AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Zor durum ama cift terapistine gidin çözümleyecek is değil
Çocuk için acele etmişsin bence. Sen de çık geç gel aynısını yap daha yapamaz
Ne düşüncesiz bi adammış ya evlerden uzak öylesi. Allah sabır versin sana ne diyim.
Erken hamile kalmışsın, adam ağzının tadını alamamış 😉
Benim hayalimi eşiniz yaşıyor ve kıymet bilmiyor. Bu geç gelmeler keyfi mi yoksa zaruri mi önce ona bakın keyfi ise oturup konuşun sonuçta ömür geçireceğiniz insan açık açık sorularınızı sorun cevap isteyin yoksa büyüklerden yardım isteyin
11 sen sonrası tamamen keyfi arkadaşlarıyla oturup vakit geçiriyormuş
Ne denir ki
Peki sende problem olabilir mi mesela umursuyor, ilgi gösteriyor, ilgileniyor, musunuz.
Fazlasıyla ilgileniyorum sürekli onunla vakit geçirmeye çalışıyorum problemi kendimde de arıyorum belki bendede vardır ama onu dışarı yönlendirecek bişey yapmıyorum
Allah evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin İnşaAllah. bereketiyle gelir çocuklar o zamn düzelir
Bunu ko uşmalıydın. Daha evlilik düzenine ayak uyduramamış. Bende öyleydim biraz. Konuş olmadı kayınpedeti araya koy
konuştuk gende defalarca tamam dedi özürde diledi ama yine aynı şeyi yaptı. Kayınpederim rahmetli olmuş.
O zaman sözü geçen dayı vs olsun. Belliki bekarken kankalarla otutup kalkıyormuş
Hemde fazlasıyla şimdide bekar hayatını sürdürüyor diyebilirim
Doğru değil hani gi canlı olursa olsun hayatına aldıpı bir diğer kişi için zaman ayırması gerekir. Senin onun üzerinde bu hakkında var
Zamanla gececek bunlar sabret her evde olan seyler sen kizma ona o yumusar
babamda öyle yapıyordu en son annemi aldatıyormuş öğrendik umarım öyle birşey yoktur da erkeklere güven olmaz görüntülü falan ara seviyorsa açar zaten
Bunu onunla konuşmalisin. Söyle ona de ki bu durum beni üzüyor.
Eşin evinde otursun diye daha 2. Ayda bebek yapıyosun. Ya ilerde anlaşamazsanız ya da seni aldatırsa? Olan o çocuğa olacak.
onun sana ilgisi yok malesef, ilgisini cekecek seyi ancak sen bulabilirsin, oyle evlilikler var, aldatma bosanmayla biten, sabret
Hocam. Kendisiyle konusman lazim diyecegim ama evlenmeden once yapmalisin bunu. Senivdizi seyreden temizlik ve yemek yapan kadin olarak gorduyse oda muhabbet edecegi arkadaşlarina kaciyor.
Durum çok iç açıcı görünmüyor. Öncelikle bebeğini düşün. Sağlıklı bir doğum yaparsın umarım. Elimden geldiği kadar düşünme geleceği. Çok az kalmış doğuma. Olabildiğince stresten uzak durmalısın ailenden destek alabilirsin
Rahat bırak bazı erkekler hemen kaldıramıyor benim eşimde öyle ama çocuk olduktan sonra rayına oturuyor hersey zaten bir kaç yıl sonra pekte umursamıyorsun saatleri
Hata yapmışsın evlilik böyle gidiyorsa bebekle düzelmez
Evlilik düzelsin diye çocuk yapan insanın beyninin varlığından şüphe ederim
Basindan beri boyle olan bir adami degisecegini dusunmen uzucu..
Bence karşına alıp konuş açık açık. İlerde bebeğin olduğunda ilgisiz bi baba olması daha kötü olur o yüzden şimdiden konuş ki aranızdaki problemi hallet bence
Bence türk erkekleri bi yük evinizde size sadık sizi seven kadın dururken başka kadınlara gidersiniz. Sizin erkeklik dediğiniz şey o sanırım
Alakası yok. Bi kadın beni severken babasının hayrına sevmiyor. Çıkarsız olmaz o iş sizde.
Bi kadın menfaati olmadan niye evlensin. Milyon tane hesap kitap yapiyorlar
Ya neyin kafasındasin bi kadın sevmiyorsa evlenmez zaten sevgili kalır seviyorsa da evlenir
Tamam da niye sever? Temeline in.
Siz basit ve yüzeysel varliklarsiniz o kadar derine inemen. Seviyormuş niye seviyor. Sevabına mı.
Işine geliyorum da ondan seviyor. Daha iyisini bulsa öbürünü sevecek
Peki siz neden seviyorsunuz kadınlar için bunu düşünüyorsan demekki sende çıkarın için seviyorsun sevabına değil
Ben hiçbi kadına sevgi beslemem. Bana iyi davranırsa ben de karşılık olarak iyi davranırım. Kötüyse kötü. Cevabi anında alir
Bence kadınların da senin gibi zihniyeti bozuk geri kafalı erkeklerin sevgisine ihtiyacı yok emin ol buna
Bi kadında sevecek bişey yok. Var sanıyodum cahilken. Yaşın ilerledikçe anlıyorsun bi book olmadıklarını.
