4 yıl süren önceki ilişkim aklıma geliyor. Ne yapmalıyım?

Üniversitede iken bir sevgilim vardi. Üniversite 2. sınıfta sevgili olduk ve 4 yıl kadar sürdü. Belli sebeplerden dolayı ayrılmak durumunda kaldım. Severken ayrıldım yani. kavga dövüş herhangi bir şekilde değil. Bir süre çok acı çektim 1.5 2 yıl kadar daha sonra hayatıma biri girdi o an öyle bir düşüncem yoktu arkadasimdi hatta arkadaş olarak çok sevdigim biriydi insanligi olarak da genel olarak arkadaşca saygı duyduğum. biriydi. yüksek lisansdan. Bana aşık olmus sans verir misin dedi. bende o an tamam dedim sevebilirim sandım ama şunu fark. ettim ki ben onu seviyorum evet ama insanı olarak seviyorum insanlığını iyiliğini ağırlığını. Sevgili gözü ile olmadığını fark ettim tabi bunu fark edene kadar nisanlandik biz ama ben kendimi iyi hissedemiyorum bir türlü. beynim bana oyunlar oynuyor sanki. Ara ara çok sık diyebilirdim hatta 4 yıl süren ilişkim aklıma geliyor istemsizce ve onu çok özledim. Bir yandan da kendimi suçlu hissediyorum şu an hayatmdaki insana karşı. Ama bunlar benim elimde degildi. Bende böyle şeyler yasamak hissetmek istemezdim elimde olsa zaten ben ne yapacağım
4 yıl süren önceki ilişkim aklıma geliyor. Ne yapmalıyım?