Uzun süreden beri psikolojik şiddet görüyorum neden olabilir yardim lütfen?

Arkadaşlar bölümümde erkekler vardi 2021 yılında bu bölümden birine telefon vermiştim bir şeye bakicam demişti ama benim canım aklımdan geçmemişti böyle bir şey olacağı bilmiyordum o zaman böyle bir durum olacağını telefonu verdim casus yüklemişti dalga gecmelerinden ve telefona değişik şeyler olmasından anlamıştım sonra telefon hat değiştirdim 2023 e girdiğimizde bir seyler olduğunu fark ettim bu sefer takip ettiğini düşündüğüm kişilerden biriyle kavga ettim ve benim fotolarimda olan bir şeyi söyledi ve güldü psikolojim alt üst oldu yine telefonum kapandı kendine kendine açılmadı bende servise verdim her şey sıfırlandi yeni yazilim yüklendi ama hâlâ şüpheleniyorum ben nereye gitsem bazı erkeklerle karşılaşıyorum bana takıntı yaptıklarını düşünüyorum bölümde tek kız olarak okuyordum bu olay 2021 de başladı ilaç kullanıyorum her şeyi atlatmak için olmuyor anlatacak kimsem yok aileme anlattım inanmiyorlar dalga geçilme mevzusunu da söylemiyorum benle dertleri ne olabilir çok sıkıldım bu durumdan zararım da yok kendi halimde takılan biriyim
Uzun süreden beri psikolojik şiddet görüyorum neden olabilir yardim lütfen?