İlişkim olduğunu biliyordu ailem. Evlilik teklifi etti erkek arkadaşım bir hafta önce. Ablam bir haftadır bana hayatı zindan ediyor. Sürekli saçma sapan davranıp sinirimi bozuyor. Evlenip gideceksin ben seni bırakmam diyor. En ufak şeyde bana bağırıyor. Arkadaşlarım kıskançlıktan yapıyor diyor ama beni gerçekten çok üzüyor. Az önce çocuk sahibi olma konusunda sıkıntım olduğunu bile bile çocuğun da olmayacak zaten ne evleniyosun demeye getirdi. Dün de beni ağlattı bugün de çok kırdı. Ona ne oluyor gerçekten anlamıyorum insan azıcık kardeşinin mutlu olmasını istemez mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılKıskançlık çok kötü birşey benzeri bizim yakın akrabamızda vardı. Ondan gördüm de anladım. Şimdi sana hak veriyorum. Sana tavsiyem hiç ona bakma evlneceğin kişiyle anlaşıyorsan git evlen derim. Ablanın da mutlaka talibi çımmıştır iftira olmasın ama kapısına insan gibi gelenle alay ettiyse yok şu şöyle bu böyle diyip dalga geçtiyse daha çok canı yanar onun. Tabi bilmiyorum akrabamızda gördüm ya oradan hareketle söylüyorum. O da gelenle alay ediyormuş bu kimmiş benle evlensin o kimmiş benim kapıma geliuor dedi dedi şimdi 24 yaşındaki kız kardeşi evli ve bebek bekliyor kendi de 38 yasında evde oturuyor. Evli olan akrabam evlenene kadar ablasından neler çekti. Kaç kere ağlamış onun lafları yüzünden. Hem geleni beğenmiyor hem de vayyy ben dururken sen nasıl evlenirsin diye kızkardeşinin emdşği sütü burnundan getiriyor. Yanlış anlaşılmasın akrabamı kınamak için demiyorum. sadece ibret alınması için söylüyorum. Kızkarımıza öğüt olsun kapınıza gelenle alay etmeyin mecbur değilsin zaten insan gibi yok benim içim elvermedi ya! beğenmedim istemiyorum dersin olur biter ama millete kulp takarsan sonunda reddettiklerine de pişman olmak var. Ablan da yanlış yapıyor. Kapısına gelene ne yaptı bilmem ama seni kıskanması ciddi bir problem Allahtan korksun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle abla olmaz olsun yaaa yanlız kalıcak diye ya da ailen ona hep karışacak diye ya da ablan evde kalıyor diye millet laf mı sokacak peh ablanın psikolojisi bozulmuş bişeye sinirlenmiştir bilmiyorum ama ben 32 yaşımdayım hayatımda biri yok bende saçma sapan insanlarla konuştum evet hatam var ve kardeşim şu koronavirüs biterse en kısa zaman da kardeşimi istemeye gelcekler çok sevindim mutlu olsun her zaman onun yanındayım destek olurum ilgilenirim her şey yaparım. Ama ablan hem psklojisi bozulmuş hem yanlız kalmaktan korkuyor ve sana öyle dememesi gerekiyor çoçuk olmicak diye resmen sana bedduha etmiş gibi çok yanlış yaptı çok ona bi doktora götürün onu bir doktora götürün konuşmaya dertleşmeye ihtiiyaçı var benim düşüncem bu. Sen sakın moralini bozma üzülme evlen. Mutlu ol hayat sana daha güzel şeyler gösterir sabret güzel kardeşim🙏🙏🙏 Ablanı bi doktora götürün psikolojisi bozuldu benim tahminim öyle.
00 Yorumla
Yazının başını okurken kardeşini paylaşamama içgüdüsü olabileceğini düşündüm ama yaralarını bile isteye kanatıyorsa gerçekten problemleri var yüreğiyle ilgili. Kız kardeşlerini kadın olarak kıskanan insanları gördüğüm için acaba kendisinden önce evleniyor olmana mı içerlemiş diye sorabilirim.
00 Yorumla
+1 yılBu tip ablam iyi ki yokmuş ben öldürürdüm bana çocuğum olmayacağıyla ilgili bir laf etmiş olsaydı... hassas konuna dokunup bir insanı incitmek zayıfların işidir. Ablan fesat bir insan görmüş oldun 1 haftada ve lafını esirgeme söyle cevabını başka türlü susacağı yok.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
44Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ondan önce evleniyor olmana hasetleniyordur bekarsa..
