birbirleriyle konuşurlar yanacagim ki konuşacaklar. Aslinsa idare etmedim kimseyle bi birlikteliğim olmadi ama konuşmuş olmam bile sorun olacak
2 ay
3 erkeği idare ediyor gibi gözüküyorum, ne yapacağım?

birbirleriyle konuşurlar yanacagim ki konuşacaklar. Aslinsa idare etmedim kimseyle bi birlikteliğim olmadi ama konuşmuş olmam bile sorun olacak
Merhaba, bu kişilerle sadece arkadaşsanız hiçbir mesele yok yani istediğiniz kadar insanla konuşabilirsiniz sonuçta yani flörtleşmediyseniz size kimse hesap soramaz yani içiniz rahat olsun bu konuda. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Görüş
25Görüş
3 tane ne kanka yaa sayıyı arttır bi 10 15 tane yap ne kadar fazla o kadar iyi dimi
hepsiyle kes sohbeti
bu mesele böyle bitsin
Onlar seni idare ediyor Olabilir temkinli ol
konuşurken bize mi sordun kanka herkes ettiğini çeker boş ver
Ettiğim bisey yok ki ama çok kötü duruma düşeceğim böyle giderse çok canım sıkkın
yapacak bişi yok devam ediceksin yoluna
ee ne diyelim o.. buluğuna teselli mi verelim
Yapacak bir şey yok bazen yaptıklarımızın sonucuna katlanırız istemesekte
Kızların %90 ı böyle şu an da ama sorsan erkekler şerefsz oluyor tebrik ediyorum 3 az 3-5 kişi daha bul 👌
Öpüşme falan var mı
Hayır yok tabiki. İkisine zaten sadece arkadaşız diyorum ama adamların gonlu var
eee Hani biz marjinaldik?
Ayıp yapma öyle şeyler
Haberleri yoksa sorun yok. Yaşa hayatını.
İdare ediyorsun ki korkuyorsun
Etmiyorum. İkisi onlarla sadece arkadaş olduğumu biliyor ama bana karşı duyguları olduğundan bu üçüncü şahıs onlarla konuşmaya gittiğinde aramızda bisey var gibi lanse edecekler muhtemelen. Korkuyorum
Bildiğinden şaşma dsvam
Sende konuşma o zaman üçüne de yol ver
Aynı ortamdaki böyle giderse mevzu ortaya dokulecek
Ya normal arkadaşça konuşuyorum. İlgili bi insan bile değilimdir yani
Biri yüze biri öne biri arkaya
Sorun etme gangbang yaparsınız
Bişey olmaz her şey olacağına varır
Salla geç takılma bile
Hayatını yaşa devam et
3 erkek 1 kadın sana ağır gelmedimi ;)
En İyi Görüş