erkek arkadaşımla 6 aydır birlikteyiz ilk aylar çok güzeldi sonradan agrasifleşmeye başladı bana istediği gibi hakaret edip kalbimi kırıyor ben ufacık kızdığımda kendinden mahrum etmeyle tehdit ediyor öfkem sevgimin önüne geçer beni sinir etme diyor sık sık sana yenge yapacağım diyor beni aldatmadığına eminim hatta beni sevdiğini de biliyorum çünkü ailesiyle falan herkesle tanıştırdı beni fakat kendimi değersiz hissetmeme neden oluyor ama ben onu çok seviyorum ayrılamıyorum ama onun ayrılmasını istiyorum ne yapmam lazım çok kötü durumdayım bu çocuk yüzünden psikoljik ilaç tedavisine bile başladım kafayı yemek üzereyim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu gün ayrıldık arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Bizi üzen insanlara daha çok bağlanırız, bizi üzdükçe hem bunu paylaşıp hem de onları terk edemeyiz.
İnsanlar kendisine eziyet eden insanların peşinden koşma teamülündeler
Çünkü eziyet eden insanların tek davranışı eziyet etmek değil. Bu insanlar bizi hem mutlu eder hem de üzerler. Bir süre sonra biz onların bizi mutsuz ettiğini hatırlarız ama doğru değildir. Bizi sevdiklerini göstermeseler onları sevmeyiz ama seven insanların yanlışı daha fazladır. Bizi kötü hissettirirler, özgüvenimizi sarsarlar ve bizi sevdiklerini söylerler.
Bu insanları bırakmak kolay değildir. Bir süre onların peşinden gider sonra kendi bildiğimizi okuruz. Bu durum psikolojik travma bile olsa bize yapmak istemediğimiz şeyleri yaptıramazlar. Bu nedenle insanlar kısa sürelerde bizi üzdüklerinde onları bırakamayız ama daha uzun vadede onlardan uzaklaşırız. Bu nedenle kendimize kızmak yerine ihtiyaçlarımızın neler olduğunu bulmak ve ihtiyaçlarımız doğrultusunda davranmak en doğru davranış olacaktır.
Kısa sürede bırakamasak bile uzun sürede bize eziyet eden insanları bırakırız.
Uzun sürede olan bize oluyor hocam. Kısa sürede vazgeçebilmek onemli olan. Yoksa olan yıllara gecen zamana oluyor. Özellikle sana yenge getirecegim kelimesi zaten bu hanfendinin sevgilisi olacak kisiligin konustugu baska kadinlar oldugunu ve hanfendiye yer yaptiginida gosterir. Biran once kendime olan saygindan dolayi bu insandan ayrilmalisin
Hocam bakireliğini yitiren bir kadın ilk erkeği unutabilir mi? sonraki ilişkilerinde hep onu mu hatırlar?
@pirateistt hatirlamaz asla ya. Ilki onu etkileseydi asla birakmazdi
@Elfprincess peki onu aldatan ve eski sevgili ile arkadas kalabileceğini söylemesi normal mi? Ben kızınca tamam görüşmicem falan tarzı konusuyor.