Şimdi platonik olarak (belki platonik değildir ama henüz açılmadım) hoşlandığım bir çocuk var. Beni gece bar gibi bir mekana davet etti. Muhtemelen içkili olacak. Bu hoşlandığım çocuk arkadaşlardan duyduğum kadarı ile çok içiyormuş hatta bir ara bayağı bir sarhoş falan olmuş neyse işte. Sorum şu ben alkolün tadını hiç sevmiyorum hatta en son bira denemem yarım litre suyun içine çok az miktarda bira koyup içmeye çalışmıştım ama neredeyse kusacaktım çok iğrenç. Ama benim çocuğun yanında içmem lazım en azından eşlik etmem lazım bunun için alkol tadına alışmam lazım ne önerirsiniz? Hangi marka, hangi içkiden başlamalıyım? Nasıl içmeliyim mesela ice tea ile karıştırarak veya suyla karıştırarak falan ya da içtikten sonra limon, çikolata vs? Bide buluşmaya yarı sarhoş gitsem orda daha rahat içmeye dayanabilir miyim?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuğun niyeti farklı gibi içkili bir mekana neden erkekler bir bayan davet eder?
- Tamam güzel düşenebilirsin ama hem cinsimi benim kadar iyi tanıyamazsın.
Hafif biralar var miller, bomonti gibi tavsiyem bence içmeyerek tavrını ölç!
Benden sana güzel bir abi tavsiyesi. Çocuk içiyor diye senin içmeni gerektirecek bir durum yok!
Kendini zorunlu olarak hissetme! Kesinlikle vodka redbull tarzı birşeyler isteme.
Ve buluşmada en ayık senin kalman gerekiyor ki sen buluşmaya içip mi gitsem diyorsun (:
Baktın çok içmek zorunda kaldın bir şişe cerveza corona isteyebilirsin bira tadı çok yüksek değil.
Ama kontrolü kayıp etme ;)02 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi anladım da demek istediğini. Ama bir tek bence içmeyerek tavrını ölç ne demek? Yani ne tepki vermesi gerekir ya da verdiği tepki ne anlama geliyordur :)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi olayın diğer yönüne gelelim bir erkek bir bayanı içkili bir mekana davet ettiğinde?
Aklından geçenler:
- Biraz içeriz eğleniriz sonra takılırız.
- Eğer içmezse surat asarım tepkimi gösteririm yine dişimi geçiririm! ( Ki olasıdır test edersen görürsen böyle bir tepki uzaklaş)
- İçki içmiyor (Vay Be!, Helal olsun) Bu kızla güzel bir arkadaşlığım olabilir.
Tepki olarak sert bir tepki de olabilir hadi iç birşeyler buraya eğlenmeye geldik neden bozuyorsun ortamı gibi de olabilir ;)
En İyi Cevaplar
Absolut / Redbull
Malibu / Süt
Baileys / Süt , Kahve
Olmeca / Tuz ve Limon
Rakı / Şalgam , Kavun , Peynir
Jack D. veya Chivas / Viski sek içilir , yudum yudum al sırıtmazsında viski içiyosun sonuçta.
Önereceğim Kokteyller..
seks on the beach , bunun içinde domates falan da var hoşuna gider
Roket , bu ağırdır içme
Bunların yanında , Margarita , Mojito (Tavsiye) , ve kadınların favorisi Cosmopolitan içebilirsin.
Bana sorarsan en iyisi..
Kahve likörü olan Baileys ve süt. Karıştır iç.. Baileys yoksa jagermeister vardır onunla karıştır..10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılkuzu yanlış yerden başlamışsın bira iğrenç bir şeydir ben de sevmem
tadı iyi olsun diyorsan baileys adından bir içecek var tercih edilebilir
ya da kokteyller söyleyebilirsin alkolünü az koymalarını isteyebilirsin ben de alkolun tadını sevmem ille bişi istediğimde hafif yaptırıyorum tabi bunlar kötü yerler için geçerli bir hardrock kafede hepsinin tadı müthiş oluyor05 Yorumla
Soran+1 yılAslında kokteilleri seviyorum yani onları 2-3 yıl önce denemiştim bir otelin barında arkadaşlarla içmiştik ama kız arkilerleydik. Onlarda sorun yoktu iyi düşündün bu benim aklıma gelmemişti. Ama onlar kafa yapmıyordu yani hiç bişey olmuyordu. Bide ben birazda alışmak istiyorm çünkü o çok içiyormuş baileys diyorsun onu araştıracağım :)
- +1 yıl
baileys kadın içkisidir tadı inanılmaz güzel git lıkır lıkır iç ama kafa yapmaz. kafa yapan şeylerin alkol oranı yüksek ve tadı da kötü
bir tavsiyem daha var şarap-gazoz şarap-kola şeklinde sunulan artık kokteyl mi neyse ne. yurtdışında yaygındır türkiyede de sen istersen gelir ben şarabın yanında gazoz isteyip içiyorum mesela hem çok çabuk kafa yapar hem de içimi inanılmaz kolay olur =) - +1 yıl
Baileys'e irkcilik yapmayalim kadin ickisi falan diyerek plizz
- +1 yıl
baileys candır tabi :D tam BAL AYI içkisi bal gibi :D
- +1 yıl
Tamam ben de seviyorum o yuzden kadin ickisi falan ayip oluyo :) bal yili bal
votka vişne iç ilk yudumda sert bir tat gelir ama 2. yudumda pekte bir sertlik kalmıyor zaten votka koyup koymadıkları bile belli degil hatta illa içicem dersen git adama votkasını dahada az koydur hem rahat içersin hemde yanındaki eşlik ettigini düşünür :D ha yarı sarhoş gideyim demişsin bence sarhoş olmasanda taklit yap yetenekliysen :DDDD
02 Yorumla
Soran+1 yılahahah sarhoş gitmekteki amaç içmenin daha kolay olmasıydı ahahah tamam adamla konuşup az koydurma mantıklıymış
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
58Cevap
Kesinlikle bugün var yarın yok biri için o illete sakın ha sakın bulaşma ! Gerçekten sonradan çok pişman olursun Zaten 40gun boyunca kandan çıkmadığı için Ramazan boyunca ne tuttuğun oruç ne kıldığın namaz ne de ettigin dua kabul olur. Ayrıca o 40 gün içinde olursen Allah korusun imansiz gitmiş olursun o da ebedi cehennem yani biliyosun. Hem çoğu haram olan şeyin azı da haramdır bu hadisi Şerif tadına bile bakma kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yıl40 gün kandan çıkmıyor derken O. o
+1 yılZaten ne basina geliyorsa ummadigin birinden geliyo sakin bu bunu yapmaz deme. Alkolik kocan olsun istiyorsan senide kendi durumuna dusurmesini istiyorsan kizlar icin limonata gibi ickiler var onlardan dene. Ayrica hic iyi bir baslangic degildir oylesi her pislik yapar seni arkadaslariyla bile payladir haberin olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılYok artık arkadaşları ile paylaşır falan ahhaha :)
- +1 yıl
Eee sarhos birinden herseyi bekle sen
Soran+1 yılArkadaşları zaten olmayacak ikimiz gideceğiz :)
- +1 yıl
Senin istegin belli o zaman git malibudan basla veya boyle bir icki var tam sana gore seks on the beach...
Soran+1 yılseks on the beach ahahhaah o kokteil :) de niye sahil be canısı?
- +1 yıl
O alkollu kokteyl iste tam ondan basliya bilirsin. Yaz gunlerinde sahil guzel olur tabiki
Bence cocugun seni oyle bir yere davet etmesi normal degil o çocuğun amaci baska ve senin gözünü oyle bir kör etmişki bunu anlamak yerine ona eslik etmek icin icmeyi planliyorsun. Bence bu kuculmekten baska birsey degil. Cocuk iyi niyetli olsa seni icki içmeye degil normal bir mekana davet ederdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak içki içmeye davet gibi değil aslında benim sevdiğim bir sanatçı vardı. O bir gece klübü gibi bir yere gelecekmiş işte ona gitmeye davet etti ama gideceğimiz yer içkili bir yer ve o mühtemelen içer diye bekliyorum o yüzden :)
bence içmediğini açık açık söylemelisin. aranızda bir şeyler olacaksa baştan açık ve samimi olmalısınız birbiriize
16 Yorumla
Soran+1 yılZaten onu derim yani ben pek içmeyi seven birisi değilim ama sana eşlik etmek için 1-2 bardak alıyım derim :)
Soran+1 yılAma o içer ben hiç içmezsem kötü olur :(
Soran+1 yıl1-2 bardak fazla mı gelir diyorsun yaa ama çocuk bayağı içiyor diyorlar :( :( :( :(
Soran+1 yılaahhaahah farklılıkların uyumu :) +1
- 11 Yorumla
Soran+1 yılÇok güldüm asdfghjkl :)
+1 yılVodka visne. Tekila. seks on the beach. Cosmopolitan.
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol :)
Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Kendini koru derim ben yine öncelikle ama sen hem ona hem kendime güvenirim diyosan MARMARA ile başla büyük şişesinden. Zaten suya karıştırılmış alkol gibi bardaktan içersen hiç dokunmaz. Ağır içersin zaten alkol neredeyse yok üstelik şişesi 1 litre sana iyi gider bu. 1 Şişe devirir kalkarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılahahah tamam Marmara bakarım :)
+1 yılAlkolun midene dokundugunu soyle, mesrubat ic. Bence kendini zorlamani gerektiren bir durum yok ortada. Cocuk dedigin gibi iyi bir cocuksa anlayisla karsilar eminim.
10 YorumlaSeni icirtecek aksam. Sabaha kendini yatakta bulacaksin. Oncelikle bunu yazayim bil.
İckiyi yavas ve az iceceksin. Ve ickin soguk olcak. Bu kadar. Sarhosum diye numara yapma. Ama o icki seni carpmadan carptigini soyleki niyetini az bucuk anla010 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir çocuk değil yaa çarptığını kendimi kötü hissettiğimi söylersem arkadaşıma falan bırakır muhtemelen yani öylede gece çabuk biter :(
Soran+1 yılBöyle bir şey istese ayıkken söyler ve cevabını da alırdı yani :)
Soran+1 yılneden?
Soran+1 yılAma o zamanda bir daha konuşmam o riski nasıl göze alacak? Ki bu bir risk değil kesinliktir :)
Soran+1 yılO kadar basit mi :P
sarhoş olursan asla bırakmaz erkek milleti azcık akıllı ol. İçmende gerekli değil otur konuşun ben içmiyorum de bu kadar basit. nasıl saçma bir düşüncedir bu ya
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle fesat düşünüyorsun ki hemen o öyle biri değil
- +1 yıl
ya bak öyle ya da değil insanın içini bilemezsin bir erkekle gidip oturup içmen ne kadar doğru sence ve hiç içmemişsin vücudun ne tepki vericek bilmyirosun sarhoş olunca kimbilir ne olucak eve sarhoş bıraktı seni diyelim ailen ne diyecek o kdar saçmalıyorsunki o kadar hata yapıyorsunki içme yanında olsun bitsin sonra çok geç olur kimse göründüğü gibi değil
Soran+1 yılYok zaten eve bırakmaz yani bırakamaz sonra ailem cidden kötü olur. Arkadaşıma bırakırda. Ya da eve bıraksa aslında ailem hani der bizim kız bayağı içmiş kötü falan ama çocuk iyi cesaretliymiş direk bize getirdi bide hani fesat falan değilmiş diye düşünürler belki ama yinede o beni eve bırakmaz her ihtimale karşı arkadaşa atar :)
- +1 yıl
nerden bilecekler işi bitirip göndermediğini hiç bir aile ne güzel diye düşünmez bu konuda düşünüyorsada gerçekten çok geniş bir aile demekki. sanmıyorum ki öyle olsun geniş bir aile olsa şu an su niyetine içerdin bunları. gözünegirmez kızıma içirmiş kim bilir napmş diye gözünden düşer sonra ailenle birrr sürü sorun yaşarsın 1 içki için bu kadar sorunu yaşamayı göze alıyormusun bu kadar riski?
Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı. Vodka , Vişne Ağırlıklı Olsun
Biranın Zaten Tadı Güzel Değildir Ki. Bira Kötü olur Senin için.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler +1
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Bu gece barda gönlüm hovarda. Çalsın sazlar oynasın kızlar. Hayda hayda lilayda :))
11 Yorumla
Soran+1 yılahahah :)
Birayı seyrelteni de ilk kez duyuyorum :) birinin gözüne girmek için samimiyetini bırakıyorsan bulaşma. Kendin ol başkası için sana ters gelen şeylere ayak uydurma.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle yapmak istiyorum ama :)
+1 yıliçme gercekten herkes içki sevcek diye bir kural yok hem böyle ortamlarda içmezsen daha cok dikkat cekersin daha iyi olur senin için kısacası içmiyorum dersin o kadar
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ben eşlik etmek istiyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçirecek seni sonra doğru yatağa. Sonra tüm enerjisiyle ileri geri. Yarın bir kalkmışsın ki kendinden utanıyorsun. Bidahaki sorunda sorarsın ben arkadaş görüodum ama çocukla yattık ne yapayım. Biraz beyin istiyorum sizlere. Çok mu.
05 Yorumla
Soran+1 yılArkadaş görmüyorum hoşlanıyorum ama o çocuk öyle biri değil :)
Cevap sahibi+1 yılÇatır çutur çakarken anlarsın nasıl olduğunu
Soran+1 yılaahahha :)
Cevap sahibi+1 yılAhahahhahahahhaa :))
Cevap sahibi+1 yılUlan yarıldım ya :) ahahhahahha
- 01 Yorumla
Soran+1 yılahahah :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen gitme sağlığından olursun. seni günaha harama davet eden insanlardan da uzak dur.. içersin edersin birde bunun farkı boyutlari olur. Aklını başına al.
00 Yorumla
+1 yılSakin votka felan icme agir gelir sadece bira iç eğer hemen sarhoş oluyorsan yavaş yavaş iç az iç canim bira çekti off :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBira nın tadı iğrenç öyle içemiyorum. Acaba gitmeden önce ağızıma çikolata falan mı atsam belki tadı hafifler :)
- +1 yıl
Bence sakin çikolata felan alma yoksa birinin tadi daha aci gelir miden bulanir en iyisi sen gitmeden önce marketten yanina küçük çikolata aromalarindan falan al caktirmadan içine döküp icersin :))
Soran+1 yılTamam o da iyi fikir :)
- +1 yıl
Bol sans:))
Rakı iç rakının yanında da şalgam. Acayip yumuşatır. Sende rahat edersin. Kolay kolay da çarpmaz. Bol şans.
08 Yorumla
Soran+1 yılRaki mi off yaa o çok iğrenç olmalı renginden belli bulaşık suyu gibi ben onu 6 yaşımdayken falan bulaşık suyu sanıp içmiştim tabi o nasıl bir kafaysa bulaşık suyu sanıp içme o günden sonra bir daha içmiyorum :)
Soran+1 yılGece eğer benim kafa çok giderse muhtemelen arkadaşıma bırakır beni de ben öyle olsun istemiyorum :(
Soran+1 yılEvet kurt olduğu doğru ama o öyle düşünmez yani gerçekten öyle bir art niyet yoktur onda :)
Soran+1 yılÇünkü çok fazla ortak arkadaşımız var :)
+1 yılSen öyle bir çocuk değil diyorsun ama içtikten sonra sarhoş ayağına olanlar olur uyarması.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle ayak yapacak biri değil :) Ama zaten ben alışamıyorum yaa bira iğrenç, viski de kötü, şarap olmaz yani romantik bir akşam yemeği değil sonuçta. Ancak kokteil tarzı şeyler içebiliyorum yani :( :( :(
- +1 yıl
Ummadık taş baş yarar. içtikten sonra diğer sorunda görüşürüz :)
Soran+1 yılahahahah :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdiğim çocuk diyorsun yanlış yoldasın yarın anne adayısın sen.. Arkana Dönüp baktıgın zaman böyle pezevenklere küfredeceksin adam gibi bir yerre götürsün
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa ama orası eğlenceli çünkü benim sevdiğim bir sanatçı var o sahne alacakmış aslında biraz da o yüzden süpriz davet gibi oldu :)
Cevap sahibi+1 yılpeki sen bilirsin ama allah kolaylık versin bu oruc ayında bide
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle ortamlarda limonatayla bile kafa oluyorum. Hiç değilse istedigim zaman ayılabiliyorum :)
Sevgilim de bu halime bayıldıgını söylüyor. Önemli olan niyet tatlım :)01 Yorumla
+1 yılKız s kym oyle sevdgin cocugu ne demek icmeye davet etti o nasi bir gavat sen nasi bir ayaksin gitme seni serhos edip faydalanicaklar malmisin sen ya eslik etmek istiyosan kola meyve suyuyla et illaki icmen sart degil
00 Yorumlatekıla ıc. shut yap. sonra o senı shutlasın sabaha. sonra ınsallah nıkaha gıder bu shut. :)))
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahah işte o bayağı shut yapıyormuş ta o tada nasıl alıştıracağım kendimi :)
Soran+1 yılahahah tamam kanka :)
+1 yılBiz bardayken alkol icmeyen insanlar gazoz söylerdi hep, yadırganmazdı da.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma o çok içiyor ben gazoz olmaz yani yakışmaz :)
- +1 yıl
Ay pardon soda diyecektim.
su içermiş gibi :D içiceksin ilk denediğimde öyle demişlerdi bide günü rezil etmekte var çocuğun üstüne kusarsın falan :D daha beterr şeyler olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılahahah o kadar da değil :)
Soran+1 yılTamamda benim istemediğim bişey bana yaşatacak biri değil o yani çok düzgün bir çocuk yani aslında düzgün diyemem serseri tipi var ama o yönden öyle biri değil
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim :)
Gecenin sonunu merak ediyorum nerde bitecek. Çoccuk şaşırıp komidinin üzerine para bırakacak mı acaba? Aklımda deli sorular :D
17 Yorumla
Soran+1 yılhahaha çok komik yaa. Ayrıca öyle bişey olmaz en kötü benim kafa giderse beni bir arkadaşa bırakır yani :)
Soran+1 yılöyle pislik biri değildir. Benim istemeyeceğimi bilir pislik olsun diyede yapmaz yani :)
Soran+1 yılYok bu cidden öyle biri değil
+1 yılyavaş yavaş bir miller iç bişey olmaz. fazla kacırırsan gece yatakta biter. cocugun amacıda buyuk ihtimalle budur
010 Yorumla- +1 yıl
Miller mi kafa yapacak? Gece yatakta falan bitmez millerla, sudan farkını görmüyorum.
- +1 yıl
bende kafa olmasın diye onu iç dedim zaten ;)
Soran+1 yılAhahah abi miller denemedim sadece Efes denemiştim iğrençti o Bomonti denemiştim efese göre daha iyidi ama o da kötüydü bide bir kere jack daniels falan denedim o sanki biraz daha içilebilirdi ama sorun şu ki onların tadı iğrenç ben tadına nasıl alışacağım :)
- +1 yıl
efes ve bomonti iğrencti ama jack içebildin cok garip :) miller hafif bir içki. o yüzden içerken zorlanmazssın diye onu önerıyorum.
Soran+1 yılEfes iğrençti bomonti de iğrençti ama daha içilebilirdi. Miller diyorsun tamam onu hiç denememiştim :)
- +1 yıl
bomontiden cok daha hafif. ve bır tavsiye daha. buz gibi ve limonlu iç. limon daha da hafifletir
Soran+1 yılAslında bomontinin hatası soğuk içmemek olmuştu aldıktan sonra bayağı bir beklemişti ve tabi buzdolabı olmadığı için bildiğin sıcaktı :(
- +1 yıl
o bira içilirmi be :) senin bu görüşmeden beklentin ne
Soran+1 yılahahahaha :)
- +1 yıl
ahahaha bir cevap olmadı :) mesaj at bakalım bana
İcme be manyak misin keninden taviz vercek kadar karakterin mi oturmadi musluman icki mi icer bir de arkadas zoruyla Allah etmesin
00 Yorumla
+1 yılDenedim ama icemiyorum de, kaldıramazsan rezil olursun oralarda :$
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun o bünyeyi kaldırmaya nasıl alıştıracağız :)
- +1 yıl
En azından o gece alıştırmaya çalışma :D
Soran+1 yılTamam önceki gecelerden alıştı alıştı alışamadı ahhahah sonu vahim :)
- +1 yıl
Bu gece başla git bir miller al dicem ama satılmaz heralde bu saatte :D
Soran+1 yılYakinlarda bir tekel var bakarım açık olabilir ama olmayadabilr :)
- +1 yıl
Akşam 9 dan sonra satılmiyor falan diyorlar ya :D
Soran+1 yılÖylemiymiş allah allah nerden çıktı :)
- +1 yıl
Yasa değil miydi ya :D
Ona uyacağına onu kendine uydursan?
hem en faydalısı sağlıklısı da öyle olacaktır
illa ki içmek zorunda değilsin01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) :)
Votka olabilir ama cok fazla icme. aslinda istemiyorsan direk soyle içmek istemiyorum diye soda icersin kizim sonunda rezil olmakta var dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılAma içmeyincede rezil oluyosun. Bide votka çok denemdim ama biraya oranla daha mı tat olarak içilebilir :)
+1 yıliçmiyom ben de emcburmusun ıcmeye kokteyl içç alkolsuz ya da bira iç çarpmazz
00 Yorumlasen hala çocugun amacını anlamamıssın kardeşim devam et
16 Yorumla
Soran+1 yılAmaç? Bir amaç güddüğünü sanmıyorum.
Soran+1 yıl:) :) :)
Soran+1 yılahahahah :)
Valla icmeyi bilmiyosan icme derim. Sarhos falan olursun malum
03 Yorumla
Soran+1 yılBişey olmaz yani sarhoş olursam da arkadaşıma bırakır muhtemelen daha az vakit geçirmiş oluruz :(
Soran+1 yılOlmaz öyle bişey :)
İçkiye başlayıp sağlından vazgeçiceğine çocuktan vazgeç daha iyidir ya da konuş onunla içme ama
02 Yorumla
Soran+1 yılBağımlı olmayacağım sonuçta ayda yılda 1 kere :)
+1 yılShot iç, aromalı oluyor alkol tadını fazla almazsın
Ama dikkat et fazla içme etkisini yavaş gösteriyor00 YorumlaAlkol alma ilk alisinda carpar alisik değilsen zor durumda kalma.
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte o yüzden ondan önce alıştırmalar yapmak istiyorum :)
Soran+1 yılŞarapta sorun yok onun meyvesiz olanlarınıda özellikle kırmızı şarabı falan içerim ama herkes şat yapacak ben şarap olmaz yani :(
Bak şöyle de ben içmeyi sevmem ama evine gelebilirim zaten sen beni sarhoş ediyorsun de evde de sarhoş olmadan yapabilirim de
02 Yorumla
Soran+1 yılohaa be kardeşim tabikide evine falan gitmeyeceğim
+1 yılEristoff mavisinden olmadi redbull mavi eristoffun tadi guzel tiksinmessin bitirirsin birde barda gaza geliyosun ne verseler içiyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılahahah hiç adını duymamıştım ama saol :)
- +1 yıl
nevejan.static.tastetheconcept.com/.../...6__3.jpg ----------bundan
Soran+1 yılAdını bilmiyorumda ahahhahah yurtdışında satılan bişey vardı bunun renginde falan %95'i alkol diyorlar 2 bardaktan fazla içince direk ölümle sonuçlabilir diyorlardı şişeyi ona benzettim ama yok böyle değildi o ama sonra sana güvenip sakata gelmeyek :)
- +1 yıl
haahha bn yurtdisinda yasiyorum bunlarda 4 % alkolmu nevar 3 tanesini yemek yerken içiyordum hiçbirsey olmuyordu buna içki bile demiyorlar o senin dedign Coctaildir
Soran+1 yılYok bu öyle değil yaa onu nerden getirtmiştik hatırlayamadım ama bayağı %95 alkol varmış :)
+1 yılbence sen onun için kendini degiştirme derim bırak o deiştirdin kendini küçülme bence sen ona değil o sana uysun yok ben onu istiyorum diyorsan git iç kaybeden sen olursun
07 Yorumla
Soran+1 yılİyide onunda bana ayak uyduracağı şeyler var benimde ona ayak uyduracağım şeyler var herşey karşılıklı :)
- +1 yıl
içki konusunda hiç tavsiye etmem ayak uydurmanı öyle ortamlar g. t ortamlardır herşey gelebilir başına az söylüyorum çok anla yinede yinedeeeee karar senin saygı duyarım :)
Soran+1 yılahahahha saol :)
- +1 yıl
sende saol iyi zıkkımlanmalar size :))
- +1 yıl
yinemi sen kız :D
Soran+1 yılHee ben :)
- +1 yıl
ee nasıl gidiyo :D
önce icersiniz sonrası zaten belli kendine dikkat et bari :DD
04 Yorumla
Soran+1 yılahahahah en kötü ihtimalle arkadaşıma bırakır yani ahahhaha gece erken biter :)
Soran+1 yılİçim fesat değil gecenin erken bitmesi kötü olur :)
Votko redbull zaten bardakta %80i redbull votka var diye kakaliyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahahh o da iyimiş :)
+1 yılonu bunu bırak içmeye gidersen kendini çocuğun yatağında bulursun
026 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz öyle şey olsa bile o yanıma yatmaz başka bir yatağa yatar :)
- +1 yıl
sen öyle san canım... yanına yatılmayacak kadar fiziğin kötümü
Soran+1 yılHayır ondan değil o benim istemediğim bişey yapmaz yani bu tecavüze giriyor birine istemediği bişey yapıyorsun sonuçta ama alkollü olduğu için tabi yasalar bunu tecavüz diye kabul etmiyor ama aslı tecavüzdür. Ve o çocuk böyle karakterli biri değil
- +1 yıl
e heralde zorla olmuycak... bence onunla içtikten sonra yalnız kalsanız sende bunu istersin kendine hakim olamassın ;)
Soran+1 yılİstemem yani şu an böyle bişey istemiyorum. Ayrıca alkol alınca ayık kafayla isteyipte cesaret edemediğin şeyleri yaparsın ayık kafayla hiç düşünmediğin şeyleri değil :)
- +1 yıl
öyle diyosunuz ama romantik bir ortamda bir öpücükte kendinizi bırakıyosunuz
Soran+1 yılahahahah no :)
- +1 yıl
tamam be git bara o seni ordan eve götrecek tabi sende istersen ailevi bir sorunun yoksa... eğer yalnız kalırsanız o iş olacak demektir garanti... sen nekadar aksini iddia etsende.. ozaman bana yazarsın burdan sen demiştin diye :)
Soran+1 yılİşte herkes senin gibi fesat değil öyle bir düşüncesi biran bile aklından geçmemiştir :)
- +1 yıl
oooffff offff :)) hayalini bile kurmuştur aa neyse tamam senin dediğin olsun :D
Soran+1 yılHayır bea :)
- +1 yıl
gerçekten hemde eeeen ince ayrıntısına kadar :) oy o oyyy
Soran+1 yılHerkes senin gibi fesat olmayabiliyor işte :)
- +1 yıl
fesatlıkla alakası yok canım benim... bu fesatlık değil bir erkeğin bir kızı arzulamasıdır.. eğer seni arzuluyosa seninle sevişmek istiycektir ;)
Soran+1 yılSevişmek istediğini ayıkken söylesede hiçbir sorun olmaz. Ama yatmak daha farklı yani. Bide biz sevgili değiliz yani soruda da yazdım pilatonik olarak hoşlandığım çocuk diye :)
- +1 yıl
bana mesaj dan yazsana bir
- +1 yıl
ordamısın?
Soran+1 yılMesaj atmıyorum :P
- +1 yıl
hadi çabuk ol bekliyorum :)
- +1 yıl
platonik olsun nolursa olsun... ben kankimle aynı evde otururken film izlerken şakalaşıyoduk bir refleksle ben ona sarıldım o durdu bana baktı bende dudağından öptüm yapma yapma dedi ama ben devam ettim kanepeye uzattım üzerini çıkarmaya başladım... ve tamamen soydum kaç kez yaptığımızı bilmiyorum bile.. sonunda bana dediki insan kankasını s.. ermi dedi.. :) yani bu işlerin kiminle nezaman olacağı belli olmaz ;)
Soran+1 yılYuhh ahahahah :)
- +1 yıl
yuh falan değil gerçek bunlar canım benim :) darısı başına artık :D
Soran+1 yılsizin kankalık ilişkiniz falan yok yani benimde kankalarım var ben onlara sevgili ayarlıyorum yani hiç öyle değiliz :)
- +1 yıl
yaa bizde öyleydik. ogün üzerinde mini elbise vardı bacakları okadar çekici görünüyoduki göğüsleride alenen gözüküyodu.. bianda sarılınca ellerim göğüslerine değdi.. eteği açılınca külodu gözüktü... ee gelde dayan ;)
Soran+1 yılNe alaka yaa allah allah bende hep mini şort ve t-shirtle takılırım ama sizin kankalığınız falan yokmuş :)
- +1 yıl
canım kankalıkla ne alakası var.. karşımda seksi ve yarı çıplak bir kız var illaki insanın nefsi uyanıyo ateşle barut yan yana durmuyo... iyiki benim kankam değilsin yaniii :)) mini şort deyince bir acayip odum şimdi :)
Cümlenin sonundaki gülücükten anlaşıldığı gibi sende istiyorsun :)
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam onunla ilgili yorum yapmayalım nasıl alışabilirim bu içkiye? 1-2 hafta kadar sürem var :)
Soran+1 yılMiller diyorsun saol :)
+1 yılRezıl edersın kendını kusarsın cok piis votka vişne yap dıcem ama komık olur
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahhah :)
votka vişne iç sende çocuktan hoşlanıyosun gibi zevk almaya bak :D:D
01 Yorumla
Soran+1 yılsaol :)
+1 yılBence içmiyorum de. Hele ki evde gazoz falan görürsen koşarak uzaklaş.:)
02 Yorumla
Soran+1 yılahahhaha koptumm :) Hoşlandığım çocuk Nuri Alço değil arkadaşım ahahah :)
- +1 yıl
iyi benden söylemesi..:)
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne alaka ya illa eşlik etmem lzm falan yazmissin sen de alkolsuz kokteyl falan icersin noolcak
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle eşlik etmiş olmuyorum ahahahah :)
+1 yılalkol içmek zorunda değilsin bir türk kahvesi söyle onu iç.
05 Yorumla
Soran+1 yılahahahhah çok komik?
- +1 yıl
ciddiyetle söylemiştim ben dalga geçmek için değil. illa içecem diyorsan malibu iç sütle karıştır tadı bayağı güzeldir alkol oranı da düşüktür diğer alkollü içecekler gibi damakta acı bir tat bırakmaz
Soran+1 yılMalibu diyorsun teşekkür ederim :)
- +1 yıl
votka, viski, tekila tarzı şeyler içme erkenden bayılırsın :)
Soran+1 yılTamam teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlkollü yerlerde alkolümüz seyler de oluyor onlardan içebilirsin. Sonuçta içki içmek övünecek bir şey değil
03 Yorumla
Soran+1 yılİçmek farklı içebilmek farklı bide o çok içiyormuş şimdi ben hiç içmesem olmaz :(
Cevap sahibi+1 yılInsan aşık olunca harbi mallasıyormus kusura bakma da. Onun içmesi seni içmeye zorlamaz. Sen zatn içmiyorsan bir bardakta kafa gider vurursa. Ee nolcak gerisini hatırlayacak mısın?
Soran+1 yılMuhtemelen çok saçmalarsam beni bir arkadaşıma falan bırakır da o rezillik yaa 1 bardak içti kafa gitti kızın ahahha :)
İç iç makyaj tazeleme diye tuvalete gidip kus :D
14 Yorumla
Soran+1 yılGüzelmiş o +1
Soran+1 yılTeşekkür ederim tuzlu su tavsiyen için :)
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Vodka ıcıceksın
Bardagın 5te1 ı kadar
Maxımum 3 bardak04 Yorumla
Soran+1 yılTadı çok kötüü ama nasıl alışacağım içerken başta ice teayle falan karıştırıp mı içsem :)
Soran+1 yılahahah saol :)
+1 yılvişne suyu iç şarap hesabı :D
12 Yorumla
Soran+1 yılahahahha güldürdün ahahha o zaman eşlik edemem :)
- +1 yıl
sonuçta içiyorsunuz ondan iyi eşlik mi olur :) kafayı bulursun çarpar, tehlikeli olabilir :)
Daha agzin sut kokuyor bebegim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılahahhahah :) +1
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de alkolsuz koktely icersin oda icki icer. Nolcak yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBençe gitme bu içmenin sonu iyi yerlerde bitmez sana söyleyim ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılO önemli değil. Ama nasıl içebilirim :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl önemli değil. Hadi içtikten sonra seni becermeye kalksa. s
Soran+1 yılO benim sorunum olur ama ben nasıl içeceğim :)
Cevap sahibi+1 yılkabul edıomusun onu?
Soran+1 yılYaa nolacak ben sana söyleyim mi eğer çok saçmalarsam benim kafa giderse muhtemelen beni bir arkadaşıma bırakacak ve kendisi de gidecek :)
Cevap sahibi+1 yılHadi öyle olmadı tam tersi oldu?
Soran+1 yılOlmaz yaa zaten sevgili değiliz :)
Soran+1 yılHenüz değiliz :)
Cevap sahibi+1 yılsevgili olsan olur diyosun :)
Soran+1 yılYani o zamanda olmaz ama şimdi kesinlikle olmaz yani o öyle biran bile düşünmez :)
öyle biriyle sevgili olman büyük hata..
03 Yorumla
Soran+1 yılİyide sen tanımıyorsun ki nasıl biri olduğunu bilmiyorsun :)
Soran+1 yılBence gayet doğru :)
+1 yılVotka vısne en guzelı dene
02 Yorumla
+1 yılenerji içeceği iç en temizi ;)
06 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) ahahhaha :)
- +1 yıl
ciddi söylüyorum içkili mekanlarda en az dikkat çekendir böyle bir takıntın varsa ;)
Soran+1 yılahahhaha :)
- +1 yıl
gülüyosun ama harbiden öyledir yanında bardakla ya da dirrekt bardakla getirirler o yüzden fazla dikkat çekmez ;)
Soran+1 yıltamam saol ama ben içki içmek yani ona eşlik etmek istiyorum :)
- +1 yıl
o zaman redbull votka iç sarhoş olmak istiyosan ;) 2 taneyi devirdikten sonra dünya sana güzel olur zaten çok da içemiyormuşsun ;)
- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim çocuk beni içmeye davet etti ama ben içemiyorum önerisi olanlar yardım etsin :)?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler