KS Hakkında Yengeniz bu hediyeyle engeli kaldırır mı acaba? olumbisakinolsana Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Her yerden engellemiş bende böyle bişey yaptım engeli kaldırır mı ne diyonuz? Yengeniz bu hediyeyle engeli kaldırır mı acaba? Cevapla Hediye Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
aycaakayahan1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kaldırsana yerine kaldırır mısın yazsaydı kaldırma ihtimalim yükselirdi benim, ama tabii onu bilmiyorum🙈 1 0 Yorumla
HacıHüsrev46 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Kaldırır. İyimiş bu. Tabi büyük bi saygısızlık etmediysen kıza 0 0 Yorumla
aShameless Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl çikolatanın üstünde başka bi şey yazsaydın belki ama bunda kaldırmaz 0 0 Yorumla
Tomiriss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kaldırırsa yazık olur. Köşedeki çikolatalar yenmiş olmâz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende mi benim eskiye böyle bir şey yaptırsam belki benimki de kaldırır 0 0 Yorumla
Yalena22 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben olsam kaldırmazdım 5 karat aşağısı kurtarmaz 😂 0 0 Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kaldırır ama engeli mi bilmem karşim 0 2 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Neee ndjdjd Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl https://youtu.be/EuVJBw3jXkESdghj Yorumla
__1xx1__ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 59% +1 yıl Kaldırmaz , kaldırmamalı 0 4 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Niye Yorumla __1xx1__ +1 yıl Özensiz yapılmış bir çikolata " bişey dicem " yerine daha özenli şeyler yazılabilir sjsjsjs Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Ucuz olsun diye harflerden tasarruf ettik Yorumla __1xx1__ +1 yıl Aga be kaldırmalı o zaman Yorumla
PaytakPaytak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl o eksikleri sen mi yedin doru söyle 0 5 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Ucuz olsun diye eksik koydurdum Yorumla PaytakPaytak +1 yıl göz hakkıdır bidene de bize verin Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl O neyle gardaş yarısını bana veğr jfjfjf Yorumla PaytakPaytak +1 yıl atma şu zehirli oku.. dinlemeye gidiyom hoççağal jhfjdf Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Ahahab tamam Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl KS Hakkında konusunda 2,3b cevap paylaştı. Klavyede bazı harfler eksik knk djskakks 0 1 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl He ya simdi farkettim bende Yorumla
Miminimi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl KS Hakkında konusunda 509 cevap paylaştı. Çikolatadan da engeller bak yollayamazsın 1 0 Yorumla
Haylazzponçik Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl KS Hakkında konusunda 7,9b cevap paylaştı. Güzel olmuş beğenir bence 0 0 Yorumla
nicksizbirkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl KS Hakkında konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaptığın hataya bağlı 😂 0 0 Yorumla
mayis_akimm Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ben olsam kaldırmam, bir ihtimal kaldırır.😂 0 1 Yorumla Sudeamabebekolan +1 yıl ya şu arka profilindeki elbise gibi ya da buna benzer elbiseler nerde satılıyo nerden aldın acaba sen ya? Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl KS Hakkında konusunda 12,2b cevap paylaştı. Dicem? Kararlı ol direk de. 0 0 Yorumla
EdylineGelmiş Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Çok hoş bence.Bize yapan olmadı aga be 0 0 Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Çukulataları yemeseydin belki bir ihtimaldi fatik 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl KS Hakkında konusunda 37b cevap paylaştı. Kaldırmazsa ayıp eder krall 0 0 Yorumla
BeşiktaşlıHatunnn_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl "Hediyeyle. 0 4 Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Geldi tdk Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl Öyle deme üzülürüm :/ Yorumla olumbisakinolsana +1 yıl Boş yapma Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl noodelee doldurr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kaldırsana yerine kaldırır mısın yazsaydı kaldırma ihtimalim yükselirdi benim, ama tabii onu bilmiyorum🙈
Kaldırır. İyimiş bu. Tabi büyük bi saygısızlık etmediysen kıza
çikolatanın üstünde başka bi şey yazsaydın belki ama bunda kaldırmaz
Kaldırırsa yazık olur. Köşedeki çikolatalar yenmiş olmâz.
Bende mi benim eskiye böyle bir şey yaptırsam belki benimki de kaldırır
😂😂😂😂😂 napdin sen. cikolata seviyosa belki yumusar.
Ben olsam kaldırmazdım 5 karat aşağısı kurtarmaz 😂
Kaldırır ama engeli mi bilmem karşim
Neee ndjdjd
https://youtu.be/EuVJBw3jXkE
Sdghj
Kaldırmaz , kaldırmamalı
Niye
Özensiz yapılmış bir çikolata " bişey dicem " yerine daha özenli şeyler yazılabilir sjsjsjs
Ucuz olsun diye harflerden tasarruf ettik
Aga be kaldırmalı o zaman
o eksikleri sen mi yedin doru söyle
Ucuz olsun diye eksik koydurdum
göz hakkıdır bidene de bize verin
O neyle gardaş yarısını bana veğr jfjfjf
atma şu zehirli oku.. dinlemeye gidiyom hoççağal jhfjdf
Ahahab tamam
Klavyede bazı harfler eksik knk djskakks
He ya simdi farkettim bende
😅Aa cok iyi fikir ya
Çikolatadan da engeller bak yollayamazsın
Kafanda parçalar bunu
Ben kaldırıedumn kesinnnn
Güzel olmuş beğenir bence
Yaptığın hataya bağlı 😂
Olabilir hadi gazan mübarek ola
Ben olsam kaldırmam, bir ihtimal kaldırır.😂
ya şu arka profilindeki elbise gibi ya da buna benzer elbiseler nerde satılıyo nerden aldın acaba sen ya?
kaldırabilir shjshjshj
Dicem? Kararlı ol direk de.
Çok hoş bence.
Bize yapan olmadı aga be
Çukulataları yemeseydin belki bir ihtimaldi fatik
Türkçe öğretmeni ise hyr
Kaldırmazsa ayıp eder krall
"Hediyeyle.
Geldi tdk
Öyle deme üzülürüm :/
Boş yapma
noodelee doldurr