Terzi kendi söküğünü dikemez peki ya psikolog dikebilir mi?

Merhaba, 26 yasındayım ve 5 yıllık bir ilişkim var. İlişkinin başında her şey çok güzeldi ama sonrasında hep alttan alan hep onun isteklerine göre hareket etmesi beklenen taraf ben oldum. Önceliği hep ailesi, asla bir denge kuramıyor. Ailesini silip atsın diye bir isteğim yok zaten ama buluşacak olsak bile öğlene kadar haber bile vermiyor, ailesi bir şey isterse ona koşup direk beni iptal ediyor. 30 yaşında adam, inanın her şeyde yanında olmaya çalışıyorum aramızda sevgi var ama saygı kalmadı. Bunca zamandır birlikte oldugumuzdan ayrılığı yakıştıramıyorum ama böyle de bir yere varamıyoruz dolanıp duruyoruz aynı yerde, sürekli aynı noktaya dönüyoruz. Yeri geliyor küfürler havada uçuşuyor demediği kalmıyor sonra gelip özür diliyor sinirimden söyledim üstüme gelme diye, ne kafar kırgın olsam da üzülmesin diye affediyorum. Ama ben yoruldum, çok yoruldum, sanki hayatında ben son plandaymısım gibi, neden bunu kendime yapıyorum bilmiyorum. Maddi manevi her şeyde yanındayım, bir şey istese asla hayır diyip kırmam onu gerekirse kendi işimi iptal eder koşarım ama o tam tersi. Psikolog oldum, hatta uzman bile oldum, hedeflediğim her yerde çalıştım ama söküğümü dikemiyorum arkadaşlar.
Terzi kendi söküğünü dikemez peki ya psikolog dikebilir mi?