Biri bir zamanlar çok sevdiğim bana ilgi gösteren biri hala unutmamış bulunduğum eski sevgilim biride yeni sevgilim .nasıl bir şeyin içindeyim anlayamazsınız nolur yardım edim cidden kotu hissediyorum ama engel olamıyorum kafam çok karışık.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarar ver artık kimi daha çok sevdiğine
Kararsız olma sen üzme herkesi
Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim
Bilmek isterim yolumu çizeyim
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl
Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır
İki kişi seven iki defa ölürmüş
Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
Ah sen üzgün ah ben üzgün
O da üzgün yapma herkes de üzgün
O da üzgün yapma herkes çok üzgün
Gözler beni arar kalbin onu düşünür
Tercih yap sonra üç kalp birden ölür
Görülmemiştir böyle aşk inan dünyada
Ne biçim sevgi üç kalp bir arada
Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nasıl
Bir kalpte iki kalp nasıl yaşanır
İki kişi seven iki defa ölürmüş
Bir kalp yalnız bir kalbi düşünürmüş
bende zamanında uzun bir ilişlkiden cıkıp başkasıyla aşk yaşıyordum ve hala eski sevgilimi düşünüyordum durumlar karışıktı bu şarkı eski sevgilime dönmeme sebep olmuştu keşke dönmeseydim cok pişmanım :D05 Yorumla
Soran+1 yılCiddimiisn neden pişmandın kardeşim?
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yıleskiye döndügümde herşey aynıydı hala onda kokum var sanıyordum ama defalarca aldatılmışım kimse masum değil herkese hakettigini vereceksin heleki eski sevgilim çirkin bişeydi kiloluydu ama aşk işte yeni sevgilim esmer uzun boylu görgülü çok güzeldi ama eskiye şans verdim 2sinide kaybettim ikisininde şu an düzenli ilişkileri var ben sapım eski sevgilimin 5 aylık vaz gectigim kız ise 3. ayında ben ise 8 aydır sap neden pişmanım anladın mı kardeşim
Soran+1 yılYani eskiden bir cacık olmaz
Cevap sahibi+1 yılcacık bile fazla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yıl4 kişi toplanın bir akşam. Okey çevirirsiniz. :):
d.haberciniz.biz/.../...-metrede-okey-keyfi-02.jpg341 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Bak canım , bu sevmek değil sadece hoşlantı. Yani gereksiz, belli zamanlarda aşırı yoğun olan ama sonradan geçen ve gerçek olmayan bir duygu. Senin ne yaşadığını çok iyi biliyorum çünkü ben de yaşamıştım. Ama bu kesinlikle sevmek veya aşk olamaz. Sadece bir hoşlantı, o kadarcık :D Sana tavsiyem hepsini bırak, yani en orta yolun bu olduğunu düşünüyorum. Gerçek aşk sadece bir kere gelir ve bir kişiye hissedilir. Yani böyle ufak tefek kalp çarpıntılarına kafanı takma, kendini asıl kalp krizine hazırla ve katilini bekle :D Çok abartmadım değil mi :D
https://hizliresim.com/WV55Am111 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkürler çok iyi geldi :)
Soran+1 yılEvet gçsinler umrumda değil anlamıyolar
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be:) bende 12 yaşımdan beri ilk aşkımı biraz daha fazla göreyim diye yollarım ona çıksın istiyorum. Gece biraz mutlu olayım diye uykuma girsin istiyorum, evliliğim onunla olsun diye gözyaşı akıtırken, insanları kalbe sığdıramayanlar var. Ne diyim, umarım doğru kişiyi koyarsın kalbine.
01 Yorumla
Soran+1 yılHangisinin doğru olduğunu bilsem diğer ikisi solda sıfır kalacak ama hangisi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
156Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Nasıl bir kalp ♡ var sende bacim :)
90 YorumlaArkadaşım siz kafayı neyle yediniz. Ulan sonra biz niye böyleyiz diyosunuz. Yeni biri ile çıkıyosun o zaman eskileri eskide bırak. Ne kadar ilgi göstermişse at gitsin eskimiş defterlerin tozunu silme artık. Yeni sayfa yeni kalem varken elinde değenlendirsene. Neden o yeni yapraklara yazmaya başlamıyorsun. Eğer böyle yapmaya devam edersen elindekileri kaybettiğin zaman çok ağlarsın ya da yastığa koyduğunda çok uykusuz gecelerin olur. Birazcık mantıklı düşünsen farkına varacaksın. Hiç istermisin gelecekteki umutlarını geçmişteki pişmanlıklarınla değiştirmeyi? İstemezsin dimi. Geçmiş günleri hatırlayıp onları geri istesen de yaşanmış seylerin yerini aynıları almıyor. Ama yeni biri ile daha iyilerini daha ilerilerini yaratabilirsin. Gece gece sana doğru yolu anlatmak için bu kadar yazıyorum. İnşallah okuduğunda hak verirsin. İyi geceler.
21 Yorumla
Soran+1 yılHak verdim saol
+1 yılKısacası senin tek derdin sevgisizlik. Ailende sevgi kopukluğu varmı? Bugün 3 kişi ilgi gösterir yarın 5 kişi. Gider onlardanda hoşlanırsın. Belliki daha belirli olgunluğa gelememişsin. Erkeği kocayı heryerde bulursun. Sen herşeyden önce bir kız evladısın. Kendini kandırıp aileni üzecek şeyler yapma. Onlar erkek onlara bişe olmaz olan sana olur iyi düşün.
20 YorumlaGrup yaparsınız ne olacak ki xd grıp aşk xd www.112ucakbileti.com/.../grup%20bilet.jpg
202 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu komik?
Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Ben 3 senedir bir cocugu deli gibi seviyorum. Ustelik onun bundan haberi yok. Benim icin dunyada sadece o var. O ne oyle 3 kisi falan. Sen bence sevdigini saniyorsun. Aslinda hicbirini sevmiyorsun. Ya da buna baska bir ad veriyorlar da ben demiyeyim sen anla.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Okyanus gibi kalbin var kim bilir ne gemiler battı o kalpte, batmayan gemi diye titanicği yaptılar oda ilk seferinde buzdağına çarptı denizin dibini boyladı sen önce kalbindeki buz dağlarını temizle her geminin bir kaptanı olur, ayrı ayrı gemilere kaptanlık yapmaya kalkarsan onlarıda buz dağına çarptırır batırırsın. :))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kalp ♥ 3 Parçaya bölünemez Biri kalbindedir Diğer 2 si Mantığında Emin ol :)..
11 Yorumla
Soran+1 yılİyi cevap
+1 yılBunun adı sevgi olamaz bencebirden fazla kişinin, aşırı ilgisine bünyenin verdiği tepki sonucu ortaya çıkan aldatmacadır, yoktur böyle bir şey. gönül bir kişiye konar, ak da olsa b*k da olsa. ondan başkasını görmez göz, dünyada ondan başka kişilerin varlığını kabul etmez kalp. bir gönüle 3 aşk fazla gelir, taşar gider.
12 Yorumla
Soran+1 yılEe napıyım şimdi
- +1 yıl
3ü arasından seçim yap eleme usulü senın karakterıne uyan hangısı ıse bununla bır omur gecırırım dedıgın kişiyi secmelisin gerçi orası sana kalmıs bır sey (1)
+1 yılAynı anda üçünü birden sevemezsin. Sadece kafan karışık. Mutlaka birini seviyosundur diğerleri beğenidir ötesi olamaz. Belki de üçünüde sevmiyosundur. Ölç tart ve kimi sevdiğini anla. Ondan sonrası sana kalmış bir şey
21 Yorumla
Soran+1 yılSaol:)
Helal olsun sana kiz :)) ben bitanesini bile güvenipte sevemezken sen üc tane seviosun :))) bence yeni sevgilini seviosun :) cünkü ilgi gösteren ve eski sevgilini sevseydin yeni sevgilin olmazdi. Anlatabildimmi bilmiorum :)
20 Yorumla
+1 yılİnşallah hepsi seni terk eder kısmetin kapanır evde kalırsın, nankörmüşsün ve sevgiline büyük haksızlık yapıyorsun ayrıl çocuktan bari yazıklar olsun. Sen benim sevgilim olsan ve bu olayı öğrensem yanmıştın sen. :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenliktendir heralde. Hiç yaşamadım ama özellikle 8. , 9. ,10. sınıf zamanlarında çok şahit olmuştum. Hormonal bir problem biraz da yapınla alakalı olabilir. Çok takma derim. Tabi o dönemlerden önce veya sonra da yaşamış olabilirsin sosyal çevrenle alakalıdır o da. Derslerine engel olmalarına izin vermediğin sürece problem yok :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok berbat bir durum bende aynı senin gibiydim.. Sanki beni anlatmışsın :( . Birinden boş arıza çıkararak ayrıldım. Ama hala ısrar ediyor.. Kulaklarım tıkalı.. Fakat şöle bişi de var.. 2 si evlenmeyi düşünemem.. Diğeri de çok kasıyor ben istemiyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen iyisi her üçüde aynı anda seni becesin
biri sana anal, biri oral diğeride vajinal yapsın senin için harika olurdu
tüm zevleri aynı anda yaşardın, artık hangisinin ki daha büyük ve sana acı verip bağırrtıysa kendini tamammen ona verirsin sabah akşam köklesin sana.
