Çirkin bir erkeğin sevgilisi olur mu?
Ben çirkin bir erkeğim ve benim hiç sevgilim olmadı...
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. ..
Ben çirkin bir erkeğim ve benim hiç sevgilim olmadı...
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin. ..
çirkinlik;
zihinde, beyinde, karakterde olur.
genetik kodlanmanın yarattığı görece kavramlarda değil.
şekille sadece şekilciler uğraşır.
içleri boş paketleri şık hanımlar ve beyler var ya onlar.
ne adamlar gördüm kusursuz bedenleriyle salına salına geziyorlardı ya, ağızlarını açtıkları anda kusmuk kokusu yaydılar, duramazsın yanlarında.
ne kadınlar gördüm caddede yürürken herkesin dönüp baktığı ama tek bir insani vasıf taşımayan.
Al bende de o kadar
aynen ;)
Bunun cirkinlikle gzlikle alakasi yok.
Cook gordum kiz gzl erkek cirkin veya erkk tam artistbkiz ise maymun ama gozu bisey gormeyenlerde var. Hani leyla ile mecnun varya. aslinda leyla cok cirkinmis. mecnun ise siz bidw gwlin benim gozumden ona bakin dermis soranlara. bir kiz senin tipin icin senle beraber oluyorsa napcan onu. bmce vardir daha ortaya cikmadi
La sıkma canını kardeşim. Sen ne kadar kafaya takarsan daha da kötü olur. Yakışıklı olmaya gerek yok. Düzenli olarak bir kuaföre takıl. Elin yüzün temiz olsun. Düzgün elbiseler giy. bir saç modeli bul. Biraz cool umursamaz takıl. Tamamdir zaten bu kızlar gerizekalı varlıklardir inan bana o kadar akıllı değiller :) .
asıl çirkin erkeklerin sevgillieri olur kızlar sever çirkoşları :D bak beni çok beğenirler ama kızarkadaşım yok niye mi kıskanırız filan diolarmış. Lan sizin yüzünden çocuğum olmicak bu güzel genler toprağın altında çüricek diyorum dinletemiyorum :D :D
Cevap
10Cevap
şansın varsa herşey olur kardeşim
yakışıklıların sanki varmış gibi konuşıyorsunn
ne kadar çok çevren varsaa o kadar çok yaklaşırsın
ve fırsatların olur
Oturup senin sevgilinin olup olmayacağına biz mi karar vereceğiz? Sen kendi hayatında nesin arkadaş? Kendi hayatını başkalarına yaşatmaya ne kadar meraklısın?
Ya yapmayin böyle şeyler çirkin degilsn dir bakimszsindir kendine saygı duymaz san başkalarından gorebilirmisin sence sadece ruh eşini bulamamssndir henüz ben bir kız olarak hiç bakmm tipti dış görünüşü giyimi bunlara çare cok
sevgilin olabilir tabiki olmaması için sebep yok ve kendini çirkin görmeyi bırak istersen düşüncelerin dış görünüşünede yansır :)
çirkinlik diye bişey yoktur bakımsızlık vardır eger sen kenndine bakarsan o zaman çirkinlik diye bişey olmadıgını görüceksindir :)
her kör satıcının kör bir alıcısı oluyo mutlaka. endişelenme derim. hiç kimse dört dörtlük değildir sonuçta.
ben çirkinim ama skmediğim kız kalmadı ortamlarda takıl bar clup ne buluyorsan git konuş eve götür gitsin sonra yolla..
Olur niye olmasın onlarda insan :D Bakım yap aga? düzenli tıraş ol saçlarını sana yakışan şekilde kestir özellikle kaşlarının ortasını al ve düzgün giyin :D
her kör topalın bi' satıcı alıcısı yok dur bi' kürkü yırtık kel kör kirpi amannn neyse olur kardeşim benim neden olmasın..
Profil resmime bak cirkinsem evet olmuyor yok yakışıklı dersen sonuç yine olmuyor. d
Neden olmasın? Ben ne çirkin erkekler gördüm yanında çok güzel kızlar olan.
Bu işler özgüven ister unutma
Para ister :)
Çirkin diye birşey yoktur. Yer zaman ve mekan vardır bunlar bir arada olursa sevgilinde olur
olur tabi laflarıyla da etkilenebilir kardeşim canını sıkma
güzel kızların sevgililerinin çoğu çirkin, takılma bunlara
Yüreği temiz ise er ya da geç olur
Olur tabi dusunceler davranislar daha onemli bence
çirkin insan yoktur bence
çirkin insan yoktur bence kendine iyi bak
21 senedir hiç olmadı yeterlimi ^^
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar