1. Kişi Lise yıllarındaki ilk aşkım 3 sene boyunca unutmadığım karşılıksız sevgi.
2. Kişi: 4 yıllık ilişkim çoğu şeyi paylaştığım ve 5 ay önce ayrıldığımız kişi.
3. Kişi: Şu an üniversitede aynı sınıfta olduğum 2 sene önce ufak tefek sohbetimin olduğu sessiz sakin bir insan. Sadece beğeniyorum hoşlantıya dair bişey yok. Yakın arkadaşlarımın dahi haberi yok bundan. (Tek temennim bu hissiyatin giderek yoğunlaşmaması.)
2. Kişi: 4 yıllık ilişkim çoğu şeyi paylaştığım ve 5 ay önce ayrıldığımız kişi.
3. Kişi: Şu an üniversitede aynı sınıfta olduğum 2 sene önce ufak tefek sohbetimin olduğu sessiz sakin bir insan. Sadece beğeniyorum hoşlantıya dair bişey yok. Yakın arkadaşlarımın dahi haberi yok bundan. (Tek temennim bu hissiyatin giderek yoğunlaşmaması.)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
diğer seçenekler varsa 3 ünden de vazgeç gitsin.
Aptal mutlu olabilirdik aptal.
aptal.. :D
ayrıldıgın kişi tekrar birlikte olmak istiyor mu yoksa senin kuruntun mu? sen seçim mi yapamya çalışıyorsun
Okumamı istemedi uzakta okuyorum diye ilişkiyi bitirelim dedi. 3. senem şu an 2 yıl daha bekleyemem dedi. Okulu bırak bir işe gir uzakta olma dedi. 2 sene daha bekleyemedi. Seven sevdiğini bekleyemez miydi? Sevgi bu muydu? Seven sevdiğini uzakta da olsa destekleyemez miydi? İlla yanında olmak mı gerekiyor?
saçma zaten niye okulu bırakasın ki
Bencillik
bu işin bi ton detayları varda anlatmıyorsun
Evet var üstünkörü geçtim
anlat biraz dinleyeyim buradan anlatamıyorsan d... m... de anlatabilirsin
İkinci erkek Şu an senın için ne düşünüyor
Okumamı istemedi uzakta okuyorum diye ilişkiyi bitirelim dedi. 3. senem şu an 2 yıl daha bekleyemem dedi. Okulu bırak bir işe gir uzakta olma dedi. 2 sene daha bekleyemedi. Seven sevdiğini bekleyemez miydi? Sevgi bu muydu? Seven sevdiğini uzakta da olsa destekleyemez miydi? İlla yanında olmak mı gerekiyor?
2 ay önce yazdı neymiş halimi hatrimi sormak için yazmış heyecanlandim demek ki vazgeçti düşüncelerinden, farkına vardı saçmalığınin dedim. Bitti gitti işte daha ne yazıyorsunuz iyi olsam ne kötü olsam ne bu saatten sonra eski bı arkadaş da değiliz. İnsan ümitlenmesin napsin
Yaşıyorsun*
Sorsaydın gerçekten amacın nedir diye eskıden yeni olmaz ama ne bılım ıkıncı olabılırmı acaba dedım
Üçünüde unut üniyi bitir hayalindeki işe gir hayatını kazan sonra adam akıllı birini bul
İlk aşk hiç bir zaman unutulmaz
Yeniler iyidir uniye devam et beni dinle
En iyisi aralarında gang bang yap
3 erkeğe de ver
Group
Bu kadar nesebi geniş olma
Grup yap
Tadını çıkar :D
Bence 4. Uyude ekle
Valla aday yok bulamadım
Yazi tura at
Grup.