bune lannnn 3 kişi ne demek kız kafayı mı yedin sen.05 Yorumla
Soran+1 yılSevgi diyorum sevmek diyorum anal oral diyosun nerenle düşünuyorsun
Cevap sahibi+1 yılasıl sen nerenle düşünüyorsun
Soran+1 yılKalbimle.
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim bir an gaza geldim
Soran+1 yılSorun değil
+1 yılSenin kalp dingonun ahırı olmuş giren çıkan belli değil. ya da pardon bir giren bir daha çıkmıyor :-D
TAVSİYEM:
En son hangisine gönlün kaydıysa onu seç. Zaten diğerlerini sevseydin en sonkinde Kafan karışmazdı.00 Yorumla
+1 yılAyni anda birden fazla kisiyi seviyo olamazsin cunku sevgi denilen sey bu kadar basit degil. Olsa olsa hoslaniyosundur. Bence hepsiyle gorusmeyi kes. En cok ozledigin en cok tekrardan baslamak istedigin kisiyi anlarsin bu zamanda.
00 Yorumla3 erkeği sevicek nasıl bir kalbin var acaba sıkıntılı :D
3 erkeği birden sevemezsin o başka birşeye girer sen bence en sevdiğin ciddi düşündüğün biri üzerinde yoğunlaş diğerlerini boşver. çıktıklarına eski sev. hala sevdiğin için acıdım he bir bilseler durumları. ddd D:02 Yorumla
Soran+1 yılNolur bilseler merak ettim
+1 yılhangisine aşığım karar veremedim diye bir şey yoktur. eğer bunu düşünüyosan, soruyosan hiç birini sevmiyosun demektir. senin ki sadece geçici bir heves. yeni sevgilinle devam et diğerlerini de takma zamanla onlar yok olur. yeni sevgiline de alışabilirsen devam edersiniz alışamazsan da biter yenilerine bakarsın. ki sana tavsiyem bir süre bu sevgili işlerinden uzak durman
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide..
- +1 yıl
bence mantıklı olan böyle
:)) hepsının ayrı ozellıklerı ıle takıl yasa tadını cıkart bırı ıyı ır eglence arkadası dır bırı ıyı brı sohbet ve dert ortagındır bırnı yatakta ıyıdır hepsını aynı anda ıdare et ıste bızler ıcın kolay
10 YorumlaTabi zor bir durum ama kafani yeme ve kendini cok suclu gorme ! Cunku insanlar yasadiklari sertlerin bir mehsulu ve urunudur. Yani dusunce ve davranislarinin formalasmasinda bio-sosyo- psikolojik faktorlerin onemli rolu var. Ve bu etmenler insanin azad iradesini kolayca zedeleyip ve kendi altina alabilirler.
Ama bu gercek bizlerin ahlaki sorumlulugunu aradan götürmez. ve sadakat asl ve esas. Ve yasadiginiz sartlari yenmek icin bir uzman ile detayli bir sekilde konusmaniz gerekir. Cok yaşa10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılVe senin aşk hikayen, piç olmuş bir kalpten öteye geçemez gizliş.
13 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılTamam
Bana sanki eski sevgilini unutmak için yenisiyle başlamışsın sonra o gelmiş gibi geldi. Ki öyleyse şu an yeni sevgilini bırakman gerekir. Karşılaştırma yapsan daha kolay sonuca varırsın aslında.
00 YorumlaOo 2 duydukta 3üncüyü nasil siğdirdin.
Işte sevgili olmanin kötü yönleri eski sevgilinde olan bazi özellikler yeni sevgilinde bulunmamaktadir, ama birinciyi sevseydin ikincisi olmazdi at onu kafandan yoksa sen mutsuz olursun.10 Yorumla
+1 yılDiğer ikisini görmemen gerekir, hergün etrafında görüyorsan aklından çıkmaz, devamlı aklına gelir. Çoğu insan eski sevgililerini hergün görmezler.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben ben öyle değil:/
- +1 yıl
Görmemen derken, gözden gelmezlik değil onlarla aynı ortamda olmamak. Yoksa unutmazsın, insan gördükçe hatırlar.
Ne Tür bir Kaşarsın? Seçkin Marketler Dışında Mahalle Bakkallarında Varmısın Kilon Kaç Kuruş Birde Küflümüsün?
Kalkmış Marifet Gibi Sormuşsun Bunu Yapan Erkekse Gavattır Kadınsa Kaşar Net.10 YorumlaBen daha bir kişiyi severken şizofrene bağladım. Bu nasıl bir yetenektir bana söyler misin
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hepsi iz bırakmış yüreğimde
+1 yılDuygu durumun çok yıpranmış bana kalırsa. Bir süre kafanı dinle, kalpte tek kişiye yer verilir. Eminim hangisini gerçekten sevdiğini anlarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte anlasam diğerlerini def edeceğim olmuyor
+1 yılTovbee millet bitane bulamiyo kizz nasil basardinn :))
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama kotuyum
üçünüde bırak madem sana acı veriyor görmek. Eğer kendine acı çektirmek hoşuna gidiyosa bırak öyle devam et ozaman.
00 Yorumla3 kişiyi aynı anda sevmen imkansız. Hevesi, hoşlantıyı, ufak bir ilgilenmeyi aşk sanmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil zaten sade ice bende bıraktıkalrı izler var
+1 yılBacım bir anlatsana şu iş nasıl oluyor. Benim kalbe bir tane zor sığıyor da :/
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdiğim ve bende iz bırakan adamlar her gün görmek 3 unude dayanılmaz bir acı
+1 yılSeni en cok sevene git işin garanti olsun digerlerini biraktigina degsin
10 YorumlaBirinden birini sececeksin
Düzeyli bir iliski istiyiorsan10 YorumlaBiz bir tanesini bulamiyoruz milleti lükse bak hangisini seçiyim diyo şansima tüküriyim emi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar alaycı yoruma baktım da.
O erkeklerin hiçbirini sevmiyorsun. Sanırım sevdiğini sanmışsın. Gerçekten sevseydin birisini diğerlerini düşünmezdin emin ol :)10 Yorumla
+1 yıloha tatlışım. yani okan Bayülgen gibi bir adam 2 kadına bir anda aşıktı anlarım ama bir kızın 3 erkeği birden sevmesi? :D
00 Yorumla
+1 yılValla ben senin yerinde olsam 3 üyle de takılırdım.
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil hangisine aşıpım karar veremddim
- +1 yıl
illa birisine aşık olmak zorunda değilsin ki 3 ünden de hoşlanıyorsun bence yeterli bir sebep 1si için diğerlerinden vaz geçsen pişman olacaksın.
Soran+1 yılO bana göre değil işte
- +1 yıl
o zaman seçeceksin mecburen birisini ve aklın hep diğerlerinde kalacak.
Aşk İlişkileri konusunda 956 cevap paylaştı. Bu da bir şey mi.. geçenler de çinli bir erkek 17 sevgilisi varmış hepsini aynı anda idare ediyormuş.. sen de gittiği yere kadar idare et keyfini çıkar
00 YorumlaSen kalbindeki dort odayida farkli kisilerle doldurmak istiosun anladigim kadariyla. bence kendini kandiriosun. Insan bir kisiyi sever bir kisiye asik olur!! Ne desemki bilemedim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. hepsini yakışıklı güzel bulabilrsin hepsinden hoşlanabilirsin ama sadece birini gördüğünde heyecanlanıyorsundur. Ya da hepsinde aynıdır hiç birini sevmiyorsundur.
00 Yorumlaayran gönullu olma
benım eskı kıs arkadaşımda oyleydı
en sonda uzak durdum.. aramıyorum yazmıyorum
gercekten sevdıgın bir tane bıle varsa kaybedebılırsın..10 Yorumlaeğer aynı anda 2 kişiyi seviyorsanız,
İkinciyi seçin. Çünkü eğer gerçekten ilkini sevseydiniz ikinciye bağlanmazdınız -Johnny Depp 💕01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Canim eskisi icin yenisini kaybetme ikisini birlikte sevemezsin ama eskiden yasadiklarin oldugu icin eskinin hatri degeri var sadece eger yeni olanla mutluysan eskisini şutla hemen hayatinu zindan edebilir :) :*
00 Yorumla3 unu de sinav yap kazananla devam et digerlerine de baska kiz ayarla olsun bitsin
10 Yorumlakalp 4 odacık terimini sen çok yanlış anlamışsın be canım.
00 Yorumladünya sana güzel bence 3 ile farklı hayat kur. Yaşantını 3 e böl ve her biriyle farklı aktiviteler yap hiç sıkılmayacağına garanti verebilirim.
10 Yorumla
+1 yılbende bir zamanlar bütün kadınlara aşıktım geçer korkma :)
00 Yorumla
+1 yılEğer 1. Veya 2. Erkeği sevseydin şimdiki sevgilini sevmezdin.
11 Yorumla
Soran+1 yılB* k gibiyim napim ben
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup yap cidden çok güzel ve zevkli oluyor bizzat denemiş biri olarak söylüyorum ikisinden de çok hoşlanıyordum ve çok zevk aldım yaparken :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimki sadece sevgi seks amaçlı değil
- +1 yıl
oha kaşarlar
Kusura bakma ama senin ki kasarlik 3 kisiyi ayni amda askla sevmen imkansiz
014 Yorumla
Soran+1 yılAşk değil hatıralar gulduğum mutlu olduğum anlar aklımdan gitmiyor sonra üzülüyorum
Soran+1 yılTam olarak ifade edemedim kendimi herkes sexe bağladı benimki sadece yureksel bir bağlılık
Soran+1 yılTabikide yanlış hemde çok sadece kimin yanında olmalıyım hangisi doğru bilmiyorum boşluktayım.
Soran+1 yılTeşekkürler yinede bunu yazıyorkrn bile ağlıyorum lanet olsun
- +1 yıl
Aglama bence hersey senin elinde yeni sevgilin var ve gecmise mazi olmaz o yuzden ne yap et yeni sevgilini uzmemek icin en iyi tercihi yap bu ne ya unutamadiysan cocukla neden cikiyprsun cocukta kim bilir seni ne kadar seviyor bu dengesizliginiz sizi cok kotu yerlere duaurecek haberin olsun tek senin icin gecerli degil
Soran+1 yılYenisi çok ani oldu aslında sevdiğin söyledi bende bir anlık boşluktan şimdi ise napıyım bilmiyorum o kadar iyi biriki
- +1 yıl
Valla sana bisey diyim mi kusura bakma ama erkeklerin bu kadar cinayet isleyip sevgilisini oldurmesinin sebepleri arasinda bu oldugunu duaunuyorum artik adam akilli sevemeyecek mi sizi kimse bu ne ya cocugun da gururuna yazik baslarim bosluguna madem unutamiyoraun kabul etmeseydin boyle yaptikca mutsuzlugu hak ediyoraunuz siz
Soran+1 yılşu an ki zaten seviyorum iiyiyiz ama oncekileri her gün görüyorum okulda falan ve yeni sevgilimle konuşurken bieşy diyor ul* n diyorum önceki sevgilim de bunu severdi
Soran+1 yılHaklsın
+1 yıl3 kisiyi bianda sevip aşık olamazsın be gülüm bu ne ergence birşey.
00 Yorumlaben kadın olsaydım
3 erkek secewrdim
babamı eşimi evladımı
ama 3 farklı erkeği sevmezdim21 Yorumla
Soran+1 yılGuzel
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence dört yap beş yap. Neden olmasın? Padişah harem yapıyor bin kişi ile. Neyin eksik
10 YorumlaSabah ogle akşam aç karnına bak hangisi iyi geliyor
10 Yorumlasevişme sorununu nasıl hallediyosunuz peki, turnike olayına girmiyorsunuz değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılBen de 5 hatunu ayni anda seviyorum. Bakma sen bunlara halden anlamazlar :(
00 Yorumla Bunu biz yazsak sitede kaç memeli var hepsi birden üstümüze gelirdi mk.. Ama neyse. Seni en çok seveni seç diğerlerinden vazgeç sen kendine kendin gibi taze bahar seç
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorunda o çok sevdi 3 ude of
Soran+1 yılİşte belkide kalp en çok acıtanı istiyor lanet olsun
+1 yılöyle bir yürekmiş sen deki de :) eğer içlerinden birini sevseydin 3 leme yapmazdın tatlım ;)
00 Yorumla3 değil 2 kişi var. 3 olsa olurdu 2 olmaz.
Ya bırak kalbin geniş demek dert etme tepe tepe kullan.00 Yorumla3 tane kalbin mi var senin :)))
Bence aşık değilsin sen10 Yorumla- Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam