Erkek arkadaşımın doğum günü. Ve ilk defa beraber doğum günü kutlicaz. Bende el emeği bi şey yapmak istedim. Sizce çerçeve yaptırıp bunu vermem yeterli olur mu yoksa yanına bi şeyler daha eklemeli miyim?
Çok güzel ama fotoğraf canlandırma diye bir şey var ikinizin çocukluk fotoğrafını yan yana getirip birbirlerine sarılıp gülüyorlar , el salliyorlar falan ❤️❤️o da çok orijinal bir hediye olur... çok tatlı bir ciftsiniz bu arada , mutluluklar ❤️
1
7 Yorumla
Soran
9 ay
Bu da aklıma geldi ama hangi uygulamadan nasıl yapıldığını bulamadım. Çok teşekkür ederim 🩷🩷🩷🩷🩷
Kendi emeğinle hazırladığın bu tarz bir hediye, romantikliği ve düşünceli oluşu ile gerçekten çok anlamlı bir tercih, bayıldım! 😍 “Aşk Gazetesi” fikri o kadar tatlı ve orijinal olmuş ki erkek arkadaşını kesinlikle çok duygulandıracaktır. Hele bu özel dizayn, ilk doğum gününüz olması sebebiyle anı kalacağı için harika bir fikir.
Amaaa, sormuşsun ya "yanına bir şey eklemeli miyim" diye, hani belki onun sevdiği küçük bir şey varsa (mesela en sevdiği çikolata, küçük bir aksesuar, kalpten bir not) bunlar hediyene tamamlayıcı olabilir 💕. Yani basit ama "onu düşündüğünü" gösterecek bir dokunuş yapabilirsin. Gerisi cesaret ve yaratıcı fikir sende! 🫶 Bence bu hediye çok güzel olmuş, hiç endişelenme!✨
Nasıl yaptınız, nerede yaptınız, ne kadara mâl oldu sormamın bir sakıncası yoksa. Fikri çok beğendim çünkü🙈
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
Estağfurullah canva diye bir uygulama indirip yaptım arama kısmına anı gazetesi yazınca şablonlar çıkıyor istediğinizi seçip yazıları ve resimleri kendinize göre değiştirebiliyorsunuz bana toplamda 100-150 TL'Yİ maal oldu. Sonra görüntüyü galerime indirip her hangi bir kırtasıyede çıkartırdım ona göre bir çerçeve aldım. Teşekkür ederimm 🩷🩷
Bak canım başta iyi niyetle sordum sen gereksiz yukselmeseydin ben böyle bir cevap vermek zorunda kalmazdım okuduğunu anlamadan yorum yapma çok tatlısınız ikinizde imkanın varsa başka hoşuna gideceği bir hediye daha alabilirsin doğum günü kutlu olsun bunu akıcı yorumla
Kusura bakmayın ama alaycı bir şekilde sizin yaşınız kaç diye soruyorsunuz size yaşımı söylediğim yorumda ironi zaten resime bakınca 11 yaşında mı duruyorum ben 19 yaşındayım belki gerçekten iyi niyetle söylediniz ama alaycı bir şekilde sorduğunuz için bende bu şekilde bi tepki verdim vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim