La sana da çirkin diyolarsa öyle kızların ben ***.
*Daha çirkinim. Büyük cesaretle açılabildiğim kızlar ya engel attılar, ya da arkadaş olarak gördüklerini söyleyip hayatlarından çıkardılar. Umrumda mı? Hayır. Benim o kadar sevmeme rağmen umurlarında olmadı, hemen silebildiler ya, yarın gelecekler benim karşıma, umrumda bile olmayacak. Hayatın adaleti böyle hocam.14 Yorumla- +1 yıl
Sen de benim gibi tipsizsin demek ki
- +1 yıl
Niye hiç beğenen kız yok o zaman?
- +1 yıl
Böyle konuşma kendini sev abicim senin yapman gereken bence samimi davranmak. Bak ben fotoğraf koymadım koymayı da düşünmüyorum. Burda konuştuğum çoğu kişi fotoğraf istedi, hepsine attım hiçbiri de demedi ki sen çok tipsizsin konuşmayalım falan demediler. Neşeli birine benziyorsun dediler tatlısın dediler devam ettiler. Her şey tip değilmiş bunu ben burda anladım. Teşekkürler güzel insanlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılSana çirkin diyen kim la kendini böyle inandırmışsın git şu aynaya bak. Bak ve kendini yakısıklı olduğuna inandır. Sonra git o sana çirkin diyen insanların karşısına ve çıkar masaya vur onlara patronun kim olduğunu göster.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle biri değilim.
Çirkin bir çocuk değilsin. Daha 22 yaşındasın ve yüzün illaki daha değişecek, hatların oturacak. Şimdiden kendine yatırım yap sen bence. Giyim ve saç konusunda imaj yenile, spor yap. Şu kaşlarını üstten bir sıra aldır. Doğal bir kaş şekli verdir.
315 Yorumla- +1 yıl
Olur musun olmaz mısın? Tipim hakkında gerekli yorumları ben yaparım.
- +1 yıl
Aynen bu bayanı dinle. + olarak maço erkek seven kadınlardan uzak dur onların istediği gibi bir erkek hiç bir zaman olamazsın kültürlü zeki bir kadın kibarlıktan zekadan espriden hoslanır😀
- +1 yıl
Senin çirkinlik anlayışınla benimki çok ters düşüyor
- +1 yıl
Ben inanmıyorum öyle bişeye.
- +1 yıl
Ben 23 yaşındayım 18 yaşımdan beri böyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Zeki kadın tehlikeli işte dış görünüş yerine parasına kariyerine bakıyor aynı poh ikisi de
- +1 yıl
Çıkar iliskisi ve mantık evliliği keşke erkekler de senin dediğin gibi dese nufus artışı durur işsizlik biter
- +1 yıl
Tanrı inancım yok saf sevgiden güzel bisey yok asıl sorun ikisi de yok
+1 yılolurum ama iç olarak sevdiğim ve bende olan özelliklere benzer özelliklere sahip olmalı aynısı yakışıklı içinde geçerli benim tam aksim ve saygısızsa suratına tükürmem o derece değersiz olur
01 Yorumla- +1 yıl
Yalanını sevsinler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
bende cok cırkınım benımd hıc sevgılım olmadı allah kahretsın neden boyle olduk
110 Yorumla- +1 yıl
Ama sunu unutma. kardesim. kizlarin kalbi para ile. atiyor vallahi altinda luks bir araba birazda paran oldumu kizlarin gozunde dunyanin en yakisikli erkekgi olursun bak gecen birisini gordum. adam cok cirkin asiri hemde kisa boylu sisman yuzunde meymenet yok yanindaki kizi gorsen sanki kalemle. cizmisler o kadar guzel bende 29 yasindayim 64 kiza teklf yolladim. hepsi red eddi sokakta yururken kizlarin bana bakip. alay etmesi cabasi zaten ama sen gayet tatlisin yakisiklogin pek yok ama cok tatlisin
- +1 yıl
Ben 4 yıldır okula maseratiyle gidiyorum. Paraya baktıkları falan yok. Para var.1 fikir satıp 200bin lira para alıyorum. Ama yok yani bakan kimse yok.
- +1 yıl
Paraya bakan tipler de zengin ve yakışıklı arıyor.
- +1 yıl
Okula maseratiyle gidiyorum işte. Kimsenin baktığı falan yok. Arabaya bakıyorlar da bana bakan kimse yok
- +1 yıl
Ben teklif falan etmem kanka hoşlandığımı belli bile etmem. Okulda herkes tanıyor reddedildiğim an herkes duyar rezil olurum gerek yok.
- +1 yıl
Olmadı hiç
Valla kardeşim güzellik gerçekten gelip geçici bir sivilceye bakar yani ama kültürlüysen bir şeylerden haberin varsa öyle ot gibi yaşamıyorsan tipin yerinde diye o zaman özgüven kırıklığına gerek yok. Bırak akışına spontane yaşa elbet bir gün doğru insan çıkacaktır karşına
00 Yorumla
+1 yılTavsiye değil ama özgüven şefkat anlayış gibi gibi biçok şey var, herşey estetik değil. Bu arada kardeşim yakışıklı değilsin ama tipsiz de değilsin. Maskülen ve biraz sert bir tipin var sadece.
04 Yorumla- +1 yıl
Şefkat anlayış özgüven bende yok. Bende artık sinir stress öfke var
- +1 yıl
Artık bende de öyle :) ama ben çirkinlik diyince hakaret olmayacaksa bilinen ve söylenen olarak işte kro keko tarzı itici koyu tenli falan biri sanmıştım. Onu geç çirkinde değilsin. Ama dediğim gibi birçok madde aranan. Hani görmüşsündür de çok zıt kutupları el ele :)
- +1 yıl
Hayır hiç görmedim. Çok güzel bir kızın yanında her zaman çok yakışıklı biri oluyor. Ben kendimi en çirkin erkek olarak gördüğüm için herhangi bir kızın yanındaki herhangi bir erkek benden daha yakışıklı oluyor. Anlatabildim mi?
- +1 yıl
Yani denk gelmemiştir ben çok gördüm. Bunun özgüvenle alakalı olduğu gibi birçok makaleyide okudum hatta burda bir hocam yazmış ve yurtdışında 2 arkadaşın çektiği şişman bir erkeğin kız tavlamaya çıktığı ve sonra kızların yorumlarını aldığı bir videoyu koymuş. Ya ben sarışınım sakalım yok bence eğer buysa istediğin bu tip para etmiyor :D
+1 yılBir söz vardır, kızlar görünüşleriyle, erkekler sözleriyle güzeldir.. Sen güzel söz söyleyip, kaliteli bir muhabbet yaparsan sana bakmayacak kız yok. Hiç moralini bozma kendine de güven.. ;)
02 Yorumla- +1 yıl
Herkes de içine melek kaçmış gibi konuşuyor. Kardeşim delikanlı gibi desene sana kimse bakmaz diye
- +1 yıl
Ben de yakışıklı biri değilim emin ol.. Bu sözün doğruluğunu çok kere yaşadım ve gördüm. Tabi ilk olarak kendine güvenmesi lazım insanın. Kimse kendine güveni olmayan biriyle yola çıkmaz.
Mesela bana sakal yakisir ama sana yakismaz eyer saclarini uzatir yuzunu tras yaparsan inan bana cok kiz bayilir sana saclarin daginik guzel bir cok kizlae temiz yuzlu erkek seviyoru hafif uzat saclarini
11 YorumlaDış görünüşün herşey olmadığını biliyorum ben seversem o çok çirkin bana en yakışıklı görünür buna eminim.
05 Yorumla- +1 yıl
Maval okuma bana. Eline kaç kez bir uğur böceğini alıp sevdin?
- +1 yıl
Aynı sevgiyi bir hamam böceğine gösterdin mi?
- +1 yıl
Koyarım niye koyamıyım aksini görmedim daha önce görürsem söz kefeleri değiştiricem.
+1 yılKızlarda tabiki tipe önem veriyor, ama kalbine girmeyi başarırsan tip en alt kademeye düşer. Yani seviyosan git konuş bence :)
06 Yorumla- +1 yıl
Şimdiye kadar hiç teklif etmedim reddedilmiyim diye. Ayrıca tip yok ben cesaret edip konuşamam.
- +1 yıl
Bence tipin abarttığın kadar kötü değil, boşa bunca sene kimseye teklif etmemişsin bence.. kızlar görüyorum ne tiplerle çıkıyorlar sana ayli hayli bakarlar arkadaşım. boşa kendi canını sıkıyosun
- +1 yıl
Ben öyle daldan dala konamam. Lisede 4 yıl bir kızı sevdim. Üniversitede de 3 yıldır aynı kızdan hoşlanıyorum. Gittim teklif ettim ne olcak? Reddedecek. Belki reddetmez diye bişey yok. Anlıyorum herhalde reddedip reddetmeyeceğini.
- +1 yıl
Ya reddetse bile sende yoluna bakarsın, istemiyomuş der unutmaya çalışırsın. ama böyle hep ufaktan bir umutla yaşanmaz yani..
Ayrıca erkekleri anlamıyorum , ben erkek olsam hoşlandığım kıza dayanamaz açılırdım, bayan olunca bu işler zor oluyor hoşlanıyorum desen hemen dalga geçerler, daha dediğim olmadı gerçi :D - +1 yıl
Ben de hiç açılmadım ama erkek olsam açılırdım demesi kolay tabi ol da gör nasıl bir zillet. Tabi sen teklif gelsin değerlendiriyim dersin. Bizde öyle bir durum yok kızlar daha şanslı.
- +1 yıl
her önüme gelene gitmezdim tabiki, ma bir kızda farklı hissediyosam illa ki söylerdim ona. en fazla istemiyorum der reddeder, sonra hayat devam eder yapacak bişey kalmamıştır çünkü
+1 yılyeter lan çirkinsin nalet olası pislik bıktım senden git burdan yeter
11 Yorumla- +1 yıl
Tamam bacım.
- Flört & Tanışma konusunda 751 cevap paylaştı.
+1 yılHerkese göre farklıdır çirkinlik kavramı. Çok çirkinse olmam tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
kendine öyle çirkin diyorsa sana yürümesin zaten
+1 yılKanka çirkin değilsin sadece bok gibi poz verip giyinmişsin olay burada. Özgüvensizsin hemde aşırı. Ek olarak çirkin biriyle sevgili olurum, parası vardır, zekidir vs vs.
05 Yorumla- +1 yıl
Bok gibi poz vermişim. Bok gibi giyinmişim. Ama aynı pozu ian somerhalder verseydi aynı kıyafetlerle. Yine yakışıklı olurdu. Yani ona yakışıyor bana yakışmıyorsa. Tipsizim. Nokta.
- +1 yıl
Herkes o kadar yakışıklı olacak diye bir şey yok, bende o kadar yakışıklı değilim ama kendime güveniyorum ve hiç boş kalmadım, sürekli davet aldım burada bile alıyorum, mesajlar hala duruyor atabilirim. Ayrıca bence giderin var, spor ve bakımla on numara olursun ;)
- +1 yıl
5 yıldır spor yapıyorum zaten
- +1 yıl
Boş kalmamanın nedeni yakışıklı olman işte.
- +1 yıl
Kadınlar özgüvensiz erkeklerden nefret eder, birini seviyorsan açıl, kaybedecek hiçbir şeyin yok nasılsa. Denemeden başaramazsın ve yine söylüyorum bence yakışıklısın yani kendine haksızlık etme, yolda bir yürü bakıyım milletin tipine hepsi çirkin ayrıca boyunda uzunsa sıkıntı yok
+1 yılAga nice cirkin arkadasim var ama agizlari laf yapiyor agzi laf yapan erkek 1626245 adim ondedir
02 Yorumla- +1 yıl
Benim ağzım laf yapmıyor işte.
- +1 yıl
O zaman bir sey diyemem
+1 yılKardeşim sen Robert Pattinson I andırıyosun ve tipsizim diyosun yuh bee
00 Yorumla
+1 yılŞu kaşlarını falan biraz hallet ondan sonra dediğin kadar çirkin falan değilsin abartma be kardeşim
01 Yorumla- +1 yıl
Onları çoktan hallettim de. Ben zaten vazgeçtim çoktan hiç denemedim hiç de denemicem. Ben sadece kızlar acaba tipsiz bir erkekle sevgili olurlar mı? veya erkekler kız olsaydı tipsiz bir erkekle birlikte olurlar mıydı onu merak ettiğim için bunu sordum.
Sen kendini sevdiğinde kızlarda ssni sevecek seninle olacak.
02 Yorumla- +1 yıl
Benim kendimi sevmem imkansız
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlm sen ne kadar cirkinsin ya. Hiç utanmıyor musun bu kadar cirkin olmaya. Ayıp denen birşey var.
00 YorumlaTip onemsizdir diyemem çünkü ilk etki görsel olarak alınır ama o insani tanıdıkça karakteri tipinin de önüne gecer ve gözünde ya gittikce güzelleşir ya da cirkinlesir.
01 Yorumla- +1 yıl
Olur musun olmaz mısın? Uzun uzun cümlelere gerek yok.
5 yıllık bir ilişkim vardı gerçekten çok çirkin bir insandı ama kültürlüydü onunla konuşabildiğim için aşık oldum
13 Yorumla- +1 yıl
Eksi verdim
+1 yılSalakmisin niye olunmasinki. dis gorunusle sevmek ne demek kalbini seviceksin
11 Yorumla- +1 yıl
Evet salağım
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanliş dusunce kardesm bazi kizlarin baktigi erkekleri gosterim 20 rekat şükür namazi kilarsin. Kendini kucumseme bunu diyenleride abin dahi olsun
00 YorumlaEvet ben çirkin seviyorum :))
Gerçi kimse çirkin değil ama neyse , sorduğun için07 Yorumla- +1 yıl
Çirkin seviyorum der. Sonra kafede yakışıklı birini görünce "Ayyyy ne kadar yakışıklı " diye için gider.
- +1 yıl
Himm... yani sen o kadar sabit fikirlisin ki ne desem, inanmayacaksin, , sen görünce ne kadar güzel kız demiyor musun hem ,, hayir yani bir kere bu kadar mı önem veriliyor suret güzelliğine ,, herkes aynı soruyu soruyor ,, çirkinlik güzellik kavramlari bu kadar mı değerli ,, yapmayın yahu :)
- +1 yıl
Bu kadar değerli değil daha değerli. Ben bu tip yüzünden hep yalnız kaldıysam. Sorucam tabi ki. Tek derdim de bu.
- +1 yıl
Benim seçme şansım yok ki. Ben çirkinim kimse beni sevemez. Çirkin bir kız da yakışıklı erkeklerden hoşlanır.
- +1 yıl
tamam bacım.
+1 yılValla dısarıya bak ne erkeklere bakio kızlar is agızda bitio usta
00 YorumlaHayir
34 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Çok doğru düşünüyorsun.
Olurum hemde cok severim
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle bişey mümkün değil sen de biliyorsun.
+1 yılsenin neren çirkin şimdi güldürme benı
00 YorumlaYa arkadaş her yorumunda , sorunda çirkinim çirkinim. Çirkin falan değilsin sen ya aaa ilallah ettim
03 Yorumla- +1 yıl
Eksi verdim. Derhal burayı terk et
- +1 yıl
Kabul ediyorum. Beyinsizim ama aynı zamanda çirkinim de
+1 yılBence cirkin erkek yok. Kendine güven. Ve Bence sende cirkin deilsin. Sadece Kendine güven
09 Yorumla- +1 yıl
Uzun cümleler kurmaya gerek yok. Olurum olmam demen yeterli
- +1 yıl
Bak Bak şimdi egoya
- +1 yıl
Ego değil. Çok tavsiye verdiler bana cesaret vermek istediler de bende işe yaramıyor o. O yüzden basit soru soruyorum basit cevap istiyorum.
- +1 yıl
Iyisin. Özgüvenli ol.
- +1 yıl
Çirkin bir erkekle sevgili olur musun?
- +1 yıl
Olurdum. Bana akil daha önemli
- +1 yıl
Eksi verdim. Tipsiz bir erkeğe bakmaz hiçbir kız
- +1 yıl
Beyninde problem var
- +1 yıl
Beynimde de problem olabilir ama asıl problem suratımda
+1 yılUzun boylu olsun yeter
01 Yorumla- +1 yıl
Ben uzun boyluyum. Boy bir işe yaramıyor.
+1 yılevet sevgilim :D kafasının içindekine aşık oldum
00 YorumlaOlmam
10 Yorumla
+1 yılOlmam
10 Yorumla
+1 yılEvet cirkinsin mi diyelim bunu mu istiyosun
01 Yorumla- +1 yıl
Sorunun cevabını verseniz kafi. Olurum ya da olmam. Çirkin bir erkekle sevgili olur musun? Benim tipim hakkındaki gerekli eleştriyi ben yaparım.
+1 yılİnsanları okadar umursama
00 YorumlaGönül bu...😅
11 Yorumla- +1 yıl
Gönül yakışıklı erkeğe konar. Gördüğüm örnekler de bunu destekliyor zaten.
+1 yılTıpıne kım kaydı la oyle
00 YorumlaGayet yakışıklısın kardesim
00 YorumlaOlmam
10 Yorumla
+1 yılOlmam
10 YorumlaAllah aşkına çirkin misin şimdi sen saçmalama ya
05 Yorumla- +1 yıl
Çirkin biriyle sevgili olur musun olmaz mısın? Tipimle ilgili gerekli yorumları ben yaparım.
- +1 yıl
Bak sen de çirkin olduğumu düşünüyorsun.
ben olmam
10 Yorumla
+1 yılSevgili olmussam cirkin degildir bana göre
02 Yorumla- +1 yıl
Yalan külliyen yalan
- +1 yıl
Cirkin goruyorsam sevlgilim olma sansi yok!
+1 yılResimdeki sensen çirkin değilsin ki
04 Yorumla- +1 yıl
Tipimle ilgili yorumları ben yaparım. Sen çirkin bir erkekle sevgili olur musun? Olmaz mısın?
- +1 yıl
sen hiç çevrene baktın mı? Birçok güzel kızın yanında çirkin erkek var.
- +1 yıl
Sen çirkin bir erkekle sevgili olur musun? Olmaz mısın?
- +1 yıl
Baktım ben göremedim öyle çiftler.
iç güzellik ve espri kabiliyeti önemli
01 Yorumla- +1 yıl
Dış görünüş daha önemli
+1 yılBen olmazdım
33 Yorumla- +1 yıl
Ya ben çirkin'i Çinli diye okudum lan harbi uykum gelmiş. iyi biriyse sorun yoktur.
- +1 yıl
Çirkin erkek Çinli erkekten kötüdür.
- +1 yıl
degildir
funny stand up boy
00 Yorumla
+1 yılSevdikten sonra bunun bir önemi yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Sevmek için tipi olması lazım. Tipi olunca seversin sevince de tip önemli değil dersin. Çirkin birini çirkin olduğu için sevmezsin. Sevemezsin yani bak 23 yaşına geldim kimse sevmedi. Demek ki tiple alakalı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlurlar.
00 Yorumla
+1 yılanlaşmak önemli
05 Yorumla- +1 yıl
Yalan külliyen yalan
- +1 yıl
nerden biliyorsun çok ön yargılısın sanırım bir olay yaşamıssın
- +1 yıl
Yoo hiçbişey yaşamadım. Kimseye hoşlandığımı belli bile etmedim şimdiye kadar. Önyargılı değilim. Doğru neyse onu söylüyorum
- +1 yıl
ön yarlıısn belli oluyor bu
- +1 yıl
Önyargılı değilim. Gerçekçiyim.
Yanlis dusunuyosun
02 Yorumla- +1 yıl
Kanıtlayabilir misin?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe yapisen ula?
00 Yorumla
+1 yılBilemedim
03 Yorumla- +1 yıl
çirkinse sevemezsin. Sevmezsen de olmazsın benim düşüncem bu.
- +1 yıl
E sen çirkin değilsin ki
- +1 yıl
Tipimle ilgili yorumları ben yaparım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuslugum var
01 Yorumla- +1 yıl
Olduysan o çirkin değildir.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026