bu Yüzden İnsanların Ne Söylediğine Bakma
Peki teşekkür ederim ❤
sevenleriniz olur..
anlamadım kadınsı erkek misin?
Trans kadınım işte sadece ameliyat olmadım daha
anladım resimdeki sen misin?
Evet
güzelsin ama evlenmezler de seninle birlikte yasayan erkek olur cogu evlenirim diyerek seni yatağa atar isini görür.
Birincisi yatakta kimsenin işini görmem aynı keyfi alırsam ben de alırım, kimsenin bir iki iltifatına düşecrk değilim içime sinmeyen kimseyle bir şey yaşamam sen hiç merak etme. İkincisi kişi kendinden bilir işi.
benim amacım seninle olamaz boşu boşuna kendine pay biçmişsin
Senin amacın değilse niye fikrini söylemeye geldin buraya. Hadi bırak by işleri he he
neyse ben uyardım seni hata etmişim bosver dediklerimi sen isine bak
Aynen sensin tek bilen
Haha bol şanslar
Belki
al bir güzel kardeşim daha
Zoruna mı gitti
ne zoruma gidecek
Olur