O sevgidigini iddia eden de suratını seviyor. Tipi iyiyse. Ya da poponu memesini seviyor. Kısaca etini seviyor.
Siz de erkeğin tipini. Yakışıklı mı değil mi. Gerisi işe yaramaz detaylar
Sen bir kadından darbe yedin diye her kadın öyle diye birşey yok ayrıca cahilken demişsin sanki şu an aklı başında gibisin
Şu an aklım başımda. Tecrübeliyim görmüş geçirmiş biri. Biz buna olgunluk diyoruz. Büyümek diyoruz
Keşke büyürken aklın da biraz gelişseydi
Sen sus tombul 🤪😂
Bi git şuradan ya brn senin tipine bişey diyor muyum
Ben tipimde bi sorun görmüyorum 😎
Keşke tek sorun tipin olsa neyse iyi geceler size
Sana da tombiş 😂
Gereksizsin
😏😏😏
Bu kadar evde durmayan adamla nasıl çocuk yapabildiniz 😀
Bekarlık hallerini atamamış üstünden hiç sözün geçmiyor mu
aldatmıyor yani :)
ne kadar iyimsersiniz ya :)
Kim diyor aldatmıyor diye
Kocanı eve kendine bağlamak için cocuk yaptın
Ne kadar aciz bir durum 🤦♀️
Çocuk evliliği düzeltme aracı değildir kötü olan erkeği daha da kötü hale getirir. Zaten düzgün bir evlilik varsa onun meyvesi olmalıdır.
sürekli dışarı çıkıyor yani arkadaşlarıyla ne yapıyor
Oturuyorlarmış çay içiyorlar
nasıl erkekler varya anlamadım evde karın var ilgi göster onunla ilgilen dimi hiçmi isteği flan yok
Yani kısmen pekte var sayılmaz
anladım zaten olmadığını bizim arkadaşlarda öyle anlatıyım dicemde gizli olmasaydın ya da ben açsam yazarmısın
Hamilelikden odolayi tatmin olamıyor belki onun için olabilir veya alkol alıyordur başka aklıma bsiry gelmedi
bu şekilde evliliğinizden mutluluk alamazsınız, eğer sizi dinlemiyorsa kayınvalidenize söyleyin, artık evli ve bebek bekleyen bir erkek
çok erken hamile kalarak erkeğin stresini daha da arttırmışsın. o adam kolay kolay eve erken gelmez
Adamları hamile kalarak değiştirmeye çalışan akıllara yazık
asıl adam düzgünse değişirse ona çocuk verilmeli emin olduktan sonra hamıle kalınmalı
aş karşına konuş anlamazsa babanın evine git sürünsün arkandan
Evliliği çocuk düzeltmez. Bunu anlayın artık
Erkek erkege muhabbet sariyo aldatmiyosa yavasca azalır bence
Düzgünce konuşmayı denediniz mi? Bunlardan ben rahatsızım vs tarzında
Sence?
Inşallah aldatmıyor dur seni ama 100 /90 aldatıyor yok sa neden gitsin hamile karısı ni bırakıp...
Benden sana samimi bi öneri, yatak herşeyi Çözer.
Yatak her şeyi çözemediği için zaten başına bunlar geliyor tam tersi
@BehatiPrinsloo yatakta çok iyiysen gitmez bi yere
O saate kadar yalnız mı bırakıyor seni
Karşına alıp konuşmalısın
Aile büyüklerinden destek al
o adamdan haýir gelmez
Çok erken yapmışsın bacım ne yapsan boş
Bu sıkıntılı sevmeyen bir insan geçer
böyle olur mu ya evde eş varken arkadaşın annmk
Eşini al karşına konuş.
Sıkıntı olabilir bak aldatma gibi.
Öyle kabul edicen yapacak birşey yok
Ne içiyor acaba eşin 🧐
Cocuk dogdugu zmnda ayni seyi yapcakmi baklim
bosa o adamı senı yalnız bırakıyor ve aldatıyor
👌👌👌👏
Evlilik nasıl oldu peki , nasil karar r verdiniz
Seni takmıyor demek ki...
Allah esin de hayırlısını versin
simdi digil basda dusunmeliydin
Konuşmayı denedin mi?
bu adam aldatılmayı hak ediyor.
O adamla o evlilik fazla sürmez
Genelde kadinlar hamileyken aldatilir
Kocanı karşına alıp konuşmalısın böyle olmaz
Bir gün git babanın evine arayıp dursun
Bir gün değil bir hafta gittim babamın Evine ama nafile
Ondan sana fayda yok belli yol yakınken kurtar kendini
Arada olur oyle gençtır
Arada değil işte sürekli şekilde oluyo düzene bindi yani iki gün erken geliyorsa üçüncü gün acısını çıkarıyor
Nerde yaşıyonuz
Erzurum
Erzurumun adamını evde tutamazsın
Onu elinde tutman çok kolay
Nasıl?
Dilersen takip et detaylı anlatim
Karşına al konuş
ipi kopmus adamin. aileye saygisi yok