Ben 24 yaşındayım daha bir kızın elinden tutamadım. Bunu yapabilen erkekleri gerçekten çok kıskanıyorum. Çirkin olduğum için olmadığını biliyorum. Millet özgüvensizlikten olmuyor, şundan olmuyor bundan olmuyor dese de biliyorum ki kızlar çirkin erkeklere bakmaz. Sizce çirkin erkeklerin sevgilisi olur mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim bence öyle düşünme..
Tip olarak çirkin değilsin orta diyelim.
Bencede biraz girişken biri olmalısın, yakın arkadşlarına söyle sana bir kız bulsun sevgili için. O kadar karamsar olma..
Bu devirde aynen kızlar paraya bakar. Mesela Çirkin bir insan olsa bile parası varsa kız her türlü bulursun. Ben bizzat gördüm..
Bu devirde kızlar paracıdır. kimi paraya bakar kimide Güvenli birisini ister.
Sen evlenmek istediğin vakit Dua et Allah inşaAllah birisi karşına çıkarır. Ve mahmut efendi hz. Veya Menzil cematine vs. gitmeni öneririm.04 Yorumla- +1 yıl
Tipten başka hiçbirşey önemli değil. Param da var olmuyor demek ki ya dünyanın en zengini olmalıyım. Ya da sonsuza kadar yalnız kalmalıyım.
Cevap sahibi+1 yılBak anlatamadım galiba, girişken biri olmalısın.
Tiple bir alakası yok, dedim ya kimi kız paraya bakar kimi de güvenli birisine. Yani tip iyi ya da çirkin olsa bile bazı kızlar, hem tipe hemde iç güzelliği dürüst doğru olan kişiye bakar. Yani ikisinede bakar..
Sen evlenmek istediğin zaman dua et Allah inşaAllah nasip eder. Ve cemaat derken ayrıca dini bayan dernekleri de oluyo, annen eğer gidiyosa veya annenin çevresi genişse bulur bitane. Bu kadar kafafaya takma.
Bak annem bir kız buldu bana veya arkadaşlarım bir kız ayarlamak istiyo ama istemiyorum, bedenimde ciddi bir kaç sıkıntı var. bu yüzden maddi konuda da sıkıntı yaşıyorum. Yani bedenim sağlam olsaydı daha iyi çalışırdım böylece sorunlar ortadan kalkardı. Dua ediyorum bakalım hayırlısı..
Ve tevbe suresinin son ayetini (tevekkül ayeti) 100 veya 313 kere oku faydasını görürsün.- +1 yıl
1 kere okuyunca da aynı 313 kere de okuyunca aynı 5bin kere okusam da aynı. Sonuç olarak tipsizim. Bakmıyorlar bana bakmazlar da. Sen coca-cola varken le-cola mı içersin? Kızlar da aynı şekilde işte yakışıklı varken çirkinle birlikte olmak istemezler. Ben dua etsem de herkesin cüzi iradesi var. Kimsenin cüzi iradesini kıramam dua etmekle. Onun adı dua değil büyü olur. Kimse istemiyorsa dua etmek de fayda etmez. O yüzden çirkin erkeklere kimse bakmaz diyorum kardeşim. Bilmem anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılBurda boşu boşuna yazmışız o zaman. Sen kararını vermişin kim ne dese kararın aynı. Bu kafayı atman lazım. Yeni bir kafa ile geçmişi unut geleceğine bak..
En İyi Cevaplar
+1 yılçirkinlik nedir hocam? hemen hemen seninle aynı durumdayım bir kadının elinin sıcaklığını bilmiyorum dudağındaki ıslaklığıni bilmiyorum ayrıca kendine çirkin diyorsun ben daha çirkinim o halde ben öleyim.. çirkinlik nedir biliyor musun çirkinlik güzellik kalptedir davranıştadir üslupdadir ahlaktadir ege r bunlar yoksa evet çirkinsin
biraz ozguvene ihtiyacın var inan bana herşey tipte değildir14 Yorumla- +1 yıl
Herşey tiptedir. Bana bir diyalog yazmanı istiyorum. Özgüvensiz erkek - kız
özgüvenli erkek- kız şeklinde 2 ayrı diyalog. Bakalım arasındaki farklar neler. - +1 yıl
diğer görüşleri okudum da neyse dedim içimden.. bence sen haklısın cirkinlerin sevgilisi olmaz
- +1 yıl
Adamsın !
- +1 yıl
aslında bu övgüyü hak edecek bitseydi demedim alamayacağını anladığım için haklısın diye geçiştirdim çünkü sen buna koşullanmışsın yani ben yorumlarda bunu gördüm eh ne diyelim Allah kolaylık versin
Gizli Üye(30-35)+1 yılresimdeki senmisin? öyleyse cirkin degilsin, cekingensindir ya da özgüven eksikligi vardir. zamana birak cikar elbet dogru kisi karsina. sen kendini gelistir, özgüvenin artsin, cekingenligin gitsin, bunun hakkinda kitaplar var, oku, eminim iyi gelicektir.
019 Yorumla- +1 yıl
Resimdeki benim evet çirkinim. Ben bana söylenen şeyleri 2ye ayırırım.
1) Kendimi iyi hissedeyim diye söylenmiş yalanlar
2) Kendimi kötü hissedeyim diye söylenmiş doğrular
Şimdi sen 1. olanı söylüyorsun.
Ayrıca yakışıklı olanın hiçbirşey yapması gerekmiyorken, sırf çirkinim diye kendimi geliştiriyim özgüvenimi arttırayım kitap okuyayım çekingenliğimi azaltayım ohoooo.
Cevap sahibi+1 yılbir erkek sirf yakisikli diye onun yüzüne bakan kizin aklina s..., sonra siz erkeklerin degil biz kizlarin basi agriyo yok bana kötü davraniyo, yok söyle yok böyle. Adam gibi Adam olun önce. yakisikli olunca pesinde kizlar gezer olmayinca gezmez bumu mantik. cirkinler kendini gelistirsin, yakisiklilar öküz gibi takilsin, cok haklisin bizim türklerden baska ne beklenirki zaten.
Cevap sahibi+1 yılsorun ne biliyomusun? sen kendini sevmiyosun ama kizlar beni sevsin istiyosun. önce kendinde calis, kendini sev sonra seni seven cikar. ister inan ister inanma denemek bedava.
- +1 yıl
Aslında küskünlükten dolayı çirkinler zaten kimsenin onlara bakmayacağını düşündüğü için kendilerini geliştirmezler. Yakışıklı erkekler hep daha iyiyi istedikleri için sürekli kendilerini geliştirirler. O yüzden çirkin erkeğe bakmazlar diyorum ki çirkin kardeşlerim sürekli reddedilip bunalıma girmesinler.
Cevap sahibi+1 yılsen böyle düsündügün sürece zaten böyle gider. degisim istiyosan önce kendinden baslicaksin.
- +1 yıl
Değişim istemiyorum. Ben sadece insanlar dürüst olsun istiyorum. Çirkin olana bakmıyorsunuz işte bunu itiraf etmekte sıkıntı yok. Çünkü hayvanlarda da böyle örümcekler kimin kolu daha uzunsa onunla çiftleşiyor. Tavuzkuşları kimin tüyü daha parlaksa onunla birlikte oluyor falan. İnsanlarda da böyle içgüdüyle birlikte yakışıklı göze hoş gelenle birlikte oluyorlar.
Cevap sahibi+1 yıldegisim derken sade düsünce tarzini kastetmistim, hep negativ degil biraz positiv ol. yakisiklisin derken dürüsttüm sen ne kadar inanmasanda, tek sorun kusura bakma ama suratsizsin, oysa biraz gülsen, siritmak degil sade biraz gülümsesen birazda gözlerin gülse bile yeter, cekilicigin cikar ortaya. ama sen mutsuzlugunu yalinizliga baglamissin, bu sekilde sevgilin olsa bile mutlu olamazsin, cünki kendinle mutlu degilsin.