01 Yorumla
Soran+1 yılNormal mi bu
Merhabalar,
Kendisi büyük olduğu için ve bazı şeyleri de başaramadığı için senin ondan daha önce başardığını gördüğü içinde belirli kıskançlıklar triplere girmiştir bunlar çok normal çünkü kendisi yapamadı sen ondan küçüksün ve ondan önce evleniyorsun kendisini sevecek bir eş adayı bulamadığı için hepsi böyle yapıyor aile olarak da onun üzerine varacaktır sen evde kaldın bak kardeşin bile evlendi bu tarz şeylerle onun üzerine gidiyorlardır o da bunu kaldıramayıp senin üzerine geliyor yani anlayacağın hepsi kıskançlık çekememezlik başka bir şey değil bunu anlamalısın ve bilmelisin başka bir şey değil yani kafan da büyütme sevgiline odaklan sevgilinle bir şeyler yap gelecek düşün çocuk sahibi olamayabilirsin böyle bir sıkıntın da olabilir ama bu sorun değildir çocuk esirgeme kurumundan çocuk sahiplenebilirsiniz
Sevgiler32 Yorumla
Soran+1 yılAilem ona evlen baskısı yapmıyor ki. Sorun ailem akraba falan hiçbir şey değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazı insanlar en yakının da olsa seni zayıf yanından vurur daha doğrusu en iyi en yakınları vurur insanı çünkü zayıflıklarını en iyi onlar bilir. Kıskanmış bu âşikar sen sıkmamaya çalış canını sağlık sorununda umarım düzelebilecek bir şey ise düzelir. Düzelmese dahi çocuk sahibi olmak için illa doğurmak gerekmiyor her doğuran anne olsaydı yurtlar bu kadar dolmazdı her kez anneliğin hakkını veremez doğurmak mı problem sıkma canını sen olmadı evlat edinirsiniz.(ki yıpta çare tükenmez bunu unutma) Umarım sevdiğin ile , mutlu, huzurlu başarılı bir hayat geçirirsin çok güzel bir yuvan olur. Rabbim gönlüne göre versin 🌸
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBu konuda yalnız değilsin öncelikle. Bence karşına alıp suçlamadan güzelce iletişim kurarak ona o an hissettiğin duyguları ben diliyle açabilirsin. Sen öyle yapınca üzülüp hatasını anlayacak, anlayışla yaklaşacaktır bundan sonra.. 🌿
16 Yorumla
Soran+1 yılBana seni istemiyorum defol git dedi
- +1 yıl
Sinirli bir anında söylemiştir olaylar bir süre durulsun sakinleşince tekrar konuşursun.
Soran+1 yılBen ona bunları hak edecek hiçbir şey yapmadım ama gerçekten affetmicem onu
- +1 yıl
Canım içten söylememiştir bence sinirli bir anında. Bir süre sesiz kal sen hatasını belki anlar.
Soran+1 yılİnşallah anlar
- +1 yıl
Elbet anlayacaktır. Ablalar böyle kabullenemez bazen bazı şeyleri zaman gerekli alışmaları için. Benim ablam da böyle mesela.
"Az önce çocuk sahibi olma konusunda sıkıntım olduğunu bile bile çocuğun da olmayacak zaten ne evleniyosun demeye getirdi."
Burayı okuyana kadar adına kıskançlık diyordum. Ama bu kıskançlıktan da öte bir şey. Böyle bir konuda üstüne gelmesi çok yanlış. Sebebi ne olursa olsun, karşındaki kişi kim olursa olsun bu kavgada bile söylenmez. Ki siz kardeşsiniz. İnsan kardeşini bu şekilde incitemez...11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gitti. Bunu anneme söyleyince de bana seni istemiyorum yalancı köpek defol git bu evden diye bağırdı. Annem de hala yanlış anlaşılma oldu diyo öyle demek istemedi diyo.
+1 yılÇok belli değil mi? Ablan sana hasetlenmiş normalde de ilk önce büyüklerin evlenmesi gerekir gibi bir adet mi kural mı ne denir artık genellikle büyükler önce evlenir. Sen evleneceksin ve o da evde kaldığı için seni kıskanıyor sen de dalga geçebilirsin evde kalma konusunda en azından sadece sen üzülme. Kendi evlenmemiş seni kıskanıyor ve böyle davranarak bir nebze kendini iyi hissettirmeye çalışıyor olabilir yani yakma boşver.
01 Yorumla- +1 yıl
*takma*
+1 yılAblan yalnız hissetmemek için olabilir veya kıskandığın için olabilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye yalnız olsun? Hem her şeyi bir yana birak çocuk konusunda o dediğini ömrüm boyunca unutmucam. İnsan kardeşine öyle der mi ya der mi bu mu onun sevgisi
- +1 yıl
Haklısın davranış kuralı uymayan, sen de zamanlarda evden uzaklara taşırsınız ablan senin yuvanızı karışamazlar. Eğer şöyle bir şey olsa evde sizden kalacağım peşimi bırakmayacağım derse sende dersin ki; benim kocam seni buradan görmek istemiyor dersin. :)
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Nerden biliyon çocuğun olmayacağını belli ki kendisi evde kaldı diye batıyor zoruna gidiyor madem o sana kötü davranıyor neden sende ona kötü davranmıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılBen büyük bir rahatsızlık atlattım. Kesin değil şans var ama çocuk sahibi olma şansım çok düşük normal bir kıza göre beni bununla vurdu ya
Soran+1 yılBunu aileme dedim diye de bana yalancı köpek seni istemiyorum defol git dedi
Abladır kandır vazgeçemezsin o yüzden bu saatten sonra ablanın akıl sağlığını tam düzgün görmiyeceksin ve hehe diyeceksin ve o şekilde idare edeceksin çevrende sorun olursada biraz kafası sıkıntılı dersin geçersin
00 YorumlaArkadaşların haklı senden ayrı kalmak istemiyor korkuyor bu sebepten seninle gelirim diyor paniklemiş senin yokluğuna hazır değil onu sakinleştirmeli güven vermelisin belliki sana çok bağımlı
10 YorumlaKiskaniyor iste net... kendisi buyuk ve evin kucugu önce evleniyo diye catliyo bazilari böyle
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenseydi o zaman evlenme mi dedim sanki 18 yaşında evleniyorum
- +1 yıl
Valla o benim problemim degil ablana söliyecen bunu... ama gözumle glrdum yani akrabalarimdan biri gelin oluyor evden cikacaz salona gidec3z kiz kardesi benim ondan daha guz3l olmam lazim onu gölgede birakmam lazim diye catlati resmen... öz kiz kardesler birbirini deli gibi kiskaniyor bazen... ablanin yasi cokmu ilerde?
Vay be sonunda teklif geldi demek.
Beyefendinin aylar önce rezervasyon yaptırdığı yer neresiymiş peki ve sen ne giydin neler oldu nasıl geçti anlat bakalım00 YorumlaErkek arkadaşın bir hata filan yaptı mı, ne bileyim ailene ya da ona karşı saygısızlık ya da onunlayken hiç huyun falan değişti mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Öyle deme belkide seni seviyor ama bunu ifade etmekde zorluk çekiyordur.
Onu anlamaya onunla konuşmaya çalıştınmı hiç?01 Yorumla
Soran+1 yılSeviyo olsa bununla vurur mu beni
Senin sorularını genelde okuyorum da ablamda ciddi psikolojik sıkıntı var normal değil yani sen onunla aranda mesafe koymalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok sinir bozucu davranıyor kalbimi çok kırıyor
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Benden önce evlenirsen millet bana ne der gözüyle bakıyor tam cahl anlayacağın insan kardeşinin iyiliğini istemez mi ama bu senin ki kötülüğü istiyor şimdi nie çünkü ondan önce evleneceğin için
00 Yorumla
+1 yılAblan derin biri. Geleceği görüyor, üzüleceğini düşünüyor evlenirsen. O yüzden karşı çıkıyor. Ablanı yıllar sonra çok iyi anlayacaksın.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek üzülecegini biliyor? Sadece çekememezlik var burada. Bir insanın zayıf noktasından vurmanin nesi iyi niyet? Neden üzülecekmiş, çocuk sorunu için mi? O çift bu konuyu konuşmuş düşünmüş tartmıştır evlilik safhasına gelene dek. Ablasının yaptığıysa kıskançlık ve kötümserlik. Kendisi yaşamıyor diye kardeşinin mutlu olmayacağını düşünmesi de karamsar, kötümser bir davranış şekli.
- +1 yıl
@ısıltılıruh ben öyle düşünmüyorum.
+1 yılsen ona bakma bence. biraz seni kıskanmış özellikle birde sevgilisi yoksa sen evlenince kendine dert edinmiş olabilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. ister ister istemez mi sensizliğe alışmak zor geliyor sanırım ama ona da alışır merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılBensizlige alışmak kadar masumsa eğer çok sevinirim gerçekten ama bana o kadar kötü davranıyor ki
+1 yılBence yapabileceğin tek bisey varsa oda ablanı bir psikiyatriye götürmen sağlıklı davranışlar degıl çünkü
00 Yorumlasence o seni kırmak istediği içinmi kırıyor yoksa evlenmen ona koyduğu içinmi bu tür davranışlar sergiliyor.
00 Yorumla
+1 yılAynen kıskanıyor seni şöyle düşün millet diyecekki "küçüğü evlendi gitti büyüğü evlenmeden evde kaldı galiba"diyecekler ablanda böyle düşünüyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten abartmış yani. Küçük kardeşi ondan önce evleniyor diye psikolojisi bozulmuş sen biraz idare et moral ver yine
00 Yorumla Kız kardeşini kaybetmek istemiyordur. ya da önce ben gelin olmalıyım diye düşünüyor hasetleniyodr 😂
00 Yorumla
+1 yılAblamı tınlama he de geç hehe sen haklısın de nasil insnalar var insanlara aklım sir ermiyor degisik ve dünyanın en kötü varlıkları ya
00 Yorumla
+1 yılbu ne kadar saçma bir abla tavrı nasıl bir abla bu ya
04 Yorumla
Soran+1 yılÜstüne bunu anneme söyledim diye bana yalancı köpek ben senin neyini kıskancam da öyle dicem seni istemiyorum bu evde defol git dedi
- +1 yıl
en kısa zamanda git evden kafanı dinle. ayrıca bu çocuk olayını da kafana takma. bir çocuk edinmek için illa doğurmak zorunda değilsin
Soran+1 yılYine de insanın zoruna gidiyo bunu kabullendim olmayabilir tamam ama insanın yüzüne bu vurulmaz. Bunu yapan başka bir arkadaşım daha olmuştu onu tamamen hayatımdan çıkardım ama abla olunca atamıyosun
- +1 yıl
mümkün olduğu sürece ablanla muhattap olma. görmezden gel. ne anneler duyuyorum çocuklarına çok üzüldüğüm. bundan dolayı önemli olan çocuğa yürekten bağlanmak. takmayın kafanızaa
- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılYa kıskanıyor ya da evde işleri sana iteledigi için simdiye kadar rahattı artık düzeni de bozulcak olabilir.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kendi evlenecekti asıl yaşı büyük olarak ama onun talibi yok şu anda.
01 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün insanlar bulsun o zaman elin sabıkalı serserilerini bırakıp
+1 yılUzgunum ama ablaniz sizi cekemiyor ama mutlulugunuz icin bildiginiz yoldan sasmayin zamanla alışacaklardır karariniza
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. seni çok seviyor veya kendisinden önce evlencegin için yapiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok seviyor olsa çocuk konusuyla beni vurmaz canımı yakmaya çalışmaz. O böyle yaptığı zaman gercekten nefret ediyorum ondan
Soran+1 yılBilmiyorum işte çok zoruma gitti. O kadar sinirliyim ki ağlaya mıyorum bile
Soran+1 yılKanser atlattım ben. Olacak mı bilmiyorum şans çok düşük ama var. Şu an şansı korumak için regl olmuyorum geçici menopozda vücudum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblan iğrenç bir insan umursama onu sakın kısnakıyor ondan önce evleneceksin diye ağzının payını ver sende onun
11 Yorumla
Soran+1 yılBana bunu anneme dedim diye seni istemiyorum bu evde yalancı köpek defol git dedi ama annem hala yanlış anlaşılma oldu diyo gerçekten o kadar ofkeliyim ki
Kotu dusunmuyordur elbet. Tatli tatli takiliyordur, sikma canini
14 Yorumla
Soran+1 yılBu tatlı tatlı takilabilecek bir konu değil çok hassas bir konu benim için ve söylerkenki hali hiç de takılıyor gibi değildi. Üstüne bunu aileme söyleyince de istemiyorum seni yalancı köpek defol git dedi bana
Soran+1 yılBana ne zaman ablalık yaptı? Ne zaman aileme ya da bir başkasına karşı beni korudu? Ne zaman benimle oyun oynadı küçükken? Ne zaman benimle ders çalıştı? Ne zaman beni alıp da gezmeye parka sinemaya alışverişe götürdü? O bana hiç ablalık yapmadı ki. Çocukken beni öldüresiye döverdi beni elinden almaya çalışan anneannemi de döverdi. Arkadaşları beni döverdi onlarla bir olur beni yine döverdi. Napiyorsunuz o benim kardeşim demezdi. Büyüdü benimle bir kere ya bir kere alışverişe çıkmadı ben hiç ailem olmadan ablamla bir yere gitmedim insanlar ablasıyla ne güzel geziyor. Ben şuraya gidelim şunu yapalım dediğimde bana hep napcam ben senle orda dedi. Ben onun hatasını aileme karşı hep kapattım ama o beni hep ispiyonladı hep iftiralar attı şimdi hala bana köpek dedi diyorum bana ne diyorsun
- +1 yıl
Tamam, bunlar yaşandı, geçti. Evleneceğim, mutlu yuva kurup gideceğim diyorsun.
Bu senin için en güzel, kıymetli günlerden birisi hayatında. Hatta belki en kıymetlisi olacaktır..
Geçmişte böyle böyle hatalar yaptı, etti, geçti, gitti. Hala da yapıyor okey. Yakında zaten bambaşka bir hayata başlayacaksın, bu bahsettiğin sorunlardan uzakta, kendi gönlündeki hayallerini gerçekleştireceksin. Bu kadar kısa kalan zamanda, en azından biraz daha sabır ve fedakarlık daha yapsan ne kaybedersinki..
Seni, ablanı tanımıyorum. Bahsettiklerin, geçmişiniz çok zor evet ama geçmiş orada kaldı. Önünde güzel günler, planlar var. Bence önüne, planlarına odaklanmalısın. Bunlarla kafanı, gönlünü meşgul etme, boşver. Gönlünce olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. O sevgili bulana kadar ya da seb evlenene kadar sana rahat vermez bu. Acayip kıskanç ablan var. Ona 1 tane sevgili bul sen. Yaşlarınız kaç
00 YorumlaBencede kıskanç ya da seni kaybetmekten korkuyorum evleneceğin kişiyi tanıyormu önceden
01 Yorumla
Soran+1 yılTanıyor
Kıskançlığından yapıyor başka açıklaması yok üzülmen için elinden geleni yapar
00 Yorumla
+1 yılkıskanıyor maalesef ki..
bir kadını annelikle vurmak fazlasıyla acınacak bir durum..11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gitti
Ondan önce evleneceğin için kıskanıyor senin düşmana ihtiyacın yok cidden ablan varken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama ablan seni köpek gibi kıskanmış
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gitti ya gerçekten
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Evlenme teklif eden sevgiline aniden telefonunu bana ver desene.
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle bir şey diyeyim ki
Soran+1 yılTelefonuna böyle bir şey demeden bakabilirim ki. Ona zaten güveniyorum kurcalama amaçlı bakmadım hiç ama telefon şifresini biliyorum ve herhangi bir şey için alabilirim telini ona söylemeden sormaz napıyosun diye bile
Soran+1 yılNiye bakıyım ki dediğim gibi kurcalama amaçlı değil
Soran+1 yılGüveniyorum ona ve bu sonsuz bir guven değil sadece şunu biliyorum aldatmak isteyen insan telefonunu her gün deli gibi kurcalasan o kim bu kim diye üstünde deli gibi baskı kuracak olsan da aldatır aldatmayacak insan da aldatmaz. Aldatırsa bir gün bir şekilde benim karşıma çıkar ama ben onun karakterine güveniyorum o yüzden onunla birlikteyim. Beni aldatır mı korkusunda olsaydım onunla bir ömür geçirmeye evet demezdim zaten
Soran+1 yılBaşka kadın elbette olacak benim telimde de başka kişiler kayıtlı bu onu aldatıyorum mu demek oluyor? Benim dışımda kimseyle bir ilişkisi olmadığına güveniyorum o yüzden onunla evleniyorum o yüzden bunca zamandır birlikteyim
- +1 yıl
Herkes ömür boyu sürmesi için evlenir. Evlilik öncesi herkes maske takar. İlişki yaşadığı bir kadın olabilir. Siz onun yanında olmadığınız zaman konuşuyordur. Sizin güveninizi de istismar ediyor olabilir. Önemli olan gerçeği bilmek. Bakın gizlice rehberdekilerin listesine. Eğer yoksa mutlu olursunuz.
+1 yılBilemedim. İnsan kardeşinin kötülüğünü istemez. Bilmediğiniz bir şey mi var acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Ne bileyim erkek arkadaşınızla ilgili filan
Soran+1 yılÖyle bir şey yok yani erkek arkadaşımın bir hatasını yanlışını bildiği için istemiyor değil
- +1 yıl
O zaman otur bir konuş ablanla ne derdi varmış öğren.
Ah ahh sağlık problemleri düzelir de ablanın yaptığı kıskançlık zor düzelir fazla muhatap olmamaya çalış herşeyini paylaşma mesela onunla. Abla da olsa öyle olana taviz vermeyeceksin.
10 Yorumla
+1 yılKafana takma s3n kendi bildiğin yolda ilerle. kiskaniyo seni ablan.
04 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zoruma gitti ki
- +1 yıl
Sen üzülme bi insan kardeşinin mutluluğunu istemiyorsa gerçekten de o kişiden bi fayda bekleme
Soran+1 yılDestek olması gerekirken yaptığına bak ya.
- +1 yıl
Evett
Ablan bekarsa aşırı kızkanç demekki ben onun buyuyugum ben varken o niye evleniyor gibi kendisine yediremiyor çok dikkat et bu kızkançlık geçmişte kardeşleri katil bile etmişligi var
01 YorumlaNeden çocuğunun olmayacağını söylüyor onu anlamadım? Kıskanıyor bariz belli. Sıra onun olduğu için olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü iki yumurtalıktan da ameliyat oldum kanser atlattım çocuk sahibi olma şansım çok az
- +1 yıl
Veren rabbimdir yahu. Şans ne kadar düşük olsa da öz kardeşinin çocuğun olmayacak demesi ne büyük zalimlik. Neden olmasın çocuğun rabbim verirse hemde bir düzine olur. Onun bir sağlık sıkıntısı olmadığı halde kısır olmayacaği ne malum? Onu böyle konuşturma asla. İzin verme böyle konuşmalara.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin ablanın evire çevire sevilmesi gerekiyor aklı ancak başına gelir. Onun istediği o.
00 Yorumla
+1 yılDaha bugün yıllar önce flash tv de yayınlanan bir kısa film izledim seni anlatıyordu resmen ‘kimin suçu’ öneririm :)
00 Yorumla
+1 yılAynen öyle o koca bulamadığı için sen bulduğundan öyle yapıyor.
00 Yorumlafesat kopek nolcak kudursun
20 Yorumla
+1 yılKendisi bekarsa senin once evlenmen,?
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç evlenmeyebilir insanlar evlenmek zorunda değil ki ve önce büyük olan evlenir gibi bir şey mi var sanki
- +1 yıl
Bazı yerlerde ve bazi insanlarda bu durum var malesef bence ablanizla tatli dille oturup dertleserek konusmaniz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıskanmıştır bende kardeşimin evlenmesini istemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılKıskançlık ama bokunu çıkarmış
00 Yorumla
+1 yılablan kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAblalar ah ablalar sanırım kıskanıyor seni
00 Yorumla
+1 yılAblanın psikolojisi iyi değil
00 YorumlaDenk ki kıskanıyor evde tek kalacağım diye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılAblan ebde kaldıysa kuskançlık krizi e girmiştir.
00 Yorumla
+1 yılHayır sanmam bence farklı bir şey var
00 YorumlaBence de kiskanclik olabilir ama gecer
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. onun manitası yoktur ondan
00 Yorumla
+1 yılAblaniz bekar henuz galiba 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Hm drmekkki ondan once evleniyonuz diye kiskaniyor
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi