Eşim maaşının yarısını ailesine veriyor. Boşanmak istiyorum artık ne yapacağım?

Eşimle Üniversitede tanışmıştık. O 27 ben 23 yaşındayım. Eşim İranlı ailesinin durumu da iyi. Kendilerine ait müstakil evi var tekstil işi ile uğraşıyorlar. Eşim annesini aşırı seviyor ve daha ilk tanıştığımızda bile ben aileme yardım edeceğim diyordu bende ayda yılda bir gönderir sanıyordum. Ben hemşire olarak atandığımda eşimle 6 ay sonra evlendik. Eşim ailesine yük olmamak için bütün düğün masrafıni kendi üstlenecegini söyledi. Bende dedim ki masraf yapmayalım bir kafede küçük bir kutlama yaptık sadece kına gecesi çok içime sindi. Irandan ailesi de geldi Vs. Velhasıl 133 bin TL borcumuz kaldı. Eşim doktor ve ikimizin maaşı 14.500 TL tutuyor eşim 5 binini ailesine veriyor 1 yıldır 4 bin de borçlara gidiyor yoruldum artık. Ev kira bir yere gitmek istediğimizde araba yok birşey yok rezil oluyoruz. Ağır geliyor bana 5 bin az değil... 1 aylık da hamileyim. Çocuğun bir sürü ihtiyacı oluyor o yüzden az elimde para olsun istiyorum ama eşim sürekli parayı dağıtıyor. Çok bunaldım boşanmak istiyorum artık. O kadar para giriyor eve elde birşey yok. Ben eşime söyledigimde ise sen bunu kabul ederek geldin dedi. Ailesinin durumu kötü olsa tamam ama ben rezil oluyorum burda yeni evliyim daha bir gereksiz harcama yapmadım. Dışarıya çıkmıyoruz iş dışında. Eşim iyi hoş ama ailesine çok para gönderiyor az gönder dediğimde ise benden kötüsü de olmuyor. Eşim düzelmez bir aylık hamile iken ayrılsam ki gerçekten dayanamıyorum ev de kira yoruldum artık. O kadar çalışıyorum o da çalışıyor az standartı yüksek yaşamak istiyorum olmuyor. Standartı yüksekten kastım evlendiğimden bu yana üstüme bir kıyafet almadım yeni evli üstelik çalışan bir kişi bunu alamazsa ben niye çalışıyorum?
Eşim maaşının yarısını ailesine veriyor. Boşanmak istiyorum artık ne yapacağım?