- +1 yıl
Alakası bile yok. Sırf ben kendimi daha iyi hissedeyim diye yakışıklısın diyorsun. Ki yalan benim en sevmediğim şeydir. Ve benim en iyi arkadaşlarım her zaman benim ne kadar çirkin olduğumu yüzüme söyleyen insanlardır.
Cevap sahibi+1 yılyok niye kendini iyi hisset diye söylim zaten tanimiyorum seni, yakisikli bulmasam begenmedim cirkinsin derdim yalan söylemem icin bir sebebim yok zaten gizliyim. en iyi arkadaslar öyledir kizdirmak icin söylerler, bide artik ne kadar depresifsen he cirkinsin yeter sus demek icin öyle demislerdir, baktilar laftan anlamiyosun, ne duymak istiyosa onu söyleyelim ici rahat etsin demislerdir.
- +1 yıl
Ben çirkinim demem arkadaşlarıma. Onlar söylerler.
Cevap sahibi+1 yılbak kiz arkadaslar ay cok güzelsin söylesin böylesin, kiz gider pesinden o kiz söyle o kiz böyle diye dedikodu yaparlar
erkek arkadaslar ise yanindayken demediklerini birakmaz, o kisi gidince cok iyi cocuk cok severim diye konusular
yani cirkin demelerini bu kadar ciddiye alma. onlari bu kadar ciddiye alman özgüveninin olmamasini gösterir, gene basta dedigim gibi kendinle calis gelistir, özgüvenli ol biraz. bende öyleydim eskiden, kendimi hic sevmezdim cirkin bulurdum, kimse bakmazdi. bakanlarda sade kullanmaya calisti beni. birgün kafama tak etdi, özgüvenimi gelistirmek icin kitaplar okudum, kendimi sevmeye basladim, hayata farkli gözlerle bakmaya basladim. benden güzel kizarkadaslarim kiskanmaya basladi beni. tabi hemen sevgilim olmadi, gene bir süre yaliniz takildim ama rahatsiz olmadim bu durumdan tam tersine dogru kisiyi bekledigim icin kendimle gurur duydum, ordan hic beklemedigim anda dogru kisi cikti karsima, simdi iki yildir birlikteyiz gecen ay nisanlandik, seneye evlenicez
Cevap sahibi+1 yılsimdiki halimle eski halimi görsen, bu kiz evrim gecirmis dersin. gecenlerde nisanlim eski resimlerime bakti, tek bisey söyledi, eski resimlerin hepsinde depresiv bakiyosun dedi.
- +1 yıl
Nişanlın yakışıklı mı?
Cevap sahibi+1 yılinsan sevdiginin her halini begenir, bosa demiyolar askin gözü kördür diye, yani ben begeniyorum sonucta seviyorum, ama arkadaslarim begenmiyo begenmelerinede gerek yok, sonucta ben evlenicem onunla onlar degil. herkezin tarzi baskadir, bende arkadaslarimin konustugu bazi tipleri begenmiyorum, begenmek zorundada degilim. mutlu olsunlar yeter.
Cevap sahibi+1 yılben nisanlimin görünüsüne degil, gülüsüne asik oldum, konusunca öyle güzel anlatiyoki insani resmen bagliyo, ben buna asik oldum. iyilik sever biri, birinin yardima ihtiyaci olunca ellinden geldigince yardim etmeye calisiyo, cocukla cocuk büyükle büyük oluyo, ben onun gülüsünden sonra karakterine asik oldum, bu arada zenginde degil, onunla tanistigimda issizdi is ariyodu. yani hersey yakisiklilik ve para degil.
- +1 yıl
Yakışıklı olmasaydı onun teklifini kabul etmezdin.
Cevap sahibi+1 yılsen adami deli edersin vallah. bir psikatriste görünsen hicde fena olmaz. onlar sana özgüven konusunda yardimci olucaklardir, özgüvenin olunca kendinide sevmeye baslarsin zaten, kendini sevincede bu kadar depresiv olmazsin. senin sorunun görünüste degil kafada, düsünme seklini degistirmedigin sürece mutlu olamazsin, bir ömür mutsuz yasarsin böyle.
- +1 yıl
Ben bu halimle mutluyum sağol. Çirkinim Hayatım boyunca yalnız kalmak zorunda kalıcam ama mutluyum.
Cevap sahibi+1 yılcok mutlusun belli
En güzeli çirkin erkek ki. Yakışıklılara çok bakıyorlar. 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Kızlar diğer kızları kıskandırmak isterler. Bu yüzden de yanında yakışıklı biri olsun isterler. O yüzden dizilerdeki başrol erkeklerinin %100ü yakışıklıdır.
- +1 yıl
Sevgiline bakılması mı daha çok rahatsızlık verici yoksa sevgilinin başkalarına bakması mı?
Çirkin erkek çok fazla bişey yaşayamadığı için abaza olur. Yakışıklı erkek herşeyi yaşadığı için abaza olmaz. Mesela ben abazanın önde gideniyim. şu an tuşlara basan parmaklarını hayal ediyorum. Yolda etekle görsem bacaklarına bakarım. Bikiniyle görsem avcı pozisyonumu alırım. Yakışıklı erkek o yüzden daha makbuldür.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
37Cevap
Çirkin, tipsiz, öz güveni olmayan herkesin bir şekilde olur ama senin bu zihniyetinle olcak olsa bile olmaz.. Sen tipini düşüneceğine neden olduğunu düşün neden reddedildin.. Şurada ufacık bile bir konu var sürekli kendini haklı çıkarma çabası, kendi kendine kurulmuşsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Abicim hadi işine git Allah aşkına ya. Kendi kendine kurulmuşmuş. Burda yılların birikimiyle tezlere konu olacak bişeyden bahsediyoruz. Düşüncem yanlışmışmış. Bırak Allah aşkına
- +1 yıl
seni sevdim genç , yılların birikimi görende 45-50 yaşlarında sanacak seni. daha ergenliğe gireli 10 yıl bile doldurmamışsın. neden kaybettiğin belli değil mi hayla kendini birilerine doğru olduğuna ikna etmeye , insanların fikirlerine karşı saygı duymamayı seçiyorsun seni kim napacak zaten.. bırak 9 u 100 olur bu kafayla. Seninle tartışacak durumda değilim zaten herkes bildiği seçtiği yolu yaşar. SAna kolay ve başarılar.
yazık sana hayatının en güzel dönemlerini elizabeth yaşıyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle hayatımın diğer zamanlarını da elizabeth yaşıcam çünkü çirkinim.
Olur. Ki çirkin erkek aldatmaz diye bir şehir efsanesi var 😅
07 Yorumla- +1 yıl
Çirkin erkek aldatamaz zaten istese de kimse bakmadığı için. Mesela aldatmaz sözünde şöyle bir anlam olabilir. Zaten kimseyle birlikte olamayacağı için aldatmaz da yani.
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Sen şimdi kendine çirkin mi diyorsun fotograftaki kendine?
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılhiçte çirkin değilsin saçmalama ayrıca bence çirkin olanlarında sevgilisi oluyor ilk aşkımdan biliyorum herkes buna sen nasıl baktın falan diyor konuşmasını biliyosan kendine güveniyosan her türlü olur
11 Yorumla- +1 yıl
Kendime güvenmiyorum konuşmasını bilmiyorum aynı zamanda da çirkinim.
