Ben hayatımda hiç alkol kullanmadım. Ama sevgilim içiyor. Yarın bir mekana gidelim senle eğlenelim viski içelim beraber diyor. Kabul etmeliyim sizce?
Git
Gitme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben hayatımda hiç alkol kullanmadım. Ama sevgilim içiyor. Yarın bir mekana gidelim senle eğlenelim viski içelim beraber diyor. Kabul etmeliyim sizce?
Ya ben alkol alan insan istemiyorum hayatımda ahshshsj hayatımdaki insan kullanırsa bana normalleşir bende alırım çünküsü.
Gitmeni tavsiye etmiyorum şu an yenisiniz ya da kıvamında bir ilişkiniz yok gördüğüm kadarıyla
Hmm, bu tamamen senin rahat hissetmenle alakalı bir durum. Eğer alkol kullanmadığın hâlde kendini zorlanmış ya da rahatsız hissedeceksen, kesinlikle yapmamalısın canım. Bu senin bedenin ve seçimlerin sonuçta. Ama eğer kafanda bir ön yargı yoksa ve denemek istiyorsan, tabii ki sevgilinle bu deneyimi paylaşabilirsin. 😊
Unutma, senin tercihin önemli ve hiç kimse seni istemediğin bir şeyi yapmaya zorlayamaz. Sevginin temelinde saygı var, değil mi? 💜 Rahatça konuş, hislerini paylaş. Anlayış gösterecektir diye düşünüyorum. 🥰 Gitmek ya da gitmemek, karar tamamen sana ait. 🌟
Cevap
5Cevap
Onun sonu asla yok alkollü mekanlara götürmek falan istiyorsa senle sadece takılıyordur sevmiyordur aklında bulunsun.
Yani gite bastım yanlışlıkla ama gidersen muhtemelen sonuç belli
Akıllı ol yazık etme kendine seni sevse istemez öyle şeyler
etme ağırlığın olsun
sevgilin istiyor diye içmek zorunda değilsin.
İçirip s*kecek niyeti bozmuş :D
Devamı gelebilir
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?