Evet sorum böyle 3 erkeği aynı anda idare ediyorum birincisi benimle sevişmek istiyor aşırı sapık 2. si ise normal deyim utangaç ama ben konu açarsam baya ilerliyor üçüncüsü de el ele tutuşma hakkında bile konuşmadık hepsi de benimle aynı facebook adresimde ekliler ve 3üde facebook ta ilişki yapmak istiyor her nedense benimle evlenmek istiyorlar şimdi ilişki yapamam diyemiyorum anlarlar diye mecbur yol vericem 3 ünü de çok seviyorum hangisini seçmeliyim? lütfen yardımcı olun.
Cevabın nedir?
+1 yılBeyanlarına göre elemanlardan biri ''sapık'', diğeri utangaç ''silik'' bir tip, diğeri ise hayatında ''ilk kez'' biriyle çıkıyo gibi.
YANİ BU ÖZELLİKLERE SAHİP 3 ERKEĞİ İDARE EDİYORUM DİYE ÖVÜNMEN SENİN YETENEĞİNİ VEYA MÜKEMMEL BİRİ OLDUĞUNU GÖSTERMEZ, UCUZ MAL BULMUŞUN ALMIŞIN...
Üçüyle aynı anda ilişki durumu da yapsan anlamazlar bişey merak etme..
Özellikleri ters çevirerek yorumlayayım: Biri çok zeki, biri sanatçı, biri çok eğlenceli falan diye anlatsaydın üçü de sana bakmazdı sonucu çıkıyor. Bu yazdığımı da sen dahil bir çok kişinin anlamayacağını biliyorum. Lakin umut ediyorum ki anlarsın.( Dipnot: amacım hakaret etmek falan değil. )12 Yorumla
Soran+1 yılO da senin görüşün tabi tanımıyorsun ve de tanımdan bir şeylerini bildiğini idda ederek artistlik yapıyorsun. :D
- +1 yıl
keşke beni şaşırtsaydın :) artislik yapmıyorum, psikolojik değerlendirmesini yapıyorum erkek arkadaşlarından vakit bulursan bu tarz kitaplar okumanı tavsiye ederim. belki o zaman yukarıda yazdıklarımı anlarsın...
En İyi Cevaplar
zaten kaşarlık olsa amacın en sapıkla yoluna devam etmek ısterdın. onu anladık. gerıye kaldı 2 si. orta olanda senınle buyuk ıhtımal yıyısmek ıcın laf yapıyodur. utangac olandan zarar gelmez gıbı. belkı daha ıyı sahıplenır senı. hem sen ıstemeden uzerıne gelmeyenle devam et. hem ona dur demesı hem devam etmesı kolay olur. hakedende o. dıgerlerı kucuk seylerle dıgerı belkı az da olsa kalbıyle sana deger verıyodur. gercek degerı verene gıt kı degerını bılsınler. ama sen yıne de 3 dende vazgecebılırsın. belkı 3ü1 aradanı daha kolay bulabılırsın :D
00 Yorumla
+1 yılTatlimm simdi seni anlamadan direk yargilayanlar olabilir ama bundan 6-7 ay önce ayni anda 11 erkek benimle tanismak istedi bikaci yakinimdaydi hatta hiçbirini kirmadim nazik davrandim ve sonunda gerçek askimi buldum eminim senin uç kişi içinde tercih yapman daha kolay olur sakin seni heyecanlandiran kişiyi secme , unutma insani zararlı şeyler de heyecanlandirir bol sans :))
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :D size bir + geliyor benden :D
- +1 yıl
Rica ederim tatlimm :)
Millet 1 taneyi zor buluyo lan :D
17 Yorumla
Soran+1 yılEtraf erkek kaynıyor be gülüm :D
Soran+1 yılaslında 1 taneydi sonra öbürü geldi benden hoşlanıyormuş ben de kıyamadım dedim ne olcak tamam dedim deneyelim ücüncü de öyle oldu ama inan ayrılmayı çok denedim bir yalan da bulamadım kalbini dekıramadım...
Soran+1 yılÖyle yapıcam zaten 3 ü çok geldi anlıyacağın zor iş erkekleri tanıma konusunda sadece ustalaştım seni de en iyi cevap yapıcam. tebrikler ;)
Soran+1 yılOnlar beni buldu ben onları değil :D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. 3 Erkekle çıkmak neden ? Aralarından birini istiyorsan kimseye umut vermeden tek tek deneyebilirsin hepsini aynı anda idare etmek senin kişiliksiz olduğunun göstergesidir sadece
Erkeklerle yapmıyormu diyorsun evet yapan yapıyor ama burada O bu yapıyor meselesi değil onurun ve kişiliğinin olması mesele onlarda kişiliksiz sende Senin takıldıklarında yazdıklarına bakarsam eğlencelik kız arıyorlar sende burada gelmiş 3 tanesinden hangisini seçsem diyorsun ava giderken avlanma dikkat et10 Yorumla
+1 yılÖncelikle ne istediğini ele al
-Flört
-Ciddi
-Sevişmek
-Eğlenmek
-Takılmaca
Bunlardan en az başına bela olacak
Bunlardan en az zorluk olacak
Bunlardan en az iyi gelecek
Bunlardan en az çıkarına fayda sağlayacak
kişiyi seç, bu konumda duyguları kenara bırak.
cut.10 Yorumla- https://www.dailymotion.com/video/xtt679_orospusun-olum-cok-komik-xd-youtube-sesliortam-sesliortam-com-sesliortam-net_music
haha soruyu okuyunca direk aklıma geldi kusura bakma :D00 Yorumla
+1 yıl10 kişi daha bulman gerek. 13ün uğursuzluğu tamamını ortadan kaldırır ve sen de yeni bir sayfa açarsın.
çok ayıp çok. üslup var adap var. delikanlılık diye bir şey var. erkeğin seni sevdiği zaman delikanlı gibi sevsin istersin ama senin yaptığı çok ayıp çok...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1396551-bu-durumda-ne-yapmam-gerekir-3-kisiyi-ayni-anda-nasil-idare ahahahaha aklıma bu soru geldi nedense :)
00 YorumlaAsk ve sevgi bu kadar basit olamaz duzelmelisin 3 kisi bir kalbe fazla 1 kisi zaten. yeterince kucuk gelirvkalp sevmeye kiyamaz seviyorum demisdin yanlis yoldasin dikkatli ol cok tehlike bu yol uyanirlarsa yanarsin
10 YorumlaSeninle sevismek isteyen cocuk kalsn gerisiine ver yolu en azindan samimi. Aşk neye yarar ki seviişmedikten sonra. Hem dgerleryle seviismeye kalksan pozisyona giremezler. O cocugun yatakta seni havalara ucuracagindan emin ol. ;)
00 Yorumla
+1 yılaz kalmış kuzu...4. yü bulmana bir tane daha bul ki sen yokken ortamda aralarında okey çevirsinler ne bilim batak oynasınlar... Kızım sen olmamışsın be Şu seni üreten fabrikaya iyi niyet mektubumu iletirsin artık...
00 Yorumla3 üne de tek tek de ki ben senin dışında 2 erkekle daha görüşüyorum hangisi gurur yapmaz aşkı üstün tutarsa onunla yürü :) bence bu da ilk arkadaşımız olur
12 Yorumla
Soran+1 yılöyle bişi yapsam 3 ü de bırakır beni ben de yeni koleksyonlara geçerim birini seçerim sanırım :D
bence 3 cok az.. yetmezkı bunlar sana.. sen su zamanında bence bı 10 kısıyı rahatlıkla ıdare edebılırsın, bırazda yaslanır olgunlasırsan daha bır tadın artar.. birayla falan iyi gıdersın bence
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılüç ayrı facebook hesabı açıp üçü ile de ilişki yap. sonra üçünün de evlilik teklifini kabul et. üç ayrı evde birer gün kal. diğer iki gün annene gittiğini söylersin. üçünün de tadına bak. çocuğunun kimden olduğunu dahi anlama. sen bu şekilde anca doyarsın.
00 YorumlaBiz bitanesini bulamıyoruz millet üç tane buluyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılBazım etraf erkek kaynıyor onlar da sizi bulamıyor ruh ikizin şu an biryerlerde ;)
+1 yılFahiseligin kitabını yazıyorsun işte daha n' olsun.
40 Yorumla
+1 yılBişey dicem 3ünüde çok seviyormuşsun ya hani. Lan eğer gerçekten sevsen 2 ve 3 gelirmiydi? senin içindeki şey sevgi değil kaşarlık. yolun yol değil haberin olsun
18 Yorumla
Soran+1 yılBiri de düzgün cevap verse şaşıcam ya siz hiç mi 2 kızı idare etmediniz 3 kişiyi idare ediyorum diye hemen kaçar peynir ettiniz ha!
- +1 yıl
Emin ol ettik ama düşünce tarzın yanlış senin. 3ününde seviyorum hangisini seçmeliyim diyorsun aramızdaki fark bu işte biz sevmiyorduk sadece yalnızlığımızı 3 kişiye böldük. gerçekten sevicek olsaydık 2-3 kişi olmazdı hayatımızda ^^
Soran+1 yılAma yanlızlık bölmeyi sadece kendi kafanızda yaşıyorsunuz. kızlarla siz de oynuyorsunuz siz yapınca çapkın biz yapınca kaşar oluyoruz...
- +1 yıl
Yoo kendi kafamda yaşamıyorum hayatıma uyguladım yalnızlığımı kızlara bölmeyi :) Nasıl oluyor diye soru oluşursa kafanda ben normalde antalyada yaşıyorum okul için izmire gidiyorum tatil içinde çanakkaleye gidiyoruz. Kızlar farklı şehirlerde yaşıyolar hangi ilde olursam yalnızlığımı o kızla gideriyorum :)
Soran+1 yılİşte sen de anladın şükür ama ben birini seçicem diğerlerinin üzülmemesi için.
- +1 yıl
:D Kolay gelsin o zaman ne diyim
Soran+1 yılDüşünceleriniz kötü oldu hakkımda beni tanımadan kötü eleştirdiniz...
- +1 yıl
öyle deme ama içim bir kötü oldu
Ne gunlere kaldik ya... Allahim seni islah etsin, hicmi anani babani hatra kendini dusunmuyon, neyi ornek aliyonuz, neye ozeniyonuz anlamiyorimki
10 Yorumla
+1 yılBenide eklesene focebokuna ben dördüncü olayim seni tekne turuna cikartirim beles sana ve soyle yazarsin dorduncu sevgilimin teknesine bindim belesti ama s okmadik yerimi birakmadi hayvan sizce hangisi dostlar dersin burda:aaaahaahaa
00 YorumlaOkullar açılana kadar siteye girmemek lazım aslında.
20 Yorumlabence 4. yude bul toplanın ve hepbırlıkte bırlık ve beraberlık sarkısını soyleyın sonra banyo kuvetını doldurup bogularak ölun.
32 Yorumla
+1 yılOha a. m. k bir gnulde 3ksyı nasıl sewiyon sorunlu manyak
10 Yorumla
+1 yılTamam fake ol. Olma demedik. Ama bu kadar da belli etme be a. mkk
10 Yorumla
+1 yılHepsiyle facete iliski yap nasil biri oldugunu anlarlar zaten asdfghjkl
10 YorumlaEnçok canın kimi istiyorsa onu al. biri yedek kalsın. Birini gönder
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam canım :D
+1 yılÖncelikle bir kızsın. Ayıptır günahtır. Neyse sen bundan anlamazsın. Sevişmek isteyeni al. Seni anca o paklar
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. yetenek sizsinize katıl 3 erkeği aynı anda idare eden süper kız :) üçünüde gönder , hiçbiri seni kesmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılSen iki kızı idare etmemişsin sanırım benim sap arkadasım :D
+1 yılOkullar kapanır kapanmaz kendini bir b. k sananlar bastı burayı.
Sevgili KS yönetimi şu yaş olayına bir çözüm bulmanız lazım.
En azından t. c kimlik numarasının doğruluğu felan eklensin.10 YorumlaBide soru başlığı olarak yazmışsın allah seni kahretsin be. Utanç sebebisin israf israd
20 Yorumlabaşarılarınızın devamını diliyorum umarım 3 ve 3ün üzerine çıkarsın yoğun üstün başarılarıınzdan dolayı kutlarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. https://www.youtube.com/watch?v=jPe0iC3dS4c
Seni anlatıyorlar.11 Yorumla
+1 yılgöün doysun ohaaa dıyooom grubmu yapıcan
26 Yorumla
Soran+1 yılDoğru düzgün bir cevap gelse şaşıcam ha 100 ü geçkin yanıt arasından adam akıllı bir cevap yok! bacım erkekler daha fena şimdi bana gurup deme erkekler hep çapkın biz ise motor oluyoruz biri de beni desteklesin ben iyi bişi yaptım demiyorum tamam ama dinime söven müslüman olsa...
- +1 yıl
helal kız dogru baak haklısı nbundaa yemdıkelri bok yook harbiden keyfıne baak gıı
Soran+1 yılaynen yemedikleri bok yok beni kaşar yaptılar şerefsiz yaptılar ben de mutlu değilim bu yaptımdan ama şimdi de beni acımasızca eleştiriyorlar... helal be Bacım :D
- +1 yıl
dimi onalr yabnca biş idel bir zyabnca akaşr onalrda pezooo :D
Soran+1 yılBeni anlayan birisi daha ah en iyi iki cevap var :D
Soran+1 yılşimdi terslicem ve ayrılıcam her şey için teşekkürler.
motor ısınmaya başlamış sen yakında şanzumanı dağıtırsın rahat ol ona göre seçim yap :)
00 YorumlaŞirket felan acabilirsin türkiyede lobileşmek istiyosan farkın olur işte ;)
Allah sizi islah etsn00 Yorumla1. den kurtul 3. yu de birak gunahini alma 2. yle devam et mutlu bir iliskin olur en duzgunu o gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ucunu bir koltuga oturt ve sonrada basla. Oooo portakali soydum basucuma koydum sen zaten fena bir yalan uydurdun orasi malum.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha mukemmeldi bu :-)
Seni her anlamda anlayan yani sevilmek içinde normal şartlarfa da seni anlayan kimse onunla devam et diğerlerine yol ver çünkü hayat sadece birlikte olmaklada olmuyor hiç yaşanmadan da olmuyor
00 YorumlaSen biraz daha topla yakinda futbol takimi kurarsin
10 Yorumla
+1 yılHemen notere gidip kendine damga vurdurt sakın geç kalma
10 Yorumla
+1 yıl4 erkeği aynı anda idare etmelisin.. ve daha sonra 5...6...,,
10 Yorumla
+1 yılBu konuda Kız olmak varmış.. Ama sadece bu konuda geri kalan herşey için erkek :))
00 Yorumla
+1 yılsen 4. seçeneği bul bence... 3 tanesi kesmemiş seni belli :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 983 cevap paylaştı. Way arkadas bir genelleme yapinca her kiza iki uc erkekten benim bosta kalmamam lazim ama sevgilim yok malwsef :/
00 Yorumla
+1 yılCanim sen asmissin kendini he bide evlilik yalanina kanma seninle ilişkiye girmektir tek amaclari senin hakkinda ise kötü dusunmuyorum degil
00 YorumlaSen ne istediğine karar ver ona göre seç ama Kimi seçersen seç fazla uzun sürmez o ilişki sen böyle oldukça
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyide biri sapıkmış zaten. diğeride utangaçmış. bnce 3 üdüe adam değil. ama en sonuncusu denemeye değer biraz
00 Yorumla
+1 yıliyi ediyorsunda sayısı biraz az... sen beş on daha idare edersin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiz cici kızlar bir köşede oturalım, kaka kızlar malı götürsün oh be
21 Yorumla- +1 yıl
Senin de bir alicin vardir piyasaya çık gizlenme :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferin kız hep onlar mı yapacak birazda biz onları kandıralım bakalım :))
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanka ben de istemem böyle olsun ama erkekler her poku yiyor bize de orospi diyor at sürüleri...
Cevap sahibi+1 yılWalla benim canımı yakmayacaklardı can yakNn canı yanar böle iyi oluyor iste
Gizli Üye(36-45)+1 yılo 3 erkek seni bir denk getirirse sen düşün gerisini tek tek mi yaparlar yokaa anlaşıp grupmu kurarlar onların bileciği iş :)
00 YorumlaSen hangisini seçmeyi düşünüyosun ::D
12 Yorumla
Soran+1 yılŞu ana kadar düzgün bir cevap gelmedi ama ortancayı seçicem. Sapık olan sadece 1 yerimle ilgileniyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılüçünü de bir araya getirip iyi bir sıra dayağı yemelisin ancak öyle akıllanırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılailem var baskıcı de hepsine panpa yapıştır gitsin hepsinden zevkini al :D :D hepsini azdır sonra hepsini aynı anda bırak :))))
00 Yorumlabir sekiz kişi daha bul mahalle maçı yaparsın sende hakem olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılBenle takil 3 unu unut sonra ben sana yol vereyim:)
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. 3 unude sevebilcek kdar genismisin yda kalbin yok olmus :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöbürüde demiş hani bana hani bana baaygı geniş bir kızmısın
00 Yorumlafacebook da iliskimi olur ya :))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu ne böyle be grup mu yapcan maden aldatmışsın çocukları üçünede yol ver sen onlara layık değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüçünü çağır bir yere grup yapın en iyi performansı sergileyeni seç.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaz beni de listeye 4 olsun.
Bence sen hiç birini sevmedin.
10 Yorumla
+1 yılHayırlı işleeer, bol kazançlar.
10 Yorumlasen sirazeden cıkmıssın ruhun bozulmus bacım
20 Yorumla- Devamını Gör (66)
Devamını Gör(111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!