+1 yılbende öyle 30 yaşındayım 2009 2010 kadın erkek savaşında ağır yenilgiler verdim türk kızları ile kanlı bıçaklıyım 7 sene geçti üzerinden birbirimize hala kin ve nefret ile bakarız çözümü var dilin varsa ingilizce ki benim anadilim gibi turist olarak gidersin yurt dışına gece hayatında işini görürsün
00 YorumlaDost acı söyler dostum ama olmaz kızlar yakışıklı haşin gaddar vede zengin erkeklerden hoşlanır bende aynı durumdayım şimdi burdakiler seni kandırmak için olur felan derler inanma
11 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyorum zaten. Çirkinsen ölene kadar yalnızsın bu kadar basit.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim aşık olduğum iki erkekte çirkindi.. ben güzel bir kızım.. insanda özgüven ve çene olunca her kızı tavlarsın.. görüntüyle alakası yok yani.. biraz ağzın iyi laf yapsın bu kız milleti peşinden koşar.. eminol
02 Yorumla- +1 yıl
Özgüven gerçeği ustalıkla saklamaktır bence. Ben doğruları konuşurum sadece. Yalana gerek yok çirkinim işte bu kadar basit. Çirkin olunca da bakmıyorlar bu da bu kadar basit.
- +1 yıl
Herşey aslında çok basit ama itiraf etmeye korkuyorsunuz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle kimse cikmaz bu cekingenlikle zor tipten bahsetmeyecem bile benim icin tipin önemi yok idare eder tipin var ama eger cok cok daha yakisikli olsaydinda kimse senle cikmaz cünkü özgüveni olmayan erkegi kim ne yapsin bee
03 Yorumla- +1 yıl
Tipin bir önemi yok mu? yaaa bırak allah aşkına saçmalıyorsun. Tip kadar önemli bişey yok. Eğer olsaydı bilirdik.24 yıldır profesyonel yalnızım ben.
Cevap sahibi+1 yıltip biryere kadar önemli sende özgüven yok kimsenin seninle cikmamasi gayet normal
- +1 yıl
Kimsenin benimle çıkmayacağını kabul ediyorum. Ama özgüvensizlikten değil çirkinlikten. Çünkü özgüvensiz olmamın nedeni de çirkinlik en başta.
Şartlandırma. Ufak tüyo veririyim, biraz fitsen giyim tarzını biliyosan, ağzın laf yapıyosa ve güzel kokuyosan hepsi senin 😀
07 Yorumla- +1 yıl
Fitim giyim tarzımı bilmiyorum ağzım laf yapmıyor ve çok kötü kokuyor. Kokum da kötü bok kokuyorum. Çirkinim. Olur mu?
- +1 yıl
sizin gibiler yüzünden bu çocuk bu halde
- +1 yıl
toplumlarımız farklı o zmn
- +1 yıl
Çok yardımcı oldun şimdi derhal terket burayı.
adam, "yok cirkin degilsin yakisiklisin" denilsin diye bu basligi acmis. ilgi ihtiyacindan. amma safsiniz
03 Yorumla- +1 yıl
İlgi ihtiyacım olduğunu kabul ediyorum. Ama yok çirkin değilsin yakışıklısın denilsin diye sormadım.5 yıldır sürekli çirkinlikle alakalı sorular soruyorum. Yani şöyle düşün 5 yıldır ihtiyaç duyduğum ilgiyi alamadıysam çirkinim demektir işte.
- +1 yıl
Uzun zamandır değil hiç olmadı. İyi davrandım olmadı kötü davrandım olmadı orta şekilde davrandım olmadı özgüvenli oldum olmadı özgüvensiz oldum olmadı bakımlı oldum olmadı bakımsız oldum olmadı saçlarımı uzun yaptım olmadı kısa yaptım olmadı orta yaptım olmadı şekilli yaptım olmadı takım elbise giydim kafan olmasa yakışıklısın dediler t-shirt giydim kendine yakışanı giy dediler. Yani çirkinlikle alakası var.
+1 yılÖzgüvenin tam olsun, kızlara nasıl davranacağını bil, muhabbet etmeyi bil ve birazda korkusuz olmayı bil mutlaka da olur bir kız arkadaşın
06 Yorumla- +1 yıl
Özgüven falan hiçbir işe yaramıyor. Bir hamamböceği kendini uğur böceği sansa da kimse eline alıp oynamaz. Ama uğur böceğini alıp oynarlar. Herşey dış görünüşten ibaret.
- +1 yıl
Sen dediğimin yanında tabiki dış görünüşüne önem verip bakımlı olacaksın bunlar tabiki olması gerekenler emin ol ki seni de sahiplenecek birisi çıkacak. O şansı kendine sen ver önce
- +1 yıl
Olmayacağını bildiğim için şans versem de vermesem de bişey değişmeyecek. Yağmur yağdığını göre göre şemsiye almamak gibi bişey çirkin erkeklerin bir kıza teklif etmesi.
- +1 yıl
Sen kendine böyle davranıyorsan kızların yapması normal bana göre
- +1 yıl
Ben de teklif ettim canım çiçek aldım iltifat ettim yemeğe götürdüm. Sonunda aldığım yanıt ya ben seni arkadaşım olarak görüyorumdu ya da sen önce bir tipine baktı.
- +1 yıl
Peki pes etmeye değer mi hayat sadece onlardan mı oluşuyor herkesi aynı kefeye koyma
+1 yılTiple ne alakası var ya. Tamamn özgüven eksikliğinden.
05 Yorumla- +1 yıl
Özgüvenle ne alakası var ya. Tamamn tip eksikliğinden.
- +1 yıl
Çok çirkin bir çocuğa aşık olmuştum. İnan çirkindi. Yüzüne sıcmazsın o derece. Ama özgüveni vardı. Fena çene vardı çocukta. Sıkılmıyordum yanında. Zeki de bir çocuktu.
- +1 yıl
Çocuk değil erkek 1 2. si ise çirkinse aşk değildir seninki hevestir ki büyük ihtimalle hala sevmiyorsun. Aslında o dediğin şeyler yakışıklı erkeklerde daha fazla var. Yanında sıkılmamak için sevgili arıyorsan bir lunapark çalışanıyla sevgili ol hiç sıkılmazsın eminim. Son sözüm bu çirkin erkeğe hiçbir kız bakmaz. Sırf kendinizi kötü hissetmemek için yalan söylüyorsunuz. Çünkü evet ben çirkin erkeğe bakmam deseniz (büyük konuştuğunuz için illa bir , çirkinle birlikte olursunuz) diye korkuyorsunuz ama hiiiç öyle bişey yok. Korkmayın dürüstçe söyleyebilirsiniz. Çirkin erkekleri sevemem diye.
- +1 yıl
Bence sen hastalık derecesinde takıntılı birisin. Büyük çoğunluk bahsettiğin gibi olabilir. Sende onlardan hoşlanmak yerine daha normal insanlarla zaman geçirip hoslanmayi dene.
- +1 yıl
Bacım bakmıyorlar bakmıyorlar.
+1 yılÇirkin değilsin hatta iyisin ablam..
Zamanı daha gelmemiştir bir gün mutlaka olur..05 Yorumla- +1 yıl
5 yıl önce ilk sorduğum soruda da kızlar bana bakar mı diye soruyordum bakarlar diyorlardı. Şimdi hala soruyorum hala bakarlar diyorlar :D
- +1 yıl
Ayy çok tatlısın kısmet biraz sen girişken ol beğendiğin birisi varsa teklif et iltifat et kızlar iltifattan hoşlanır..
- +1 yıl
Kızlar kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanmazlar. Hoşlandıkları erkeklere gülerler ki aslında tam tersidir kızlar kendilerini güldüren değil ağlatan erkeklerden hoşlanırlar. Ben yeterince yenildim 9-10 kere reddedildim sırf burda aldığım gazdan dolayı. Şimdi de öfkemi kusuyorum işte.
- +1 yıl
Üzüldüm senin adına bu kadar karamsar olma mutlaka bir gün olur..
Bol şans..😊 - +1 yıl
Hep öyle diyorlar ama olmuyor
Erkek arkadaşım var ^^ Çirkinim o benim ama kandırdı beni :D
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkin değildir eğer öyle olsaydı kabul etmezdin.
- +1 yıl
Neden öyle düşünüyorsun anlayamadım :/ Çirkin olup bir kızı etkilemek çok zor bir şey değil oturup kalkmana, konuştuklarına dikkat edersin olur biter birisiyle ilişki yaşamaya sırf yakışıklı ya da güzel olduğu için değil birlikte yaşadığınız şeyler sizi yakınlaştırdığı için başlarsın :/
- +1 yıl
Çirkin olsaydı kabul etmezdin. Çirkin erkeklere kızlar şans vermezler. Konuştuğuna dikkat etsen de ona küfür etmişsin gibi davranır. Yaşadım biliyorum bana kimse iç güzellik önemli falan demesin yani.
Çirkin erkek yoktur bakımsız ve özgüvensiz erkek vardır.
15 Yorumla- +1 yıl
O zaman ben erkek değilim.
- +1 yıl
Çirkin erkek yoktur dedin. Çirkinim o zaman erkek değilim işte.
- +1 yıl
Cinsiyet değiştirmeye gerek yok. Özgüvensiz olduğumu da kabul ediyorum.
+1 yılBenimde sevgilim olmadi bir erkek eli tutmadim cirkin olmakla alakasi varsa bende cirkinim o zaman
014 Yorumla- +1 yıl
Erkekler de sadece güzel olana bakarlar. O yüzden pek şansın yok o zaman.
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Bide ben asosyalim erkeklere karsi cok soguk davraniyorum yuzunu gormek istemiyorum gibi nedense utangacligimdan oluyo duzelemiyorum da belki kendimi duzeltsem sevgilim olscskta yapamiyorum iste can cikar huy cikmaz 😕
- +1 yıl
Çirkinsen mümkün değil olmaz. Bizim okulda iki kız var isimlerini vermiyim. Biri B diğeri G ile başlıyor. B çirkin G güzel. G üniversite boyunca 30 küsür teklif aldı. Ve sadece yakışıklı olanları kabul etti. B liseden beri 1 kere bile teklif almamış.
- +1 yıl
Hadi ya iyide ben aldımki sevgilimden ayrıldım ama 😕
benden hoslaniyordu baska bir nedenden dolayyı ayrıldık - +1 yıl
Sanaldı ama reel olacaktı
- +1 yıl
"Benimde sevgilim olmadi bir erkek eli tutmadim" diyen de sensin sevgilimden ayrıldım diyen de sensin.
- +1 yıl
Sanaldan nasil tutayimki😂😂
- +1 yıl
Sevgilim olmadı diyen de sensin sevgilimden ayrıldım diyen de sensin. ŞAH MAT !
- +1 yıl
Hahahs😂😂
- +1 yıl
Ayrilmasaydik tutardim 😂😂😂
- +1 yıl
Yakışıklı mıydı?
- +1 yıl
Bana gore oyleydi
- +1 yıl
Tiple ilgilendiğinizin kanıtı işte bu da.
+1 yılOrhan Olmeze benziyon sen kardes cirkin degilsin 😀
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkin miyim değil miyim demedim. Nasılım sorusu sorardım bunu merak etsem. Ki sorduğumda da çoğu kız çirkinsin dedi. Diğer kızlar da nezaketen üzülmiyim diye normalsin dedi.
- +1 yıl
Yazdigin sey cirkinim sevgilim olmuyora geliyor kendi yazdigini ben tercume etmiyim.
- +1 yıl
Tamam işte olur mu olmaz mı onun yanıtını arıyorum.
Bence de çirkin değilsin. Atılgan olman lazım biraz
012 Yorumla- +1 yıl
La nereye çirkin değilim 24 yaşındayım daha bir kız dönüp bakmadı.
- +1 yıl
Herşey dış görünüşten ibaretttt. Başka bişey değil.
- +1 yıl
Eminim ki senden güzelde konuşurum, özgüvenli birisiyimde kimseyide kendimden yüksek görmem ama gerçekler bunlar sen kabul etmesende böyle. ha belki senin yaşın küçük oldu için böyle konuşyosundur senin yaşlarındayken bende senin gibi düşünürdüm ama pembe gözlüklerimi çıkaralı baya oldu canım
- +1 yıl
Kabul etmesen de diye bir şey yok, herkesin görüşü farklıdır. Benimki de böyle. Tabii ki dış görünüş önemli ama dış görünüş herşey değil. Yunan tanrısı gibi adam olsun, tanıdıkça karakterinin ne kadar çürük olduğunu görünce ben o adamla görüşmem. Bir pastayla ele alalım olayı. Bayat bir pastayı istediğin kadar süsleyebilirsin, en geç birisi sadece ufak bir dilim tattığında dışının hiçbir önemi kalmaz, çünkü bayat pastayı kimse yemek istemez. Dış görünüş gözü doyurur, daha fazlası olmaz, ondan sonra karakter giriyor devreye.
Bu arada o bir kızla nasıl konuşulacağını bilmiyorsun cümlesi sana değil, soruyu soran arkadaşaydı. @yıldırımç - +1 yıl
Sen çok güzel ve mantıklı düşünyosun bunu kabul ediyorum bide yaşadığın çevreylede alakalı senin gibi düşünen bir kız burda yüzde bir, bende bir erkek olarak sırf kız güzel diye emin ol bende onla bir gelecek düşünmem beni mutlu edemedikten sonra, oturup iki laf edemedikten sonra güzelliğinin hiç bir önemi yok olması gerekende bu zaten. bir ilişkide maddiyat tabikide önemli ama bir sınırı olmalı işi ticarete dökmeye gerek yok bir erkeğin bir evi bide işi varsa bence yeterlidir, sana bişey anlatayım bu anlattım gerçek bir tanıdığım kız istemeye gidiyo , çocuğun arabasıda 2016 acsent blu, neyse kapıda karşılıyorlar kızın annesi diyo ki senin araba audi değilmiydi gerisini sen düşün
- +1 yıl
Kardeşim şunu unutmuşsun yalnız. Pastanın dışı çürümüş olunca da kimse yemiyor. Hamamböceğini eline alıp uğur böceğiymiş gibi oynayan görmedim ben. Veya sırf sıcak tutsun diye gidip kendine yakışmasa da mont alan görmedim. Yani herkes dış görünüşe önem veriyor. Boşuna maval okumayın. Para da olsa kızlar bakmaz. Tip tek kriterdir.
- +1 yıl
Benim istediğim şeyi bir türlü anlamıyorsunuz ki. Benim istediğim : bir kızla birlikte olmak falan değil. Benim istediğim : ÇİRKİN erkeklerin kızlara teklif etmesini ve reddedilip üzülmesini önlemek. Ben zaten 9 kere reddedilmişim daha neyini zorlıyım yani? Kızların da artık sadece dış görünüşe önem verdiklerini kabul etmelerini istiyorum.
- +1 yıl
Dostum sen ne iş yapyon çok merak ettim , bu kadar özgüvensiz olma kızlarıda gözünde o kadar büyüütme biraz özgüvenli ol aşkından gebersen bile bir kıza yalvarma kızın önünde küçük düşme bak emin ol anlaştıktan sonra herkes sevilebilir dünyada bir tane kız yok ben seni kendimden örnek vereyim mesala bir kız gördüm kız güzeldeğil ama çok özgüvenli konuşması düzgün, ama bir kız var çok güzel ama özgüvensiz sence hangisini tercih ederim tabikide özgüveni olanı durum bundan ibaret herkes seni sevecek diye bişey yok senin sorunun özgüvensizlikten hacıcavcav
+1 yılcirkin erkekle. alakasi yok biraz samimi atilgan olmak lazim buralarda böyle sormakla değil cekinggensindir sen
118 Yorumla- +1 yıl
@yıldırımç ne kandiricam be
- +1 yıl
@yıldırımç ne kadar on yargilisin mk ya bir git surdan cok tanıyosun demi beni at kafasi bu salaklikla kimse bakmaz zaten sana
- +1 yıl
@yıldırımç yazik ya vallahi ne hale gelmis insanlar sonra diyolar neden agresifsin
- +1 yıl
Samimi ve atılgan. Belgeseler izliyoruz sanki. Yani arkadaş diyemiyor musunuz "Evet sen çirkin olduğun için hiç sevgilin olmadı hiç de olmıcak". Doğruları söylemek niye bu kadar zor?
- +1 yıl
ben doğruları söylüyorum kimseyi kandırmıyorum yapmacıkta değilim belki istisnalar vardır ama kızların geneli böyle özellikle türk kızları en bir erkekte aradıkları tek özellik zengin mi yakışıklımı sonrada ben neden mutsuzum neyi nerde aradın çok önemli bu konu hakkında sana daha çok şey söylerdim de şimdi işim var
- +1 yıl
@yıldırımç benim hic yakışıklı sevgilim olmadi yani neden yalan söyleme geregi duyayim sen beni bende seni tanımıyorum yalan soylesem ne cikicak Allah aşkına ua ama siz gerçekten yalaksiniz sevgiyi haketmediginiz cidden belli yani kusura bakmayın
- +1 yıl
Sevgiyi hak etmediğimi kabul ediyorum. Ama davranışlarımdan değil çirkinliğimden dolayı. bkz : www.kizlarsoruyor.com/.../q7027547-cirkin-erkekler-sevilmeyi-hak-eder-mi
- +1 yıl
çirkinligin kalbinde zaten yapicak bisi yok
- +1 yıl
Kalbimin çirkin olduğunu kabul ediyorum. Ama tipim de çirkin.
- +1 yıl
o zaman senden is cikmaz kusura bakma seni kimse almaz
- +1 yıl
Beni kimsenin almayacağını kabul ediyorum. Ama kalbim değil yüzüm çirkin olduğu için.
- +1 yıl
manyak misin mk ya takmissin cirkinim dihe
- +1 yıl
manyak ve çirkin olduğumu kabul ediyorum.
- +1 yıl
Bak sen kendinlebile çelişyosun bana diyosun ne kadar önyargılısın felan diye, ama sonra dönyosun canımsın felan diyosun sevgiyi hak etmiyon felan diyosun o zaman sende önyargılısın. Nerden bilyon benim öyle oldumu gayette bir ortamda sözü dinlenen sevilen sayılan biriyim evi işi olan düzgün biriyim insanları severim sayarım kesinlikle ben senden daha fazla insan içindeyimdir, ben burda toplumun genelini söylüyom tabikide istisnalar vardır daha çocuğun yüzünü görmeden arabasının modelini soranları gördüm ben sen ne anlatyon bana bundan sonra bir dikkatli bak bakalım etrafına 25 yaş üstü kızlar nasıl bir erkek istiyo bana eminim hak vereceksin bu toplum tam bir sonradan görme
- +1 yıl
@yıldırımç olaya atlayip on yargili davranan sensin ben değil her yoruma sazanlama o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlur, özellikle parası varsa olduğunu çok net görüyoruz.
Bu arada çirkin değilsin ki sen.013 Yorumla- +1 yıl
Benim arkadaşlarımdan zengin ama çirkin olanlar da var ama onlar da sürekli reddediliyor. Ben de sürekli reddediliyorum.
- +1 yıl
Geneli konuştum, istisnaları değil.
Kaç kere denedin öyle yahu? Herkese yazarım imajı çizip çapkın bir görüntü vermedin umarım:d - +1 yıl
Herkese değil tabi ki her sene 1 kere denedim 18 yaşımdan beri. şu an 24 yaşındayım. 6-7 kız reddetti.
- +1 yıl
Reddedilmiş olabilirsin ama çirkinliğinle alakalı olmadığına eminim çünkü çirkin değilsin cidden.
- +1 yıl
Şöyle birşey var ki ben manipüle edilemeyen biriyim. Ne dersen de ben yine kendi kafamdaki düşünceye sadık kalırım. Çirkinim diyorsam bunu hiçbirşey değiştiremez.
- +1 yıl
Fark ettim, sen de çirkin olmadığını fark edersin umarım.
- +1 yıl
Umarım bu düşüncelerimi bütün çirkin arkadaşlara aşılayabilirim. Çünkü reddedildikten sonra çok üzülüyorlar kendimden biliyorum. En iyisi seviyorsan da Wireless sevmek. Uzaktan yani kablosuz. Platonik olacaksın en iyisi.
- +1 yıl
Senin psikolojin çökmüş cidden.
- +1 yıl
Psikolojik bir sorunum yok kimseye zarar vermeyi düşünmüyorum. Benim istediğim tek şey kızlar artık sadece dış gör önem verdiklerini kabul etsinler böylelikle çirkin erkekler de boşuna teklif edip reddedilip rezil olmasınlar
- +1 yıl
@yıldırımç parası olsa da fark etmez. Çirkinse bakmazlar.
- +1 yıl
@yıldırımç Sorunun bende olduğunu kabul ediyorum. Ama ne kadar çabalarsam çabalıyım düzeleceğini düşünmüyorum.
İmkansız değil ama zor. Kadınları ne etkiliyor kimse anlayamadı bu güne kadar zaten.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin erkek, çirkin kadın gibi kavramlar yoktur. Bunları bizler yaratırız. Bakımlı erkek, bakımlı kadın ve olmayanlar vardır. Zaten bakımlı kişiler kendine güvenir. Güvende farkındalık yaratır diye düşünüyorum.
03 Yorumla- +1 yıl
Çirkin erkek de vardır çirkin kadın da vardır. Bunları kim kafana soktuysa yanlış yapmış
- +1 yıl
Seninle var/yok mukayesesi yapmayacağım. Biraz öncede belirttiğim üzere sadece edebiyat ve kitle odaklı bu başlığı açtığını düşünüyorum.
- +1 yıl
Kitle odaklı tabi ki. Benim okuyucu dinleyici kitlem : Çirkin erkekler ve kızlar. Kızlar kabul edecek sadece tiple ilgilendiklerini çirkin erkekler de artık hislerini söylemekten vazgeçecek ben de rahat bir uyku çekecem.
dostum boş ver hiç olmasın 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Annem falan çok sıkıştırıyor. Artık kız arkadaşınla tanışmak istiyorum diye. Hiç olmadığını hiç de olmayacağını söylüyorum inanmıyor. Bigün
Annem "Bedri artık yeter kız arkadaşınla tanışmak istiyorum" dedi
Ben " Ben de tanışmak istiyorum" dedim. - +1 yıl
Beyinsiz olduğumu kabul ediyorum. Ama aynı zamanda çirkinim.
Olmaz tabiki.. cok haklısın
16 Yorumla- +1 yıl
Adamsın !
- +1 yıl
Ne acıtasyonu. Acıtasyon değil bu farkındalık. Kimsenin bakmayacağının farkındayım. Bu doğru olan bişey olduğu için ve kötü bişey olduğu için insanlar da doğru olmasını istemediğinden. Olur yaaa senin de birgün olur diyorlar.5 yıl önce de buna benzer bir soru sormuştum. Herkes olur olur dedi. Olmadı. Yani haklıyım.
- +1 yıl
Sen de sadece tiple ilgileniyorsun
+1 yılAbi yapma yaaa harbi benden çok daha iyisin. Yakışıklı adamsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kardeşim
Biraz ağzın olucak ya karizmanla etkile
Çok yakışıklı var ama ağzı yok sendende yalnızlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki olur mesela ben hic mi tipli sevgilin olmadi derseniz hakkaten hic olmadi hep kalplerine baktim ben
08 Yorumla- +1 yıl
Kendimizi kandırmayalım
Cevap sahibi+1 yılYo ciddiyim
- +1 yıl
Kalplerine baktım diyorsun çoğul. Yani daha iyisini buldukça terk ettin. Güzel o da güzel. Gene tipten dolayı oluyor.
Cevap sahibi+1 yılKalplerine baktim onlarda bedenime baktİ bende terkettim
- +1 yıl
Bedenine bakan birinin kalbi güzeldi o yüzden mi birlikte oldun?
Cevap sahibi+1 yılGuzel sandim diyelim
- +1 yıl
Hayır güzel değildi sen de sadece tipine bakarak birlikte oldun kabul et !
Cevap sahibi+1 yılSana fotolarini atsam igrenirsin !
Gizli Üye(30-35)+1 yılparan var gibi goster kiza her turlu bulursun
Not : cok yakisikliyim ama sevgilim yok kizlar sadece cuzdana bakar kaniti ben011 Yorumla- +1 yıl
Çok yakışıklı olsaydın kızlar gelip teklif ederdi. Veya senin teklif ettiklerin kabul ederdi. Belki teklif etmedin ama yakışıklıysan teklif et hertürlü kabul ederler. Parası olana bakmaz kızlar kanıtı ben
Cevap sahibi+1 yılNeyyyy 😱 Bendeki hayat tecrubesi sende olmadigi için boş boş konuşuyon işte altarin oğlu tarkan 😂
Paran varsa ne olursan ol kendileri gelir biner luks arabana- +1 yıl
Keşke öyle bir dünya olsaydı. Lüks arabam yok ama öğrenciye göre param var.
Cevap sahibi+1 yılİşte luks araban varmiş gibi davrabirsan zikersin kizi sonra sektiri çekersin bunlara bu yarar evlenilecek kiz yok zaten
- +1 yıl
Öyle bişey olmuyor işte. bir arkadaşım var aylık maaşı 25bin tl NTTgame'de Knight Online için Game master'lık yapıyor. Ama hiç sevgilisi olmadı tipsiz olduğu için. Çocuk 7 yıldır kimseye teklif etmiyor benim sayemde.
Cevap sahibi+1 yılulannn ne guldum 😣😢😆😱😥😰😱😒😨😢😱😨
- +1 yıl
Gülünecek bişey yok yani tiple ilgileniyorlar.
Cevap sahibi+1 yılulann ne gulduruyosun insani😤😆😲😍😨😢😉😄😄😠😃😂😂😉😲😨😲😱😨😨
Cevap sahibi+1 yıl😆😃😃
- +1 yıl
gülünecek bişey yok sonuç olarak çirkine bakmıyorlar.
Cevap sahibi+1 yılAynen parasiz adama da bakmiyorlar 😃
Bahanelere sığınacağına sosyal olmayı dene ve hayata bağlan
03 Yorumla- +1 yıl
Benim kadar sosyal değildir burdaki kimse emin ol. Daha dün kendi düzenlediğim bir dalış turundan döndüm. Okulda dans geceleri, parti organizasyonları, geziler düzenliyorum. Her klübe üyeyim. Hayata bağlıyım zaten. Bahane değil ama sen bu kadar çalış çabala sonra seni arkadaşım olarak görüyorum yanıtlarını ard arda al. Sonra gel konuşalım olur mu?
- +1 yıl
Bence bu kadar sosyal olmasaydım bu kadar yakınmazdım.
+1 yılKendine mi dedin çirkin diye?
15 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Cidden mi bence saçmalama gayette çok yakışıklısın
- +1 yıl
O zaman karaktersiz şeref yoksunu olduğum için reddedildim 9 kız tarafından.
- +1 yıl
Bence özgüvensiz olduğun için
- +1 yıl
Özgüvensiz olduğumu kabul ediyorum. Ama çirkin olduğum için reddedildim. Eline uğur böceği konsa onu seversin okşarsın ama bir hamam böceği konarsa kaçacak yer ararsın. O yüzden dış görünüş tek önemli olan şey. Birbirimizi kandırmayalım.
+1 yılAga cirkin degilsin cirkin olsaydin ona gore konusurdum
01 Yorumla- +1 yıl
Yalan ciğerinize yuva yapmış.
+1 yılÇirkin kızda çok bulursun elbet Zaten sitede çok var 😃
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkin erkek dünyadaki en gereksiz şey diyen bir kız tanıyorum. Çok da iyi bir insan hep doğruları söylüyor. Ben çirkin erkeğe bakmam diyor. Keşke bütün kızlar onun kadar cesaretli olsa.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yasindayim hic sevgilim olmadi
11 Yorumla- +1 yıl
Afferim sana çirkin kardeşim
Adriana Lima' nın eski kocasını bak sonra Adriana Lima' ya sonra eski kocasına bir daha bak, oluyormuş dimi aga :D
021 Yorumla- +1 yıl
Adam çirkin değildi ki.
- +1 yıl
Adriana Lima kabul etmezdi çirkin olsaydı.
- +1 yıl
Herkesin aklı 'Dışı güzelse, benim sevgilim olsun' diye çalışmıyor. Kadın adamın samimiyetine, sadakatine ve ilgisine aşık olmuş olabilir. Ki dünyada bunun bir çok örneği var, çirkin kızın yanında yakışıklı erkek ya da çirkin erkeğin yanında güzel kız. Dışını sevmek hayranlık, içini sevmek aşktır.
- +1 yıl
O zaman ben cidden karaktersizim ki kimse kabul etmedi.
- +1 yıl
5 yıl önce de sordum birsürü soru hepsinde olur olur dediler. Abim de söylüyor tipsiz olduğumu. Arkadaşlarım da söylüyor. Kızlar sınıfta "Hadi sınıfın en çirkin erkeğini seçelim" diyip hep bir ağızdan Bedriiii diye bağırdılar. Yusuf diye rahmetli bir arkadaşım vardı "Bedri'ye uzun saç yakışmıyor" demişti sonra durup "Kısa saç hiç yakışmıyor" demişti. Yani aslında herşey yüzde bitiyor. Burda bir soru gördüm " Çirkin erkekler spor yapmamalı sizce?" diye. Benim trilyon tane çirkin özelliğim var. Ama bunu görebilen insan sayısı cidden çok az. Sayıyı çoğaltmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Daha doğrusu hepsi gerçekleri görüyor ama bunu söyleyebilecek cesareti olan çok az.
- +1 yıl
Profilde ki sen misin? Sen isen, çirkin değilsin çoğu erkeğe göre giderin var. En başta söylemeliyim ki, aynı durumdayız ilk sevgilim ' Sen hiç aynaya bakmadın mı? Çirkin olduğunu görmedin mi? Seninle oyun oynadım. ' diyerek ayrılmıştı. İlk okul arkadaşlarım ' Tuğçe kadar çirkin değilsin. ' veya ' senin kadar çirkin olamaz. ' gibi cümleler kuruyorlardı. Küçük kız kardeşlerime her zaman aranızda en güzeli sensin veya öbürü ama bana hiç söylemediler. Ama biliyor musun? Bir afrika kavmiydi pek hatırlamıyorum, bir ağacı kesmek yerine günlerce ona kötü sözler söylerler sonra ağaç kendi kendine ölüp devrilir. Bir insanı çirkin bulabilirsin ama bunu onun yüzüne söylemene veya ima etmene gerek yok. Bu edepsizliktir. Kendi değerini bil.
- +1 yıl
İlla ters şeyler söyleyeceksiniz de mi? Burda çok yakışıklıyım deseydim yerin dibine sokardınız çirkinsin diye. Sadece benim bunu kabul etmemi kabul edemiyorsunuz. Çünkü çirkinsin lafı doğru da olsa yalan da olsa kişiyi rencide etmek için kullanılır. Abim aşırı dürüst biridir mesela. Vereyim numarasını ara sor. Çirkin der yani.
- +1 yıl
Amir Khan'ın her çocuk özeldir filmini izleyip gelmişsin burda artislik yapıyorsun. Sadece kabul edeceksiniz. Bu kadar basit. Beni reddeden kızlar da bunu söyleyemiyor. Arkadaş beğenmeme sebebiniz zaten tip yani. Çirkinsin o yüzden istemiyorum. Bunu diyemiyorsunuz. Kötü insanlar bunu der diye yerleştirmişsiniz kafanıza o yüzden bir türlü diyemiyorsunuz. Aksine dürüst insanlar bunu söyler. Dürüst olmak da cesaret gerektirir. Cesaretiniz yok. İç güzellikten bahsediyorsunuz.
- +1 yıl
Senin dışın değil de, için harbiden çok çirkin. Tüm insanları tanıyormuş gibi davranma, tanıdıkların çevrendekilerden ibaret. Benim dürüstlüğümü de cesaretimi de senin gibi sabit kafalılar eleştiremez. Boşuna kimse seni kabul etmiyor, içinin çirkinliği insanları itiyor beni ittiği gibi.
- +1 yıl
İçimin çirkin olduğunu kabul ediyorum. Ama dışım da çirkin. İtiyor olabilir ama ben sadece doğruları konuşurum.
- +1 yıl
Sen bana çirkin değilsin dersen ben de sana yalancı derim tabi ki.
- +1 yıl
Ben o konuda yalan söylemedim ki. Şahsen çirkin bulduğum bir görünüşüne sahip değilsin. Ha profilde ki şahıs ben değilim diyorsan, ' çirkin değilsin' lafımı geri alıyorum. Neye benzediğini bilmediğimden bir şey diyemem. Dünya istediğine istediğin etiketi yerleştirebileceğim bir yer olsaydı, her kral köle, köle de kral olurdu. Sözlerimi çarpıtıp, yine kendini eziklicek bir şey bulursan, olmak istediğin şey olursun çünkü ben sıkıldım, senin bir çift laftan anladığın yok. Düşmüşsün kuyuya duvarı tırmalıyorsun o kadar.
- +1 yıl
Peki çirkin değilsem neden sürekli reddediliyorum. Hem de 1-2 kez değil 9 kız tarafından.
- +1 yıl
bir kızı kendime aşık etmeyi imkansız olarak görüyorum.
- +1 yıl
Hayatta ki tek amacın insanlar tarafından güzelliğinin veya çirkinliğinin onaylanması mı? Bir kızı kendine aşık etmek bu kadar önemli mi? Tutturmuşsun çirkinim, o yüzden sevmiyorlar, istemiyorlar. Benimle konuştuğun gibi, insanlarla konuşuyorsan reddetmeleri normal. Benimle konuştuğun gibi başkaları ile konuşmuyorsan... Boşluğu sen doldur.
- +1 yıl
Seninle konuştuğum gibi kimseye çirkinim demiyorum. Genelde onlar çirkin olduğumu söylüyorlar. Burda sadece çirkin erkeklere ders olsun diye yaşadıklarımı paylaşıyorum. Pardon yaşayamadıklarımı
+1 yılSevgi öyle bir şey ki dış görünüşle zerre alakası yok. Alakası varsa da o sevgi değildir boşver
00 Yorumla
+1 yılAynen ya biz yalnızlığa mahkum muyuz? 😀
111 Yorumla- +1 yıl
Sen 18 yaşındaysan bir 2 sene daha bekle. Hala olmadıysa çirkinsindir.
- +1 yıl
Yaşla alakası yok
- +1 yıl
Yani 3 yaşındaki bir çocuk biriyle sevgili olamaz diye dedim. Ama 18 yaş da çok ileri bir yaş değil bence ben de senin yaşındayken ümitsizliğe kapılmaya başlamıştım.
- +1 yıl
Umutsuz olmamak lazım
- +1 yıl
Umutsuz olmak lazım. Çirkinsen devamlı reddedilirsin. Benim yakışıklı arkadaşım da var çirkin arkadaşım da var. Yakışıklı arkadaşlarım sürekli farklı kızlarla takılırken. Çirkin arkadaşlarım da benim gibi daha bir kızın elinden tutmamış. Sence umut fazla safça değil mi?
- +1 yıl
Bak yakışıklı olduğun için seninle çıkan bir kızdan hayır gelmez, tek yakışıklı sen olmayacaksın senden de iyisini bulunca bırakıp gidecek
- +1 yıl
Çirkin olduğum için böyle bir derdim yok. Aksine yakışıklı olduğum için bazı kızların benimle birlikte olmasını, çirkin olduğum için hiçbir kızın birlikte olmamasına tercih ederim.
- +1 yıl
Hocam senin psikolojin iyi değil, öyle saçma şey mi olur?
- +1 yıl
Beni hocan olarak görmene sevindim. Çirkinsen yalnız ölürsün kardeşim boşuna ümitlenip sonradan daha fazla üzülmeni istemem.
- +1 yıl
Ben bu konuyu çok takmıyorum
- +1 yıl
Ne mutlu sana
Çirkin diye adlandırmayın bence. Rabbim hepimizi çok güzel yarattı şükretmelisin. Benim için tip önemsiz mesela. Önemli olan saygıdır.
04 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüş önemli olmasaydı Allah herkesi farklı farklı yaratmazdı. Herkesi aynı tipten yaratırdı o zaman herkes eşit olurdu. Ama dış görünüş önemli diye öyle yaratmış.
- +1 yıl
Kaybediyorum zaten. Tipten kaybediyorum başka bişeyden değil.
+1 yılOlur. Bir erkeğin isteyip de kandıramayacağı hiç bir kadın yoktur..
05 Yorumla- +1 yıl
Siz nerde yaşıyonuz çok merak ediyorum. Ayyy çocuk çook yakışıklıııı diyen ben miyim?
- +1 yıl
Yaw he he...
- +1 yıl
Heee heee tabi. Doğruları duyunca hemen geri vites.
- +1 yıl
Konuşulmaya değer biri değilsin.
- +1 yıl
Konuşulmaya değer biri olmadığımı kabul ediyorum. Ama aynı zamanda çirkinim de.
+1 yılOlmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun. Bütün kızlar senin gibi düşünse keşke. Gerçi bütün kızlar senin gibi düşünüyor ama keşke hepsi söyleyebilse.
- +1 yıl
Açık olmak gerek kandırmaya ne hacet
- +1 yıl
Aynen öyle.
+1 yılçirkin de değilmişsin
01 Yorumla- +1 yıl
Yalan böbreğinin üstüne yuva yapmış.
+1 yılİlk etapta herkes dış görünğşe baksa da daha sonra karakteri karakterine uyan birini tercih ediyor böyke düşünme
01 Yorumla- +1 yıl
Herkes dış görünüşe bakar dışını beğenmediğinin de içine bakmaz. Domates olarak düşün dışı çürümüş domatesi kimse alıp yemez. Buz gibi Coca-cola varken kimse ılık le-cola'yı tercih etmez.
+1 yılasıl çirkinlerin oluyor be 🙄🙄
05 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan konuşma arkadaşlarım yalnızlıktan kırılıyor.
- +1 yıl
o zaman sizin çevrede sorun var 😂 benim cevremdeki bütün cirkinlerin sevgilisi var 😂
- +1 yıl
Çirkin erkeğin sevgilisi olamaz.
- +1 yıl
@latteeeee Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Benim Slerim peltek dişlerim ayrık kaşlarım birleşik şimdi dış görünüş hiç önemli değil diye birbirimizi kandırmayalım.
+1 yılOlur tabi her kız tipe bakmaz
05 Yorumla- +1 yıl
Her kız tipe bakar. Sadece itiraf etmeye çekinir.
- +1 yıl
Ya tipe bakarlarda gider çirkinlere aşık olurlar ama
- +1 yıl
Ya tüh desene o zaman çok kız kaybettim ben diye.
- +1 yıl
Ahaha işte hep burdan kaybettin
- +1 yıl
Çirkin olduğum için kaybettim. Başka bir sebebi yok.
Bende çirkinim boşver
10 Yorumla
+1 yılben çirkinim ve her dönemde oldu..
01 Yorumla- +1 yıl
Olduysa çirkin değilsindir dayıcım.
insan oglu cirkin degildir
03 Yorumla- +1 yıl
O zaman benim annem babam orangutan falan yani. Çirkinim çünkü
- +1 yıl
İnsan oğlu çirkin değildir diye bişey mi var.
Olmaz
32 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi dürüst adamların heykelini yapmak lazım ama işte biliyosun beton yetmez.
+1 yılOlmaz suratına kezzap atsın çirkinler
20 Yorumlaolmazmı çirkinlerde sever
01 Yorumla- +1 yıl
Çirkinler platonik sever.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılvalla inan tipi fazla önemsemiyoruz
00 Yorumla olur
cirkin kizlarla23 Yorumla- +1 yıl
Olmaz çirkin ya da güzel kızlar hertürlü yakışıklı erkeklerden hoşlanırlar.
- +1 yıl
Mesela sen :)
- +1 yıl
@keremcan4545 yok la bu güzel baya. Bana bakmaz.
- Aşk İlişkileri konusunda 910 cevap paylaştı.
+1 yılcirkin degilsin
14 Yorumla- +1 yıl
Çirkin olmasam bir kız da dönüp bana bakardı.
- +1 yıl
as kiz donup bakmaz sen bakacan sonra oda sana donup bakacak
- +1 yıl
Ben niye bakayım şöyle düşünüyorken (ulan bana zaten hiçbi kız bakmaz o zaman uzak durmak en iyisi)
Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı. tip önemsiz
012 Yorumla- +1 yıl
Yeme bizi.
- +1 yıl
Saçma sapan konuşmuşsun gene
- +1 yıl
Özgüvensiz olduğumu kabul ediyorum. Ama çirkinim de
- +1 yıl
Eğer tip önemli olmasaydı Allah herkesi farklı farklı yaratır mıydı?
- +1 yıl
İradesi güçsüzdür insanın. Yakışıklı olana eğiliminiz var. Yakışıklı varken çirkini ne yapacaksınız ki?
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi ya
08 Yorumla- +1 yıl
bence ihtimali yok.
- +1 yıl
Keşke ilk sevdiğimi görseydin emin ol fikrin değişirdi. Başlarda dinozora benzettiğim çocuğa aşık oldum
- +1 yıl
Yakışıklı olmasaydı kabul etmezdin.
- +1 yıl
Çirkindi ve 372 gün peşinden koştum. Cidden çirkindii
- +1 yıl
Çirkin bir erkeğin peşinden koştuysan büyük ihtimalle çantanı çalmıştır
- +1 yıl
Ya abartıyorsun
- +1 yıl
Abartmıyorum. Çirkin olsa da içi güzel olsun yeter diye saçmayalan sizsiniz. Niye gerçek hayatta böyle kızları göremiyoruz nerden türediniz siz?
- +1 yıl
ben gerçekten kişiliği aşık olan biriyim. yani cidden beni ve sevdiklerimi tanısa fikrin değişirdi
+1 yılÇirkin değilsin
010 Yorumla- +1 yıl
Ben ne olduğumun farkındayım. Çirkinlerin sevgilisi olur mu onu soruyorum.
- +1 yıl
Olur olur
- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
Cinsiyet değiştir o zaman yazanın aşık olanın çok olur
- +1 yıl
Cinsiyet değiştirmekle ne alaka. Benim kız versiyonum daha beter olur.
- +1 yıl
Bana kalırsa sen sadece mağdur edebiyatı ile kitle oluşturmaya veyahut gelecek, gelebilecek yorumlara ve bu yorumlardan da yeni arkadaşlıklara gibi düşüncen olduğunu seziyorum.
- +1 yıl
@SocialEngineerings yok be kanka öyle olsa 500-600 tane kızı takip ediyor olurdum. Ben sadece beni takip edenleri ediyorum. İlgi çekmek istiyorum doğru. Ama sadece düşüncelerimi çirkin erkekler ve kızlar kabul etsin. Kimse önemli olan iç güzellik diye maval okumasın istiyorum.
- +1 yıl
Güzel/Çirkin kavramı görsel olarak olabilir fakat bakım ve cesaret ile bu durum yok olur. Her zaman basit ve kolaya kaçan kişiler bu durumu savunur, savunmak işlerine gelir. Çünkü değişime gitmek zorlarına gelir. Bu süreç disiplin ister, kişinin kendisi ile yüzleşmesi gerekir;
Fikirlerini, görüşlerini kabul ettirmek için özgün olman, kendin olman gerekir. - +1 yıl
@SocialEngineerings Özgünüm zaten. Kimse burda doğruları söyleyecek kadar cesaretli değil. Bak ben sana anlatıyım.
Yakışıklı küfür eder : ya çocuk maço
Çirkin küfür eder : ağzı bozuk
Yakışıklı bakar : kesişiyoruz/bakışıyoruz
Çirkin bakar : taciz ediyor
Yakışıklı yere tükürür : ya çocuk çok cool
Çirkin yere tükürür : pislik terbiyesiz
Yakışıklı : dikkat çeker
Çirkin : 31 çeker
Yakışıklı çirkinim diyince : ya çocuk çok mütevazi
Çirkin çirkinim diyince : özgüvensiz
Yakışıklı yakışıklıyım diyince : çocuk çok özgüvenli yaa
Çirkin yakışıklıyım diyince : bu da kendini bir bok sanıyor.
hareketler aynı tepkiler farklı. Daha milyon tane örnek vermek mümkün.
Yakışıklı biri iğrenç bir espri yapsa bile kızlar nezaketen güler (gözlemlediysen bilirsin)
Çirkin iğrenç bir espri yaparsa hemen eleştirirler sen sus derler.
Yakışıklı konuşuyorken kızlar hep ona bakar
Çirkin konuşuyorken kızlar yine yakışıklıya bakar.
Daha örnek vermemi ister misin? - +1 yıl
Özgün olduğunu ifade ediyorsun fakat sizde belirli düşünceler kronik hal almış bu sebepledir hep böyle göreceksiniz, geçmiş olsun ne diyeyim.
olur tabi
04 Yorumla- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
Bu da benim düşüncem
Aşk İlişkileri konusunda 820 cevap paylaştı. paralıysa olur
10 Yorumla
6 ayOlmaz bende çirkinim olmadı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Cirkinmi? Yakisiklisin 😄
012 Yorumla- +1 yıl
Sende guzlsin
- +1 yıl
Derhal terket burayı
- +1 yıl
Aynen ya belki beni de seven bir kız olur? Neden böyle kırıcı olduğunu anlamadım. Çok kötüsün.
- +1 yıl
Mal olduğumu kabul ediyorum. Ama aynı zamanda çirkinim de.
- +1 yıl
- +1 yıl
Fadik dogru konustun vala
- +1 yıl
@keremcan4545 Sırf kendimizi iyi hissedelim diye yalan söylüyor.
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem