İkimizde öğrenciyiz..
Sevgililer günü için
Erkek kolyesi, isimler yazılı çift bilekliği, yazılı zippo çakmak
Bunları üçlü olarak versem basit olur mu?
Ya da çakmak yerine swit, kolye, bileklik üçlüsü mü olsun?
Sevgililer günü için
Erkek kolyesi, isimler yazılı çift bilekliği, yazılı zippo çakmak
Bunları üçlü olarak versem basit olur mu?
Ya da çakmak yerine swit, kolye, bileklik üçlüsü mü olsun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
3 tane alma 1 tane al. Şöyle kalın bi sweat güzel olur. Açık renklerden al gri olabilir mesela.
Teşekkür ederim ama zevkim berbat işte. 😂
Sweat almak için o kadar zevke ihtiyaç yok :D O zaman kalın ve rengi açık olan bi çift eldiven alabilirsin. Erkekler hediyeye önem vermezler o yüzden hiç gerek yok çok şey almana. Genelde onun aldığı hediyeye mutlu oluşundan kendisine mutluluk payı çıkarır sebeplenir :D Senin mutluluğuna mutlu olur yani
Teşekkür ederim ya içim rahatladı hem de güzel fikir oldu yorumun.. Kararsızlığım gitti ❤️
Bir kaç swit seçtim ama karar veremedim müsaitsen instadan atabilir miyim fikir almak için? Burdan atamadım
Priwxpris e mesaj atabilirsin. Muhabbet sararsa arkadaşta oluruz sofksoxlxo
Çok iyi olur😂 yazdım bile
Bence basit kaçmaz. Anlamı olan ip bilekliğim bile olsa hiç çıkarmazdım kolumdan
Bir kaç swit seçtim ama karar veremedim müsaitsen instadan atabilir miyim fikir almak için? Burdan atamadım
Olur tabii ki yardımcı olurum. Profilimde instagram linkim var oradan istek atabilirsin
Güzel uygun bir sweat al en mantıklısı bu bence bende öğrenciyim sweat alacağım hem daha kullanışlı
Haklısın kesinlikle umarım düzgün bişey bulurum. 180 boya 70 kilo bir erkek için kaç beden olur? Medium iyi mi
Sigara kullanıyosa Zippo muhtemelen daha çok hoşuna gidecektir çift bilekliği ve kolye yerine de swet alabilirsin bide üstünde yazılı şapkalar çok hoş olur
Sweat kolye bileklik. daha iyi gibi
Olur
Kazak alabilirsin sevdiği bir renkten.
Güzel bişey bulamadım kafayı yicem
Hemen stres yapma. Bulursun
Önemli olan senin ona vereceğin hediyeden çok onu sevdiğini hissetirecek bir küçük sarılma bile mutlu eder onu. Hem erkekler hediye' ye çok önem vermezler.
Teşekkür ederim ya dogru diyosun. Bu arada ufak Bi şehirdeyim pek dpgru düzgün bişey bulunmuyor İnternetten sipariş edemedim ailemle yaşıyorum kargo sıkıntı olcak diye... 3 gün kaldı umarım bulurum. 180 boy 70 kilo biri için hangi neden uygun olur acaba swit için
Rica ederim ben de bu arada ben de öğrenciyim. 40-42 olur o zaman l ya da xl olur ama sen gene de çaktırmadan öğrenmeye çalış bazen kalıptan kalıba değişiyor bedenler.
Teşekkürlerrrr