Arkadaslar bir bakın özellikle erkekler -,-?
Hoşlandığım çocukla içmeye gidicez nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım yani içerken felan?
Hoşlandığım çocukla içmeye gidicez nasıl davranmalıyım? Ne yapmalıyım yani içerken felan?
Oncelikle ickiyle aran nasil? Fazla kacirdiginda sana olan etkisinin farkinda misin? Yok bilmeden gidiyorum diyorsan bence limonata ic sadece. Boyle isler tahmin edildiginden farkli sonuclaniyor, bilgin olsun
Sınırımı bildiğimi düşünüyorum ya içerken eğlenelim istiyorum sarhoş Olmak gibi bir amacım yok zaten arkadaslarımızla beraber olucaz
Ondan sonra da böyle dersin...
www.oguztopoglu.com/.../...lacagm-hah-hah-ben.html
Çok içme sakın, hele içmeyi bilmiyorsan sakın!
Cevap
36Cevap
içiyomuş gibi görün az az iç hiçbirşeye odaklanma yoksa kafanı toparlayamaz sarhoş olursun
sabah uyanıncada düngece ne yaptık sorusunu sorarsın yatakta :D tabi niyetin de alkole sığınıp onun koynuna girmek değilse :)
sakın bir erkekle içki içme.çoğu kız bu yüzden ayrılmış.bence sen su iç.başına her kötülük gelebilir.geri dönüşü olmayan bir şeyler olabilir psikolojini bozabilrisin
tek tavsiyem mevzu ickiyse onla aşık atmaya kalkma bünyenin kaldıramayacagı sınırda dur daha da ileri gitme yoksa o ileri gider sende o kafayla direnc gösteremeyebilirsin sonu malum
İçerken once bardagı tek elle tutuyosun ama zorşanırsan 2 elle tut sonra agzına yaklastırıp içkiyi yudumlamalı sonra onu yutmalısın.
Nasıl içmeliyim diye sormamıştım ama sağol sanirîm çok işime yaricak bu bilgi :ddddd
yapman gerekeni bilmemde yapmaman gereken şey kafayı bulmaman :D
nasıl davranırsan davran rezil olacaksın nasıl olsa kafanı yorma sonra içkinin i sini anmazsın
bence çok az içmeli ve içkiyle pek aran olmadığını sölemen kendini taşıman gerekir
içerken sormayın bari :D içilirken ne yapılır ki hem diyelim sarhoş oldun, ee sonrası nasıl olacak :))
Alkole dayanıklı değilsen miller iç ya da fıçı efes sakın karıştırma yoksa çocuk aldırırsın
ahahha :D çocuk nasıl mutludur şimdi tek kale maç var diye :D
hadi gene iyisin
normal kendin gibi davrana ama içkiyi fazla kaçırma sonu kötü olabilir
bardağı elinle tut işte. ağzına götür bardağı falan zor şeyler değil
Sana tek önerim böyle şeyleri kafanda kurma anı yaşa ve sadece kendin ol gerisi gelecektir..
İçerken döt olursun ondan önceden birşey düşünme , ya iç ya içme
Nerde ve kaç kişi içeceksiniz. ..aranızda nasıl bir bağ var?
fondip yap dibini görmeyen sevgilisini görmesin de :D sonra da kus
iç hoslandıgın cocukta seni... veya senin basit oldugunu anlasın
Ya anaaa içicez dediysek sarhoş olucaz demedik ne güzel çekiyorsunuz başka tarafa bende size soruyorum iste napiyim diye düzgün yanıtlasanız sevinirim
ben ciddiyim ne derler bilirsin şişede durdugu gibi durmaz ayrıca sarhos olmasanda bilmiyom ama seninle gönül eğlendirmesin içkici bilmem ne diye :)
Tamam dikkat edicem teşekkürler
rica
Rahat Olabılırsın Kendını Kasmana Gerek Yok Bnce...
Ağırdan başlarda...sonra dizine oturursun falan.. :)
Eve atmazsa seni iyi.
Yanımızda arkadaslarımızda olucak :)
Altına külot giyme... alkollü iken zor olur..
İçkiyi iç görürsün nasıl davranman gerektiğini ^_^
icme bence sonu kötü olabilir :D
Icerken degilde ictikten sonra neler olacak...
İçmeye gittiğinde karar verirsin.
bir bira ile leyla olursun...
yaptıgın iyi bişeymiş gibi bide soru soruyon
ağzınla iç gerisi mühim değil (mecaz)
fazla içmemeye dikkat et içtiğiniz limonata değil
Çok içme yeter :D
çok içme önce eller sonra beller
Saçmala.
Dikkat et kardeş :D
Kus üzerine
herzmanaki gibi.
içebildiğin kdr iç